Frankrijk, Le Sen
... vruchten geopend om hun witte bonen te extraheren. Ze krijgen een bruine kleur en ontwikkelen hun typische aroma na fermentatie, gevolgd door reiniging en drogen. Ref: CACAAB1 Productfamilie: CACAO Type extract: Absolue INCI-code: 100% THEOBROMA CACAO EXTRACT Land van productie: FRANKRIJK Plantdeel: Bonen Gebruikscategorie voor particulieren: Aroma Botanische naam: Theobroma cacao L. Samenstelling: 100% puur en natuurlijk.
Portfolio (97)
Italië, MILANO
...De panettone is een traditionele Italiaanse kerstgebak, afkomstig uit Milaan. Kenmerkend door zijn hoge, koepelvormige vorm, is het gemaakt van een zoet gerezen deeg, verrijkt met gekonfijt fruit, rozijnen en sinaasappelschil. De bereiding vereist meerdere dagen voor de verwerking en de natuurlijke rijzing, wat het gebak zijn zachte textuur en kenmerkende smaak geeft. De panettone wordt vaak...
Portfolio (25)
Spanje, Tona
...Kokosvezel heeft meerdere toepassingen in de textielindustrie, waarbij de witte vezel het meest wordt gebruikt. Het wordt gebruikt voor het produceren van garen, visnetten, touwen, tapijten, stoffen en meer. Onlangs zijn er lyocell-achtige stoffen geproduceerd van nano-cellulose of bacteriële cellulose, verkregen via natuurlijke fermentatie met bacteriën uit landbouwafvalcellulose, waaronder...
Portfolio (32)
Italië, Guardiagrele
...Natuurlijke tarwegist die het volume en het aroma van natuurlijke fermentatie garandeert. Ideaal zelfs onder temperatuurstress. Formaat: 20 kg Dosering: 3 - 5 %...
Portfolio (91)
Italië, Marmirolo
...Mengsel van tarwebloem type '1' met lage raffinatie, rijstsemolina, geroosterde sojabloem met een hoog absorptievermogen (het mengsel absorbeert meer dan 80% water). Natuurlijke fermentatie met zuurdesem in het mengsel. Het is ideaal voor de productie van Romeinse pizza, luchtig, krokant en licht met een delicate smaak die perfect is om de topping en de smaak te accentueren. 10 KG...
Portfolio (56)
...De koffie die Carlos op zijn plantage in Honduras verbouwt, heeft een behoorlijk rijke aromatische en smaakprofiel. Dankzij 48 uur natuurlijke fermentatie kunnen we met deze koffie genieten van zowel zoete tonen van melkchocolade en karamel als van fruitigere tonen van sinaasappel en groene appel. Een explosieve mix die altijd in balans blijft met een gemiddelde zuurgraad. Locatie: Corquin, Copan Boerderij: Carlos Estevez Mejia Hoogte: 1450 – 1550 msm Variëteit: Red Catuai Proces: Anaerobe fermentatie 48 uur Organoleptisch profiel: Sinaasappel, witte chocolade, groene appel en karamel...
Portfolio (25)
Frankrijk, Arengosse
...Ingrediënten : Ongeraffineerde Franse bietsuiker Natuurlijk papaya-aroma Natuurlijk kleurstof E160c (extract van carotenoïden) Verpakking : Pot PET van 200g Toepassingen : Huisgemaakte yoghurt : Perfect voor gebruik met een yoghurtmaker, deze suiker voegt een exotische smaak toe aan huisgemaakte yoghurt. Meng eenvoudig in de melk voor de fermentatie voor een subtiele en natuurlijke smaak. Gebak en Desserts : Ideaal voor taarten, taarten en room, het voegt een zoete en fruitige toets toe die liefhebbers van tropische smaken zal verleiden. Referentie:SUCRE000084...
Portfolio (200)
Italië, Trepuzzi
... met een veelzijdig karakter, perfect om te proeven en geschikt voor het mixen van verfijnde dranken. Exclusief gemaakt in Portugal, is Rum Farol het resultaat van de natuurlijke processen van fermentatie en distillatie van geperst suikerrietsap, waarvan het aromatische profiel gegarandeerd is. RUM FAROL verlicht verfijnd drinken en schetst de koers van de zintuigen. Inhoud: 70cl - 40%Vol met geschenkdoos.
Portfolio (89)
Griekenland, Athens
... dichtheid maakt het ideaal voor een lipvullend effect. SKU: RVTF-0000 Merk: REVITAFILL Xtra Concentratie: Cross-linked HA 22mg/ml Aminozuren (Glycine en Proline) Indicatie: Verstevigt fijne rimpels Volumiseert lippen Definieert lipcontouren De verpakking bevat: 2 x 1 ml spuiten 4 x 27G 13mm naalden Duur van de resultaten: REVITAFILL Xtra2 biedt langdurige en natuurlijke resultaten. De resultaten kunnen individueel variëren. Fabrikant: REVITACARE...
Portfolio (186)
Frankrijk, Bordeaux
...-traditie met een natuurlijke alcoholische fermentatie, temperatuurbeheersing, lange maceratie (18 dagen), 2 remontages per dag gedurende de hele fermentatie. Deze stappen zorgen ervoor dat de kwaliteit van het fruit maximaal wordt geëxtraheerd: kleur, aroma's en structuur. De rijping van de wijn gebeurt vervolgens in eiken vaten, waarvan een derde nieuw hout, gedurende 12 maanden. Proeverij Bij het oog...
Portfolio (93)
België, Wingene
... natte bonen naar een centrale fermentatie-eenheid, waar ze 6 of 7 dagen worden gefermenteerd in houten kisten, met gecontroleerd draaien op basis van temperatuur. Herkomst: Venezuela Regio: Arismendi – staat Sucre Variëteit: Criollo en Trinitario Hints: nootachtig, zoet, bloemig SKU: 5430002193267 Polyolen: 17,6g ° Energie: 451Kcal, 1887kJ Totaal vet: 39,6g Verzadigd vet: 24,4g Koolhydraten: 28,7g Suiker: 7,6g * Eiwit: 12,5g Zout: 0g...
Portfolio (49)
Bulgarije, Otets Paisievo
...Natuurlijke groene thee essentiële olie heeft een lichte en onopdringerige, frisse en aangenaam koele geur. Essentiële olie van groene thee bladeren (Camellia sinensis) is niet zo populair of algemeen bekend als bijvoorbeeld het consumeren van thee als drank. Traditioneel worden actieve ingrediënten uit groene theebladeren geëxtraheerd door middel van fermentatie- en droogmethoden die het aroma...
Portfolio (187)
Duitsland, Bad Ditzenbach
...Biergist is een populaire, natuurlijke hulp voor een mooie, frisse, schone huid, glanzend haar en gezonde vingernagels. Vandaag de dag wordt de gist na de fermentatie grotendeels gefilterd om het bier beter houdbaar te maken. Om een langdurig effect te waarborgen, wordt de gist verrijkt met niacine en de vitamines B1 en B2. Elke tablet bevat 500 mg vitamine-gist! Art. Nr.:158...
Portfolio (168)
Nederland, Harderwijk
...Gefermenteerde zwarte thee wordt ook wel 'de onsterfelijke' genoemd in de traditionele Chinese geneeskunde. Fermentatie in een voedingsrijke omgeving zorgt voor de herstellende eigenschappen. Hoe te gebruiken? Breng 's avonds een kleine hoeveelheid crème aan op een gereinigd gezicht en de hals. Masseer de crème voorzichtig met de vingertoppen over het hele gezicht met bewegingen van onder naar boven. Gebruik in combinatie met de L'Oréal Paris Dagcrème Age Perfect Cell Renaissance voor de beste resultaten.
Portfolio (143)
Polen, Brzozów
...Wanille is een plant uit de orchideeënfamilie die voorkomt in de tropische zone. Het komt uit de tropische bossen van Zuid- en Midden-Amerika. Tegenwoordig wordt het voornamelijk verbouwd op Madagaskar en in Indonesië. De vanillestokjes worden groen geoogst en ondergaan een natuurlijke fermentatie. Dan worden ze bruin en beginnen ze zoet en intens te geuren. De teelt van vanille is tijdrovend en...
Portfolio (781)
Spanje, Dicastillo, Navarra
... toegevoegde suikers en zoetstoffen. We hebben verschillende smaken, zoals citroen-gember, hibiscus en we kunnen andere smaken bereiden die klanten vragen, zoals kokos, mango,... Deze probiotische dranken worden gemaakt door suiker uit hennep en dadels in water te plaatsen, die door de probiotische culturen worden geconsumeerd. De smaak komt van citroensapconcentraat. Licht koolzuurhoudend (de gas die op natuurlijke wijze ontstaat tijdens de productie, als gevolg van fermentatie). Levendige dranken, ongepasteuriseerd, Lactococcus, Lactobacillus en...
Portfolio (132)
Duitsland, Mainz
...Nu-HydraFoam is een huidvriendelijke schuimzeep die een aangenaam gevoel van frisheid en schone huid achterlaat. Bovendien heeft het een positieve invloed op het huidmicrobioom, dat de natuurlijke bescherming van de huid vertegenwoordigt. Het wordt gemaakt van milde reinigingsmiddelen, natuurlijke vochtinbrengers, emolliënten en fermentatie-extracten. Deze niet-irriterende formule beschermt de huid tegen pathogene invasie en behoudt de integriteit van de epidermis. Nu-HydraFoam is door het Institut Dermatest beoordeeld met "zeer goed".
Frankrijk, Paris
...Om te beginnen zijn zaden rijk aan eiwitten en lipiden. Ze worden in verschillende landen in Afrika geconsumeerd. Ze worden gebruikt in gerechten als traditionele specerij, na koken en fermentatie, of als hapjes. Er wordt olie rijk aan onverzadigde vetzuren uit de zaden gewonnen, en de hibiscusbloem wordt traditioneel gebruikt in de keuken in Tsjaad en Tanzania, bijvoorbeeld. In Sub-Sahara...
Portfolio (32)
Monaco, Monaco
...Deze bio-cellulosemasker zuivert, kalmeert en hydrateert de gecombineerde tot vette huid. Als toonaangevende innovatie in biotechnologie is BIOCELLULOSE 100% natuurlijk. Het wordt verkregen door natuurlijke fermentatie van kokosmelk en de textuur bestaat uit zeer fijne organische vezels die een beschermend membraan vormen dat perfect op het gezicht past. Ons bio-cellulosemasker bevat een serum...
Nederland, Raalte
... industrieën, waaronder voedselproductie, cosmetica en farmaceutica. Het is een polysacharide dat wordt geproduceerd door de fermentatie van suikers door de bacterie Xanthomonas campestris. Dit veelzijdige ingrediënt heeft unieke eigenschappen die het een waardevolle aanvulling maken voor een breed scala aan toepassingen. De voordelen van het gebruik van Xanthaangom: Ten tweede, Verbeterde Textuur: De mogelijkheid van xanthaangom om een gelachtige consistentie te creëren, maakt het een populaire keuze voor het verbeteren van de textuur van voedselproducten zoals sauzen, dressings en zuivelalternatieven.
Portfolio (45)
Nederland, Maarssen
...-gist of Streptomyces-bacteriën, om xylitol te produceren. Na de fermentatie worden zuiveringsmethoden zoals filtratie en kristallisatie toegepast om de xylitol te verfijnen. Het resulterende product biedt een natuurlijke en duurzame alternatieve voor traditionele suikers, die veelvuldig worden gebruikt in voedsel, dranken en farmaceutica. EC-nummer: 201-788-0 Moleculaire formule: C5H12O5 CAS-nummer: 87-99-0...
Duitsland, Schwalbach
...Na de fermentatie wordt Fischers Kombucha ongepasteuriseerd en troebel in flessen gevuld. Hierdoor blijven de gisten en melkzuurbacteriën levend en actief, en vormen ze in de fles de natuurlijke koolzuur. Door de troebele afvulling en de daaropvolgende flesgisting ontstaan er zwevende fermentculturen, die zich ook op de bodem van de fles afzetten. Ze kunnen worden geconsumeerd.
Portfolio (7)
Frankrijk, Calvi
...Cépage : Vermentinu 20 jaar 25 hl/hectare 6.500 flessen. Oogst : vroeg en handmatig Vinificatie : Directe persing zonder sulfiet / Koude bezinking 48 uur / Gisting en fermentatie 14-15°C Rijping op fijne droesem 6 maanden bij natuurlijke temperaturen. Filtratie, lichte sulfitering en botteling. Botteling in het voorjaar. Proefnotities : - Helder gele kleur ; - Sterke aromatische intensiteit gekenmerkt door witte vruchten en gele bloemen van de maquis ; - Levendige, ronde en strakke mond. Retrogustatie in harmonie met de neus.
Portfolio (5)
Duitsland, Bad Bentheim
..."Oorsprong en geschiedenis Strooisuiker Erythritol Erythritol is een natuurlijke zoetstof die voorkomt in sommige vruchten (o.a. watermeloen, druif en peer) en paddenstoelen. Erythritol is de enige natuurlijke polyol en wordt geproduceerd middels fermentatie van glucose met natuurlijke enzymen. Productieproces, Oogst en bewerking Erythritol Na de fermentatie wordt de erythritol gedroogd...
Portfolio (549)
België, Nivelles
... en visie. Co-enzym Q10, ook bekend als CoQ10 of ubiquinone, komt voor in een geoxideerde vorm (Let op, niet te verwarren met ubiquinol, de niet-geoxideerde vorm). Het co-enzym Q10 in Ortho co-enzym Q10 is van natuurlijke oorsprong en wordt verkregen uit de fermentatie van een specifieke gist. Samenstelling: 100 mg co-enzym Q10 (Ubiquinone), 14 mg vitamine B3 (nicotinamide, 87,5% ADH), 2,4 mg vitamine B2 (riboflavine, 171,4% ADH).
Portfolio (80)
...Onze sinaasappelazijn, geproduceerd door natuurlijke fermentatie: - Bevat geen conserveringsmiddelen. - Is niet gefilterd. - Bevat bezinksel. - Bevat vitamine C, B-vitamines en vitamine E. - Is rijk aan fosfor, magnesium en kalium. - Stimuleert de lever. - Vergemakkelijkt de spijsvertering. - Kalmeert de zenuwen en vermindert vermoeidheid.
Portfolio (9)
Frankrijk, Chateau-Landon
...Café variëteit Castillo in natuurlijke verwerking: drogen van de kersen op Afrikaanse bedden Exclusief verkocht in bonen, zodat u kunt genieten van de aroma's en geuren van een koffie die de suikers in het vruchtvlees en het mucilage heeft opgenomen. Score 85 – SCA Geuren en Fruitige Aroma's, Munt, Karamel. Smaak van Kaneel, Citrus, Karamel...
Portfolio (7)
Spanje, Villatuerta
...Ontdek onze nieuwe recepten voor gebrouwen dranken, geïnspireerd op authentieke en verleidelijke smaken: limoen, gemberwortel, appel en witte druif. Een exotische en verfrissende mix met een unieke geur en smaak voor een gefermenteerde drank die het behoud van de darmflora bevordert en gewoonweg heerlijk smaakt. We gebruiken een traditionele techniek voor het maken van dranken van superieure kwaliteit, waarbij we een combinatie van infusie en fermentatie van natuurlijke ingrediënten toepassen.
Duitsland, Lennestadt
...gemaakt van natuurlijk riet • voor de fermentatie en het rusten van brooddeeg • geeft een aantrekkelijk, typisch patroon aan het brood • voor ca. 1500 - 2000 g deeg...
Portfolio (186)
Spanje, Murcia
...Rosé van Sinner Wine - Rosé Wijn Vintage 2021 Wijn uit Toledo, Castilla la Mancha, Spanje: Garnacha Variëteit - Sprankelende Rosé Wijn – Alcohol 9% Gemaakt van geselecteerde druiven met een tweede fermentatie in de fles, waar het natuurlijke bubbels verkrijgt. Visuele fase: Intense roze kleur, die zijn heldere tonen benadrukt. Olfactorische fase: Onze Garnacha rosé wijn is licht, fris en fruitig. Wijnen uit Spanje...
Portfolio (4)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play