Duitsland, Bad Ditzenbach
...Biergist is een populaire, natuurlijke hulp voor een mooie, frisse, schone huid, glanzend haar en gezonde vingernagels. Vandaag de dag wordt de gist na de fermentatie grotendeels gefilterd om het bier beter houdbaar te maken. Om een langdurig effect te waarborgen, wordt de gist verrijkt met niacine en de vitamines B1 en B2. Elke tablet bevat 500 mg vitamine-gist! Art. Nr.:158...
Portfolio (168)
Duitsland, Bad Bentheim
..."Oorsprong en geschiedenis Strooisuiker Erythritol Erythritol is een natuurlijke zoetstof die voorkomt in sommige vruchten (o.a. watermeloen, druif en peer) en paddenstoelen. Erythritol is de enige natuurlijke polyol en wordt geproduceerd middels fermentatie van glucose met natuurlijke enzymen. Productieproces, Oogst en bewerking Erythritol Na de fermentatie wordt de erythritol gedroogd...
Portfolio (549)
Duitsland, Mainz
...Nu-HydraFoam is een huidvriendelijke schuimzeep die een aangenaam gevoel van frisheid en schone huid achterlaat. Bovendien heeft het een positieve invloed op het huidmicrobioom, dat de natuurlijke bescherming van de huid vertegenwoordigt. Het wordt gemaakt van milde reinigingsmiddelen, natuurlijke vochtinbrengers, emolliënten en fermentatie-extracten. Deze niet-irriterende formule beschermt de huid tegen pathogene invasie en behoudt de integriteit van de epidermis. Nu-HydraFoam is door het Institut Dermatest beoordeeld met "zeer goed".
Duitsland, Schwalbach
...Na de fermentatie wordt Fischers Kombucha ongepasteuriseerd en troebel in flessen gevuld. Hierdoor blijven de gisten en melkzuurbacteriën levend en actief, en vormen ze in de fles de natuurlijke koolzuur. Door de troebele afvulling en de daaropvolgende flesgisting ontstaan er zwevende fermentculturen, die zich ook op de bodem van de fles afzetten. Ze kunnen worden geconsumeerd.
Portfolio (7)
Duitsland, Lennestadt
...gemaakt van natuurlijk riet • voor de fermentatie en het rusten van brooddeeg • geeft een aantrekkelijk, typisch patroon aan het brood • voor ca. 1500 - 2000 g deeg...
Portfolio (186)
Duitsland, Eresing
...Magnesiumlactaat is een van nature voorkomend mineraal en helpt in het zenuw- en spijsverteringssysteem, evenals bij spierbewegingen en de verwerking van glucose. Het is het magnesiumzout van natuurlijke L(+) melkzuur, dat ontstaat bij de productie door fermentatie van suiker. Gebruik: Farmacie: * Voedingssupplementen * Behandeling van brandend maagzuur en spijsverteringsstoornissen CAS:18917-93-6 EINECS:242-671-4 Opslag: koel, droog, lichtbeschermd, in gesloten verpakkingen bewaren Voedseladditief: E329 Kwaliteit: watervrij, 2-hydraat,...
Portfolio (96)
Duitsland, Hamburg
...L-Isoleucine is een essentiële aminozuur, wat betekent dat je lichaam L-Isoleucine niet zelf kan aanmaken, maar het aminozuur wel nodig heeft. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van de eiwitopbouw en voor energieproductie in de spieren. Topatleten maken daarom graag gebruik van dit aminozuur. Natuurlijke bronnen van L-Isoleucine zijn olijven, avocado's, zalm, tarwe en erwten. Voor een gecontroleerde dosering is L-Isoleucine van LANUCO in 100% pure vorm aan te raden. Producteigenschappen: Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan Productie: L-Isoleucine wordt verkregen door fermentatie van glucoseoplossingen.
Duitsland, Straubing
... consumenten. Fermenteerazijn in vergelijking met synthetische azijn Azijn kan op verschillende manieren worden geproduceerd. Natuurlijke fermenteerazijn ontstaat door biologische fermentatie van alcoholhoudende vloeistoffen en is van agrarische oorsprong. Synthetische azijn daarentegen wordt meestal uit fossiele brandstoffen geproduceerd.
Duitsland, Aachen
... technologieën die zijn ontworpen om de uitkomsten voor patiënten te verbeteren, met de focus op herstel van het natuurlijke hart. Opgericht in 1981 met als doel de eerste kunsthart ter wereld te ontwikkelen, is Abiomed toegewijd gebleven aan het vinden van manieren om de meest geavanceerde en voordelige technologie naar patiënten en artsen te brengen. Abiomed heeft samengewerkt met Ventricular Support...
Duitsland, Vaterstetten
... typisch pittige smaak. In veel bakkerijen worden om kostenredenen vaak kunstmatige zuurdesems gebruikt met een rijstijd van enkele uren. Over het algemeen is een zo korte rijstijd echter niet wenselijk, omdat de karakteristieke smaakstoffen en aroma's pas na lange fermentatie ontstaan. De Grimminger natuurlijke zuurdesem heeft minimaal 20 lange uren nodig voor de deegverzuring. Milieu De modernste...
Duitsland, Halstenbek
...Biotechnologie/ Fermentatie, Medische Apparaten High-Tech Industrieën: Halfgeleiderproductie, Functionele Oppervlakken en Materialen, Additive manufacturing,.. PHYTOPURE® - NATUURLIJKE CHEMICALIËN: Alkaloïden (Galantamine,..), Sterolen (Ergosterol, 7-DHC, Fytosterolen/ Mycosterolen,..), Saponinen, Tannines/ Polyfenolen (Galzuur, Tanninezuur), Zeldzame Suikers/ Koolhydraten (Galactose...
Portfolio (1)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play