Spanje, Guijuelo-Salamanca
... schapenmelk Type bereiding: Enzymatische stremming Stremmiddel: Dierlijk stremsel van lammeren Type familie: Gerijpte geperste pasta, ongekookt, met een beschimmelde/gewassen korst Rijping: Tussen de drie en vijf maanden.
Portfolio (43)
Spanje, Dicastillo, Navarra
... citroensapconcentraat. Licht bruisend (gas dat natuurlijk wordt geproduceerd tijdens de bereiding, als gevolg van de fermentatie). Levend drankje, niet gepasteuriseerd, bevat stammen van Lactococcus, Lactobacillus en Bifidobacteriën.
Portfolio (132)
Spanje, La Llagosta-Barcelona
...-Distributeur voor de bereiding van muffins, mousselines en andere voedingsproducten met een bicolor deeg. -Machine ontworpen voor het doseren van twee verschillende degen in dezelfde capsule of vorm. -De tank is verdeeld in twee delen om elk mengsel in een van deze te plaatsen. -De doseeraansluiting is uitgerust met excentrische spuitmonden om het afleppunt van de massa aan te passen. -De doseerparameters van elk product kunnen onafhankelijk worden gewijzigd via het touchscreen. -Ongeveer 170-230 trays/uur productie.
Portfolio (83)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...Gemaakt van geselecteerd vlees van onze Iberische varkens, presenteert onze Chorizo Castro y González “Selección” zich met een intense rood-oranje kleur, een zachte textuur en een gemiddelde hardheid. Het heeft een intense aroma waarin de paprika die in de bereiding is gebruikt, subtiel naar voren komt. Met een intense en doordringende smaak, gegeven door de Iberische Presa die we in de bereiding gebruiken, verovert het de meest veeleisende smaken. SKU: N / A Verzendgewicht: N / A...
Portfolio (55)
...(sojaolie) is een plantaardige olie die wordt gewonnen uit de zaden van de sojaplant. Het is een van de meest gebruikte oliën ter wereld, zowel in de voedingsindustrie als in de productie van biodiesel. Het voedingsprofiel bevat een goede hoeveelheid meervoudig onverzadigde vetzuren en vitamine E, en wordt gebruikt bij de bereiding van voedsel, frituren en gebakken producten.
Portfolio (141)
Spanje, Nigrán-Pontevedra
...De Continue Koker voor Pelagische Vissen is een innovatieve oplossing die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de zeevruchtenverwerkingsindustrie, en biedt efficiënte en uniforme bereiding van sardines en andere pelagische vissen. Of de vissen nu in blik worden verpakt of direct op de grill worden geplaatst, deze koker is uitgerust met optionele functies zoals een hete lucht...
Portfolio (24)
Spanje, Casas Ibáñez-Albacete
...Rosado Origineel En Verrassend Aantrekkelijke En Levendige Kleur. Aroma's Van Zure Aardbei Met Minerale Noten. In De Mond Is Het Romig En Levendig, Met Noten Van Rode Vruchten Zoals Aardbei En Framboos Die Eindigen In Een Frisse Finale. 11 ºC Serveertemperatuur LEEFDTIJD VAN DE WIJNSTOKKEN: Tussen 30-50 jaar BEREIDING: Gefermenteerd en verfijnd in betonnen vaten Druivensoort: Bobal...
Portfolio (7)
Spanje, El Puntal (murcia)
... smaak te brengen, bij de bereiding van infusies, en als ingrediënt in snoep- en banketproducten. In de cosmetische en persoonlijke verzorgingsindustrie wordt het gebruikt in de formulering van producten zoals tandpasta's, mondspoelingen, shampoos en lotions vanwege het verfrissende en tonifiërende effect. Bovendien heeft munt medicinale toepassingen en wordt het traditioneel gebruikt om...
Portfolio (202)
Spanje, Los Corrales De Buelna
Wij produceren en commercialiseren honing uit het noorden van Spanje en andere bijenproducten, zoals pollen, propolis, hydromel..., evenals ambachtelijke jam, met en zonder toegevoegde suiker, waarbij we de grootste zorg besteden aan het productie- en verpakkingsproces. We proberen onze klanten kwaliteit en garantie te bieden, omdat we geloven dat we alleen op deze manier de gewenste groei kunnen ...
Portfolio (8)
Spanje, San Vicente Del Raspeig, Alicante
...Ontdek onze grote verscheidenheid aan biscuitplaten, ontworpen om u gemak in de bereiding en het beste resultaat te bieden. Of het nu gaat om rollen of snijden, vind de ideale basis voor uw project.
Bijpassende producten
Biscuitplaten
Biscuitplaten
Andere Producten
Koekjes
Koekjes
Portfolio (3)
...Een grote wijn met een grote toekomst. Druif van de variëteit tempranillo, afkomstig van onze wijngaard "Los Majuelos" gelegen in Sajazarra. Variëteiten: 100% Tempranillo Alcoholpercentage: 14% vol. Veroudering: 12 maanden in nieuwe vaten, 60% Amerikaans eiken en 40% Frans eiken. Overgeplaatst naar de fles in juli 2012. Bereiding Oogstdatum 14 oktober. Na een handmatige selectie in het veld...
Portfolio (1)
Spanje, Alhama De Murcia
...Voor de bereiding van Burger vlees, zowel van rundvlees, varkensvlees, gevogelte of gemengd, hebben we een grote verscheidenheid aan bereidingen, waaronder verschillende smaken zoals BBQ, kebab, fijne kruiden... Al onze producten worden gemaakt met hoogwaardige grondstoffen, wat een uitzonderlijke smaak in elke hap garandeert. Durf onze heerlijke opties voor Burger vlees te proberen en geniet van een unieke culinaire ervaring!
Portfolio (7)
... bereiding. • Kwaliteitskenmerk: ETG Jamón Serrano. • BRCGS Food Safety certificaat. • IFS Food certificaat. Minimale bestelling: 45 loten. Belastingen niet inbegrepen. Transportkosten inbegrepen naar elke locatie op het Spaanse Iberisch Schiereiland. Vraag naar aanbiedingen via de contactgegevens. Gelieve tussenpersonen, particulieren en nieuwsgierigen te vermijden. Wordt onder geen enkele...
Portfolio (9)
Spanje, Esparraguera-Barcelona
...De Pure Rode Vaste Antivries is een product op basis van pure mono-ethyleenglycol (C2H602), ideaal voor de bereiding van antivriesvloeistoffen voor alle koelsystemen, zelfs als ze verzegeld zijn of een expansietank hebben. De toevoeging van het corrosie-inhibitor garandeert de bescherming en het behoud van de materialen waaruit de systemen zijn opgebouwd.
Portfolio (11)
Spanje, Astigarraga
...Aitzalde is een Txakoli met een Oorsprongsbenaming uit Getaria (D.O.). Versheid, balans, kwaliteit. Dit zijn de bijvoeglijke naamwoorden die deze jonge en fruitige gourmet witte wijn met een kenmerkende zuurgraad beschrijven, het resultaat van zorgvuldige bereiding.
Portfolio (2)
Spanje, Vva Castellon
...Geen delicatesse zoals jam mag ontbreken om de sinaasappel als hoofdingrediënt te introduceren. Uiterst eenvoudige bereiding; rietsuiker en sinaasappel. Onze jam valt op door zijn textuur, want het fruit neemt een groot deel van de samenstelling in beslag, waardoor de volledige vrucht waarneembaar is, samengevoegd met een eenvoudige natuurlijke zoetheid van de rietsuiker. Alle ingrediënten zijn afkomstig uit biologische landbouw. Vrij van chemicaliën en pesticiden, vooral aan te raden om alleen te eten, met brood op een eenvoudige en dagelijkse manier of te combineren met zoet of hartig.
Portfolio (8)
Spanje, Cuarte De Huerva
...Een van de belangrijkste producten van José Lou is de zwarte olijf van de variëteit "Empeltre", afkomstig uit het zuidelijke deel van Aragón (Spanje). Juist daarom heeft José Lou een toegevoegde waarde willen geven aan een van zijn meest kenmerkende producten en het gepresenteerd binnen een bereiding die het gebruik van extra vierge olijfolie omvat. Een heerlijke paté met een fijne textuur, 100...
Portfolio (10)
Spanje, Guardamar Del Segura
...Zout dat geschikt is voor de bereiding van gezouten producten, gebakken goederen en het rijpen van hammen. Zakken van 25 kg.
Portfolio (10)
Spanje, Sevilla
...DE REOJO - DE VERLOREN ANDALUSIË Benaming van oorsprong: IGP Los Palacios en Villafranca (Sevilla) Samenstelling: 100% Vijiriega (inheemse druif uit Andalusië) Bereiding: Gefermenteerd bij 15º in roestvrijstalen tanks gedurende 26 dagen met zijn eigen gisten. Alcoholpercentage: 11,3o Totaal sulfiet: 40mg/L PROEFNOTITIES: Uiterlijk: Goudgeel met groene reflecties. Helder en glanzend. Geur: In de...
Portfolio (9)
Spanje, Bilbao
...Explosieve natuurlijke snack die in de mond smelt met een spectaculaire crunch, bereikt dankzij de techniek die voor de bereiding wordt gebruikt. Het wordt vacuüm gekookt onder druk op 90º, waardoor de hoeveelheid olie met de helft wordt verminderd en het fruitgehalte toeneemt. Met zonnebloemolie en zonder toegevoegde zout of suiker. Zonder gluten. Zonder transvetten. Zonder kleurstoffen of...
Portfolio (10)
Spanje, Tafalla
...Zachte, natuurlijke aroma van kaneel. Hun zeer zorgvuldige bereiding geeft ze hun buitengewone en delicate textuur, ongelooflijk gemakkelijk om te eten. Ze brengen ons terug naar de smaken van vroeger, maar weten toch kinderen te verrassen. Ze zijn veel lichter dan je zou denken. We wikkelen ze individueel in tissuepapier. Ze zijn melkvrij (lactosevrij, melkeiwitvrij) en notenvrij. Kan sporen van soja en mosterd bevatten.
Portfolio (9)
Spanje, Canteras, Las (tegueste)
...VOEDINGSsupplement OP BASIS VAN MEGAFLORA® 9 EVO Presentatie: Verpakking van 60 capsules Samenstelling: Megaflora® 9 EVO: probiotische bereiding [maïszetmeel, maïsmaltodextrine] Gebruik: Neem 2 capsules per dag, voor de maaltijden...
Portfolio (49)
Spanje, Monroyo (teruel)
...Bij de bereiding van deze huisgemaakte chorizo worden de edele delen van Duroc-varkens met "Oorsprongsbenaming Teruel" gebruikt, zoals de schouder en de buikspek, geselecteerde specerijen van oorsprong en natuurlijke darmen, wat zorgt voor een intense en kenmerkende smaak, naast dat het een zeer gezond product is.
Portfolio (43)
Spanje, El Puerto De Santa María
...ECOLOGISCH BICARBONAAT (500g, 850g, 1,45Kg, 2,7Kg, 5,2 Kg). Baksoda met officiële certificering voor de bereiding van voedsel en ecologische bereidingen. Geschikt voor vegetariërs, veganisten en coeliakiepatiënten. Baksoda ZONDER aluminium, genetisch gemodificeerde organismen en anti-agglomeratiemiddelen. Europees registratienummer voor voedselveiligheid, Nr. RGEAA: 31.003114/CA.
Portfolio (7)
Spanje, Santoña-Cantabria
...El Bonito del Norte wordt verhandeld in verschillende snits en presentaties, zoals in plakken, in stukken en, vooral, zijn buikstuk. De productie is beperkt, tijdens het seizoen van de kustvisserij, waardoor het verbruik nog waardevoller is. De bereiding en de behandeling zijn zeer zorgvuldig, zodat deze producten al hun kenmerken en eigenschappen behouden. Bovendien bevordert de rust en opslag van een jaar vóór de verkoop een optimaal consumptiemoment.
Portfolio (14)
Spanje, La Coruña
Baestri is het merk dat door het bedrijf Hélix Santa Ana wordt gebruikt om stukken slakkenvlees van de aspersa maxima variëteit te verhandelen. Kenmerken Dubbele bereiding (blancheren) uitgenomen vacuum verpakt...
Spanje, Benidorm
... HERSTELLING VAN CAFÉS EN BARS. EEN CAFÉCONCEPT VAN A TOT Z OM TE HELPEN VERBETEREN TEGENOVER DE CONCURRENTIE. VERKOOP EN TECHNISCHE DIENST VOOR KOFFIEMACHINES, PROFESSIONELE KOFFIEZETAPPARATEN, KOFFIEMOLENS, MONODOSIS EN CAPSULE KOFFIEZETAPPARATEN, EN ANDERE MACHINES VOOR DE BEREIDING VAN KOFFIE.
Portfolio (1)
Spanje, Logroño-La Rioja
SINDS 1932 DE BESTE KABELJAUW UIT DE NOORDZEE. Door middel van een traditionele snijmethode creëren we specifieke stukken voor de bereiding van verschillende gerechten uit onze gastronomie. Op dezelfde manier stelt deze methode ons in staat om de stukken, snijtype, gewicht en grootte aan te passen aan de wensen en vereisten van de klanten.
Spanje, Murcia
Wij beschikken over een uitgebreid assortiment specialiteiten gemaakt van gedroogd fruit, bereidingen van fruit van de beste kwaliteit uit de regio Murcia, onder de Mediterrane zon, zijn de beste keuze om aan je zoete verlangens te voldoen. Producten die de heerlijke smaak en zorgvuldige bereiding aanvullen, met een uitstekende presentatie gericht op degenen die een meer verfijnd ontwerp vereisen...
Portfolio (10)