Italië, Bellizzi
...ERETT stimuleert de rijping en verbetert de kleur van de vruchten, de consistentie van de vruchten, het gewicht van de vruchten en verhoogt de suikerlevels. Dit product kan op alle gewassen worden toegepast via bladtoepassing en fertigation. ERETT is gebaseerd op specifieke plantextracten en is rijk aan polysacchariden, aminozuren, peptiden, vitamines en volledig door EDTA gecheleerde boor en ijzer. Aspect: Bruine vloeistof Toepassing: Bladtoepassing en Fertigation Verpakking: 1L - 5L - 20L - 1000L...
Portfolio (64)
Italië, Misano Adriatico
...Onze selectie van OCCELLI Occelli in kastanjebladeren van 800 g biedt een unieke en heerlijke smaak dankzij de rijping in kastanjebladeren. Altijd synoniem met hoge kwaliteit, is deze delicatesse perfect om je gerechten een vleugje elegantie en smaak te geven.
Portfolio (200)
Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella,...
Portfolio (54)
...De Parmigiano Reggiano DOP is het resultaat van een vakkundige ambachtelijke verwerking, die van generatie op generatie is doorgegeven. De leden produceren het volgens de traditionele methode, in de provincie Mantova aan de rechteroever van de Po. Beschikbaar in verschillende gewichten en rijpingen die variëren van minimaal 14 maanden tot 30 maanden rijping.
Italië, Goito
... consistentie is verkregen. Het ongeveer benodigde mengwater is gelijk aan 15-16% naar gewicht (3,75-4 liter per 25 kg zak). De applicatie kan worden uitgevoerd met handmatige methoden (spaan, troffel) of mechanische spuitmethoden. Bescherm verse oppervlakken tegen direct zonlicht, regen en wind, zorg voor langdurige vochtige rijping. Het is raadzaam om het gips aan te brengen na het aanbrengen van een...
Portfolio (275)
Italië, Radicofani
...De rijping in de ziro met rozemarijn geeft de pecorino een betoverende mix van aroma's voor elke smaak. Het wordt gepresenteerd in een cadeauverpakking in de vorm van een kom met een gewicht van ongeveer 1,400 kg; Ook beschikbaar in vacuümverpakking met een hele vorm van ongeveer 1,400 kg; In halve vorm van ongeveer 0,750 kg; In kwartvorm van 0,300 kg.
Portfolio (48)
Italië, MILANO
...Zachte, licht stro-kleurige Pecorino kaas, met een korte rijping, delicate en frisse smaak, geschikt voor alle consumptiemomenten en op elk moment van de dag. PRIJS PER KG EURO 12,99 VERVALDATUM 30/01/2025 MINIMALE BESTELLING 500 STUKS...
Portfolio (229)
Italië, Capo D'orlando
...Het is een mutatie van de gewone mandarijn of 'Avana', ontdekt in de omgeving van Palermo. De plant heeft ronde vormen met kleine, smalle en lancetvormige bladeren, de bloemen zijn wit, klein en geurend. De schil is dun en oranje van kleur. Het vruchtvlees is oranje-rood en sappig. Rijping vindt plaats tussen februari en april. VOORDELIGE EFFECTEN Zoals alle citrusvruchten is het rijk aan...
Portfolio (27)
Italië, Milano
... glycoproteïnen die op het celmembraan van geactiveerde immuuncellen worden geëxposeerd en in staat zijn om potentiële pathogene cellen of vreemde lichamen te herkennen en te binden. Ze kunnen de adaptieve respons stimuleren door de rijping van leukocyten te induceren, als gevolg van infectie door Gram+ en Gram- bacteriën, en zo de aangeboren immuunrespons te bevorderen.
Portfolio (84)
Italië, Pasturo
...Het is een buffelkaas met een dunne, witte bloeiende korst. De pasta is zacht, glad en romig. De smaak is aangenaam en delicaat. Gemiddeld gewicht: 0,3 Minimale rijping: 7-10 dagen...
Portfolio (7)
Italië, Campo San Martino
...Koelkasten voor rijping, op standaard voeten of wielen (optioneel) in AISI 304 roestvrij staal, zowel binnen als buiten (behalve de bodem, achterkant en bovenkant), versies 700, 1400, met glazen of blinde deuren. Dubbele controller met een speciale centrale en interne sonde voor vochtigheidscontrole, Isolatie dikte 90 mm, standaard accessoires: 3 roestvrijstalen GN2/1 rekken en een haakset (steun...
Portfolio (90)
Italië, Sizzano
...Antipasti van het land Witte wijnen Kazen met een gemiddelde rijping KLEUR Helder robijnrood AROMA Elegant en aanhoudend Rode vruchten SMAAK Zacht en evenwichtig Vol, aanhoudende en tannineachtige smaak Zoet en fruitig TEMPERATUUR: 16-18 °C ALCOHOL: 12,5% - 13,5% vol...
Portfolio (13)
Italië, Salerno
...We selecteren alleen de beste vers gevangen ansjovis, de meest geschikte om volgens de traditionele ambacht te worden verwerkt, waaraan de rijping onder zout de meest authentieke smaak van Cetara geeft.
Portfolio (8)
Italië, Martina Franca
Pioggia Store is een Italiaans bedrijf dat toonaangevend is in de productie en distributie van typische voedingsproducten uit Puglia, met een focus op export naar internationale en groothandelsmarkten. Dankzij een zorgvuldige selectie van grondstoffen, die uitsluitend afkomstig zijn van lokale teelt en veeteelt, garanderen we authentieke en hoogwaardige producten. Ons assortiment omvat verse kazen...
Portfolio (29)
Italië, piano di sorrento (na)
...De Clementina Caffin is een zoete en sappige citrusvariëteit, gewaardeerd om zijn unieke smaak en het gemak van consumptie. Deze clementines hebben een dunne en gemakkelijk te verwijderen schil, van een heldere oranje kleur, en een zachte en sappige pulp. De rijping vindt plaats van oktober tot december, waardoor ze beschikbaar zijn tijdens de herfstmaanden. De Clementine Caffin is rijk aan...
Portfolio (29)
Italië, Parma
...Greci Algemene Magazijnen, een toonaangevend bedrijf in de rijping van kaas, voornamelijk van Parmigiano Reggiano.
Portfolio (4)
Italië, Mesoraca
... originele vorm krijgt die we allemaal kennen. De rijping vindt plaats in omgevingen met gecontroleerde luchtvochtigheid en temperatuur gedurende minimaal 45 dagen. Aanbevolen als voorgerecht en als ingrediënt voor hoofdgerechten (bijv. Ovenschotel met pasta). Categorie: Calabrese Vleeswaren Gewicht: 300/350 g Ingrediënten: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: Dextrose en sucrose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252 Gewicht: 0.350 kg...
Portfolio (19)
Italië, Dorgali
...Een schapenkaas met een zachte kern en een korte rijping. Deze kaas heeft een gladde of licht geribbelde korst en een kleur die varieert van wit tot een delicate lichtbruine tint. Gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk, stremsel en zout, is de Novello Sardo een zoete kaas met een zachte en compacte witte pasta. De zoete en delicate smaak maakt het perfect om te genieten met peren, gouden...
Portfolio (10)
Italië, Sala Bolognese
TEK FRIGO is een bedrijf dat actief is in de industriële koeltechniek en wij zijn met name gespecialiseerd in het ontwerp/assemblage van condensatoren, koelsystemen, waterkoelers, koelers voor industriële vloeistoffen en nog veel meer. De toepassingsgebieden van de door ons vervaardigde producten zijn divers, waaronder bijvoorbeeld industriële reinigingssystemen met oplosmiddelen, gemodificeerd al...
Bijpassende producten
RIJPING - RIJPINGSKAST
RIJPING - RIJPINGSKAST
Andere Producten
CHILLER
CHILLER
Portfolio (3)
...De ingeblikte producten van Gecom worden in Italië geproduceerd met bijzondere aandacht vanaf de eerste dag van de oogst tot aan hun rijping, volgens een rigoureus kwaliteitscontroleproces. Het zijn hele gepelde tomaten, tomatenblokjes, geplette tomaten, tomatenconcentraat, tomatensaus, pizzasaus, ingeblikte erwten, ingeblikte bonen, groene erwten, witte bonen, kikkererwten, rode bonen, zwarte bonen, boterbonen, bonen in tomatensaus, San Marzano, biologische producten.
Italië, Noci
De kaasfabriek Ignalat is een middelgroot familiebedrijf uit Apulië, dat sinds 1948 actief is op de markt en gespecialiseerd is in de productie van zuivelproducten die uitsluitend worden gemaakt van geselecteerde Apulische koemelk. Ignalat produceert verschillende soorten zuivelproducten: verse, gerookte, gerijpte en verschillende typische Apulische specialiteiten zoals mozzarella nodino en trecc...
Portfolio (10)
Italië, Siano
... afmetingen in ml 2,5-3-5-10-15. - 1 Gegradueerde thermometer -10 +110 °C - 4 Kaasvormen voor het maken van 300/500 g kaas per stuk. - 2 Vormpjes voor ricotta of primosale van 200-300g per stuk. Receptenboek: Een handleiding voor het bereiden van goede kazen met een korte en zeer korte rijping.
Italië, Mortara
...De keuze van de korrels gaat gepaard met een zorgvuldige selectie die, dankzij de daaropvolgende 24 maanden rijping, zorgt voor een betere kookvastheid en minder plakkerigheid, zodat de kwaliteit van je risotto toeneemt met mooi losse korrels op het bord en de intense smaak van de rijst op de tong. De gerijpte korrel is niet alleen beter bestand tegen koken, maar kan ook de smaken van je recept...
Portfolio (3)
Italië, Colonnata Carrara
...Verpakking met 100 gr. Lardo di Colonnata IGP Wit als de marmer die de rijping omarmt, geurig van specerijen, delicaat en zoet op de tong. Vroeger werd het bereid door de Lardo in de witte marmeren vijzel van de Canaloni di Colonnata te stampen en als basiscondiment gebruikt. Tegenwoordig wordt het niet alleen gebruikt in de basis voor soffritto voor minestrone, pasta en bonen, tomatensaus...
Portfolio (3)
Italië, Nave
... autochtone druivensoorten van Valpolicella. De uitstekende blootstelling van de wijngaarden, die profiteren van goede zonneschijn en de frisse bries die van het nabijgelegen Gardameer komt, stelt de druiven in staat om het beste van hun potentieel te tonen. De vakkundige rijping in de kelder levert een rode wijn van grote elegantie en harmonie, verfijnd en in staat om positief te evolueren...
Portfolio (46)
...Druif: 100% Arneis. Vinificatie: fermentatie in roestvrijstalen tanks bij een temperatuur van 18°C gedurende 3 weken. Rijping: verblijf "sur lies" in roestvrijstalen tanks gedurende ongeveer 8 maanden. Kleur: strogeel met lichtgroene reflecties. Aroma: delicaat en bloemig, rijk aan fruitige tonen die doen denken aan appel en rijpe peer. Smaak: sappig en vol met een aanhoudende afdronk. Alcoholpercentage: ±13,5% Gastronomische pairing: uitstekend als aperitief; geschikt voor voorgerechten, delicate hoofdgerechten, gerechten met vis en wit vlees. Serveren op een temperatuur van ongeveer 8°C.
Portfolio (10)
...De Ricotta di Bufala Campana maakt deel uit van de geschiedenis en traditie van de zuivelindustrie, een symbool van onze landbouw en van het erfgoed van typiciteit dat de gebieden van Zuid-Italië weten uit te drukken. De Ricotta di Bufala Campana DOP is een verse zuivelproduct, dus zonder rijping, verkregen door de verhitting van de eiwitten van de wei van buffelmelk, een grondstof die voortkomt...
Portfolio (2)
Italië, Cardano Al Campo
...Cellen, kasten en banken voor de rijping van biga-deeg.
Portfolio (3)
Italië, Viterbo
...Sgambato, zonder zijflap voor de rijping, voorkomt zo te veel afval. Verse grondstof, gegarandeerd doordat het bedrijf ervoor heeft gekozen geen vriescellen te hebben. Gewicht na rijping kg. 6,5. Product bruikbaar na de toelevering kg. 5,800. Gerijpt 6/8 maanden.
Portfolio (7)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play