Frankrijk, Casteljaloux
Castelmaïs, de fabriek voor de eerste verwerking van maïs 100% Zuidwest Gelegen in Casteljaloux in Lot-et-Garonne, is Castelmaïs de fabriek voor de eerste verwerking van maïs van de groep Terres du Sud. Castelmaïs bevordert de interactie tussen de verschillende schakels van de maïsketen in het Zuidwesten, een historische teelt van de regio, al meer dan 10 jaar. Dankzij de inzameling van de maïs ...
Portfolio (6)
Duitsland, Dissen
De Fuchs Groep is gevestigd in Dissen (Duitsland) en is dé expert in smaakvraagstukken voor de voedingsmiddelenindustrie en retail, van specerijen tot technologische oplossingen. Met onze uitgebreide internationale branchekennis en eigen productontwikkelingen, sensorische laboratoria en specerijensommeliers en sommeliers vertegenwoordigen wij meer dan 70 jaar expertise. Het productassortiment omva...
Frankrijk, Aix En Provence
Roger Sarret, de bakkerzoon, het produceren van biscottes is vooral het aanbieden van een vergeten sensatie, een genot van vóór de jaren van ontbering, opnieuw leren en durven genieten van deze kleine dagelijkse geneugten. 65 jaar later is Roger nog steeds aanwezig, zijn klantenkring, trouw aan de kwaliteit, is gegroeid en de ambachtelijke productie is uitgebreid zonder zijn kwaliteitscriteria te ...
Portfolio (31)
Hongarije, Budapest
...Zuiverheid: 100% machinaal gereinigd, geen vreemde stoffen Verpakking: 20 kg in polypropyleen zakken of papieren zakken op aanvraag Rozemarijn is een geurige kruid met naaldachtige bladeren en een robuuste, dennenachtige smaak. Het wordt veel gebruikt in de Mediterraanse keuken, vooral bij geroosterd vlees, aardappelen en brood. Bij Caliph Trade bieden we hoogwaardige rozemarijn die zorgvuldig is...
Portfolio (59)
Duitsland, Heidelberg
...Geroosterde vleessmaak is een kruidenmix die een rijke, hartige smaak biedt die doet denken aan langzaam geroosterd vlees. Ideaal om diepte toe te voegen aan sauzen, soepen en vegetarische gerechten. Deze 100% plantaardige smaakmaker bevat geen dierlijke producten en is geschikt voor veganistische recepten. De gekookte en geroosterde tonen zullen rondheid en typische smaken aan verschillende bereidingen geven.
Portfolio (74)
Frankrijk, Gréoux-Les-Bains
...Arganolie wordt exclusief in Marokko geproduceerd. Het wordt doorgaans in Europa gebruikt als ingrediënt in cosmetische producten. Er bestaat echter ook een geroosterde arganolie, die traditioneel in de Marokkaanse keuken wordt gebruikt. Voor cosmetische of voedingsarganoliën (geroosterd of gebrand) moeten de fysisch-chemische parameters voldoen aan de norm NM 08.5.090. Dit betreft de zuurindex...
Portfolio (35)
Frankrijk, Tassin-La-Demi-Lune
L'Arbre Persan, specialist in the import of products from Iran and Afghanistan, is a leading B2B distributor. Our premium quality products comply with current food standards and legislation. Drawing on our experience in Iran and Afghanistan, where the use of dried fruits in cooking is a tradition, we seized an opportunity in the French market. Thus, L'Arbre Persan was created, offering exceptiona...
Portfolio (39)
Duitsland, Halle
„Natuurlijk natuurlijk“ - NutriPur staat voor 100% smaak en natuurlijkheid. Tegenwoordig moet men helaas vaststellen dat in veel voedingsmiddelen kleur-, aroma-, conserveermiddelen en grote hoeveelheden suiker aanwezig zijn. NutriPur heeft zich daarom als doel gesteld om producten op de markt te brengen die vrij zijn van toevoegingen. Door de zachte vriesdroging is dit mogelijk. De vruchten worde...
Portfolio (93)
Oezbekistan, Tashkent
...Het bloeiende klimaat en de vruchtbare grond van Oezbekistan bieden perfecte omstandigheden voor het verbouwen van witte zonnebloempitten. In dit artikel zullen we verschillende soorten Tashkent zonnebloempitten - rauw en geroosterd - verkennen, evenals het proces van hun teelt, oogst en verwerking. Type: zaden Herkomst: Namangan, Surkhandarya, Tashkent, Andijan, Sirdarya Kaliber: 2,5+ – 4+ Verpakking: In zakken OOGSTSEIZOEN: September – November DE OOGSTPERIODE IS 20 TON: 4-6 dagen...
Portfolio (44)
...De biologische Criollo cacao nibs uit Madagaskar, rechtstreeks van Comptoir des épices Madagascar, worden verkregen uit zorgvuldig geselecteerde Criollo cacao bonen. De bonen worden geroosterd om hun rijke aroma's en knapperige textuur te onthullen, waardoor hun authenticiteit en natuurlijke voordelen behouden blijven. 1. Unieke oorsprong: De biologische Criollo cacao nibs uit Madagaskar komen uit cacaoplantages gelegen in de vruchtbare gebieden van Madagaskar. Het tropische klimaat, de rijke bodem en de passie van de producenten dragen bij aan de superieure kwaliteit van deze nibs.
Portfolio (42)
Duitsland, Bad Ditzenbach
...Gourmet kookolie, geroosterd, koudgeperst Biologische Arganolie, geroosterd en bereid op de traditionele manier van de Berberstam, wordt geproduceerd uit de geroosterde zaden van de Arganboom (Argania Spinosa) die groeit in het zuidwesten van Marokko. Als waardevolle gourmet kookolie heeft het zich gevestigd in de ambitieuze keuken. Het bestaat uit ongeveer 80% biologisch actieve onverzadigde...
Portfolio (168)
... perceel Lange vatrijping van 3 weken Malolactische fermentatie in vaten Verouderd in Franse eiken vaten gedurende 12 maanden Druivensoorten 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot BESCHRIJVING Met een heldere granaatkleurige robe onthult de Château Lalande rode wijn een heerlijke bouquet van rode vruchten en cacao in de neus, met tonen van geroosterd hout. De smaak opent met een soepele en ronde aanval, die evolueert naar fruitige noten met delicaat verzachte tannines. Een grand wijn uit Saint-Julien.
Portfolio (96)
...Koffie van hoge kwaliteit met een soepele en gebalanceerde smaak, gekweekt op een hoogte van 800 tot 1300 meter boven zeeniveau, met een uitgesproken en delicate aroma. Noten van vanille, gedroogd fruit en droge vruchten die opvallen in een goed afgeronde en verfijnde body. Een koffie die zich onderscheidt door zijn rijkdom en fijne zuurheid, met duidelijke tonen van chocolade verrijkt met hints van karamel en een geroosterd brood nasmaak.
Portfolio (17)
...De uitzonderlijke pistachenoten die wij u aanbieden zijn geroosterd, gezouten en omhuld met citroen. De citroen zorgt voor een variatie in smaken voor uw groot plezier. Het zal een zuurheid toevoegen die in balans komt met de ronde smaak van de pistache. De citroenpistachenoten zijn gecertificeerd biologisch. Onze Akbari-pistachenoten worden geteeld in de provincie Kerman. Dit is een regio die...
Portfolio (45)
... noten voor later gebruik. Sheaboter wordt verkregen uit de noten van de sheaboom. De noten worden verzameld, in de zon gedroogd en vervolgens boven een open vuur geroosterd. Na het roosteren worden de schalen verwijderd en worden de zaden geplet om een pasta te verkrijgen. Deze pasta wordt gekneed met heet water totdat de olie van de rest van het materiaal scheidt. Sheaboter is rijk aan essentiële vetzuren, antioxidanten en de vitamines A, E en F. Bovendien heeft het verzachtende eigenschappen.
Portfolio (141)
Polen, Brzozów
...Grutten zijn een geweldige vervanger voor pasta, aardappelen of rijst. Van nature bevat boekweit-eiwit geen gluten, en toch heeft het plakkerige eigenschappen. Dit maakt het een veelvoorkomende toevoeging aan glutenvrij brood. Boekweit wordt gemaakt van een wapen, geroosterd wordt het onderworpen aan roosteren. Dit gebeurt voornamelijk om het een nieuwe, interessante aroma te geven. Rauwe...
Portfolio (781)
Frankrijk, Arengosse
... om zijn zuiverheid en rijkdom aan mineralen, wordt dit zout ambachtelijk geoogst in de zoutmoerassen van het Île de Ré. Armagnac : Deze beroemde sterke drank uit het Zuidwesten van Frankrijk voegt een houtachtige noot en een uitzonderlijke aromatische diepte toe. Geroosterde Pijnboompitten : Deze pijnboompitten, zorgvuldig geselecteerd en geroosterd, voegen een knapperige toets en een subtiele...
Portfolio (200)
Duitsland, Geesthacht
Het in 1999 opgerichte bedrijf ENES betrekt zijn specerijen rechtstreeks uit de teeltlanden. De 1.600 m² grote opslaghal in Geesthacht bij Hamburg maakt de inkoop van grotere tonnages mogelijk, zodat de ENES specerijen zijn klanten voordelig kan leveren. Maar dat is nog lang niet alles. Ook op de volgende punten kijken we met trots terug: • Groot assortiment aan specerijen en kruiden; U ontvang...
Portfolio (92)
Frankrijk, Le Sen
Biolandes, een Frans familiebedrijf, en zijn dochteronderneming Golgemma, produceren uitzonderlijke plantaardige extracten (essentiële oliën, hydrolaten, bloemenwaters, absolues, resinoïden, glycerine-extracten, maceraten...) bestemd voor creatievelingen (parfumeurs, cosmetici, formulators, aromatherapeuten) over de hele wereld; door de meest pure natuurlijke grondstoffen te cultiveren, te sourcen...
Portfolio (93)
Frankrijk, Bordeaux
... van het château, dat een heropleving kent met aanzienlijke investeringen in zowel de wijngaarden als de wijnkelder, en wordt in 2004 verkocht aan de families Mau en Dirkzwager. Jean Christophe Mau brengt Château Brown in de jaren 2000 naar de top, door internationale perscritici te verleiden. Proeverij De robijnrode kleur biedt een fijn houtachtig, geroosterd en koffieachtig aroma. In de mond heeft...
Portfolio (93)
Frankrijk, Maubeuge
...La Bonne Épice biedt u deze Oued-Amlil marinade aan. Of u nu een traditionele slagerij, een rotisserie, een restaurant/snack/fastfood, een industriële vleesbereider of een particulier bent, deze marinade zal volledige tevredenheid brengen aan de klanten die genieten van uw lamskoteletten, geroosterd vlees, kebabs en escalopes. De Oued-Amlil marinade, de kracht van kruiden om uw vlees te verfijnen...
Portfolio (33)
Duitsland, Frankfurt Am Main
... onze botten sterk te houden. PRODUCTTOEPASSINGEN Braziliaanse noten kunnen direct worden gegeten. Ze kunnen worden gebruikt als ingrediënt voor melk van Braziliaanse noten. Daarnaast kunnen ze geroosterd, gezouten of gezoet worden genoten. Ze worden ook gebruikt in puddingen, chocolade-repen en snack-bar bereidingen. Grof gemalen Braziliaanse noten kunnen over fruit-/groentesalades worden gestrooid. Ze worden gebruikt in desserts, vooral in vruchtencakes. Ze kunnen ook aan soep en vlees- en groentegerechten worden toegevoegd. MOQ:20kg...
Portfolio (31)
Frankrijk, Les Rues-Des-Vignes
...Echte abdijbier. Zeer gebalanceerd, met een mooie rondheid. Een ronde & zachte bier. We proeven moutige tonen evenals intense fruitige noten die voor de rondheid zorgen. Fijne bloemige en hoppige tonen in de afdronk. Het is een bier dat gebalanceerd is met body. Stijl: Blonde Bier Alcohol: 6.4° Mouten: Pilsen, München 25, Abdij en Tarwe Hop: Golding, Challenger en Strisselspalt IBU: 21 Kaas: Ecume de Wimereux, Gorgonzolat, Comté fruitig Vlees: Varkensvlees (geroosterd Orloff) Vis: Gebakken sint-jakobsschelpen Gerechten: Potjevelsh...
Portfolio (14)
Polen, Warszawa, Poland
...Soja-eiwitconcentraat (SPC) is een gezuiverd product dat wordt verkregen uit ontvet, geroosterd sojameel door het scheiden van koolhydraten (oplosbare suikers) met behulp van de nieuwste geavanceerde extractietechnologie in de EU.
Portfolio (278)
Nederland, Alblasserdam
... voedselveiligheid. Chia is een natuurlijk product met een neutrale smaak en een natuurlijke geur. Wanneer het geroosterd wordt, heeft het een lichte nootachtige smaak. Echter, wanneer de zaden worden gemengd met andere ingrediënten, hebben ze een volledig neutrale smaak. Chia combineert veel verschillende gezonde voedingsstoffen in één enkel voedsel en is een perfecte aanvulling op de dagelijkse voeding. Herkomst: Zuid-Amerika Verpakking: 25 kg...
Portfolio (16)
Italië, Orbassano
...gekookte kip, spinazie, geroosterd varkensvlees, gebakken kool en mortadella. Deze combinatie van smaken biedt een unieke en traditionele culinaire ervaring, perfect voor wie de echte Piemonte keuken wil proeven.
Portfolio (57)
Frankrijk, Paris
...Zeer beroemd in Noord-Amerika, is de pinda een peulvrucht met interessante voedingswaarden. Behorend tot de familie van de Fabaceae en afkomstig uit Mexico, kan de pinda worden gegeten op brood, naturel of geroosterd. Ze kan ook worden verwerkt in tal van hartige en zoete recepten. Calorieën: 567 kcal Koolhydraten: 16 g Eiwitten: 26 g...
Bijpassende producten
Pinda
Pinda
Andere Producten
Koffie
Koffie
Portfolio (24)
België, Wingene
...De chef van Inca’cao, Vincent, heeft zeven speciale notenboters gecreëerd, met toegevoegde MCT, multi-collageen en een unieke ‘Crémeux’ textuur dankzij de toegevoegde cacaoboter. Perfect geroosterd zijn deze innovatieve notenboters werkelijk wonderen, stuk voor stuk. Beschikbaar in: - Amandel - Cashew - Hazelnoot - Macadamia - Pecannoot - Pinda - Pistache Een delicaat product, ongeëvenaard met vergelijkbare notenboters die je misschien kent.
Portfolio (49)
Frankrijk, Saint Emilion
...100% Merlot 2018 : ANDREAS LARSSON : 91/100 « Diep paarse kleur. Intense geur van viooltjes, bramen, pruimen en cassis, met een hint van nieuw eikenhout en geroosterd brood. De mond is vol en rond met een moderne glans, frisse smaken van zwarte vruchten en specerijen. De afdronk is lang en weelderig. » 2017 : Goud CHALLENGE INTERNATIONAL DU VIN 2020 « Deze Lussac, gemaakt van uitsluitend merlot...
Portfolio (34)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play