Frankrijk, Le Sen
... vruchten geopend om hun witte bonen te extraheren. Ze krijgen een bruine kleur en ontwikkelen hun typische aroma na fermentatie, gevolgd door reiniging en drogen. Ref: CACAAB1 Productfamilie: CACAO Type extract: Absolue INCI-code: 100% THEOBROMA CACAO EXTRACT Land van productie: FRANKRIJK Plantdeel: Bonen Gebruikscategorie voor particulieren: Aroma Botanische naam: Theobroma cacao L. Samenstelling: 100% puur en natuurlijk.
Portfolio (97)
Frankrijk, Arengosse
...Ingrediënten : Ongeraffineerde Franse bietsuiker Natuurlijk papaya-aroma Natuurlijk kleurstof E160c (extract van carotenoïden) Verpakking : Pot PET van 200g Toepassingen : Huisgemaakte yoghurt : Perfect voor gebruik met een yoghurtmaker, deze suiker voegt een exotische smaak toe aan huisgemaakte yoghurt. Meng eenvoudig in de melk voor de fermentatie voor een subtiele en natuurlijke smaak. Gebak en Desserts : Ideaal voor taarten, taarten en room, het voegt een zoete en fruitige toets toe die liefhebbers van tropische smaken zal verleiden. Referentie:SUCRE000084...
Portfolio (200)
Frankrijk, Bordeaux
...-traditie met een natuurlijke alcoholische fermentatie, temperatuurbeheersing, lange maceratie (18 dagen), 2 remontages per dag gedurende de hele fermentatie. Deze stappen zorgen ervoor dat de kwaliteit van het fruit maximaal wordt geëxtraheerd: kleur, aroma's en structuur. De rijping van de wijn gebeurt vervolgens in eiken vaten, waarvan een derde nieuw hout, gedurende 12 maanden. Proeverij Bij het oog...
Portfolio (93)
Frankrijk, Calvi
...Cépage : Vermentinu 20 jaar 25 hl/hectare 6.500 flessen. Oogst : vroeg en handmatig Vinificatie : Directe persing zonder sulfiet / Koude bezinking 48 uur / Gisting en fermentatie 14-15°C Rijping op fijne droesem 6 maanden bij natuurlijke temperaturen. Filtratie, lichte sulfitering en botteling. Botteling in het voorjaar. Proefnotities : - Helder gele kleur ; - Sterke aromatische intensiteit gekenmerkt door witte vruchten en gele bloemen van de maquis ; - Levendige, ronde en strakke mond. Retrogustatie in harmonie met de neus.
Portfolio (5)
Frankrijk, Paris
...Om te beginnen zijn zaden rijk aan eiwitten en lipiden. Ze worden in verschillende landen in Afrika geconsumeerd. Ze worden gebruikt in gerechten als traditionele specerij, na koken en fermentatie, of als hapjes. Er wordt olie rijk aan onverzadigde vetzuren uit de zaden gewonnen, en de hibiscusbloem wordt traditioneel gebruikt in de keuken in Tsjaad en Tanzania, bijvoorbeeld. In Sub-Sahara...
Portfolio (32)
Frankrijk, Moncoutant Sur Sèvre
...Co-enzym Q10 1 - Natuurlijke opslag 2 - Ondersteuning van een niveau van ubiquinol in het lichaam 3 - Productie van cellulaire energie Afkomstig van de fermentatie van gisten, is Ubiquinol Q10 identiek aan datgene wat in onze cellen wordt aangetroffen. Het niveau neemt af met de leeftijd door stress, intense fysieke activiteit, tabak of een onevenwichtige voeding. Nog niet zo lang geleden was co...
Portfolio (42)
Frankrijk, Chateau-Landon
...Café variëteit Castillo in natuurlijke verwerking: drogen van de kersen op Afrikaanse bedden Exclusief verkocht in bonen, zodat u kunt genieten van de aroma's en geuren van een koffie die de suikers in het vruchtvlees en het mucilage heeft opgenomen. Score 85 – SCA Geuren en Fruitige Aroma's, Munt, Karamel. Smaak van Kaneel, Citrus, Karamel...
Portfolio (7)
Frankrijk, Malataverne
... geschiedenis. VINIFICATIE Mechanische nachtelijke oogst. Korte schilweking. Persen. Gecontroleerde alcoholische fermentatie met geblokkeerde malolactische fermentatie. Traditionele vinificatie in roestvrijstalen tanks, met gecontroleerde temperaturen. Alcoholpercentage 12,5% vol. Allergenen (sulfiet) Bevat sulfieten. Deze rosé wijn is ideaal voor maaltijden met vrienden, in combinatie met gegrild vlees op de plancha en groentetians.
Portfolio (188)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...helpt het lichaam zijn natuurlijke afweer te versterken. Zonder calorieën of natrium (zout) zal het gunstig zijn voor een afslankdieet. In tegenstelling tot zwarte thee ondergaat groene thee geen fermentatie en behoudt het zijn natuurlijke kleur. GECERTIFICEERD AB BIOLOGISCHE LANDBOUW. 100% bio, anders niets - zie de informatie in onze rubriek: Theeën, kruideninfusies, Provençaalse kruiden. Doos van 20 zakjes voor infusie.
Portfolio (198)
Frankrijk, Krautergersheim
...Rauwe zuurkool in emmers van 2,5 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg, zuurkool uit natuurlijke fermentatie Prijs(en):...
Portfolio (11)
Frankrijk, Saint-Omer
...Deze suikervrije versie is gemaakt van biologische erythritol, de ultieme gezonde zoetstof (afkomstig van de fermentatie van natuurlijke en organische koolhydraten). Natuurlijke fermentatie Zonder toegevoegde suikers Zonder alcohol Biologisch Laag in calorieën (10Kcal/100ml) Gemaakt in Frankrijk Netto gewicht: 580 g Volume: 330 ml...
Portfolio (189)
Frankrijk, Fenouillet
... blessurepreventie en prestaties. 100% natuurlijke formule: geen GMO, geen kleurstoffen, geen suiker, geen additieven. Versterkt met Vitamine B6 en L-Glutamine, om de biologische beschikbaarheid en effectiviteit van het complex te verbeteren. 20 porties van 10g aminozuren per pot. Gebruik van natuurlijke acaciaviber FibregumⓇ en 100% gemicroniseerd poeder, voor een snelle en effectieve opname. Gewicht: 0.3 kg...
Portfolio (73)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
... barriques, gevolgd door een rijping op fijne droesem, geeft deze wijn een zijdezachte textuur en een mooie romigheid, terwijl het een subtiele complexiteit toevoegt. Het bouquet opent met tonen van honeydew-meloen, vers gesneden gras en limoen, in balans met exotische aroma's van lychee en guave. In de mond domineren smaken van mispels en passievrucht, ondersteund door de frisse en natuurlijke zuurheid van het jaar, die een sprankelende en minerale afdronk biedt. Deze wijn past perfect bij een salade van grapefruit en garnalen, zeevruchten of Thaise gerechten.
Portfolio (10)
Frankrijk, Tilloy Lez Cambrai
... natuurlijk en biologisch afbreekbaar product! Dit schoonmaakmiddel wordt in Frankrijk geproduceerd door natuurlijke fermentatie van alcohol uit plantaardige grondstoffen afkomstig van biologische landbouw. Deze fles azijn bevat 8% azijnzuur. Dit is de enige concentratie die toegestaan is voor voedseltoepassingen.
Portfolio (9)
Frankrijk, Lys Haut Layon
...Terroir: Klei-grindachtige bodem op schisten Situatie: Haut layon Vinificatie De vinificatie gebeurt volgens de ancestrale methode. De fermentatie in de fles vindt plaats met de natuurlijke suikers van de druif. Proeven tussen 6 en 8°C Oog: Lichtgeel Neus: Gele vruchten Mond: Fijne en complexe aroma's die doen denken aan rijpe perzik en nectarine. Levendige, bijna nerveuze aanzet. Volle en ronde...
Portfolio (43)
Frankrijk, Ham
...Onze biologische appelciderazijn, doordrenkt met dragon, is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde biologische appels, die worden geperst om een hoogwaardige appelsap te verkrijgen. Dit sap wordt vervolgens omgezet in appelciderazijn door middel van natuurlijke fermentatie. Daarna infuseren we deze azijn met verse dragon, wat zorgt voor een unieke en verfijnde smaak. Met een mooie gouden kleur en...
Portfolio (127)
Frankrijk, Saint Cannat
...CÉPAGES Chardonnay 100% VINIFICATIE Na de oogst van de druiven en hun persing, vindt de alcoholische fermentatie natuurlijk plaats met inheemse gisten: 30% in eiken vaten en 70% in thermoregulatie roestvrijstalen tanks. Dit lange en natuurlijke proces zal de wijn meer complexiteit geven. De malolactische fermentatie zal ook vanzelfsprekend en natuurlijk plaatsvinden. De rijping duurt ongeveer 12...
Portfolio (46)
Frankrijk, Belesta
Le Clot de l’Oum is een familiebedrijf met een wijngaard van 12 ha die sinds 2000 biologische wijnen uit de Roussillon produceert. De wijngaard ligt op de hellingen van de Fenouillèdes tussen de valleien van de Agly en de Têt, op de eerste oostelijke uitlopers van de Pyreneeën, rondom het dorp Bélesta (66720). De bodems zijn voornamelijk granietachtig. Onze percelen liggen tussen de 400 en 600 m h...
Frankrijk, Lille
... alcoholen uit landbouwgrondstoffen (bieten, granen) door fermentatie, distillatie en rectificatie. Deze neutrale alcoholen hebben geen onderscheidende kenmerken, zijn helder en geurloos en zijn bestemd voor de sectoren van sterke dranken, parfumerie en de farmacie.
Frankrijk, Paris
Sinds 1970 is France Mélasses de specialist in vloeibare producten voor de dierenvoedingsmarkt, agglomeratie en fermentatie. France Mélasses produceert: - melasse afkomstig uit de suikerindustrie. Melasse heeft uitzonderlijke voedingskwaliteiten als natuurlijke energiebron. Melasse is ook een uitstekende bindmiddel voor de productie van samengestelde diervoeders en de aantrekkelijkheid ervan...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play