Italië, Nave
...Het ontstaat uit de distillatie van hoogwaardige, rijpe en geurige witte druiven, die de originaliteit ervan kenmerken. De aromatische frisheid komt voort uit de puurheid van de grondstof, alleen de beste druiven in perfecte rijpheid, en uit de exclusieve en strikte werkwijze in elke productiefase, van de oogst tot de fermentatie en tot de distillatie. Prime Uve is een waardevolle, geurige en zachte distillaat, die wordt aanbevolen om op een frisse temperatuur te serveren. Capaciteit: 3 ltl Code: 00020 Categorie: Grappe Alcoholpercentage: 39% vol...
Portfolio (46)
...Vitigno: 100% Arneis. Vinificatie: fermentatie in Franse eiken en acacia tonneaux. Rijping: verblijf "sur lies" in tonneaux tot de volgende oogst. Kleur: intens strogeel. Aroma: elegant en complex, met tonen van rijp fruit goed vermengd met accenten van acaciahoning en zoete specerijen. Smaak: vol en smaakvol, met een lange en aanhoudende afdronk. Alcoholpercentage: ±13,5%. Gastronomische pairing: geschikt voor voorgerechten, delicate pasta's, gerechten met vis en wit vlees. Serveren op een temperatuur van ongeveer 8°C.
Portfolio (10)
Italië, Marciano Della Chiana
...Alò is een waardevolle wijn die wordt verkregen uit Aleatico-druiven die in de zon op de wijngaard zijn gedroogd. Na een natuurlijke fermentatie wordt de wijn gerijpt in kleine houten vaten. De productie van deze passito van late oogst is beperkt tot 500 flessen per jaar. Rijke wijn met een zeer breed aromatisch profiel, van het fruitige van gedroogde pruimen tot het bloemige van rozen en het...
Portfolio (10)
Italië, Barletta
... onderworpen aan een korte koude pre-maceratie, gevolgd door fermentatie in roestvrijstalen tanks met geselecteerde gisten gedurende ongeveer 10 dagen bij 24-26°C en maceratie op de schillen. Hierna volgt de uiteindelijke persing met zachte persen en de malolactische fermentatie in staal. De wijn rijpt 18 maanden in Franse en Amerikaanse eiken vaten.
Italië, Amelia
... olijftransformatieproces wordt toegepast; ontbladeren en reinigen als fundamenteel werkmodel dragen bij aan hogere hygiënestandaarden gedurende het proces, terwijl de oogst en opslag uiterst snel plaatsvinden om fermentatie te voorkomen en zo de smaakeigenschappen volledig te behouden.
...Kleur: intens robijnrood. Geuren: breed en persistent met een merkbare kersensmaak en tonen van vanille. Smaak: vol, rond met zachte en evenwichtige tannines. Serveertemperatuur: 16-18°C. Combinaties: uitstekend om te combineren met geroosterd rood vlees, wild en oude kazen. Wijnbereiding: na het ontsteelen van de druiven, blijft de most 6-7 dagen in maceratie met de schillen bij een temperatuur van 24-26°C. Na de voltooiing van de malolactische fermentatie, wordt een deel gerijpt in barriques, het andere deel in staal. Bewaarcapaciteit: 2 jaar en meer afhankelijk van de oogst.
Portfolio (4)
Populaire landen voor deze zoekterm