Frankrijk, Rochonvillers
Sinds drie generaties is de BRIER-hoeve, gelegen in Rochonvillers, met passie toegewijd aan de landbouw en veeteelt. Al meer dan 20 jaar zijn we er trots op u vlees van jonge runderen aan te bieden dat bekend staat om zijn superieure kwaliteit, ongeëvenaarde malsheid en uitzonderlijke smaak. Als familiebedrijf zetten we ons in om u vlees van hoge kwaliteit aan te bieden dat uitsluitend afkomstig ...
Portfolio (15)
Frankrijk, Paris
...Natural C: Krachtig natuurlijk absorberend middel voor voedselconservering - Natural'C is een natuurlijk ethyleenabsorberend middel, een plantenhormoon dat verantwoordelijk is voor het rijpingsproces van fruit, groenten en bloemen. Het is ook verkrijgbaar in de vorm van een eenvoudig FILTER dat automatisch het ethyleen opvangt dat door de producten wordt afgegeven en zo de rijping blokkeert om...
Portfolio (13)
Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
Wij zijn LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, een coöperatie die 800 families van wijnbouwers en specialisten uit de beroemde regio Bourgondië verenigt. Onze verschillende soorten wijnen komen van de wijngaarden en de kelders van 7 gerenommeerde huizen van noord naar zuid in deze uitmuntende wijnregio: • Bailly Lapierre, bekend om zijn Crémants de Bourgogne en stille wijnen uit de Auxerrois • Les Vigneron...
Portfolio (60)
... innovatief. Deze geest weerspiegelt zich vandaag in deze wijn. WIJNMAKING Met de hand geoogst op optimale rijpheid Vinificatie volgens de methoden die specifiek zijn voor de appellatie: Persen, eerste fermentatie, sprankelingsproces en tweede fermentatie in de fles Rijping op droesem gedurende minimaal 12 maanden DRUIVEN Merlot Cabernet Franc PROEVEN Villa Bordeaux Rosé presenteert een heldere roze kleur met zachte, licht robijnrode accenten. De neus biedt elegante noten van cassis en jamachtige vruchten.
Portfolio (96)
Frankrijk, Bordeaux
...-traditie met een natuurlijke alcoholische fermentatie, temperatuurbeheersing, lange maceratie (18 dagen), 2 remontages per dag gedurende de hele fermentatie. Deze stappen zorgen ervoor dat de kwaliteit van het fruit maximaal wordt geëxtraheerd: kleur, aroma's en structuur. De rijping van de wijn gebeurt vervolgens in eiken vaten, waarvan een derde nieuw hout, gedurende 12 maanden. Proeverij Bij het oog...
Portfolio (93)
Frankrijk, Bouin
...De "Huître Spéciale de Claire" is het resultaat van een strenge selectie van de mooiste oesters uit de beste parken. De zorgvuldige rijping laat het knapperige en genereuze vlees zijn lichtzoete terroirtonen onthullen, wat een unieke smaakervaring biedt voor liefhebbers van vlezige oesters. Dit uitzonderlijke product is voorbehouden aan kenners die op zoek zijn naar authentieke smaken. De...
Portfolio (15)
Frankrijk, Saint-Martin-Du-Vivier
... champagne een rijke aromatische palette, die frisheid, elegantie en complexiteit mengt. Of het nu brut, millésimé of rosé is, elk type champagne biedt een unieke smaakervaring. De aroma's kunnen variëren van frisse citrus- en witte fruittonen tot meer ontwikkelde nuances van brioche, hazelnoot of honing, afhankelijk van de rijping. Champagne is ideaal voor verfijnde aperitieven, gastronomische combinaties met zeevruchten of verfijnde gerechten, en natuurlijk om de meest memorabele momenten te vieren.
Bijpassende producten
Champagne
Champagne
Andere Producten
Tequila
Tequila
Portfolio (15)
Frankrijk, Avignon
...De biologische groene tomaat, met de Latijnse naam Solanum Lycopersicum, behoort tot de nachtschadefamilie. FRDP zet landbouwketens op voor zijn tomaten die in de volle grond worden geteeld. De biologische groene tomaten zijn rode tomaten die vóór rijping worden geoogst. Bij ontvangst in de fabriek worden de groene tomaten gewassen, gesneden en vervolgens IQF (Individually Quick Frozen) ingevroren. Biologische groene tomaat: 100% Totaal energie: 23 Kcal 95 kJ Voedingsvezels: 1,1 g Eiwitten: 1,2 g Zout: Sporen...
Portfolio (105)
Frankrijk, Saint Emilion
...% cabernet franc 15% Milieu-certificeringen: HVE 3 sinds 2017 en ISO 14001 (SME van de wijnen van Bordeaux) sinds 2015 Teelttechnieken: verantwoorde teelt, bewerkte of begroeide bodems, snoei van de wijnstok in gemengde guyot, handmatige groene werkzaamheden aangepast aan elk perceel Oogst: mechanisch met meerdere selecties: rijpheid en grootte van de bessen, perceelselectie Vinificaties: traditioneel met een zachte en gecontroleerde maceratie in thermisch gereguleerde betonnen vaten Rijping: 12 maanden in Franse eiken vaten waarvan 40% nieuw...
Portfolio (34)
...De eerste stap in de rijping van de essences zal, over een periode van enkele weken, leiden tot een concentraat dat alle essences onthult die het parfum samenstellen. Het concentraat wordt vervolgens gemengd met alcohol voor een maceratieperiode van ongeveer 3 weken. Het parfum moet dan door de filtratiestappen gaan om alle onzuiverheden te verwijderen en de glazuurbehandeling om de oplossing te stabiliseren. De stappen van de productie: - Wegen van het concentraat na validatie van de formule - Creëren van de eindoplossing: maceratie, filtratie, glazuur...
Portfolio (17)
Frankrijk, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Bidaia, de "reis" in het Baskisch, is een unieke Cubaanse rum. Na een rijping van 3 jaar op Cuba, is onze rum verfijnd in Armagnac-vaten en witte wijn Irouleguy Domaine Arretxea in onze faciliteiten in het hart van het Baskenland. Zonder toegevoegde suikers is Bidaia een bijzonder aromatische melasse-rum die met de conventies speelt door een ongebruikelijke rijping! Deze gedurfde dubbele...
Portfolio (58)
Frankrijk, Calvi
...Cépage : Vermentinu 20 jaar 25 hl/hectare 6.500 flessen. Oogst : vroeg en handmatig Vinificatie : Directe persing zonder sulfiet / Koude bezinking 48 uur / Gisting en fermentatie 14-15°C Rijping op fijne droesem 6 maanden bij natuurlijke temperaturen. Filtratie, lichte sulfitering en botteling. Botteling in het voorjaar. Proefnotities : - Helder gele kleur ; - Sterke aromatische intensiteit gekenmerkt door witte vruchten en gele bloemen van de maquis ; - Levendige, ronde en strakke mond. Retrogustatie in harmonie met de neus.
Portfolio (5)
Frankrijk, Belley
...Katoenen kaasdoek voor het vullen van de mallen De textuur bevordert het uitlekken van de wrongel en vergemakkelijkt het verwijderen van de wei. Voorkomt ook het verstoppen van de gaten in de mal, bevordert vervolgens de rijping en het behoud van de kaas. Afmetingen 35x45cm 60x40cm 70x70cm 80x80cm 120x120cm of op maat Functies Uitlekken, Persen Beroepen Zuivelfabrieken – Kaasfabrieken...
Portfolio (30)
Frankrijk, Mauléon-D'armagnac
...L'Armagnac Castarède - 1992 is een uitzonderlijke jaargang, gerijpt in eikenhouten vaten tot aan de botteling. Deze sterke drank, met 40°, biedt een onvergetelijke proeverijervaring. Als digestief wordt het langzaam genuttigd, waardoor je de rijke en complexe aroma's kunt waarderen. De rijping in vat geeft deze Armagnac houtachtige tonen en een diepte van smaken die liefhebbers zal verrassen...
Portfolio (51)
Frankrijk, Moncoutant Sur Sèvre
... resultaat van de langzame fermentatie van witte knoflook, een proces dat zijn oorsprong vindt in de Japanse traditie. De rijping van de knoflook verwijdert de scherpe smaak en verhoogt de concentratie aan antioxidanten (polyfenolen en flavonoïden). CholéCardyl® is bedoeld voor iedereen die de neiging heeft tot een verhoogd cholesterolgehalte en die een normale hartfunctie wil behouden.
Portfolio (42)
...Maakt het mogelijk om kaas te laten rijpen in de keuken, kelder, ... zonder risico van vliegen, insecten, ... voor liefhebbers van natuurlijke rijping. Lengte: 20 cm Hoogte: 24 cm...
Portfolio (984)
Frankrijk, Montmorillon
...De kracht en het karakter van een Stout gecombineerd met de complexiteit en de tannines die voortkomen uit rijping in Armagnac-vaten. Geniet van deze verbazingwekkende alliantie. Kleur: Bruin Stijl: Stout Alcoholpercentage: 10%...
Portfolio (23)
Frankrijk, Caromb
... vlees Bewaring: 2 jaar Vinificatie: Directe persing. Most snel gekoeld om de aroma's te behouden. Natuurlijke bezinking bij koude. Vinificatie in tank bij 16°C voor optimale frisheid en fruitigheid. Rijping op fijne droesem tot aan de botteling.
Portfolio (4)
Frankrijk, Marseille
Specialist in de import van Italiaanse voedingsproducten in Frankrijk voor professionals. Groothandel in Italiaanse producten: Italiaanse kazen, Italiaanse charcuterie, Italiaanse sauzen. Distributie van Italiaanse producten: groothandels, GMS, delicatessenwinkels, industrie, restauranthouders. Import van Italiaanse specialiteiten rechtstreeks uit Italië, zowel vers als diepgevroren. Leveringen...
Portfolio (9)
Frankrijk, Colombe La Fosse
...De authentieke champagne bij uitstek, de cuvée Fût de Chêne, onderscheidt zich door zijn kracht, elegantie en frisheid. De rijping in grote eiken vaten van de oogst tot de botteling maakt het een champagne die niet onopgemerkt blijft.
Portfolio (7)
Frankrijk, Quincampoix
...Rhum Foursquare 2010 – 12 jaar – Brut de fût – Fles van 0,5 liter Brut de fût | 63° | melasse Single cask | bourbonvat Jaar van distillatie: 2010 Tropische rijping 12 jaar | dynamisch 2 maanden Oorsprong: Barbados (West-Indië) Producent: distilleerderij Foursquare Proefnotitie: Zeer krachtige neus bij het inschenken, vanille en specerijen. Zeer goede alcoholintegratie, naarmate het zich opent...
Portfolio (18)
Frankrijk, Auxerre
... Vinificatie: 3 tot 5 selecties afhankelijk van de rijpheid. Afklaring en fermentatie in vaten. Directe fermentatie in vaten, rijping van de grote wijn 18 maanden in vaten (1/3 nieuw hout) met bâtonnage van de droesem. Oog: kristallijne kleur, bleekgoud met groene reflecties. De aanbeveling van de wijnmaker: serveren op 10-12°C. Alcoholpercentage: 13,5%. Bewaarpotentieel: 25 jaar. Verpakking: Karton van 6 flessen van 75cl. Domein: Domaine de Chevalier. Appellatie: Pessac-Léognan. Jaargang: 2017. Cultuur: Verantwoorde teelt. Label: Appellation d'Origine Contrôlée.
Portfolio (190)
Frankrijk, Guérande
... rijping wordt geoogst, rood wanneer het rijp is en zich opent, waardoor de twee zwarte zaden vrijkomen die we niet consumeren omdat ze te hard en bitter zijn. Sichuan-peper groeit op een struik die de naam Clavalier draagt. Gedroogd in de zon, wordt alleen de schil gebruikt om dit bekende condiment van grote chefs te maken. SKU:FSPS150...
Portfolio (42)
Frankrijk, Saint Vincent De Lamontjoie
...WHISKY SINGLE MALT - N2 - Fruitig - Vaten - FAIVREJMAGINE® - 70 Cl - 54% vol In rijping... Beschikbaarheid december 2023 De distilleerderij FAIVREJMAGINE produceert zijn Malt direct in zijn pand, wat hem de benaming Single Malt oplevert. Hij heeft de reputatie sterke whisky's te maken. Een perfecte balans brengt hem zomerse smaken, vermengd met perzik en rode vruchten met citrusnoten. Een klein juweeltje, voor u dames! Whisky Single Malt - 54 % Vol 714 flessen beschikbaar Beschikbaar eind 2023...
Portfolio (9)
Frankrijk, Soreze
... luchtvrije plaats tussen 15 en 20°C. Na 1 tot 2 weken, overhevelen met zorg om het bezinksel op de bodem niet mee te nemen, meng met suiker en bottelen. Deze suiker zorgt voor de creatie van bubbels en schuim bij het openen, na 2 tot 3 maanden rijping. REF:BIEBLCHE Diameter:10 cm Hoogte:19 cm Netto Gewicht:1,745 kg...
Portfolio (195)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Spinazie*(55%), aardappel*, Salers* **AOP (rauwe melk van koeien* **, zout, melkzuurbacteriën en rijping)(15%), water, zonnebloemolie*, zout, rijstmeel*, knoflook*, witte peper*. *Ingrediënten uit de Biologische Landbouw - Allergenen Gebruikstips Ideaal om te smeren op roggebrood of op een traditionele baguette. U kunt uw broodjes ook verrijken met andere ingrediënten zoals zaden, kiemen of...
Portfolio (37)
Frankrijk, Caudiès De Fenouillèdes
... bezinking van 48 uur, wordt het most direct in Franse eiken vaten (25% nieuw) geplaatst, waar het zijn volledige alcoholische fermentatie zal ondergaan. De malolactische fermentatie wordt opzettelijk niet nagestreefd om de levendigheid te behouden. Tijdens de rijping op totale droesem van 10 maanden, wordt de wijn regelmatig geroerd om meer body te geven. Dit werk "à la Bourguignonne" maakt van deze cuvée een wijn die goed kan rijpen. Proeverij : Mooie frisse neus met toastachtige boterachtige en hazelnootachtige tonen, genereuze en complexe mond die bij al uw wensen zal passen.
Portfolio (9)
Frankrijk, Cénac
...De oogst vindt vroeg in de ochtend plaats, om de fruitigheid en frisheid van de druiven te behouden. Pelliculaire maceratie van 10 tot 12 uur in thermoregulatieve en inerte roestvrijstalen tanks. Fermentatie bij lage temperatuur (16-18°C). Rijping op de droesem. Het resultaat van deze vinificatie geeft onze witte wijn fruitigheid, rondheid, vetheid en soepelheid. Mond: aangename aanzet...
Portfolio (9)
Frankrijk, Mazion
...CEPAGE : 70% MERLOT, 30% CABERNET ORIGINE DU RAISIN : 100% Domaine du MANOIR de la VALETTE op 40 km van BORDEAUX SOL : Argilo kalkhoudend VINTAGE : 100% van het oogstjaar 2022 METHODE : Rijping in tank ALCOOL : 12,5%<x<13 %Vol DOSAGE : Droge stijl PACKAGING : Fles van 750 ml NOTES : Helder rosé wijn. De neus doet denken aan rode vruchten evenals de aanzet in de mond. Conseils : Past zeer goed als aperitief of gedurende de maaltijd. Te consumeren tussen 4 en 8 °C.
Portfolio (11)
Frankrijk, Lyon
...Demi jambon de Bayonne, pure varkensvlees uit het zuidwesten IGP, dat herkenbaar is aan zijn zachte en fijne vlees door de 12 maanden rijping. Een ham die profiteert van een IGP (Beschermde Geografische Aanduiding) voor zijn kwaliteit. Rijpt volgens een eeuwenoude ambacht. Het vlees is zacht en mals, minder zout dan de meeste droge hammen.
Portfolio (40)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play