...Product verkregen uit stoomdestillatie van verse bloemen van Rosa Damascena Trigintipetala. -NON-ALCOHOLISCH PRODUCT, 100% natuurlijk, zonder conserveringsmiddelen of synthetische geurstoffen toegevoegd -Subgroep: bloemen / aromatische planten verwerkt en bewaard door niet-alcoholische destillatie, zonder fermentatie, door natte verzadigde stoom, in een distillatie-apparatuur van volledig...
Portfolio (2)
Frankrijk, Ham
...Onze biologische appelciderazijn, doordrenkt met dragon, is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde biologische appels, die worden geperst om een hoogwaardige appelsap te verkrijgen. Dit sap wordt vervolgens omgezet in appelciderazijn door middel van natuurlijke fermentatie. Daarna infuseren we deze azijn met verse dragon, wat zorgt voor een unieke en verfijnde smaak. Met een mooie gouden kleur en...
Portfolio (127)
Frankrijk, Saint Cannat
...CÉPAGES Chardonnay 100% VINIFICATIE Na de oogst van de druiven en hun persing, vindt de alcoholische fermentatie natuurlijk plaats met inheemse gisten: 30% in eiken vaten en 70% in thermoregulatie roestvrijstalen tanks. Dit lange en natuurlijke proces zal de wijn meer complexiteit geven. De malolactische fermentatie zal ook vanzelfsprekend en natuurlijk plaatsvinden. De rijping duurt ongeveer 12...
Portfolio (46)
Spanje, Madrid
...Natuurlijke enzym met hoge potentie. Serrapeptase is een proteolytisch enzym met een krachtig effect, superieur aan andere proteolytische enzymen. SAMENSTELLING: Serrapeptase 120.000 UI (verkregen uit de stam Serratia door bacteriële fermentatie). Andere ingrediënten per capsule: vulmiddel rijstpoeder 40 mg, plantaardige capsule (HPMC) 50 mg, gewichten per. GEBRUIKSAANWIJZING: voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar, neem één capsule per dag op een lege maag.
Portfolio (10)
Turkije, Bursa
...Onze azijnen, geproduceerd door natuurlijke fermentatie met azijnmoeder volgens volledig traditionele methoden, zijn zeer gunstig voor de menselijke gezondheid.
Portfolio (9)
Spanje, Varea
...Product verkregen uit mousserende wijn en mede. Klassieke productie van mousserende wijn. Respect voor natuurlijke fermentatie in de fles (14 maanden). Natuurlijk, aromatisch en bloemig. Frisse aanzet met zoete tonen van mediterrane honing.
Spanje, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...De traditionele productiemethode in onze regio. De hele trossen worden in een tank geplaatst om een natuurlijke fermentatie te ondergaan in een atmosfeer van koolstofdioxide. Het resultaat zijn wijnen met een krachtige fruitige aromatiek en paarse kleuren.
Portfolio (1)
Italië, Marciano Della Chiana
...Alò is een waardevolle wijn die wordt verkregen uit Aleatico-druiven die in de zon op de wijngaard zijn gedroogd. Na een natuurlijke fermentatie wordt de wijn gerijpt in kleine houten vaten. De productie van deze passito van late oogst is beperkt tot 500 flessen per jaar. Rijke wijn met een zeer breed aromatisch profiel, van het fruitige van gedroogde pruimen tot het bloemige van rozen en het...
Portfolio (10)
Bulgarije, Dolni Dubnik
...Appelciderazijn is een voedingsmiddel en een oud traditioneel middel. Deze azijn wordt verkregen door fermentatie van biologische, ongepasteuriseerde appelsap voor een betere natuurlijke kwaliteit. Het is zeer mild en laag in azijnzuur.
Portfolio (7)
Zwitserland, Meyrin
... te delen met anderen. Overtuigd dat er nog veel te ontdekken valt in de uitgestrekte wereld van de wijnbouw, willen Lucas en Bertrand biologische en natuurlijke wijnen delen met een kwaliteits- en authenticiteitslabel.
Turkije, Kepez
... effectieve oplossingen voor de landbouw- en tuinbouwsector wereldwijd. Onze onderzoeksfaciliteiten omvatten een microbiologielaboratorium en een kleinschalige fermentatiefaciliteit voor de productie van nuttige microben via vloeibare en vaste fermentatie. We brengen momenteel onze producten op de markt in meer dan 20 landen wereldwijd. We streven ernaar het gebruik van natuurlijke en chemische producten te minimaliseren. We produceren producten die residuvrij en gezond zijn voor mensen. We vormen de landbouw van de toekomst met de juiste producten.
Portfolio (2)
Duitsland, Straubing
... consumenten. Fermenteerazijn in vergelijking met synthetische azijn Azijn kan op verschillende manieren worden geproduceerd. Natuurlijke fermenteerazijn ontstaat door biologische fermentatie van alcoholhoudende vloeistoffen en is van agrarische oorsprong. Synthetische azijn daarentegen wordt meestal uit fossiele brandstoffen geproduceerd.
Italië, altamura
... steeds volgens de regels van vroeger: unieke grondstoffen van absolute kwaliteit, langzame natuurlijke fermentatie en ambachtelijke verwerking. De grote zorg in de productie en de commercialisering van onze producten plaatst ons onder de beste leveranciers.
Portfolio (3)
Duitsland, Aachen
... technologieën die zijn ontworpen om de uitkomsten voor patiënten te verbeteren, met de focus op herstel van het natuurlijke hart. Opgericht in 1981 met als doel de eerste kunsthart ter wereld te ontwikkelen, is Abiomed toegewijd gebleven aan het vinden van manieren om de meest geavanceerde en voordelige technologie naar patiënten en artsen te brengen. Abiomed heeft samengewerkt met Ventricular Support...
Spanje, Cenicero (la Rioja)
Enrique Forner richtte in 1970 Marqués de Cáceres, Unión Vitivinícola, S.A. op, een historische alliantie tussen een ondernemende familie die zich aan de wijnwereld wijdt en de beste terroirs en wijngaarden van de Rioja Alta. De wijnmakerij is gelegen in Cenicero, op 20 kilometer van Logroño, in het hart van de Spaanse subregio Rioja Alta. Het werd in 1970 opgericht door Enrique Forner (1925-2011)...
Portfolio (13)
Roemenië, Bucuresti
Of het nu gaat om medische apparatuur, medische verbruiksartikelen, beschermingsmiddelen, desinfectiemiddelen, bij ons vind je alle producten die je nodig hebt tegen de beste prijzen: medische lasers, hyaluronzuur fillers, collageen, oplossingen voor peeling en mesotherapie en medische verbruiksartikelen, van beschermingsmiddelen tot sterilisatie en het verzamelen van medisch afval.
Denemarken, København K
Wij zijn de grootste - en gelukkigste - wijnwinkel van Denemarken, toegewijd aan Portugese tafelwijnen en Portwijnen. Wij geloven dat je je moet concentreren om iets goed te doen, dus hebben we al onze inspanningen gestoken in het bestuderen en proeven van de Portugese wijnwereld. Het is een lonende reis en je bent van harte welkom om mee te doen.
België, Ghent
Fermedics is een pionier in het ontwikkelen van hoogwaardige gefermenteerde botanische ingrediënten. Fermedics richt zich op hoogwaardige botanische ingrediënten die een gerichte fermentatie hebben ondergaan. Ons doelgerichte fermentatieproces bootst de werking van een gezond microbioom na door de actieve plantenverbindingen te metaboliseren, waardoor de biologische beschikbaarheid...
Portfolio (1)
Duitsland, Vaterstetten
... typisch pittige smaak. In veel bakkerijen worden om kostenredenen vaak kunstmatige zuurdesems gebruikt met een rijstijd van enkele uren. Over het algemeen is een zo korte rijstijd echter niet wenselijk, omdat de karakteristieke smaakstoffen en aroma's pas na lange fermentatie ontstaan. De Grimminger natuurlijke zuurdesem heeft minimaal 20 lange uren nodig voor de deegverzuring. Milieu De modernste...
Italië, Potenza
...Drie zussen kwamen in 1984 samen en richtten de "Forno delle Sorelle Palese" op in Potenza. Sindsdien worden, volgens de oude Lucaanse traditie, brood en de typische strazzata van harde tarwe met natuurlijke fermentatie, de klassieke tarallo aviglianese, ficculi, tarallucci met venkelzaad en stozze bereid. Dit zijn slechts enkele van de lekkernijen die nog steeds met de ambachtelijke zorg van...
Italië, Porchia Di Montalto Delle Marche
... het beheer van warmte/kou tijdens de fermentatie. Deskundigheid en technologie worden ingezet om de authenticiteit van de druiven uit de Marken, die van nature al waardevol zijn, te behouden en te waarderen. De wijnen van Poderi dei Colli zijn oprechte uitdrukkingen van een gebied dat uitermate geschikt is voor wijnbouw en steeds meer gewaardeerd wordt op de internationale markten. Hier zijn dan...
België, Le Roeulx
Sinds 1873 is de familie Friart bezig met de productie van verschillende bieren, waaronder de St-Feuillien. Bieren van Brouwerij St-Feuillien: abdijbieren ST-FEUILLIEN Blonde, Brune Réserve, Triple, Cuvée de Noël, Saison van St-Feuillien, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blonde, Blanche, Fruits des Bois, Cerise. Specificaties: natuurlijke bieren van hoge gisting zonder toevoegingen, aromatische hop van hoge kwaliteit, geselecteerde mouten, traditionele fermentatie,…...
Frankrijk, Lille
... alcoholen uit landbouwgrondstoffen (bieten, granen) door fermentatie, distillatie en rectificatie. Deze neutrale alcoholen hebben geen onderscheidende kenmerken, zijn helder en geurloos en zijn bestemd voor de sectoren van sterke dranken, parfumerie en de farmacie.
Duitsland, Halstenbek
...Biotechnologie/ Fermentatie, Medische Apparaten High-Tech Industrieën: Halfgeleiderproductie, Functionele Oppervlakken en Materialen, Additive manufacturing,.. PHYTOPURE® - NATUURLIJKE CHEMICALIËN: Alkaloïden (Galantamine,..), Sterolen (Ergosterol, 7-DHC, Fytosterolen/ Mycosterolen,..), Saponinen, Tannines/ Polyfenolen (Galzuur, Tanninezuur), Zeldzame Suikers/ Koolhydraten (Galactose...
Portfolio (1)
Frankrijk, Belesta
Frankrijk, Paris
Sinds 1970 is France Mélasses de specialist in vloeibare producten voor de dierenvoedingsmarkt, agglomeratie en fermentatie. France Mélasses produceert: - melasse afkomstig uit de suikerindustrie. Melasse heeft uitzonderlijke voedingskwaliteiten als natuurlijke energiebron. Melasse is ook een uitstekende bindmiddel voor de productie van samengestelde diervoeders en de aantrekkelijkheid ervan...
...Chistorra, Gedroogde Chorizo. Om af te sluiten met Ambachtelijke Bieren, Huisgemaakte Bier, Dubbel Fermentatie Bier, Ongefilterd Bier, Bier zonder toegevoegde gas, Spaanse Ambachtelijke Bieren. Of een Orujos of Huisgemaakte Rum, zoals Orujocrème, Kruidige Orujo, Kruidlikeur, Orujo met Honing, Likeur met Honing, Honingrum.
Italië, Iseo
Ristorante Pizzeria La Perla bevindt zich in Pilzone aan het Iseomeer, in de provincie Brescia. Onze specialiteiten zijn: gegrilde zeevis, catalaan en pizza per meter, gebakken in een houtoven, bereid met speciale meelsoorten, gemalen op steen met natuurlijke fermentatie. We bieden een werkmenu aan voor 10 euro, alles inbegrepen, met een buffet. Het restaurant is verdeeld in 2 zalen, een binnenruimte en een met een lichte veranda. De zaal is ook geschikt voor kleine ceremonies, communies en doopfeesten. Het is een familiebedrijf. Het restaurant beschikt over een comfortabele parkeerplaats.
Spanje, Almendralejo
... aanbieden, Geconcentreerd en Gerectificeerd. Natuurlijke of geconcentreerde sappen van citroen, sinaasappel, appel en peer, steenfruit, tropisch fruit, en tomatensaus en -sap. In bulk of aseptische of bevroren vaten. Bezoek onze website voor meer informatie, of neem contact met ons op. Sinaasappelsap NFC en sapconcentraat 65º brix Abrikoos sap NFC en pureeconcentraat 20/22, 30/32 Perzik sap NFC...
Portfolio (2)
Slowakije, Zvolen
Námásté, s.r.o., een bedrijf dat al jarenlang honingwijn produceert. We bieden 7 soorten heerlijke honingwijn, gemaakt in Slowakije. Door het alcoholgehalte, dat ontstaat door de natuurlijke fermentatie van een honingoplossing met behulp van wijngist, valt deze drank in de categorie wijnen; het is honingwijn. De meeste honingwijnen worden in een zoetere stijl geproduceerd, waarin de geur van...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play