Frankrijk, Josselin
Solutive, maker of clean-label natuurlijke oplossingen, biedt innovatieve textureringsalternatieven op basis van plantaardige vezels. Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar natuurlijke voedingsoplossingen die milieuvriendelijk en ethisch zijn. Naast hun clean-label aspect zijn onze voedingsingrediënten allergenenvrij, veganistisch en beschikbaar in biologische ver...
Portfolio (15)
Frankrijk, Brignais
...Mengsel van gedroogde hibiscusbloemen, munt en Rooibos (cafeïnevrij). Zachte en zure drank Zonder toegevoegde suikers Eenvoudig te maken Instructies Giet 8 g van de bereiding voor ijsthee met hibiscus in 1 liter water op kamertemperatuur. Laat 15 minuten trekken en zeef de thee met een fijne zeef. Zoet naar wens en geniet goed koud! Ingrediënten Ingrediënten: gedroogde hibiscusbloemen* 54...
Portfolio (26)
...De oranjebloesem roept de smakelijke herinneringen aan de kindertijd op. Zijn betoverende geur laat ons reizen en genieten van de zomerse geuren. Gebruikt in de bereiding van gebak en desserts, kan het ook een onverwachte bloemige toets geven aan dranken en zuivelproducten.
Portfolio (86)
Frankrijk, Perriers-Sur-Andelle
...Buitendimensies (L x B x H): 1340x920x380 mm - Binnendimensies: 1050x700x150 mm - Capaciteit: 6 pizza's van 30 cm - Refractaire tegels voor optimale bereiding - Roestvrijstalen front met glazen deur - Temperatuurbereik van 50°C tot 450°C - Binnenverlichting voor betere zichtbaarheid - Geïntegreerde thermometer voor nauwkeurige temperatuurcontrole - Haard uitgerust met 2 mechanische thermostaten voor efficiënte regeling - Maximale temperatuur: 450°C - Spanning: 400V - Vermogen: 9.9 kW - Gewicht: 97 kg - Oude referentie: F901PE...
Portfolio (401)
Frankrijk, Lalinde
Met VINZÜ bieden we onze klanten, delicatessenwinkels, restaurateurs en fijnproevers, het beste van onze terroirs uit het zuidwesten, met de nadruk op plantaardige smaken. Deze specificiteit, zowel van het Zuidwesten als vegetarisch, stelt ons in staat om dieper in onze lokale gebieden te verkennen om u een selectie van zeldzame, zelfs exclusieve producten aan te bieden die we produceren of distri...
Portfolio (46)
Frankrijk, Charbonnières-Les-Bains
...Heb je ooit parels in je drankje besteld en gedacht: "Hmm, ze zijn vandaag niet zo lekker?" ... Nooit meer. Tapioca parels of boba zijn de meest geliefde topping van bubble tea. Onze premium tapioca parels zijn zacht en chewy, precies zoals je ze wilt. Ze worden verkocht in verpakkingen van 10 zakjes van 50g per portie. Ze zijn al gekookt voordat ze verpakt worden, maar de bereiding is...
Portfolio (34)
Frankrijk, Merville
...Aromatische karamel wordt gebruikt om een karamel smaak aan een eindproduct te geven. Afhankelijk van hun bereiding en de gebruikte suikers, kunnen ze verschillende smaken bieden: zoet, bitter, zuur, enzovoort... Ze worden veel gebruikt in de voedingsindustrie om een goede karamel smaak aan het eindproduct te geven en een bepaalde rondheid te creëren. Aromatische karamel wordt onderscheiden in...
Portfolio (7)
Frankrijk, Maubeuge
... en tegen zeer goede prijzen aanbieden! Door samen te werken met La Bonne Épice vertrouwt u op een specialist in de materie! Een echte sterke paprika! Door in directe samenwerking met de importeurs de beste kwaliteit paprika te selecteren en dankzij onze expertise hebben we deze Indiase paprika gevonden met ronde en licht houtachtige tonen, ideaal om de smaak van merguez, marinades, spiesen, wings, tenders en uiteraard elke andere bereiding die paprika vereist te versterken. Referentie: ART0018...
Portfolio (33)
Frankrijk, Clichy
...Groene koffiebonen verwijzen naar de niet-getoaste koffiebonen, die worden gewonnen uit de koffiekersen. Deze bonen behouden hun natuurlijke groene kleur en hun oorspronkelijke chemische eigenschappen, waaronder een hoog gehalte aan chlorogeenzuren, die gedeeltelijk worden afgebroken tijdens het branden. Groene koffiebonen worden gebruikt voor thuisbranden, de bereiding van voedingssupplementen en soms voor infusies.
Portfolio (17)
Frankrijk, Neufmoutiers-En-Brie
...NEAT COCKTAIL, een Franse fabrikant van premium ambachtelijke cocktails, biedt u hoogwaardige cocktails die klaar zijn voor consumptie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het beheren van ingrediënten en materialen, aankopen, opslag en de kennis voor de bereiding. Wij creëren en vervaardigen al onze cocktails ambachtelijk in onze faciliteiten in Ile-de-France. Onze grondstoffen worden...
Portfolio (18)
Frankrijk, Aix En Provence
...Het ROGER sandwichbrood heeft een zeer dunne en soepele korst, met een luchtige binnenkant. Het is de essentiële basis voor de bereiding van een club sandwich, gemaakt met de equivalent van een in tweeën gesneden plak, en het is ook het favoriete brood voor het maken van croque-monsieur... puur genot. Normaal Sandwichbrood Samenstelling: Fijn tarwe bloem (tarwemeel, gluten), water, plantaardige...
Portfolio (31)
... toe te voegen, kunt u het over gegrild vlees of vis strooien aan het einde van de bereiding. U kunt het ook gebruiken als marinade voor vlees. De tijm voegt frisheid toe aan uw gerechten, zoals geroosterde groenten bijvoorbeeld. Om wat pit aan uw salades of toast te geven, kunt u er za'atar overheen strooien. U kunt deze kruidenmix ook toevoegen aan verse geitenkaas, wat zorgt voor een heerlijke smaak. Het kan ook dienen als basis voor een yoghurtsaus. DOOS: 5Kg DOOS: 10Kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Trebedan
...Beschrijving Gedroogde en gemalen brandnetels voor aanplant of bereiding van brandnetelgier. De brandnetel is een krachtige natuurlijke meststof die rijk is aan stikstof en de groei van groenten stimuleert en hun verdediging tegen plagen versterkt. NPK 2,9% (N) 0,38% (P2O5) 2,19% (K2O) Toegestaan in de biologische landbouw volgens verordening EG 834/2007 Gebruik: Moestuin Zorg voor rozen...
Portfolio (43)
Frankrijk, Privas
...in de siroop bewaren. Ze kunnen zo meerdere weken in de koelkast worden bewaard en u kunt ze later glazuren afhankelijk van uw behoeften. Ingrediënten: kastanjes, suiker, glucosestroop, natuurlijke vanille-aroma Gekonfijte kastanjes in siroop worden gebruikt voor de bereiding van de marron glacé. Omdat ze in een suikersiroop liggen, hebben ze een lange houdbaarheid (5 jaar). Om een goede glazuur te maken voor het verkrijgen van marron glacés, raden we aan onze tips te volgen door hier te klikken.
Portfolio (41)
Frankrijk, Paris
...Ananas, papaja, banaan en kaneel mengen zich heerlijk in deze bereiding voor "rhums arrangés", en bieden onweerstaanbare tropische smaken. Een echte vloeibare zonneschijn die uw gasten zal verbazen! Gewicht van de fles: 600g Ingrediënten: of gedroogd, gedroogd of gekonfijt Kruidenmix, Ananas, papaja, banaan, specerijen Productie: Ambachtelijke bereiding in Frankrijk door gepassioneerde...
Portfolio (200)
Frankrijk, Torcy Le Petit
... van authentieke smaken, aan ons assortiment glutenvrije producten. Veiligheid en gemoedsrust: We besteden bijzondere aandacht aan de selectie en beveiliging van onze grondstoffen om producten van hoge kwaliteit te bieden die gegarandeerd glutenvrij zijn. Op maat gemaakte glutenvrije formulering Bereiding voor brood, zanddeeg, koekjes, pannenkoeken, sandwichbrood of gebak, we passen ons aan de specificaties van onze klanten aan om de glutenvrije oplossing te formuleren die aan hun eisen voldoet.
Portfolio (18)
Frankrijk, Marseille
...Rijstnoedels zijn een type Aziatische pasta gemaakt van meel, rijst en water. Zacht en licht elastisch, worden ze vaak gebruikt in soepen, roerbakgerechten en koude noedelgerechten, en nog veel meer. Hun smaak en de gemakkelijke bereiding maken het een kwaliteitsproduct van veelzijdige aard, waarmee je een eindeloze variëteit aan verschillende gerechten kunt maken.
Portfolio (12)
Frankrijk, Astaffort
...Vegan foie gras. 100g Plantaardige smeerbare aperitief. Drie jaar onderzoek om ons dichter bij de visuele en smaakvolle emoties van foie gras te brengen, deze vegan bereiding zal een vleugje haute cuisine en feestelijkheid geven aan uw aperitieven en maaltijden met vrienden of familie. INGREDIËNTEN: kokosolie (39%), water, biologische biergist, porcini poeder, mosterd, koolzaadolie, zout, agar agar, biologische chiazaadmeel, biologische tamari, zwarte peper, sherry azijn, specerijen, hazelnootmeel, tomatenconcentraat.
Portfolio (7)
Frankrijk, Arengosse
...staat bekend om zijn unieke smaak en knapperige textuur, die uw meest verfijnde gerechten zal verheffen. Ingrediënten : 100% natuurlijke Fleur de Sel, met de hand geoogst op het Île de Ré. Verpakking : Glazen pot met een kurken sluiting. Gewicht : 70g Toepassingen : Kruiden : Ideaal om uw vlees, vis, groenten en salades aan het einde van de bereiding op te fleuren. Afwerking : Strooi lichtjes over...
Portfolio (200)
Frankrijk, Peaugres
...Plantenkleurstoffen, die al eeuwenlang worden gebruikt vanwege hun vele voordelen, waren vooral populair in het oude Egypte. Beter bekend als henna, is het vandaag de dag aanzienlijk verbeterd! Gemaakt van bloemblaadjes en -stempels, specerijen, fruit en planten die tot een zeer fijne poeder zijn gemalen, wordt het gemengd met warm water en verrijkt met een bereiding op basis van plantaardige...
Portfolio (11)
Frankrijk, Volgelsheim
...De inhoud van het pakket bevat 1 zak van 5 kg sojawas waarin we een zakje van 250 g bijenwas hebben toegevoegd (kleur wit / geel / oranje afhankelijk van de levering). Dosering van de aanbevolen mengsel De bereiding komt overeen met uw gewenste volume was. Voorbeeld: voor 250 g was, dient u 236 g sojawas + 14 g bijenwas te mengen. Voorbereiding Sojawas Bijenwas 125 g 118 g 7 g 250 g 236 g 14...
Portfolio (190)
Frankrijk, Strasbourg
... zijn volledige kracht kan uitdrukken! De Kraken is een amberbier in de puurste Ierse traditie. Gebrouwen met 5 granen, heeft het een schitterende koperkleur! De complexiteit van de bereiding creëert een subtiele en genuanceerde smaak waarin de tonen van koekjes, kersenpit en kruiden, gebracht door de hop, samenkomen. Zacht in de mond, zijn belletjes zijn fijn en ondersteunen alleen de aroma's, zodat deze zijn volledige kracht kan uitdrukken!
Portfolio (7)
Frankrijk, Yssingeaux
... smaakervaring creëert. Authentieke Paraguayaanse oorsprong: Onze biologische Yerba Maté en Catuaba worden gekweekt in Paraguay, onder ideale omstandigheden om een optimale kwaliteit te waarborgen. Elke slok brengt je naar de zonnige en vruchtbare landen van Paraguay, wat een authentieke dimensie toevoegt aan je proeverij. Veelzijdigheid en gemakkelijke bereiding: Geniet van Yerba Maté en Catuaba op verschillende manieren. Of het nu warm is als een troostende infusie of koud als een verfrissende drank, deze flexibele combinatie past zich aan jouw voorkeuren aan.
Portfolio (15)
Frankrijk, Ham
FLORIXIR, een bedrijf gevestigd in HAM in het departement SOMME (HAUTS-DE-France), is gespecialiseerd in de teelt en productie van biologische aromatische en medicinale planten. Al onze planten worden biologisch geteeld. Dankzij onze productietechnieken bieden we producten van hoge kwaliteit aan. We werken met endemische planten uit onze regio (moederkruid, vlier, meidoorn…) en met geacclimatisee...
Portfolio (127)
Frankrijk, Fleurac
...Voordelen: Magisch voor acne-gevoelige huid, dit Ayurvedische recept is verrijkt met actieve ingrediënten waarvan de effectiviteit is getest. Dankzij Kaolin, Neem en Tea Tree reinigt het de poriën grondig van onzuiverheden en vermindert het de talgproductie. De puistjes verdwijnen snel. De huid straalt weer. Gebruiksinstructies: Breng de bereiding aan op een schone huid, gereinigd met een milde...
Portfolio (117)
Frankrijk, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE herinterpreteert de klassiekers van de chocoladeconfiserie in de Bastiaanse stijl. Het is heel Corsica in chocolade lekkernijen: een subtiele combinatie van de schatten van het Eiland van de Schoonheid en goede chocolade, door middel van honing, citrusvruchten, hazelnoten, de schatten van de maquis en de iconische Canistrelli die je terugbrengen naar kindherinneringen en verrass...
Portfolio (97)
Frankrijk, Ploërmel Cedex
...Als dessert, bij de snack of bij het ontbijt, zal het zowel de kleintjes als de groten verwennen! Klaar voor gebruik, om warm of koud te consumeren, is het ook een basis voor de bereiding van meer verfijnde desserts. Een product van eieren gelegd in Frankrijk. Eieren uit Frankrijk Verpakking: dozen van 18 stuks of 40 stuks - 80g...
Portfolio (52)
Frankrijk, Bohas-Meyriat-Rignat
... zeer gewaardeerd en zal u helpen om er meer van te consumeren, wat resulteert in een betere hydratatie. Sportadvies: Deze bereiding wordt direct na uw fysieke inspanning geconsumeerd. Het kan over meerdere dagen (4 tot 5 dagen) worden gedronken, 2 tot 3 keer per dag, om al zijn voordelen te bieden. Referentie: RECRECUP100...
Portfolio (187)
Frankrijk, Lomme
Samen, uw Signature product. NOVEPAN is de expert in diepvriesbrood, snacks en pizza's om te voldoen aan de behoeften van professionals. Al onze producten komen van onze 5 Franse locaties, en we kiezen voor meel van molens in de buurt van onze productielocaties. Onze inzet: u een product aanbieden dat bij U past. Daarom geven we u de controle over de productkenmerken. •PRODUCT: Kies eerst het p...
Portfolio (9)