...drievoudige helixstructuur. Sclerotium Gum is een wateroplosbaar, natuurafgeleid polysaccharide dat wordt geproduceerd door fermentatie van de filamentachtige schimmel Sclerotium rolfsi. Het is een zeer veelzijdig ingrediënt dat de sensorische eigenschappen van persoonlijke verzorgingsproducten verbetert. Scleroglucan heeft theologische eigenschappen en, in tegenstelling tot de meeste natuurlijke en...
Spanje, Varea
...Product verkregen uit mousserende wijn en mede. Klassieke productie van mousserende wijn. Respect voor natuurlijke fermentatie in de fles (14 maanden). Natuurlijk, aromatisch en bloemig. Frisse aanzet met zoete tonen van mediterrane honing.
Spanje, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...De traditionele productiemethode in onze regio. De hele trossen worden in een tank geplaatst om een natuurlijke fermentatie te ondergaan in een atmosfeer van koolstofdioxide. Het resultaat zijn wijnen met een krachtige fruitige aromatiek en paarse kleuren.
Portfolio (1)
Italië, Amelia
... olijftransformatieproces wordt toegepast; ontbladeren en reinigen als fundamenteel werkmodel dragen bij aan hogere hygiënestandaarden gedurende het proces, terwijl de oogst en opslag uiterst snel plaatsvinden om fermentatie te voorkomen en zo de smaakeigenschappen volledig te behouden.
Duitsland, Hamburg
...L-Isoleucine is een essentiële aminozuur, wat betekent dat je lichaam L-Isoleucine niet zelf kan aanmaken, maar het aminozuur wel nodig heeft. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van de eiwitopbouw en voor energieproductie in de spieren. Topatleten maken daarom graag gebruik van dit aminozuur. Natuurlijke bronnen van L-Isoleucine zijn olijven, avocado's, zalm, tarwe en erwten. Voor een gecontroleerde dosering is L-Isoleucine van LANUCO in 100% pure vorm aan te raden. Producteigenschappen: Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan Productie: L-Isoleucine wordt verkregen door fermentatie van glucoseoplossingen.
Italië, Marciano Della Chiana
...Alò is een waardevolle wijn die wordt verkregen uit Aleatico-druiven die in de zon op de wijngaard zijn gedroogd. Na een natuurlijke fermentatie wordt de wijn gerijpt in kleine houten vaten. De productie van deze passito van late oogst is beperkt tot 500 flessen per jaar. Rijke wijn met een zeer breed aromatisch profiel, van het fruitige van gedroogde pruimen tot het bloemige van rozen en het...
Portfolio (10)
...Product verkregen uit stoomdestillatie van verse bloemen van Rosa Damascena Trigintipetala. -NON-ALCOHOLISCH PRODUCT, 100% natuurlijk, zonder conserveringsmiddelen of synthetische geurstoffen toegevoegd -Subgroep: bloemen / aromatische planten verwerkt en bewaard door niet-alcoholische destillatie, zonder fermentatie, door natte verzadigde stoom, in een distillatie-apparatuur van volledig...
Portfolio (2)
Oostenrijk, Villach
... en levert natuurlijke monacoline K. Naast de kleurpigmenten bevat de rode rijst ook waardevolle bioflavonoïden, aminozuren en onverzadigde vetzuren die door fermentatie zijn verkregen. Q10 ondersteunt de energiehuishouding in de cel voor meer energie....
...In de maanden december en januari worden de Gemlik-olijven zorgvuldig van de takken geplukt. Ze worden in bewaarde reservoirs alleen met water en zout op de "Natuurlijke Fermentatie"-wijze gerijpt en verpakt voor consumptie. Vooral onze 34Gourmet-producten zijn extra speciaal.
Portfolio (3)
Bulgarije, Dolni Dubnik
...Appelciderazijn is een voedingsmiddel en een oud traditioneel middel. Deze azijn wordt verkregen door fermentatie van biologische, ongepasteuriseerde appelsap voor een betere natuurlijke kwaliteit. Het is zeer mild en laag in azijnzuur.
Portfolio (7)
Frankrijk, Belesta
Le Clot de l’Oum is een familiebedrijf met een wijngaard van 12 ha die sinds 2000 biologische wijnen uit de Roussillon produceert. De wijngaard ligt op de hellingen van de Fenouillèdes tussen de valleien van de Agly en de Têt, op de eerste oostelijke uitlopers van de Pyreneeën, rondom het dorp Bélesta (66720). De bodems zijn voornamelijk granietachtig. Onze percelen liggen tussen de 400 en 600 m h...
België, Ghent
Fermedics is een pionier in het ontwikkelen van hoogwaardige gefermenteerde botanische ingrediënten. Fermedics richt zich op hoogwaardige botanische ingrediënten die een gerichte fermentatie hebben ondergaan. Ons doelgerichte fermentatieproces bootst de werking van een gezond microbioom na door de actieve plantenverbindingen te metaboliseren, waardoor de biologische beschikbaarheid...
Portfolio (1)
Turkije, Bursa
NATUURLIJKE FERMENTATIE EEUWIGE SMAAK ONVERANDERLIJKE TRADITIE. MET VEEL VERSCHILLENDE VERPAKKINGSTYPEN IN GLAS EN PET VERPAKKINGEN, ZIJN WE EEN BEKENDE FIRMA MET ONZE VARIETEITEN VAN JALAPENO, GEBRANDDE PAPRIKA, ROZEMARIJN, AUGURK, KOOL, EN GEMENGDE INLEGGERIJEN. 370CC-720CC GLAS GROEP 600 GR PET GROEP 1500 GR PET 3000 GR PET 4600 GR PET 5000 GR PET GEMENGD 10 KG PET-BUCKET PAPRIKA INLEGGERIJEN 16 KG BUCKET GEMENGDE EN AUGURK INLEGGERIJEN ZAK INLEGGERIJEN VARIETETEN...
... extra vierge olijfolie, rozemarijn en ui. Al onze producten zijn veganistisch en kenmerken zich door een typische en onmiskenbare smaak, die voortkomt uit de bijzondere verwerking en het unieke klimaat van de Euganeïsche heuvels. Na een natuurlijke fermentatie van 12 uur wordt het deeg bewerkt met zuurdesem en geselecteerde natuurlijke ingrediënten, en na de juiste rusttijd van het deeg worden de lekkernijen één voor één met de hand bewerkt door onze meesterbakkers.
Zwitserland, Meyrin
... te delen met anderen. Overtuigd dat er nog veel te ontdekken valt in de uitgestrekte wereld van de wijnbouw, willen Lucas en Bertrand biologische en natuurlijke wijnen delen met een kwaliteits- en authenticiteitslabel.
Spanje, Cenicero (la Rioja)
Enrique Forner richtte in 1970 Marqués de Cáceres, Unión Vitivinícola, S.A. op, een historische alliantie tussen een ondernemende familie die zich aan de wijnwereld wijdt en de beste terroirs en wijngaarden van de Rioja Alta. De wijnmakerij is gelegen in Cenicero, op 20 kilometer van Logroño, in het hart van de Spaanse subregio Rioja Alta. Het werd in 1970 opgericht door Enrique Forner (1925-2011)...
Portfolio (13)
Roemenië, Bucuresti
Of het nu gaat om medische apparatuur, medische verbruiksartikelen, beschermingsmiddelen, desinfectiemiddelen, bij ons vind je alle producten die je nodig hebt tegen de beste prijzen: medische lasers, hyaluronzuur fillers, collageen, oplossingen voor peeling en mesotherapie en medische verbruiksartikelen, van beschermingsmiddelen tot sterilisatie en het verzamelen van medisch afval.
Denemarken, København K
Wij zijn de grootste - en gelukkigste - wijnwinkel van Denemarken, toegewijd aan Portugese tafelwijnen en Portwijnen. Wij geloven dat je je moet concentreren om iets goed te doen, dus hebben we al onze inspanningen gestoken in het bestuderen en proeven van de Portugese wijnwereld. Het is een lonende reis en je bent van harte welkom om mee te doen.
Duitsland, Aachen
... technologieën die zijn ontworpen om de uitkomsten voor patiënten te verbeteren, met de focus op herstel van het natuurlijke hart. Opgericht in 1981 met als doel de eerste kunsthart ter wereld te ontwikkelen, is Abiomed toegewijd gebleven aan het vinden van manieren om de meest geavanceerde en voordelige technologie naar patiënten en artsen te brengen. Abiomed heeft samengewerkt met Ventricular Support...
Turkije, Kepez
... effectieve oplossingen voor de landbouw- en tuinbouwsector wereldwijd. Onze onderzoeksfaciliteiten omvatten een microbiologielaboratorium en een kleinschalige fermentatiefaciliteit voor de productie van nuttige microben via vloeibare en vaste fermentatie. We brengen momenteel onze producten op de markt in meer dan 20 landen wereldwijd. We streven ernaar het gebruik van natuurlijke en chemische producten te minimaliseren. We produceren producten die residuvrij en gezond zijn voor mensen. We vormen de landbouw van de toekomst met de juiste producten.
Portfolio (2)
Duitsland, Straubing
... consumenten. Fermenteerazijn in vergelijking met synthetische azijn Azijn kan op verschillende manieren worden geproduceerd. Natuurlijke fermenteerazijn ontstaat door biologische fermentatie van alcoholhoudende vloeistoffen en is van agrarische oorsprong. Synthetische azijn daarentegen wordt meestal uit fossiele brandstoffen geproduceerd.
Frankrijk, Lille
... alcoholen uit landbouwgrondstoffen (bieten, granen) door fermentatie, distillatie en rectificatie. Deze neutrale alcoholen hebben geen onderscheidende kenmerken, zijn helder en geurloos en zijn bestemd voor de sectoren van sterke dranken, parfumerie en de farmacie.
Duitsland, Halstenbek
...Biotechnologie/ Fermentatie, Medische Apparaten High-Tech Industrieën: Halfgeleiderproductie, Functionele Oppervlakken en Materialen, Additive manufacturing,.. PHYTOPURE® - NATUURLIJKE CHEMICALIËN: Alkaloïden (Galantamine,..), Sterolen (Ergosterol, 7-DHC, Fytosterolen/ Mycosterolen,..), Saponinen, Tannines/ Polyfenolen (Galzuur, Tanninezuur), Zeldzame Suikers/ Koolhydraten (Galactose...
Portfolio (1)
Turkije, Ankara
... en humus fulvinezuur in vleermuisguano is hoog en het is de bron van natuurlijke fosfor, calcium en eiwit. Het is een bodemconditioner en voedingsstof die nuttige bodemmicro-organismen bevat, en is een opbrengst- en smaakversterkende organische stof die niet door laboratoria kan worden gereproduceerd. BELANGRIJKSTE VOORDELEN EN KENMERKEN VAN VLEERMUISGUANO • Grondstof van organische fosfor en...
Italië, altamura
... steeds volgens de regels van vroeger: unieke grondstoffen van absolute kwaliteit, langzame natuurlijke fermentatie en ambachtelijke verwerking. De grote zorg in de productie en de commercialisering van onze producten plaatst ons onder de beste leveranciers.
Portfolio (3)
Duitsland, Vaterstetten
... typisch pittige smaak. In veel bakkerijen worden om kostenredenen vaak kunstmatige zuurdesems gebruikt met een rijstijd van enkele uren. Over het algemeen is een zo korte rijstijd echter niet wenselijk, omdat de karakteristieke smaakstoffen en aroma's pas na lange fermentatie ontstaan. De Grimminger natuurlijke zuurdesem heeft minimaal 20 lange uren nodig voor de deegverzuring. Milieu De modernste...
Italië, Potenza
...Drie zussen kwamen in 1984 samen en richtten de "Forno delle Sorelle Palese" op in Potenza. Sindsdien worden, volgens de oude Lucaanse traditie, brood en de typische strazzata van harde tarwe met natuurlijke fermentatie, de klassieke tarallo aviglianese, ficculi, tarallucci met venkelzaad en stozze bereid. Dit zijn slechts enkele van de lekkernijen die nog steeds met de ambachtelijke zorg van...
Italië, Porchia Di Montalto Delle Marche
... het beheer van warmte/kou tijdens de fermentatie. Deskundigheid en technologie worden ingezet om de authenticiteit van de druiven uit de Marken, die van nature al waardevol zijn, te behouden en te waarderen. De wijnen van Poderi dei Colli zijn oprechte uitdrukkingen van een gebied dat uitermate geschikt is voor wijnbouw en steeds meer gewaardeerd wordt op de internationale markten. Hier zijn dan...
Frankrijk, Paris
Sinds 1970 is France Mélasses de specialist in vloeibare producten voor de dierenvoedingsmarkt, agglomeratie en fermentatie. France Mélasses produceert: - melasse afkomstig uit de suikerindustrie. Melasse heeft uitzonderlijke voedingskwaliteiten als natuurlijke energiebron. Melasse is ook een uitstekende bindmiddel voor de productie van samengestelde diervoeders en de aantrekkelijkheid ervan...
Luxemburg, Hautcharage
Als het goed en goed gemaakt is, zullen we ons geen vragen stellen over de kwaliteit van de ingrediënten en de gerechten die volgen. Voor ons is er maar één mogelijk brood: het goede, het echte, het authentieke. Het brood dat op de traditionele manier en volgens de regels van natuurlijke fermentatie wordt gemaakt. Het heeft een echte krokante korst en een vette, genereuze kruim, aangenaam om te...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play