Italië, Orbassano
...gekookte kip, spinazie, geroosterd varkensvlees, gebakken kool en mortadella. Deze combinatie van smaken biedt een unieke en traditionele culinaire ervaring, perfect voor degenen die de echte Piemonte keuken willen proeven.
Portfolio (21)
...Koffie van hoge kwaliteit met een soepele en gebalanceerde smaak, gekweekt op een hoogte van 800 tot 1300 meter boven zeeniveau, met een uitgesproken en delicate aroma. Noten van vanille, gedroogd fruit en droge vruchten die opvallen in een goed afgeronde en verfijnde body. Een koffie die zich onderscheidt door zijn rijkdom en fijne zuurheid, met duidelijke tonen van chocolade verrijkt met hints van karamel en een geroosterd brood nasmaak.
Portfolio (17)
Italië, MILANO
...Een mengsel met een intense smaak, met aroma's van cacao en delicate tonen van geroosterd brood. Gekenmerkt door een rijke nasmaak van chocolade. VERPAKKING VAN 6 STUKS dozen 33 1 PALLET 198 STUKS VERVALDATUM 12/07/2025 MINIMALE BESTELLING 15 PALETTEN...
Portfolio (233)
Italië, San Stino Di Livenza
Het landbouwbedrijf CASERE is perfect geïntegreerd in het D.O.C. gebied Lison - Pramaggiore, gelegen in de gemeente San Stino di Livenza (Venetië). De bijzondere samenstelling van het terrein heeft het mogelijk gemaakt om een product van hoge kwaliteit te verkrijgen, zowel in witte als in rode wijnen, met maar liefst acht variëteiten vertegenwoordigd in het Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pr...
Portfolio (43)
Italië, Andalo Valtellino
...Hoogwaardige mix van de beste Arabica-variëteiten, langzaam geroosterd om het natuurlijke rijke aroma en de geur te versterken. Het resultaat is een zoete en lichte koffie met een prachtige fruitige afdronk.
Bijpassende producten
Elite
Elite
Andere Producten
Cortado
Cortado
Portfolio (44)
Italië, Colle Di Val D'elsa
...Een curieuze geschiedenis vertelt dat in de Middeleeuwen een non van de Orde van Maria's Dienaren per ongeluk de marsepein uit Siena te veel heeft geroosterd, en het resultaat waren ricciarelli-koekjes, geroosterd en gekruld door de hoge temperatuur, maar delicaat en smakelijk; ze worden bereid door suiker en amandelen te malen, daarna eiwit en honing toe te voegen; wanneer ze zijn gevormd...
Portfolio (8)
Italië, Sizzano
...Geregistreerde Oorsprongsbenaming (DOC) TYPE Rode Wijn Druivenras Nebbiolo 100% COMBINATIE Gerechten van geroosterd of gegrild vlees Gerechten met wit vlees Gerijpte kazen KLEUR Robijnrood AROMA Intens en aanhoudend Framboos Viooltje en sinaasappelbloesem Rode vruchten SMAAK Droog Goede body TEMPERATUUR: 18-20 °C ALCOHOL: 13% vol...
Portfolio (13)
Italië, Riesi
...De amandelen, naast dat ze een natuurlijke medicijn zijn, zijn echt heerlijk. Hun gebruik in de keuken is zeer gevarieerd; ze worden gebruikt om zoetigheden te maken, maar ook om hartige recepten voor te bereiden. Ze worden zeer gewaardeerd als snack, naturel of geroosterd in de oven. In de regio's van Zuid-Italië zijn amandelen de hoofdrolspelers in veel gastronomische bereidingen, denk...
Portfolio (6)
Italië, Acerra
Het is 1956 en Carmine Cortese begint zijn avontuur door zijn naam te geven aan zijn droom: de koffie cultuur verspreiden en enkele van de beste blends op de markt creëren. Zo ontstaat Caffè Cortese, niet alleen een merk, maar een nieuwe manier om de meest geconsumeerde drank ter wereld te begrijpen. Door de kwaliteit van zijn product wordt de heer Carmine, zoals iedereen hem noemde, een referenti...
Portfolio (61)
VTKFUL is een toonaangevende producent van rook- en geurafzuigers voor houtovens, zowel in Italië als internationaal. Wij bieden innovatieve en gecertificeerde oplossingen voor jouw pizzeria, restaurant of bakkerij. Wat ons uniek maakt: - Onze afzuigers zijn de enige ter wereld die zijn goedgekeurd door de Associazione Verace Pizza Napoletana, ter garantie van uitmuntendheid. - Europese conformi...
Portfolio (19)
...Il Caffè Espresso is een icoon van de Italiaanse cultuur, bekend om zijn rijke smaak en romige textuur. Bereid met hoogwaardige koffiebonen, zorgvuldig geroosterd om hun natuurlijke aroma te benadrukken, is espresso een drank die een unieke zintuiglijke ervaring biedt. Perfect voor wie op zoek is naar een intens en authentiek genot, is espresso ideaal om de dag energiek te beginnen of voor een...
Portfolio (14)
Italië, Forlì
... kookmethode, maar is nog steeds rijk aan vezels, mineralen en vitamines. Het is niet nodig om het te weken: het volstaat om het onder stromend water te spoelen om eventuele resten te verwijderen en het in water te koken (verhouding: één deel graan op twee delen water) gedurende ongeveer 30-40 minuten. Na het koken is het aan te raden om tien minuten te wachten voordat je het op smaak brengt, zodat het goed het water opneemt. Het kan ook gestoomd of geroosterd worden. Het kan ook als hoofdingrediënt worden gebruikt in salades, bijgerechten of om smakelijke gerechten met vis of groenten te bereiden.
Portfolio (50)
Italië, Cortazzone
...Geroosterd Hazelnootmeel (herkomst: ITALIË - Piemonte) variëteit Tonda Gentile Trilobata, zak van 500 g. Geroosterd Hazelnootmeel verkregen door het malen van gedeeltelijk ontvet hazelnoten, vacuüm verpakt.
Portfolio (7)
Sinds 1969 produceert VOMM continue industriële installaties op basis van zijn eigen Turbo Technologie voor de voedings-, chemische en milieusectoren. Turbo-Droger voor vaste, vloeibare of pasta-achtige producten. Het werkt op een open procesgascircuits (meel, polymeren, zouten, oxiden…) of een gesloten circuit (gemeentelijke slib, raffinaderij bijproducten, leerlooierij slib…). Het is geschikt v...
Portfolio (5)
Italië, Venezia
...Exquisiet Sterk. Hoge fermentatiebier met een volle en zachte body. Het aroma is zoet en perfect in balans met een romige en compacte schuimkraag. Vier speciale gerstemouten en twee nobele hopvariëteiten geven het elegante tonen van gedroogd fruit en drop. Uitstekend bij gestoofd of geroosterd rood vlees, gegrild vlees, gerookte vis, oude kazen, gekruide geitenkazen en Sachertorte.
Portfolio (4)
Italië, Conegliano
... aanbevolen. Combinaties: Het kan zowel tijdens aperitieven worden genoten, gecombineerd met hartige focaccia's en koekjes, als geserveerd worden met groentegerechten of met tweede gangen van gegrilde vis of geroosterd wit vlees.
Portfolio (4)
Italië, Mercato Saraceno
...Voor koffieliefhebbers die houden van een sterke en volle smaak, is onze Miscela Masai de perfecte keuze. Deze mix kenmerkt zich door de aanwezigheid van Robusta koffiebonen, die geroosterd zijn om de volheid en intensiteit te benadrukken. Elke capsule en pad biedt een koffie met een intense smaak, met tonen van pure chocolade en een lichte specerij. Vervul je verlangen naar een sterke en omhullende koffie met de praktische voordelen van onze capsules.
Portfolio (6)
Italië, Nave
... van Peroni in Vigevano te zien. Maar vanaf dat moment is de opmars van zijn "blonde" onstuitbaar geweest. Birra Peroni is het klassieke voorbeeld van een lichte lager met een gemakkelijke smaak, ook dankzij het lage alcoholpercentage (4,7% vol.). Code: 05225 Categorie: Blonde Land: Italië Kleur: diep goud, met amberachtige reflecties en een fijne, aanhoudende schuimkraag. Aroma: Het aroma van granen en geroosterd mout is in balans met een sterke hopgeur. Smaak: aanhoudend, ook in de nasmaak.
Portfolio (46)
Italië, Monchiero
...Geroosterde Hazelnoten 100% “Nocciola Piemonte I.G.P.” uit de Langhe. Gemiddeld lichte branding - Geroosterde Hazelnoten 100% “Nocciola Piemonte I.G.P.” uit de Langhe. Geweldig zowel in de keuken voor zoete als hartige bereidingen als als snack. Na het pellen worden de hazelnoten geroosterd en ontdaan van hun vel. Gemiddeld lichte branding. Beschikbaar op aanvraag met verschillende...
Portfolio (3)
Italië, San Vendemiano
...Mengsel van pure Arabica-koffie, gemaakt om de meest veeleisende smaken te bevredigen, met een geurige en ronde smaak en een zoete, chocoladeachtige nasmaak; premium koffies uit Midden- en Zuid-Amerika; licht geroosterd.
Portfolio (6)
... de voorkeur geeft aan een klassieke espresso of een romige cappuccino, onze koffiebonen zijn veelzijdig genoeg om aan al je zetbehoeften te voldoen. Onze bonen worden rechtstreeks van de beste telers betrokken en worden met de grootste zorg en precisie geroosterd om ervoor te zorgen dat je elke keer de perfecte kop koffie krijgt. Ervaar de rijke en decadente smaak van onze Italiaanse Roast...
Portfolio (3)
Italië, Lauro
...De gekarameliseerde hazelnootkorrels zijn een product dat is verkregen uit de selectie van uitstekende hazelnoten, geroosterd, gemalen en gekarameliseerd. De hazelnoot heeft altijd een plek gevonden in de crèmes die worden gebruikt in de patisserie en de ijssalon, in de traditionele combinatie met chocolade. De gekarameliseerde geroosterde hazelnootkorrels worden meestal gebruikt voor de garnering en decoratie van smakelijke bereidingen, wat zorgt voor optimale en constante resultaten.
Portfolio (10)
Italië, Sesto Fiorentino
...Nasmaak: tonen van zwarte peper en hazelnoten Sterke smaak BLEND COSIMO, STERKE SMAK Een blend van bonen met een sterke smaak en een ronde body, voor degenen die op zoek zijn naar een sterke en intense koffie. Gemaakt door de hoogste kwaliteit oorsprongen te selecteren, geblend en geroosterd om de beste kenmerken van elke enkele oorsprong te verbeteren. Dankzij de samenstelling van fijne...
Portfolio (9)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
Italië, Massa Lombarda
...LA PERLA NERA ontvangt al jaren unanieme waardering van professionals in de zwarte drank en straalt de exotische smaak van zijn oorsprong uit. Een weelderige, zachte, aanhoudende koffie die een verfijnde zoetheid op de tong achterlaat. Het heeft een nasmaak van geroosterd brood en hazelnoot, en in de kop een romige laag van verschillende kleuren, gegeven door de Aziatische koffies die deze mix beslist speciaal maken qua aroma en smaak.
Portfolio (4)
Italië, Palagonia
... voedingswaarde en een laag caloriegehalte. Typische Siciliaanse artisjok, ook wel violet Ramacchese genoemd, geteeld in het gebied van Ramacca in de provincie Catania, ook uitstekend geroosterd. Siciliaanse artisjokken, variëteit violet Ramachese. Categorie EXTRA Kist van 25 stuks, geoogst en dezelfde dag verzonden.
Portfolio (55)
Italië, Ponte Galeria
...Bereid volgens de originele Japanse methode, is de Unagi Kabayaki van Nipponia een filet van Anguilla Japonica, geroosterd in Kabayaki-saus volgens de traditionele Japanse methode en ingevroren om alle organoleptische eigenschappen van deze soort te behouden. De Unagi Kabayaki is het meest gewaardeerde en bekende Japanse recept op basis van paling ter wereld. Het zijn filets van paling...
Portfolio (8)
Italië, Dorgali
...rozemarijn met tonen van rood fruit en bessen, maraska en mirte, vergezeld van een vleugje specerijtonen die voortkomen uit de rijping in Franse eiken vaten. In de mond is de warme aanzet gevolgd door een belangrijke frisheid, een uitgesproken zoutheid en een elegante tannine, die goed samengaan in de zachte en fluweelachtige structuur. Goede intensiteit en persistentie. Atha Ruja past goed bij halfharde kazen van gemiddelde intensiteit, smaakvolle vleeswaren en gerechten met rood vlees van gemiddelde structuur, geroosterd vlees en wild.
Portfolio (5)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play