Roemenië, Botosani
...De topside is de eerste snede van het rundervlees en tegelijkertijd de meest compacte. Het vlees is sappig, mager en mals, en is geschikt om te bakken of te stomen. Wanneer het in plakken wordt gesneden, kan het vlees in de oven worden gekookt of gegrild.
Portfolio (23)
Bulgarije, Sevlievo
...Bevroren vlees Beschikbare verpakkingen: 0,500 kg verpakking 2,00 kg verpakking Productkenmerken: De slakken worden eenmaal gekookt gedurende 5-7 minuten. Verwijderd uit de schelpen, schoongemaakt, gewassen en bevroren. Dit product is niet klaar voor directe consumptie en ondergaat een verdere hittebehandeling (koken, bakken, enz.) Opslag: – 18 ° C...
Portfolio (6)
Frankrijk, Outreau
Italië, Fidenza
...De fiocchetto wordt verkregen uit het snijden van het varkensbeen. Het verschilt van de bekendere culatello, omdat het een magerder vleeswaren is met een delicate smaak. In deze versie wordt het gekookt met aroma's en specerijen voor een alternatieve smaak in vergelijking met de traditionele.
Portfolio (54)
Nederland, Nuenen
...Onze Canadese kreeft is afkomstig uit de koude wateren rondom Nova Scotia. Hierdoor heeft de kreeft een hard pantser dat het mals vlees beschermd. Het product wordt geroemd om zijn zoete smaak én de uitmuntende kwaliteit. Onze Canadese kreeft wordt al generaties lang gevangen op een duurzame manier, met vallen. De hele kreeften worden na vangst gekookt in de schaal. Dit gebeurt onder een...
Portfolio (8)
...Heerlijk vlees gekookt van 100% rundvlees, ideaal voor pizza's, kebab, burrito's, enz.
Portfolio (9)
...Deze gekookte Salmo salar blokjes zijn van B/P of Scrape vlees. Gemalen blokjes zijn ook mogelijk. Ze zijn volledig gekookt en IQF verpakt in 5 kg kartons. 5 kg:10 ton...
Portfolio (30)
Zwitserland, Wollerau
... dat de voedingsvloeistof binnenin de pot blijft, waardoor uw gerecht in zijn eigen sappen kan worden gekookt. Presentatie VAN LANGZAAM GEGAARDE STOOFSCHOTELS TOT SNELLE CASSEROLES... Op zoek naar de perfecte pot voor uw gevogelte, vlees, braadstukken, rijst, pasta, bolognesesaus, risotto, groenten, stoofschotels, soepen, chili con carne, curry's, zeevruchten, aardappelen of peulvruchten? Kies...
Portfolio (195)
Spanje, Dicastillo, Navarra
... grote hoeveelheid water hebben verloren, zijn ze gemakkelijk te bewaren. De paddenstoelen van 1e keuze zijn homogener, heel en bevatten minder stukjes dan de paddenstoelen van 2e keuze. Hun uitzonderlijke smaak wordt versterkt en geconcentreerd tijdens het kookproces. Dehydratie, waardoor een product ontstaat dat, na rehydratie, de perfecte textuur, geur en smaak heeft. Consumeer ze gerehydrateerd, nadat je ze alleen of in combinatie met andere voedingsmiddelen hebt gekookt: vlees, vis, groenten, eieren.
Portfolio (132)
Estland, Valga
...Over het algemeen hebben ze een langwerpige lichaamsvorm, een groot hoofd en een grote mond, strakke schubben en een brede, niet-geforkte staart. Zeebaars brengt ook een deel van zijn levenscyclus in de oceaan door. Op het bord heeft zeebaars een milde, zoete smaak met vlees dat wit wordt wanneer het gekookt is.
Portfolio (11)
Nederland, Bv Nijkerk
... wanneer het rauw is en wit wanneer het gekookt is. Bovendien bevat Loligo-inktvis een enorme bron van eiwitten, ijzer, vitamine B-12 en selenium, maar is het laag in calorieën en vet, wat echt goed is voor je gezondheid. OPSLAG: Reefer Container – 18° Celsius HOUDBAARHEID: 24 MAANDEN...
Portfolio (111)
... uitsluitend vrouwen die deze melasse maken voor hun persoonlijke consumptie en vervolgens hun overschotten rechtstreeks verkopen. De mix van verschillende granaatappels en de kooktechniek, die meer of minder snel kan zijn, zorgt voor een melasse die meer of minder zuur/zoet is. Het is een ambacht. Gebruik: Het wordt vaak gebruikt in de Iraanse en Libanese keuken. In de keuken kan het worden toegevoegd aan vlees in jus, in een vinaigrette, of over een puree van pastinaak (of andere wortelgroenten). Fles: 20L...
Portfolio (45)
België, Schaerbeek
... maïstortilla's gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten zoals vlees, kaas, groenten en salsa's. - Enchiladas: Tortilla's gevuld met vlees of kaas, opgerold en gebakken met een hartige saus. - Quesadilla's: Tortilla's gevuld met kaas en soms andere ingrediënten, vervolgens gevouwen en gekookt totdat de kaas smelt. - Tostada's: Tortilla's die gefrituurd of gebakken zijn tot ze krokant zijn en belegd met bonen, vlees, sla, kaas en andere toppings. - Chilaquiles: Tortillastukken die gefrituurd of gebakken zijn en vervolgens gesudderd met salsa, vaak geserveerd met eieren, kaas en andere bijgerechten.
Portfolio (14)
Duitsland, Balingen
...Compacte commerciële vleesmolen voor verkoopbalie en voorbereidingsgebied De Carneoline FW N22/82 commerciële vleesmolen maalt rauw, gekookt of gerookt vlees. Zelfs gemarmerd vlees – in warme of koude vorm – spek, ingewanden, huid en groenten kunnen worden gemalen. Voedselverwerkingsfaciliteiten behalen perfecte resultaten en de machines kunnen snel en efficiënt worden schoongemaakt. Deze zware...
Portfolio (190)
Bulgarije, Sofia
... dat Tikka Masala een gunstig effect heeft op de gezondheid van degenen die het consumeren. De naam Tikka Masala werd voor het eerst genoemd en gevonden in het Mogolrijk in Zuid-Azië. Daarna verdween de naam eeuwenlang. Het werd vervolgens een zeer populaire specerij in Europa halverwege de 20e eeuw. Veel Indiase migranten kwamen in deze periode naar het Verenigd Koninkrijk, openden restaurants en begonnen kip Tikka Masala te serveren, wat betekent kip gekookt in vele specerijen. Enkele jaren later Verpakking: 250g, 500g en in bulk...
Portfolio (154)
...Spinazie is een groene bladgroente die zowel rauw als gekookt kan worden gegeten. Met een laag ijzergehalte kan het worden gebruikt als bijgerecht bij vlees of vis. Beschikbaar in bakjes, zakken of piepschuim in verschillende gewichten.
Portfolio (47)
Duitsland, Bad Bentheim
... varieert sterk in grootte en vorm. Maca is een radijsachtige plant, die de Spanjaarden aan hun paarden gaven op advies van de Inca's. In de Junin-regio van Peru wordt maca in grote hoeveelheden geconsumeerd. Het is een gemakkelijk beschikbare en zeer voedzame voedselbron. Het wordt vers gegeten met vlees, gekookt in ondergrondse ovens bekleed met hete stenen (pachamancas), of gedroogd voordat het in...
Portfolio (549)
Polen, Brzozów
... capaciteit ondersteunt om cholesterol te concentreren en te onthouden en reguleert. %Eiwit 12,3g - 25%Vezel 2G < 0,01g < 1%*ADH - Referentievoeding &nbsp; <strong> Gebruik </strong> Vlokken kunnen worden gekookt in melk of water of aan yoghurt worden toegevoegd. Je kunt ze met kaneel aan een geraspte appel toevoegen. Je kunt ze gebruiken als paneermeel voor vlees- en visfilets.
Portfolio (781)
Verenigd Koninkrijk, Chesham
DE ORIGINELE BILTONG COMPANY is een leverancier van fijne, ambachtelijke Biltong en vleessnacks, gemaakt met liefde en passie door onze Zuid-Afrikaanse Hoofdslager en volgens een familierecept dat al meer dan 6 generaties wordt doorgegeven. Al ons zorgvuldig geselecteerde vlees is lokaal verkregen, grasgevoerd Brits rundvlees met volledige traceerbaarheid terug naar de boerderij. We geloven in he...
Portfolio (5)
Verenigd Koninkrijk, Stanford-Le-Hope
...Verse Varkenspootjes Verse Varkenspootjes Rijke varkenssmaak en veel natuurlijke gelatine. In Frankrijk worden varkenspootjes traditioneel langzaam gekookt met linzen voor de zondagse lunch. Voeg ze toe aan soepen en stoofschotels voor rijke smaaklagen. Ze zijn ook geweldig voor bouillons en zeer goed voor het inleggen.
Portfolio (120)
Frankrijk, Soreze
...Rechthoekige, veelzijdige roker van volledig roestvrij staal van 48,5x29x88,5 cm, waarmee verschillende vissen (forellen, zalmen, paling...) en vleeswaren, zelfs grote hammen, gerookt kunnen worden. Roken is mogelijk zowel warm als koud. Warm roken maakt het mogelijk om (voor de smaak) te roken terwijl de voedingsmiddelen worden gekookt. Dit gebeurt door uw roker voor te verwarmen met meerdere...
Portfolio (195)
Italië, Mugnano Del Cardinale
In het begin was de activiteit seizoensgebonden, in overeenstemming met de Paas- en Kerstfeesten, en met een voornamelijk lokale markt. Er werden verse en hoogwaardige vleessoorten gebruikt, waarbij de salami met enorme vakmanschap en aandacht werd verpakt, met de beste specerijen, de beste darmen en met de grootste zorg werd gedroogd, zodat de smaak, aroma's en de authenticiteit altijd beschermd ...
Portfolio (9)
Turkije, Manavgat
Servië, Ruma
... afgesneden wanneer het vlees wordt gekookt. Deze schimmelsoorten aanvullen de natuurlijke enzymen in rundvlees, waardoor ze helpen om de smaak van het vlees te verbeteren. Thamnidium (schimmelsoort) is vooral bekend en produceert collageenafbrekende enzymen die aanzienlijk bijdragen aan de malsheid en smaak van droog oud vlees. Vanwege het dure droogproces was het bereide vlees tot nu toe alleen beschikbaar in elite restaurants en hotels...
Portfolio (8)
... polyfosfaten, melkderivaten en toegevoegde gluten. Ingrediënten: Italiaanse kalkoenfilet, zout, aroma's en specerijen, dextrose, fructose, smaakversterker E 621, antioxidant E 316, conserveermiddelen E 250. Gewicht: ongeveer 8,00 – 8,50 kg geheel gekookt. Verpakking: De afgekoelde kalkoen wordt gewikkeld in een herbruikbare beschermende hoes, vervolgens gebonden en tenslotte vacuüm verpakt in transparante Cryovac en gepasteuriseerd.
Portfolio (4)
Roemenië, Constanta
...De ondergewaardeerde brisket, eenmaal langzaam gekookt in een roker, kan resulteren in de lekkerste eiwitbron ooit!
Portfolio (1)
Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
...Varkenskeel is rijk aan spiervezels en bindweefsel. Het bevat 232 kcal. Vanwege het hoge gehalte aan elastische stoffen worden beide rijkelijk gekookt met keel. Fabrikant: Oekraïne Kenmerk: Verkoeld, Bevroren Verkoelde producten: 12 dagen bij 0 +4 ºC Bevroren producten: 6 maanden bij -18 ºC...
Portfolio (70)
België, Beringen
...Neem een rundvlees rib roast en snijd het in steaks. Dit geeft je een rib cutlet. Als je het bot van de steak verwijdert, wordt het een scotch fillet. Net als een scotch fillet zijn rib cutlets mals, vol van smaak en presteren ze het beste wanneer ze in een pan worden gekookt, op een barbecue of dun gesneden voor een rundvlees roerbakschotel.
Portfolio (189)
Spanje, Murcia

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play