Italië, MILANO
...De panettone is een traditionele Italiaanse kerstgebak, afkomstig uit Milaan. Kenmerkend door zijn hoge, koepelvormige vorm, is het gemaakt van een zoet gerezen deeg, verrijkt met gekonfijt fruit, rozijnen en sinaasappelschil. De bereiding vereist meerdere dagen voor de verwerking en de natuurlijke rijzing, wat het gebak zijn zachte textuur en kenmerkende smaak geeft. De panettone wordt vaak...
Portfolio (229)
...De koffie die Carlos op zijn plantage in Honduras verbouwt, heeft een behoorlijk rijke aromatische en smaakprofiel. Dankzij 48 uur natuurlijke fermentatie kunnen we met deze koffie genieten van zowel zoete tonen van melkchocolade en karamel als van fruitigere tonen van sinaasappel en groene appel. Een explosieve mix die altijd in balans blijft met een gemiddelde zuurgraad. Locatie: Corquin, Copan Boerderij: Carlos Estevez Mejia Hoogte: 1450 – 1550 msm Variëteit: Red Catuai Proces: Anaerobe fermentatie 48 uur Organoleptisch profiel: Sinaasappel, witte chocolade, groene appel en karamel...
Portfolio (25)
Italië, Trepuzzi
... met een veelzijdig karakter, perfect om te proeven en geschikt voor het mixen van verfijnde dranken. Exclusief gemaakt in Portugal, is Rum Farol het resultaat van de natuurlijke processen van fermentatie en distillatie van geperst suikerrietsap, waarvan het aromatische profiel gegarandeerd is. RUM FAROL verlicht verfijnd drinken en schetst de koers van de zintuigen. Inhoud: 70cl - 40%Vol met geschenkdoos.
Portfolio (89)
Italië, Guardiagrele
...Natuurlijke tarwegist die het volume en het aroma van natuurlijke fermentatie garandeert. Ideaal zelfs onder temperatuurstress. Formaat: 20 kg Dosering: 3 - 5 %...
Portfolio (91)
Italië, Marmirolo
...Mengsel van tarwebloem type '1' met lage raffinatie, rijstsemolina, geroosterde sojabloem met een hoog absorptievermogen (het mengsel absorbeert meer dan 80% water). Natuurlijke fermentatie met zuurdesem in het mengsel. Het is ideaal voor de productie van Romeinse pizza, luchtig, krokant en licht met een delicate smaak die perfect is om de topping en de smaak te accentueren. 10 KG...
Portfolio (56)
Italië, Ponte Galeria
...Gemaakt in Japan met de traditionele methode van natuurlijke fermentatie, wordt de Koikuchi-sojasaus, in tegenstelling tot de sojasaus op de markt, niet industrieel geproduceerd, maar volgens de oude originele methode die een lange fermentatie vereist, verkregen met natuurlijke ingrediënten: soja, tarwe, zout, puur bronwater en koji. De Koikuchi Nipponia-sojasaus heeft een evenwichtige umami...
Portfolio (8)
...Deels gebakken bevroren bakproduct. Volledig met de hand gemaakt. Gemaakt met extra vierge olijfolie, tomatenpuree en oregano. Natuurlijke fermentatie gedurende 24 uur. Bevat geen lactose. Onregelmatige vorm.
Portfolio (9)
Italië, Codognè
...Het systeem installeert een membraan dat de alcoholische vloeistof scheidt van een extractiemiddel (meestal water). Een gezamenlijke werking van diffusie en natuurlijke osmose zorgt ervoor dat ethanolmoleculen migreren naar de extractievloeistof, waardoor de alcoholinhoud wordt verwijderd. Geschikt voor: Alcoholverwijdering uit wijn, bier of andere hydroalcoholische oplossingen; Het opnieuw opstarten van een vastgelopen fermentatie; Het corrigeren van "uit balans" zijnde vloeistoffen. Het is ook mogelijk om gas aan te passen.
Portfolio (8)
Italië, Amelia
... olijftransformatieproces wordt toegepast; ontbladeren en reinigen als fundamenteel werkmodel dragen bij aan hogere hygiënestandaarden gedurende het proces, terwijl de oogst en opslag uiterst snel plaatsvinden om fermentatie te voorkomen en zo de smaakeigenschappen volledig te behouden.
Italië, Marciano Della Chiana
...Alò is een waardevolle wijn die wordt verkregen uit Aleatico-druiven die in de zon op de wijngaard zijn gedroogd. Na een natuurlijke fermentatie wordt de wijn gerijpt in kleine houten vaten. De productie van deze passito van late oogst is beperkt tot 500 flessen per jaar. Rijke wijn met een zeer breed aromatisch profiel, van het fruitige van gedroogde pruimen tot het bloemige van rozen en het...
Portfolio (10)
... extra vierge olijfolie, rozemarijn en ui. Al onze producten zijn veganistisch en kenmerken zich door een typische en onmiskenbare smaak, die voortkomt uit de bijzondere verwerking en het unieke klimaat van de Euganeïsche heuvels. Na een natuurlijke fermentatie van 12 uur wordt het deeg bewerkt met zuurdesem en geselecteerde natuurlijke ingrediënten, en na de juiste rusttijd van het deeg worden de lekkernijen één voor één met de hand bewerkt door onze meesterbakkers.
Italië, altamura
... steeds volgens de regels van vroeger: unieke grondstoffen van absolute kwaliteit, langzame natuurlijke fermentatie en ambachtelijke verwerking. De grote zorg in de productie en de commercialisering van onze producten plaatst ons onder de beste leveranciers.
Portfolio (3)
Italië, Potenza
...Drie zussen kwamen in 1984 samen en richtten de "Forno delle Sorelle Palese" op in Potenza. Sindsdien worden, volgens de oude Lucaanse traditie, brood en de typische strazzata van harde tarwe met natuurlijke fermentatie, de klassieke tarallo aviglianese, ficculi, tarallucci met venkelzaad en stozze bereid. Dit zijn slechts enkele van de lekkernijen die nog steeds met de ambachtelijke zorg van...
Italië, Porchia Di Montalto Delle Marche
... het beheer van warmte/kou tijdens de fermentatie. Deskundigheid en technologie worden ingezet om de authenticiteit van de druiven uit de Marken, die van nature al waardevol zijn, te behouden en te waarderen. De wijnen van Poderi dei Colli zijn oprechte uitdrukkingen van een gebied dat uitermate geschikt is voor wijnbouw en steeds meer gewaardeerd wordt op de internationale markten. Hier zijn dan...
Italië, Iseo
Ristorante Pizzeria La Perla bevindt zich in Pilzone aan het Iseomeer, in de provincie Brescia. Onze specialiteiten zijn: gegrilde zeevis, catalaan en pizza per meter, gebakken in een houtoven, bereid met speciale meelsoorten, gemalen op steen met natuurlijke fermentatie. We bieden een werkmenu aan voor 10 euro, alles inbegrepen, met een buffet. Het restaurant is verdeeld in 2 zalen, een binnenruimte en een met een lichte veranda. De zaal is ook geschikt voor kleine ceremonies, communies en doopfeesten. Het is een familiebedrijf. Het restaurant beschikt over een comfortabele parkeerplaats.
... uitgevoerd in afwezigheid van zuurstof en koudgeperst; de gronden worden bemest met behulp van natuurlijke stoffen. We blijven aandacht besteden aan biodiversiteit. INFORMATIE OVER DE WIJNPRODUCTIE: De ongebruikelijke agronomische capaciteiten, de totale toewijding en de verlichte passie voor landbouw en natuur hebben ons ertoe aangezet al onze middelen te investeren in de aankoop van het bedrijf, met...
Italië, Bernalda
... van het PRIME TERRE-project van gecontroleerde en gecertificeerde ketens die de lokale oorsprong van de gemalen granen garanderen. Meel en griesmeel worden geselecteerd per regio. We investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om een product van hoge kwaliteit te bieden. Onze producten zijn geen industriële productie, maar ambachtelijke producten die als bijzonderheid hebben dat ze voorgebakken zijn met natuurlijke fermentatie zonder toevoeging van conserveermiddelen en chemische stoffen. We zijn voortdurend in ontwikkeling.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play