Frankrijk, Moncoutant Sur Sèvre
...Co-enzym Q10 1 - Natuurlijke opslag 2 - Ondersteuning van een niveau van ubiquinol in het lichaam 3 - Productie van cellulaire energie Afkomstig van de fermentatie van gisten, is Ubiquinol Q10 identiek aan datgene wat in onze cellen wordt aangetroffen. Het niveau neemt af met de leeftijd door stress, intense fysieke activiteit, tabak of een onevenwichtige voeding. Nog niet zo lang geleden was co...
Portfolio (42)
Italië, Ponte Galeria
...Gemaakt in Japan met de traditionele methode van natuurlijke fermentatie, wordt de Koikuchi-sojasaus, in tegenstelling tot de sojasaus op de markt, niet industrieel geproduceerd, maar volgens de oude originele methode die een lange fermentatie vereist, verkregen met natuurlijke ingrediënten: soja, tarwe, zout, puur bronwater en koji. De Koikuchi Nipponia-sojasaus heeft een evenwichtige umami...
Portfolio (8)
Frankrijk, Chateau-Landon
...Café variëteit Castillo in natuurlijke verwerking: drogen van de kersen op Afrikaanse bedden Exclusief verkocht in bonen, zodat u kunt genieten van de aroma's en geuren van een koffie die de suikers in het vruchtvlees en het mucilage heeft opgenomen. Score 85 – SCA Geuren en Fruitige Aroma's, Munt, Karamel. Smaak van Kaneel, Citrus, Karamel...
Portfolio (7)
Spanje, Villatuerta
...Ontdek onze nieuwe recepten voor gebrouwen dranken, geïnspireerd op authentieke en verleidelijke smaken: limoen, gemberwortel, appel en witte druif. Een exotische en verfrissende mix met een unieke geur en smaak voor een gefermenteerde drank die het behoud van de darmflora bevordert en gewoonweg heerlijk smaakt. We gebruiken een traditionele techniek voor het maken van dranken van superieure kwaliteit, waarbij we een combinatie van infusie en fermentatie van natuurlijke ingrediënten toepassen.
Duitsland, Lennestadt
...gemaakt van natuurlijk riet • voor de fermentatie en het rusten van brooddeeg • geeft een aantrekkelijk, typisch patroon aan het brood • voor ca. 1500 - 2000 g deeg...
Portfolio (186)
Spanje, Murcia
...Rosé van Sinner Wine - Rosé Wijn Vintage 2021 Wijn uit Toledo, Castilla la Mancha, Spanje: Garnacha Variëteit - Sprankelende Rosé Wijn – Alcohol 9% Gemaakt van geselecteerde druiven met een tweede fermentatie in de fles, waar het natuurlijke bubbels verkrijgt. Visuele fase: Intense roze kleur, die zijn heldere tonen benadrukt. Olfactorische fase: Onze Garnacha rosé wijn is licht, fris en fruitig. Wijnen uit Spanje...
Portfolio (4)
Duitsland, Eresing
...Magnesiumlactaat is een van nature voorkomend mineraal en helpt in het zenuw- en spijsverteringssysteem, evenals bij spierbewegingen en de verwerking van glucose. Het is het magnesiumzout van natuurlijke L(+) melkzuur, dat ontstaat bij de productie door fermentatie van suiker. Gebruik: Farmacie: * Voedingssupplementen * Behandeling van brandend maagzuur en spijsverteringsstoornissen CAS:18917-93-6 EINECS:242-671-4 Opslag: koel, droog, lichtbeschermd, in gesloten verpakkingen bewaren Voedseladditief: E329 Kwaliteit: watervrij, 2-hydraat,...
Portfolio (96)
Iran, Tehran
... het verminderen van suikerinname en bloeddruk. Om deze gezonde drank te produceren, halen we de hoogste kwaliteit dadels. De probiotica die tijdens de fermentatie ontstaan, fungeren als natuurlijke conserveermiddelen, waardoor de houdbaarheid van de drank gewaarborgd is zonder de noodzaak van toegevoegde suikers of kunstmatige conserveermiddelen. Daarom is onze Date Drink geschikt voor mensen...
Portfolio (10)
Turkije, Manisa/salihli
...) als een bron van nuttige bacteriën is, door iedereen elke dag gebruikt moeten worden. Voordelen van natuurlijke appelciderazijn 1. Het versterkt het immuunsysteem (afweersysteem). 2. Het vergemakkelijkt de spijsvertering. 3. Door vriendelijke bacteriën worden vitamines zoals K, B12, biotine, niacine, enz. geproduceerd. 4. Het beschermt de darmwand tegen schadelijke stoffen. 5. Het reguleert de...
Portfolio (1)
Frankrijk, Malataverne
... geschiedenis. VINIFICATIE Mechanische nachtelijke oogst. Korte schilweking. Persen. Gecontroleerde alcoholische fermentatie met geblokkeerde malolactische fermentatie. Traditionele vinificatie in roestvrijstalen tanks, met gecontroleerde temperaturen. Alcoholpercentage 12,5% vol. Allergenen (sulfiet) Bevat sulfieten. Deze rosé wijn is ideaal voor maaltijden met vrienden, in combinatie met gegrild vlees op de plancha en groentetians.
Portfolio (188)
...Deels gebakken bevroren bakproduct. Volledig met de hand gemaakt. Gemaakt met extra vierge olijfolie, tomatenpuree en oregano. Natuurlijke fermentatie gedurende 24 uur. Bevat geen lactose. Onregelmatige vorm.
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...helpt het lichaam zijn natuurlijke afweer te versterken. Zonder calorieën of natrium (zout) zal het gunstig zijn voor een afslankdieet. In tegenstelling tot zwarte thee ondergaat groene thee geen fermentatie en behoudt het zijn natuurlijke kleur. GECERTIFICEERD AB BIOLOGISCHE LANDBOUW. 100% bio, anders niets - zie de informatie in onze rubriek: Theeën, kruideninfusies, Provençaalse kruiden. Doos van 20 zakjes voor infusie.
Portfolio (198)
Frankrijk, Krautergersheim
...Rauwe zuurkool in emmers van 2,5 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg, zuurkool uit natuurlijke fermentatie Prijs(en):...
Portfolio (11)
Frankrijk, Saint-Omer
...Deze suikervrije versie is gemaakt van biologische erythritol, de ultieme gezonde zoetstof (afkomstig van de fermentatie van natuurlijke en organische koolhydraten). Natuurlijke fermentatie Zonder toegevoegde suikers Zonder alcohol Biologisch Laag in calorieën (10Kcal/100ml) Gemaakt in Frankrijk Netto gewicht: 580 g Volume: 330 ml...
Portfolio (189)
... jaar duurt, gebruiken we niets anders dan water en zout. Onze producten bevatten absoluut geen chemische stoffen, conserveermiddelen of toevoegingen. Onze olijven worden alleen met zout en water gefermenteerd en verpakt na een rijpingsperiode van maximaal een jaar. • Natuurlijke fermentatie, • Geen chemische stoffen gebruikt, • Hoge aroma-inhoud, • Gefermenteerd in zijn natuurlijke staat zonder toevoegingen, behalve zout, en langdurig gerijpt, waardoor het smaak en verfijning krijgt, • Het eindproduct is van hoge kwaliteit.
Portfolio (9)
Frankrijk, Fenouillet
... blessurepreventie en prestaties. 100% natuurlijke formule: geen GMO, geen kleurstoffen, geen suiker, geen additieven. Versterkt met Vitamine B6 en L-Glutamine, om de biologische beschikbaarheid en effectiviteit van het complex te verbeteren. 20 porties van 10g aminozuren per pot. Gebruik van natuurlijke acaciaviber FibregumⓇ en 100% gemicroniseerd poeder, voor een snelle en effectieve opname. Gewicht: 0.3 kg...
Portfolio (73)
Spanje, La Seca-Valladolid
...Aperitiefwijn, het wordt aangeraden om zeer, zeer koud te serveren, tussen 3º en 5º Celsius, frappé of glacé. Het wordt aangeraden om te combineren met zeevruchten, bodemvissen en gemarineerde vissen, blauwe kazen, en allerlei soorten pâtés en desserts. Oorsprongsbenaming: Wijnen van het Land van Castilla en León Druivensoort: Verdejo-natuurlijke zoete wijn Oogstjaar: 2019 Veroudering: Gemaakt van 100% verdejo-druiven, en gecontroleerde fermentatie met een stop bij 9º alcohol Proefnotities: Ivoorgele kleur. Helder, met een hoog aromatisch profiel en uitstekende volumine in de mond.
Portfolio (12)
Finland, Turku
...{"Italy – Veneto":"Italië – Veneto","Designation":"Benaming","11.5%":"11,5%","Volume:75cl":"Volume: 75cl","Region":"Regio","Alcohol Content":"Alcoholpercentage","100% Glera":"100% Glera","Soft Pressing And Pure Fermentation At A Controlled Temperature. Second Fermentation And Natural Fermentation In Autoclave For About 50 Days At 12 – 13¡C":"Zacht persen en pure fermentatie bij een gecontroleerde temperatuur. Tweede fermentatie en natuurlijke fermentatie in autoclave gedurende ongeveer 50 dagen bij 12 – 13°C","Variety":"Variëteit","Wine Making":"Wijnmaken","DOCG":"DOCG"}...
Portfolio (177)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
... barriques, gevolgd door een rijping op fijne droesem, geeft deze wijn een zijdezachte textuur en een mooie romigheid, terwijl het een subtiele complexiteit toevoegt. Het bouquet opent met tonen van honeydew-meloen, vers gesneden gras en limoen, in balans met exotische aroma's van lychee en guave. In de mond domineren smaken van mispels en passievrucht, ondersteund door de frisse en natuurlijke zuurheid van het jaar, die een sprankelende en minerale afdronk biedt. Deze wijn past perfect bij een salade van grapefruit en garnalen, zeevruchten of Thaise gerechten.
Portfolio (10)
Hongarije, Budapest
... zeer elastische injecteerbare oplossing, die is gebaseerd op gezuiverd natriumhyaluronaat, geproduceerd door bacteriële fermentatie van een hoog-moleculair gewicht fractie van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in veel weefsels van het lichaam, waaronder kraakbeen en synoviale vloeistof. Het is een belangrijk bestanddeel van synoviale vloeistof dat verantwoordelijk is voor de viscositeit en elasticiteit. Als een natuurlijke smeermiddel en schokdemper is hyaluronan onmisbaar voor een goede gewrichtsfunctie.
Portfolio (46)
Frankrijk, Tilloy Lez Cambrai
... natuurlijk en biologisch afbreekbaar product! Dit schoonmaakmiddel wordt in Frankrijk geproduceerd door natuurlijke fermentatie van alcohol uit plantaardige grondstoffen afkomstig van biologische landbouw. Deze fles azijn bevat 8% azijnzuur. Dit is de enige concentratie die toegestaan is voor voedseltoepassingen.
Portfolio (9)
...ZO NATUURLIJK ALS JIJ Zo natuurlijk als de most van de vers geperste druif. Wanneer de fermentatie begint, zijn we in staat om deze natuurlijk te stoppen door middel van kou, waardoor we een lage alcoholgraad van 5,5 % Alc. en een vleugje natuurlijke koolzuur verkrijgen. Het is iets nieuws en exquis dat steeds meer publiek aantrekt dat gefascineerd is door de uitstekende smaak. "BESTE FRIZZANTE VAN SPANJE 2017"...
Portfolio (7)
Frankrijk, Lys Haut Layon
...Terroir: Klei-grindachtige bodem op schisten Situatie: Haut layon Vinificatie De vinificatie gebeurt volgens de ancestrale methode. De fermentatie in de fles vindt plaats met de natuurlijke suikers van de druif. Proeven tussen 6 en 8°C Oog: Lichtgeel Neus: Gele vruchten Mond: Fijne en complexe aroma's die doen denken aan rijpe perzik en nectarine. Levendige, bijna nerveuze aanzet. Volle en ronde...
Portfolio (43)
Italië, Codognè
...Het systeem installeert een membraan dat de alcoholische vloeistof scheidt van een extractiemiddel (meestal water). Een gezamenlijke werking van diffusie en natuurlijke osmose zorgt ervoor dat ethanolmoleculen migreren naar de extractievloeistof, waardoor de alcoholinhoud wordt verwijderd. Geschikt voor: Alcoholverwijdering uit wijn, bier of andere hydroalcoholische oplossingen; Het opnieuw opstarten van een vastgelopen fermentatie; Het corrigeren van "uit balans" zijnde vloeistoffen. Het is ook mogelijk om gas aan te passen.
Portfolio (8)
Zuid-Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... celmetabolisme-levensvatbaarheid in vergelijking met vloeibare fermentatie - Rijke aan nuttige bacteriën en metabolieten - Uitstekende weerstand tegen zuur, hitte en galzuur - Hoogwaardige kwaliteitscontrole <Ons Bedrijf> Welvarend leven en waarde toevoegen aan uw leven en omgeving met Daeho Wij zullen ons best doen om u tevreden te stellen met nieuwe en nuttige informatie. Daeho is opgericht in 1986...
Portfolio (280)
Bulgarije, Sofia
... gezicht en het lichaam. De vitamines B1 en B2 die erin zitten, geven het een hoge hydraterende en kalmerende werking, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes, zelfs de meest delicate. Het maakt de huid niet vet en wordt gemakkelijk opgenomen. PSEUDOALTEROMONAS EXOPOLYSACCHARIDES: verkregen door bio-fermentatie van een mariene bacterie, kan deze activiteit de huid een onmiddellijke diepe en...
Portfolio (27)
Frankrijk, Ham
...Onze biologische appelciderazijn, doordrenkt met dragon, is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde biologische appels, die worden geperst om een hoogwaardige appelsap te verkrijgen. Dit sap wordt vervolgens omgezet in appelciderazijn door middel van natuurlijke fermentatie. Daarna infuseren we deze azijn met verse dragon, wat zorgt voor een unieke en verfijnde smaak. Met een mooie gouden kleur en...
Portfolio (127)
Frankrijk, Saint Cannat
...CÉPAGES Chardonnay 100% VINIFICATIE Na de oogst van de druiven en hun persing, vindt de alcoholische fermentatie natuurlijk plaats met inheemse gisten: 30% in eiken vaten en 70% in thermoregulatie roestvrijstalen tanks. Dit lange en natuurlijke proces zal de wijn meer complexiteit geven. De malolactische fermentatie zal ook vanzelfsprekend en natuurlijk plaatsvinden. De rijping duurt ongeveer 12...
Portfolio (46)
Spanje, Madrid
...Natuurlijke enzym met hoge potentie. Serrapeptase is een proteolytisch enzym met een krachtig effect, superieur aan andere proteolytische enzymen. SAMENSTELLING: Serrapeptase 120.000 UI (verkregen uit de stam Serratia door bacteriële fermentatie). Andere ingrediënten per capsule: vulmiddel rijstpoeder 40 mg, plantaardige capsule (HPMC) 50 mg, gewichten per. GEBRUIKSAANWIJZING: voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar, neem één capsule per dag op een lege maag.
Portfolio (10)
Turkije, Bursa
...Onze azijnen, geproduceerd door natuurlijke fermentatie met azijnmoeder volgens volledig traditionele methoden, zijn zeer gunstig voor de menselijke gezondheid.
Portfolio (9)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play