België, Anderlecht
... om verschillende sleutelvariabelen te beheersen, zoals de structuur, de temperatuur en de duur van de rijping. Met de fermenteur "TradiLevain" worden al deze parameters beheerd – wat zorgt voor de consistentie en stabiliteit van het zuurdesem. Presentatie van de machine. De samenstelling van de TradiLevain van JAC Gemaakt van roestvrij staal (structuur en carrosserie), de fermenteur Tradilevain...
Portfolio (189)
België, Beringen
...In 1886 vervulde William Grant een levenslange ambitie door zijn eigen distilleerderij te bouwen. Hij noemde het Glenfiddich, Gaelic voor Vallei van de Herten, en op Eerste Kerstdag 1887 vloeide de eerste druppel uit de distilleerders. Vandaag de dag, nog steeds in bezit van de familie William Grant, is Glenfiddich de wereldleider in single malt. De 12 jaar rijping in de beste Oloroso sherry- en bourbonvaten, voordat ze samen worden gebracht in eiken vaten, creëert een soepelere harmonieuze smaak.
Portfolio (189)
De missie van Food Ingredients Technologies ligt in het creëren en op maat maken van voedingsaroma's en smaken, voor de realisatie en transformatie van recepten. Bij Food Ingredients Technologies is voedsel onze passie, en we weten dat dat ook voor u geldt. Wie aan voedsel denkt, denkt aan smaak. De kern van ons vakgebied is de harmonisatie van onze expertise door gebruik te maken van functionel...
Portfolio (19)
België, Nivelles
Het verhaal van ChèvrArdennes begint in de jaren '70, met een innovatief idee: de oprichting van een experimentele fabriek voor de productie van geitenkaas. Het project komt tot leven in Bastogne, in het hart van de Belgische Ardennen. De fabriek wordt vervolgens overgenomen door de Vache Bleue en profiteert van de expertise en knowhow van de familie Loicq. In 2005, opnieuw onder de impuls van de ...
België, Bruxelles
Wijnimporteur: Frankrijk, Spanje, Italië en Argentinië. Wijnkasten, inrichting van wijnkelders,...
België, Ragnies
De Distillerie de Biercée stookt in de puurste traditie van hoogwaardige brandewijnen en likeuren, waaronder de beroemde Eau de Villée, Noir d’Ivoire en Poire Williams N°1. Kwaliteit zonder compromissen, dat is ons motto! Van de zeer rigoureuze selectie van het juiste fruit tot de zorgvuldige rijping van het eindproduct, onze Meester Distillateurs destilleren geduldig het hart van het vergiste...
België, Herve
... flexibele tool kan de kaasfabriek voldoen aan specifieke aanvragen in business-to-business. Of het nu gaat om specifieke kazen, maatwerkontwikkeling, op maat gemaakte productie of rijping, elke specifieke aanvraag wordt zorgvuldig geanalyseerd. Voor meer informatie of specifieke aanvragen kunt u contact opnemen met Jean-Marc Cabay.
België, Wervik
Exclusieve kazen Triporteur heeft een heel ruim assortiment kazen afkomstig uit de meeste West-Europese landen ; van heerlijke fermier kazen uit o.a. Frankrijk en Italië tot alle gekende Europese kaasmerken, kazen uit het bergland Zwitserland en uiteraard ook Nederlandse Gouda en Belgische abdijkazen. Hierboven vindt u een selectie van kazen die Triporteur verdeelt. Ruim en kwalitatief kaasassor...
... gevoeligheid en de persoonlijkheid van de wijnmaker. Op het domein van het kasteel van Bioul laten we het volledige potentieel van de vrucht tot uiting komen door traditionele en moderne technieken te combineren: gedeeltelijke ontsteeling, zachte persing, koude vinificatie, rijping van meerdere maanden in roestvrijstalen tanks, evenals in vaten en vooral in een "ei-tank"! Deze ei-tank, een primeur in...
België, Brugge
... Rechtstreekse import, optimale rijping en opslag, een permanente stock van meer dan 1.000 kaassoorten zijn de garantie voor kwaliteit, versheid en variatie. Onze kaasmeesters verlenen graag professioneel advies over assortiment, bewaring, versnijding,... en dat op een gepersonaliseerde manier en vol passie! Onze commerciële medewerkers kennen niet alleen het assortiment door en door, maar behartigen elke klant professioneel, hartelijk en met kennis van zaken, want ook zij delen uw passie voor kaas!
België, Casteau
...voor een ongeëvenaarde versheid; ons vlees wordt geselecteerd op basis van kwaliteitseisen. Bovendien worden al onze vleeswaren op de traditionele manier gedroogd, wat betekent dat we een langzame rijping toepassen die de unieke smaak en geur van onze producten garandeert. Onze charcuterie is zeer divers: verschillende soorten salami, pancetta, coppa, lonza, porchetta, ... en dit voor alle smaken, origineel of niet!
België, Roeselare
...-brouwmeesters, van de foeder die na 2 jaar rijping het beste bier heeft voortgebracht: ‘de beste foeder van het jaar.’ Op het etiket wordt altijd het nummer van de foeder vermeld en het jaartal wijst op het begin van de rijping. RODENBACH Rosso is een authentiek, licht verteerbaar, zuurzoet verfrissend bier.RODENBACH Rosso wordt gebrouwen op basis van 2-jarig - op eikenhouten foeders gerijpt – RODENBACH-bier gemengd met jonge RODENBACH, het brouwsel ondergaat daarna deels een maceratie met veenbessen frambozen en zure krieken en wordt verder aangevuld met het natuurlijk sap van deze rode vruchten.
België, Sint-Andries
...Rechtstreekse import, optimale rijping en opslag, een permanente stock van meer dan 1.000 kaassoorten zijn de garantie voor kwaliteit, versheid en variatie. Onze kaasmeesters verlenen graag professioneel advies over assortiment, bewaring, versnijding,... en dat op een gepersonaliseerde manier en vol passie! Onze commerciële medewerkers kennen niet alleen het assortiment door en door, maar behartigen elke klant professioneel, hartelijk en met kennis van zaken, want ook zij delen uw passie voor kaas!
België, Couthuin
... verfrissend, is een lichte blond-amberkleurige bier, gebrouwen met de strengste naleving van de traditie. Het heeft een alcoholpercentage van 6,2°Alc. De langdurige rijping en het zachte lichaam leiden tot een aangename balans van bloemige aroma's en citrusnoten. De 3 granen en 3 hopsoorten resulteren in een intense romige schuimkraag en een licht uitgesproken nasmaak. Het gebruik van tarwe geeft een zeer aangename astringentie in de nasmaak die de wens oproept om een tweede slok te nemen.
België, Bierghes
Gevestigd in Bierghes (Rebecq), in de vallei van de Senne, is de Gueuzerie Tilquin de enige gueuzerie in Wallonië. Een gueuzerie, of Geuzestekerij in het Nederlands, is een bedrijf dat oude Gueuze (of Oude Geuze) mengt. De vers gebrouwen wort wordt gekocht bij verschillende producenten uit de regio (Pajottenland en Brussel) en in eiken vaten geplaatst voor fermentatie en rijping gedurende 1, 2 of...
België, Rocourt
... kwaliteit extra vierge te verkrijgen. De olijven worden binnen 12 uur (maximaal) na de oogst geperst om kunstmatige rijping te voorkomen. De olijfolie, eenmaal verkregen, wordt bewaard in metalen containers voor optimale bescherming.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play