...(sojaolie) is een plantaardige olie die wordt gewonnen uit de zaden van de sojaplant. Het is een van de meest gebruikte oliën ter wereld, zowel in de voedingsindustrie als in de productie van biodiesel. Het voedingsprofiel bevat een goede hoeveelheid meervoudig onverzadigde vetzuren en vitamine E, en wordt gebruikt bij de bereiding van voedsel, frituren en gebakken producten.
Portfolio (141)
Bulgarije, Sofia
...Voordelen: rozenwater heeft een delicate en betoverende geur. Al duizenden jaren wordt het gebruikt in schoonheidsrituelen, evenals bij de bereiding van verschillende voedingsmiddelen en dranken. Rozenwater wordt verkregen door de rozenblaadjes te distilleren. Enkele van de vermeende voordelen van rozenwater zijn ontstekingsremmend, naast het hydrateren en verjongen van de huid. Bovendien kan het...
Portfolio (154)
Italië, Giuliano
...Farina "O", Farina "00", suiker, zout, dierlijk vet, bètacaroteen. VULLING: Ricotta van koe, suiker, griesmeel, gekonfijte sinaasappel, sinaasappelpuree, aroma cannelle, vanille. BEREIDING: Bestrijken met eidooier. Bakken op 220° in een voorverwarmde oven. BAKTIJD: Ongeveer 18/20 minuten. Bewaren bij -18°. Product om te ontdooien.
Portfolio (129)
Frankrijk, Privas
...in de siroop bewaren. Ze kunnen zo meerdere weken in de koelkast worden bewaard en u kunt ze later glazuren afhankelijk van uw behoeften. Ingrediënten: kastanjes, suiker, glucosestroop, natuurlijke vanille-aroma Gekonfijte kastanjes in siroop worden gebruikt voor de bereiding van de marron glacé. Omdat ze in een suikersiroop liggen, hebben ze een lange houdbaarheid (5 jaar). Om een goede glazuur te maken voor het verkrijgen van marron glacés, raden we aan onze tips te volgen door hier te klikken.
Portfolio (41)
Polen, Warszawa, Poland
...Vismeel 71% is afgeleid van rauwe vis of visafval, meestal overgebleven van de bereiding van vis voor menselijke consumptie. Het grondmateriaal ondergaat een kookproces bij 80-90°C, waarna het wordt geperst tot een cake, gedroogd en grof gemalen tot een bruine, losse bloem met een eiwitgehalte van 71,5%, een vetgehalte van 13,3% en een lysinegehalte van ongeveer 5,83%. Haring en sprot uit de...
Portfolio (278)
Griekenland, Athens
...STYLAGE® Bi-SOFT SPECIAL LIPS van Vivacy is een innovatieve, monophasische gelimplantaat bestaande uit een kruisverknopte hyaluronzuur en een natuurlijke antioxidant, mannitol, die de duurzaamheid van de bereiding verlengt en de afbraak in de huidlagen vermindert. De filler is ontworpen om de lippen te verbeteren, subtiele volheid te creëren en de lipcontouren te corrigeren, wat de onevenredige...
Portfolio (186)
Frankrijk, Paris
...Ananas, papaja, banaan en kaneel mengen zich heerlijk in deze bereiding voor "rhums arrangés", en bieden onweerstaanbare tropische smaken. Een echte vloeibare zonneschijn die uw gasten zal verbazen! Gewicht van de fles: 600g Ingrediënten: of gedroogd, gedroogd of gekonfijt Kruidenmix, Ananas, papaja, banaan, specerijen Productie: Ambachtelijke bereiding in Frankrijk door gepassioneerde...
Portfolio (200)
Griekenland, Thessaloniki
...Vegan Parmesan is een plantaardig kaasalternatief met Parmezaanse smaak. Deze lactosevrije Parmezaan is ideaal voor de bereiding van veganistische gerechten.
Portfolio (22)
Oostenrijk, Wolfsberg
...Dit zorgt voor een optimale kwaliteit en een unieke smaak van de thee zakjes. -Originele Ayurveda kwaliteit uit de tropische Himalaya-regio. -De thee zakjes zijn gemaakt van pure cellulose zonder PVC of metalen nietjes. -100 % veganistisch -Verfijnd met smaken - Bereiding: Plaats de thee zakjes in een kop en giet ongeveer 1/4 liter heet water erover. Laat het ongeveer 5-7 minuten trekken. Ook een smaakervaring zonder suiker.
Portfolio (82)
België, Awirs-Flemalle
...Onze lijn van plantaardige oliën, voornamelijk bedoeld voor de professionele keuken, kan worden gebruikt voor koken, frituren en voor het op smaak brengen. Olijfolie, pindaolie, koolzaadolie of zonnebloemolie staan tot uw beschikking voor de bereiding van uw meest smaakvolle gerechten.
...Koriander is een bijzonder doordringend aromatisch kruid. Het maakt deel uit van de bereiding van sommige vleeswaren, het geeft smaak aan vlees, vis en groenten, maar maakt ook bieren, koekjes en suikeramandelen geuriger. Beschikbaar in bakjes of piepschuim van verschillende gewichten.
Bijpassende producten
Koriander
Koriander
Andere Producten
Biet - Rood
Biet - Rood
Portfolio (47)
Polen, Tomaszow Lubelski
... verschillende kleuren hebben. Het is rijk aan veel voedingsstoffen, waaronder eiwitten, ijzer en vezels, en daarom is het een product dat veel in de gastronomie wordt gebruikt. Rode linzen zijn de populairste van alle soorten van deze plant. Ze worden gekenmerkt door een intense smaak. De bereiding is zeer gemakkelijk - ze hoeven niet te worden geweekt en de korrels koken snel. Het is perfect voor romige soepen, pasta's of vullingen voor dumplings.
Portfolio (105)
België, Wingene
...Je kunt geen cake maken met alleen erythritol omdat het geen vulmiddel is, noch structuur biedt aan je bereiding. Je hebt een ondersteunend ingrediënt nodig, bijvoorbeeld een andere zoetstof of een vezel. Als je probeert erythritol te karameliseren, zal het nooit van kleur veranderen en verdampen. Als je probeert een siroop te maken met alleen erythritol en het afkoelt, zal het onmiddellijk weer...
Portfolio (49)
Duitsland, Halle
...Bereiding: Voor één portie, meng 40 g van de NutriPur Chimichurri Tomato MIX met 60 ml kokend water, goed roeren, 5 minuten laten trekken en genieten! Garneer naar wens met verse groenten, kaas en kruiden.
Portfolio (93)
Duitsland, Bad Bentheim
...Havermout Bio: Havermout wordt gewonnen uit de haverplant (Avena sativa). De plant is ongeveer 1,2 meter hoog. Haver is in Zuidoost-Europa en Zuid-Azië thuis en wordt sinds 7000 v.Chr. als graan verbouwd. Havermout bevat veel koolhydraten en eiwitten en is daarom een veelgebruikt product bij de bereiding van een ontbijt. Productieproces van haver. Na de oogst wordt de haverkorrel eerst gewassen...
Portfolio (549)
Polen, Brzozów
... de darmbacteriënflora, biedt bescherming en heeft een ontstekingsremmende werking. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Referentievoeding & nbsp; <strong> Gebruik </strong> Het product is na bereiding klaar om te eten: 2-3 theelepels Psyllium -cake moeten worden overgoten met een glas sap of water, ongeveer 20 minuten laten staan en daarna drinken. Bij consumptie van het product moet u ervoor zorgen dat u voldoende drinkt. Drink grote hoeveelheden water, minimaal 1,5 l. U kunt het twee keer per dag innemen, bij voorkeur 's ochtends en' s middags.
Portfolio (781)
Bosnië en Herzegovina, Busovaca
...Voor alle barbecue-liefhebbers zorgt onze speciaal bereide grillhoutskool voor de perfecte bereiding van elk stuk vlees. Veelzijdig en zeer efficiënt, onze grillhoutskool zorgt voor een snelle ontsteking en het bereiken van hoge en langdurige temperaturen voor zorgeloos grillen. Of je nu een professionele chef bent of een amateur, onze grillhoutskool tilt je passie voor grillen naar een geheel...
Portfolio (11)
Frankrijk, Torcy Le Petit
... van authentieke smaken, aan ons assortiment glutenvrije producten. Veiligheid en gemoedsrust: We besteden bijzondere aandacht aan de selectie en beveiliging van onze grondstoffen om producten van hoge kwaliteit te bieden die gegarandeerd glutenvrij zijn. Op maat gemaakte glutenvrije formulering Bereiding voor brood, zanddeeg, koekjes, pannenkoeken, sandwichbrood of gebak, we passen ons aan de specificaties van onze klanten aan om de glutenvrije oplossing te formuleren die aan hun eisen voldoet.
Portfolio (18)
Turkije, Istanbul
...ACTIEVE INGREDIËNTEN Serenoa Repens Cucurbita Pepo Urtica Dioica PLANTUS MEN is een polyherbale ayurvedische bereiding die speciaal is samengesteld ter ondersteuning van de prostaat- en urineweggezondheid van mannen. PLANTUS MEN is verkrijgbaar in een verpakking van 60 capsules in een glazen fles.
Portfolio (113)
Italië, Moio Della Civitella
...De tomatensaus is een condiment op basis van gekookte tomaten, dat als hoofdingrediënt wordt gebruikt in talrijke recepten uit de Italiaanse en internationale keuken. De bereiding van deze saus begint met het koken van de tomaten, die doorgaans worden gepeld, ontdaan van zaden en langzaam worden gekookt tot ze een dikke en homogene consistentie bereiken.
Portfolio (16)
België, Nivelles
...Voor gewichtsverlies* De theeplant is een struik die afkomstig is uit het Verre Oosten en behoort tot de familie van de Theaceae. Hij wordt op grote schaal gekweekt voor zijn bladeren die, eenmaal gedroogd en meer of minder geoxideerd, worden gebruikt voor de bereiding van thee door middel van infusie. In China wordt thee al meer dan 4.000 jaar gebruikt als heilzame infusie en als gefermenteerd...
Portfolio (80)
Frankrijk, Marseille
...Rijstnoedels zijn een type Aziatische pasta gemaakt van meel, rijst en water. Zacht en licht elastisch, worden ze vaak gebruikt in soepen, roerbakgerechten en koude noedelgerechten, en nog veel meer. Hun smaak en de gemakkelijke bereiding maken het een kwaliteitsproduct van veelzijdige aard, waarmee je een eindeloze variëteit aan verschillende gerechten kunt maken.
Portfolio (12)
Frankrijk, Astaffort
...Vegan foie gras. 100g Plantaardige smeerbare aperitief. Drie jaar onderzoek om ons dichter bij de visuele en smaakvolle emoties van foie gras te brengen, deze vegan bereiding zal een vleugje haute cuisine en feestelijkheid geven aan uw aperitieven en maaltijden met vrienden of familie. INGREDIËNTEN: kokosolie (39%), water, biologische biergist, porcini poeder, mosterd, koolzaadolie, zout, agar agar, biologische chiazaadmeel, biologische tamari, zwarte peper, sherry azijn, specerijen, hazelnootmeel, tomatenconcentraat.
Portfolio (7)
...DESATASE is een amylolytische bereiding (EC 3.2.1.41, pullulan 6-glucano-hydrolase) die de hydrolyse van de alfa-1,6 verbindingen van amylopectine katalyseert, waardoor hogere maltose-opbrengsten kunnen worden bereikt in combinatie met maltogene amylasen. DOELEN Om de diastatische kracht van de malt te verhogen door de werking van de natuurlijke ß-amylase van de malt te versterken. Om de...
Portfolio (49)
...Wij bieden procesoplossingen voor alle soorten fruit en voor alle fasen van de productie: van de levering van vers fruit, via extractie of persen tot de uiteindelijke verpakking van het sap aseptisch of door heet vullen. Alternatief bouwen wij installaties voor de bereiding van kwaliteitsjus, beginnend met purees en concentraten in aseptische vaten, waarbij de organoleptische eigenschappen van...
Portfolio (6)
Frankrijk, Arengosse
...staat bekend om zijn unieke smaak en knapperige textuur, die uw meest verfijnde gerechten zal verheffen. Ingrediënten : 100% natuurlijke Fleur de Sel, met de hand geoogst op het Île de Ré. Verpakking : Glazen pot met een kurken sluiting. Gewicht : 70g Toepassingen : Kruiden : Ideaal om uw vlees, vis, groenten en salades aan het einde van de bereiding op te fleuren. Afwerking : Strooi lichtjes over...
Portfolio (200)
Spanje, Nigrán-Pontevedra
...De Continue Koker voor Pelagische Vissen is een innovatieve oplossing die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de zeevruchtenverwerkingsindustrie, en biedt efficiënte en uniforme bereiding van sardines en andere pelagische vissen. Of de vissen nu in blik worden verpakt of direct op de grill worden geplaatst, deze koker is uitgerust met optionele functies zoals een hete lucht...
Portfolio (24)
Frankrijk, Peaugres
...Plantenkleurstoffen, die al eeuwenlang worden gebruikt vanwege hun vele voordelen, waren vooral populair in het oude Egypte. Beter bekend als henna, is het vandaag de dag aanzienlijk verbeterd! Gemaakt van bloemblaadjes en -stempels, specerijen, fruit en planten die tot een zeer fijne poeder zijn gemalen, wordt het gemengd met warm water en verrijkt met een bereiding op basis van plantaardige...
Portfolio (11)
Frankrijk, Volgelsheim
...De inhoud van het pakket bevat 1 zak van 5 kg sojawas waarin we een zakje van 250 g bijenwas hebben toegevoegd (kleur wit / geel / oranje afhankelijk van de levering). Dosering van de aanbevolen mengsel De bereiding komt overeen met uw gewenste volume was. Voorbeeld: voor 250 g was, dient u 236 g sojawas + 14 g bijenwas te mengen. Voorbereiding Sojawas Bijenwas 125 g 118 g 7 g 250 g 236 g 14...
Portfolio (190)
Oezbekistan, Andijan City
...Een gietijzeren paella-koekenpan met een diameter van 36,5 cm is een veelzijdig keukengereedschap, ideaal voor het bereiden van verschillende gerechten. Weerstand tegen hoge temperaturen maakt het perfect voor bakken, stoven en braden. Gietijzer houdt warmte vast en verdeelt deze gelijkmatig, wat zorgt voor een uniforme bereiding en gerechten een rijke smaak geeft. Stevig en duurzaam, heeft de...
Portfolio (27)