Spanje, Tona
...Kokosvezel heeft meerdere toepassingen in de textielindustrie, waarbij de witte vezel het meest wordt gebruikt. Het wordt gebruikt voor het produceren van garen, visnetten, touwen, tapijten, stoffen en meer. Onlangs zijn er lyocell-achtige stoffen geproduceerd van nano-cellulose of bacteriële cellulose, verkregen via natuurlijke fermentatie met bacteriën uit landbouwafvalcellulose, waaronder...
Portfolio (32)
Spanje, Dicastillo, Navarra
... toegevoegde suikers en zoetstoffen. We hebben verschillende smaken, zoals citroen-gember, hibiscus en we kunnen andere smaken bereiden die klanten vragen, zoals kokos, mango,... Deze probiotische dranken worden gemaakt door suiker uit hennep en dadels in water te plaatsen, die door de probiotische culturen worden geconsumeerd. De smaak komt van citroensapconcentraat. Licht koolzuurhoudend (de gas die op natuurlijke wijze ontstaat tijdens de productie, als gevolg van fermentatie). Levendige dranken, ongepasteuriseerd, Lactococcus, Lactobacillus en...
Portfolio (132)
Spanje, Villatuerta
...Ontdek onze nieuwe recepten voor gebrouwen dranken, geïnspireerd op authentieke en verleidelijke smaken: limoen, gemberwortel, appel en witte druif. Een exotische en verfrissende mix met een unieke geur en smaak voor een gefermenteerde drank die het behoud van de darmflora bevordert en gewoonweg heerlijk smaakt. We gebruiken een traditionele techniek voor het maken van dranken van superieure kwaliteit, waarbij we een combinatie van infusie en fermentatie van natuurlijke ingrediënten toepassen.
Spanje, Murcia
...Rosé van Sinner Wine - Rosé Wijn Vintage 2021 Wijn uit Toledo, Castilla la Mancha, Spanje: Garnacha Variëteit - Sprankelende Rosé Wijn – Alcohol 9% Gemaakt van geselecteerde druiven met een tweede fermentatie in de fles, waar het natuurlijke bubbels verkrijgt. Visuele fase: Intense roze kleur, die zijn heldere tonen benadrukt. Olfactorische fase: Onze Garnacha rosé wijn is licht, fris en fruitig. Wijnen uit Spanje...
Portfolio (4)
Spanje, La Seca-Valladolid
...Aperitiefwijn, het wordt aangeraden om zeer, zeer koud te serveren, tussen 3º en 5º Celsius, frappé of glacé. Het wordt aangeraden om te combineren met zeevruchten, bodemvissen en gemarineerde vissen, blauwe kazen, en allerlei soorten pâtés en desserts. Oorsprongsbenaming: Wijnen van het Land van Castilla en León Druivensoort: Verdejo-natuurlijke zoete wijn Oogstjaar: 2019 Veroudering: Gemaakt van 100% verdejo-druiven, en gecontroleerde fermentatie met een stop bij 9º alcohol Proefnotities: Ivoorgele kleur. Helder, met een hoog aromatisch profiel en uitstekende volumine in de mond.
Portfolio (12)
...ZO NATUURLIJK ALS JIJ Zo natuurlijk als de most van de vers geperste druif. Wanneer de fermentatie begint, zijn we in staat om deze natuurlijk te stoppen door middel van kou, waardoor we een lage alcoholgraad van 5,5 % Alc. en een vleugje natuurlijke koolzuur verkrijgen. Het is iets nieuws en exquis dat steeds meer publiek aantrekt dat gefascineerd is door de uitstekende smaak. "BESTE FRIZZANTE VAN SPANJE 2017"...
Portfolio (7)
Spanje, Madrid
...Natuurlijke enzym met hoge potentie. Serrapeptase is een proteolytisch enzym met een krachtig effect, superieur aan andere proteolytische enzymen. SAMENSTELLING: Serrapeptase 120.000 UI (verkregen uit de stam Serratia door bacteriële fermentatie). Andere ingrediënten per capsule: vulmiddel rijstpoeder 40 mg, plantaardige capsule (HPMC) 50 mg, gewichten per. GEBRUIKSAANWIJZING: voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar, neem één capsule per dag op een lege maag.
Portfolio (10)
Spanje, Varea
...Product verkregen uit mousserende wijn en mede. Klassieke productie van mousserende wijn. Respect voor natuurlijke fermentatie in de fles (14 maanden). Natuurlijk, aromatisch en bloemig. Frisse aanzet met zoete tonen van mediterrane honing.
Spanje, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...De traditionele productiemethode in onze regio. De hele trossen worden in een tank geplaatst om een natuurlijke fermentatie te ondergaan in een atmosfeer van koolstofdioxide. Het resultaat zijn wijnen met een krachtige fruitige aromatiek en paarse kleuren.
Portfolio (1)
Spanje, Cenicero (la Rioja)
Enrique Forner richtte in 1970 Marqués de Cáceres, Unión Vitivinícola, S.A. op, een historische alliantie tussen een ondernemende familie die zich aan de wijnwereld wijdt en de beste terroirs en wijngaarden van de Rioja Alta. De wijnmakerij is gelegen in Cenicero, op 20 kilometer van Logroño, in het hart van de Spaanse subregio Rioja Alta. Het werd in 1970 opgericht door Enrique Forner (1925-2011)...
Portfolio (13)
...Chistorra, Gedroogde Chorizo. Om af te sluiten met Ambachtelijke Bieren, Huisgemaakte Bier, Dubbel Fermentatie Bier, Ongefilterd Bier, Bier zonder toegevoegde gas, Spaanse Ambachtelijke Bieren. Of een Orujos of Huisgemaakte Rum, zoals Orujocrème, Kruidige Orujo, Kruidlikeur, Orujo met Honing, Likeur met Honing, Honingrum.
Spanje, Almendralejo
... aanbieden, Geconcentreerd en Gerectificeerd. Natuurlijke of geconcentreerde sappen van citroen, sinaasappel, appel en peer, steenfruit, tropisch fruit, en tomatensaus en -sap. In bulk of aseptische of bevroren vaten. Bezoek onze website voor meer informatie, of neem contact met ons op. Sinaasappelsap NFC en sapconcentraat 65º brix Abrikoos sap NFC en pureeconcentraat 20/22, 30/32 Perzik sap NFC...
Portfolio (2)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play