...{"Commentaar":"De percelen zijn gelegen in het dorp Saint Michel de Rieufret op een heuvelrug van diepe grindgrond die ideaal is voor de Cabernet Sauvignon druif. Deze wijngaard kenmerkt zich door zijn isolement, omringd door eiken en dennen. Zorgvuldige oogst op het optimale rijpingspunt. Vinificatie na een alcoholische fermentatie in thermoregulatie tanks tussen 22°C en 24°C voor een optimale...
...Cépages : Sciaccarellu en Niellucciu (40/60) 15 jaar 25 hl/hec
Récolte : handmatig
(10.000 flessen)
Vinificatie : zonder sulfiet. De oogst is gedeeltelijk ontsteeld, roestvrijstalen tank met temperatuurregeling.
In de tank en gisting. Fermentatie bij 24 tot 28°C. Dagelijkse pigeage en luchtige remontages. Maceratie van 4 tot 5 weken afhankelijk van de druivensoorten voor dit oogstjaar. Afvoer en...
...Geschiedenis: De Baron de Brane is de tweede wijn van Château Brane-Cantenac. Zijn naam is een eerbetoon aan de man die in de 19e eeuw eigenaar was van de gronden. De wijngaard strekt zich uit over een bodem van diepe grindlagen uit het kwartair.
Druivensoorten: 60% Merlot, 34% Cabernet Sauvignon, 4% Cabernet Franc, 2% Carmenère.
Vinificatie: Handmatige oogst. Fermentatie in betonnen en...
... natte bonen naar een centrale fermentatie-eenheid, waar ze 6 of 7 dagen worden gefermenteerd in houten kisten, met gecontroleerd draaien op basis van temperatuur.
Herkomst: Venezuela
Regio: Arismendi – staat Sucre
Variëteit: Criollo en Trinitario
Hints: nootachtig, zoet, bloemig
SKU: 5430002193267
Polyolen: 17,6g °
Energie: 451Kcal, 1887kJ
Totaal vet: 39,6g
Verzadigd vet: 24,4g
Koolhydraten: 28,7g
Suiker: 7,6g *
Eiwit: 12,5g
Zout: 0g...
... appels worden gemalen, waardoor een vloeistof ontstaat die met gist wordt gemengd om het proces van alcoholische fermentatie te starten. De suikers worden omgezet in alcohol. Tegelijkertijd zorgen azijnzuurbacteriën ervoor dat de geproduceerde alcohol wordt omgezet in azijn. In de uiteindelijke appelciderazijn zit dus geen alcohol meer.
Gezonde eigenschappen van Appelciderazijn en toepassingen...
... aromatische verbindingen zijn aanwezig in dit product, waardoor een bitterheid wordt verkregen die identiek is aan die verkregen door klassieke hoppen. Dit product kan worden gebruikt na de fermentatie, net voor de laatste filtratie. ISOTOTAL is een ideale manier om de bitterheid van bier aan te passen aan de gewenste waarde aan het einde van het proces zonder de kwaliteit van deze bitterheid te wijzigen...
...
Perceelgewijze vinificatie
Lange cuvaison van 3 weken
Malolactische fermentatie in tanks
Rijping in Franse eiken vaten gedurende 12 maanden
CÉPAGES
50% Cabernet Sauvignon
50% Merlot
BESCHRIJVING
Met een mooie heldere kleur met granaatreflecties, onthult Château Lalande rood in de neus een heerlijke bouquet van rode vruchten en cacao, met tonen van getoast hout. De aanzet is soepel en rond, evoluerend naar fruitige tonen met delicaat versmolten tannines. Een grote wijn uit Saint-Julien.
... Jus" kenmerken.
Vinificatie en rijping
Oogst van de druiven op perfecte rijpheid. Selectieve sortering van de beste trossen door middel van een fotometrische analyse bij ontvangst van de oogst. Fermentatie gedurende 15 dagen. Pneumatische persing om de kwaliteit van de sappen te behouden. Malolactische fermentatie in vaten. Rijping in vaten (nieuwe vaten en vaten van 5 jaar oud) gedurende 12 maanden. Botteling op het optimale moment en rust van de wijn voor de commercialisatie.
PROEFNOTITIES
Deze wijn met een kersenrode kleur onthult een complexe neus.
Serveertemperatuur: 16 - 18°C...
...Het ontstaat uit de distillatie van hoogwaardige, rijpe en geurige witte druiven, die de originaliteit ervan kenmerken.
De aromatische frisheid komt voort uit de puurheid van de grondstof, alleen de beste druiven in perfecte rijpheid, en uit de exclusieve en strikte werkwijze in elke productiefase, van de oogst tot de fermentatie en tot de distillatie. Prime Uve is een waardevolle, geurige en zachte distillaat, die wordt aanbevolen om op een frisse temperatuur te serveren.
Capaciteit: 3 ltl
Code: 00020
Categorie: Grappe
Alcoholpercentage: 39% vol...
...Champagne
Assemblage :
Chardonnay
Potentieel voor bewaring :
Ongeveer 4 jaar
Vinificaties :
Handmatige oogst, zachte en geleidelijke persing, alcoholische fermentatie in roestvrijstalen tanks, assemblage van de cuvées en vervolgens toevoeging van tirage-liqueur. Rijping van 15 maanden en dégorgement voor toevoeging van dosage-liqueur.
...Vitigno: 100% Arneis.
Vinificatie: fermentatie in Franse eiken en acacia tonneaux.
Rijping: verblijf "sur lies" in tonneaux tot de volgende oogst.
Kleur: intens strogeel.
Aroma: elegant en complex, met tonen van rijp fruit goed vermengd met accenten van acaciahoning en zoete specerijen.
Smaak: vol en smaakvol, met een lange en aanhoudende afdronk.
Alcoholpercentage: ±13,5%.
Gastronomische pairing:
geschikt voor voorgerechten, delicate pasta's, gerechten met vis en wit vlees.
Serveren op een temperatuur van ongeveer 8°C.
...Alò is een waardevolle wijn die wordt verkregen uit Aleatico-druiven die in de zon op de wijngaard zijn gedroogd. Na een natuurlijke fermentatie wordt de wijn gerijpt in kleine houten vaten. De productie van deze passito van late oogst is beperkt tot 500 flessen per jaar.
Rijke wijn met een zeer breed aromatisch profiel, van het fruitige van gedroogde pruimen tot het bloemige van rozen en het...
...Druivensoorten: 100% Caladoc
Leeftijd van de wijnstokken: 15 jaar
Terroir: Klei-kalk
Oogst: Machine
Proefnotities:
• Kleur: Diep rood, paarse reflecties
• Eerste neus: Rode vruchten
• Tweede neus: Kruidige tonen
• In de mond: Rode vruchten, balans en frisheid
• Lange afdronk
Wijn/spijs combinatie:
Regionale gerechten, vlees, charcuterie
Bewaarpotentieel: 4 tot 5 jaar
Vinificatie:
Ontstelen/Drukken.
Maceratieplan van 10 dagen bij 24° om de frisheid en het fruit te behouden.
Perspulp toegevoegd aan het sap.
Malolactische fermentatie op fijne droesem in de winter tot de botteling.
...De oogst wordt met de hand uitgevoerd. Voor deze Cuvée selecteren we alleen de eerste persingen van onze beste cuvées.
Een rijping in tank alleen tijdens de eerste alcoholische fermentatie gedurende ongeveer 3 maanden, daarna de botteling met onze tweede fermentatie om fijne bubbels te creëren.
Daarna is een rijping op latten van minimaal 1 jaar vereist voor een optimale kwaliteit.
Gerechten...
... geschiedenis.
VINIFICATIE
Mechanische nachtelijke oogst. Korte schilweking. Persen. Gecontroleerde alcoholische fermentatie met geblokkeerde malolactische fermentatie. Traditionele vinificatie in roestvrijstalen tanks, met gecontroleerde temperaturen. Alcoholpercentage 12,5% vol. Allergenen (sulfiet) Bevat sulfieten. Deze rosé wijn is ideaal voor maaltijden met vrienden, in combinatie met gegrild vlees op de plancha en groentetians.
...Accord met aperitief, varkensvlees, gevogelte, magere vis (ceviche van dorade) en vegetarisch gerecht (avocado en mango)
Vinificatie Handmatige oogst. Vinificatie lichte persing, fermentatie en rijping op droesem in vaten. Rijping 12 maanden met bâtonnage, vernieuwing in nieuw hout tot 30%
Oog: kristallijn met gouden reflecties
Neus: verleidelijk van fruit en sappige citrusvruchten
Mond: vol en...
... onderworpen aan een korte koude pre-maceratie, gevolgd door fermentatie in roestvrijstalen tanks met geselecteerde gisten gedurende ongeveer 10 dagen bij 24-26°C en maceratie op de schillen. Hierna volgt de uiteindelijke persing met zachte persen en de malolactische fermentatie in staal. De wijn rijpt 18 maanden in Franse en Amerikaanse eiken vaten.
... pneumatische persing voor een lage druk persing. Bezinking - Dagelijkse controle van de fermentatie - Temperatuurbeheersing op 16° C - Overhevelen - Filtratie. Botteling en koolzuurvorming in onze grotten met een minimale rijping van 12 maanden. Druk: 5 tot 6 bar.
Proefnotities: Een aantrekkelijke neus met een lichte amylische toets, een frisse en aromatische aanzet in de mond. Een fijne en elegante bubbel.
Combinaties: De Vouvray zal uw feestmomenten bij het aperitief begeleiden, maar ook uw maaltijden met vis of wit vlees voor de Brut en bij desserts.
... maximale rijkdom. De gehele oogst wordt ontsteeld om de toevoer van tannines en bitterheid door de steeltjes tijdens de lange maceratie (4 tot 5 weken) tijdens de fermentatie te vermijden. De wijn wordt vervolgens bijna twee jaar in roestvrijstalen tanks gerijpt.
Proefnotitie : Mooie robijnrode kleur en een zeer fruitig aroma (zwarte kers, braam en bosbes). Fris en aards in de mond, het is een wijn met een dubbele persoonlijkheid, wat zijn naam verklaart. Voor liefhebbers van jonge en minerale wijnen met een bite!
Beschikbare jaargang : 2014 in fles; binnenkort 2020 en 2021...
...waarna hij in kleine containers wordt gevinifieerd, wat ook zorgt voor een goede extractie van de elementen in de schil en het druivensap. De oogst wordt uiteindelijk twee keer per dag gepompt tot het einde van de alcoholische fermentatie, waarna hij in eikenhouten vaten met fijne korrel wordt overgebracht.
Neus Discreet bij opening, maar wordt complexer met aroma's van kersen, truffels en...
... is aangeplant op klei-kalksteenbodems bedekt met gerolde kiezels. Deze Cairanne Excellence komt van oude wijnstokken (30 tot 80 jaar oud) met een zeer lage opbrengst van 30 hl/ha.
DRUIVENVARIËTEITEN
Grenache 60%
Syrah 40%
WINEMAKING
Na de handmatige oogst worden de druiven volledig ontsteeld bij ontvangst in de kelder. Elke variëteit wordt afzonderlijk gevinifieerd, op een traditionele manier. Temperatuurgecontroleerde fermentatie maakt lange maceratie mogelijk (3 tot 4 weken).
... olijftransformatieproces wordt toegepast; ontbladeren en reinigen als fundamenteel werkmodel dragen bij aan hogere hygiënestandaarden gedurende het proces, terwijl de oogst en opslag uiterst snel plaatsvinden om fermentatie te voorkomen en zo de smaakeigenschappen volledig te behouden.
...OORSPRONGSAANDUIDING: CIGALES
De oogst vond begin oktober plaats, waarbij de druiven voorzichtig werden geplet en ontsteeld. De fermentatie gebeurde bij een gecontroleerde temperatuur. Vervolgens vond de malolactische fermentatie plaats. Daarna werd het geklaard, gestabiliseerd en gebotteld.
...Kleur: intens robijnrood.
Geuren: breed en persistent met een merkbare kersensmaak en tonen van vanille.
Smaak: vol, rond met zachte en evenwichtige tannines.
Serveertemperatuur: 16-18°C.
Combinaties: uitstekend om te combineren met geroosterd rood vlees, wild en oude kazen.
Wijnbereiding: na het ontsteelen van de druiven, blijft de most 6-7 dagen in maceratie met de schillen bij een temperatuur van 24-26°C. Na de voltooiing van de malolactische fermentatie, wordt een deel gerijpt in barriques, het andere deel in staal.
Bewaarcapaciteit: 2 jaar en meer afhankelijk van de oogst.
... gefermenteerd in een vat. De rode wijnen zijn: TEMPRANILLO-MERLOT, TEMPRANILLO-SYRAH, TEMPRANILLO-MERLOT-SYRAH. Deze laatste drie kunnen variëren van 12 maanden tot 18 maanden in het vat en zijn bestemd voor de productie van de beste wijnen van Pago in de regio, evenals Moscatel Dulce van late oogst. We beschikken over een vatruimte van ongeveer 650 eenheden, plus vaten van 5000 en vaten van 8000...
Galán de Membrilla – Bodegas Rezuelo heeft momenteel twee vestigingen in de plaats Membrilla. De vestigingen beschikken over wijnopslagfaciliteiten met een capaciteit van ongeveer 40 miljoen kilo druiven, verdeeld over isotermische roestvrijstalen tanks van verschillende groottes, wat de afvoer van warmte tijdens de oogst of de fermentatie van most vergemakkelijkt, en met hoge schoonmaak- en...