Oostenrijk, Königsdorf
...Rundvlees bolar blade roast komt van het schouderblad van het rund. Het is een zeer smaakvol stuk vlees dat veelzijdig genoeg is om geheel als een braadstuk te worden gekookt, in steaks te worden gesneden en op de barbecue of in een pan te worden bereid, dun gesneden voor een roerbakgerecht of in blokjes voor langzaam koken in een stoofpot of ovenschotel.
Spanje, Los Corrales De Buelna
Italië, Altamura Di Bari
...Typische salami uit Puglia "Soppressata" gedroogd vlees.
Bijpassende producten
Soppressata
Soppressata
Zwitserland, Hendschiken
... (Glucose, Zetmeelsuiker), Antioxidanten (E331, E301), Kruidenextracten, Smaakversterkers (E621), Aroma's). Eieren, Paneermeel, Sojavolmeel, Magere melk, Water, Witte wijn, Kruiden, Uien, Smaakversterkers (E621), Keukenzout. Op bakplaten met bakpapier plaatsen en in de voorverwarmde oven schuiven. Bakken: Bij 200°C, ongeveer 25 minuten bakken. Opslagtemperatuur: min. -18°C, eenmaal ontdooid, niet opnieuw invriezen. Allergenen-informatie: Bevat Gluten, Melk, Eieren, Soja. Vleesproduct voor gekookt eten. Gemaakt in Zwitserland met Zwitsers vlees.
Portfolio (7)
...wat letterlijk betekent: lagen van gekookt deeg. Parathas zijn een basisvoedsel in de Punjabi keuken en zeer populair in de Noord-Indiase keuken. In Punjab is het gebruikelijk om het platbrood te vullen met verschillende groenten of vlees. Een paratha is meestal veel dikker dan de roti. Dit komt omdat de layering-techniek het brood veel dikker maakt. Het layeringproces is vergelijkbaar met...
Portfolio (50)
Italië, Nave
...Aanbevolen combinaties Geschikt voor rauw op gekookte en gegrilde groenten, friet of gekookte aardappelen, zalm en zeevruchten, pizza, rijst, uitstekend bij gekookt, geroosterd of gegrild vlees, vis, kazen, roomijs, fruitsalade, panna cotta... Inhoud: 250 ml Code: 03224 Categorie: Azijn Land: Italië Regio: Emilia-Romagna...
Portfolio (46)
Frankrijk, Paris
... geserveerd, heet Thiéré mboum; het wordt heerlijk bereid met vlees en gerookte vis en geserveerd met gierstcouscous! Zeer goed voor ijzertekort, wordt Nebeday ook toegevoegd aan pap. In Niger is er de Kopto, een traditioneel gerecht dat in het hele land wordt gegeten! De bladeren worden gestoomd of gekookt en er wordt pinda-pasta en specerijen aan toegevoegd, en het wordt geserveerd met lokale granen.
Portfolio (32)
Finland, Turku
...Runderwangen zijn de wangspieren van koeien en het is een taai stuk vlees dat lang en langzaam gekookt moet worden om het mals te maken. Het absorbeert de smaken van de braadvocht goed en wanneer je erin snijdt, is het vezelig, bijna zoals pulled pork. Als je op zoek bent om je gebruikelijke rode vleesstukken te verlaten en iets nieuws aan je thuismenu toe te voegen, zijn runderwangen de perfecte variatie op de norm. De meest ideale manier om ze te bereiden is door ze langzaam te koken.
Portfolio (177)
... variaties van smaakprofielen worden bereikt, zoals gebakken, gefrituurd, sappig, gekookt, gebakken en pittig. De aroma's worden geproduceerd in overeenstemming met de huidige EU-richtlijnen (inclusief de Flavoring Regulation 1334-2008). Mogelijke smaakprofielen: Kip en kalkoen Rundvlees en pittig vlees Varkensvlees, ham en spek Lam Tsjechië: Tsjechië 20 kg: 20 kg...
Portfolio (19)
Frankrijk, Malataverne
... stelt u in staat om in slechts 16 minuten als een echte chef te verschijnen. Het kookprincipe lijkt op dat van pilafrijst, waarbij de rijst eerst lichtjes wordt gebakken in een vetstof (de tostatura, de roostering) voordat deze met vloeistof (vaak een groentebouillon, paddenstoel, vlees of vis) wordt gekookt. Risotto verschilt echter van pilafrijst doordat de vloeistof vervolgens in kleine opeenvolgende hoeveelheden wordt opgenomen (ongeveer 7 bevochtigingen) tot volledige gaarheid.
Portfolio (188)
België, Arlon
... voorzichtig, hoed en lamellen, met een klein penseel om eventuele stekels of takjes te verwijderen. - Snijd te grote exemplaren in de lengte. - Spoel alleen af als het nodig is (bij aanwezigheid van aarde) door de paddenstoelen onder water te houden of ze voorzichtig af te vegen. Koken: altijd op “hoog vuur” aanbraden in een pan en bij voorkeur knapperig consumeren. De in plakjes gesneden en "kant-en-klaar" champignons hoeven natuurlijk alleen maar gekookt te worden. Bewaringstips De chanterelles kunnen...
Portfolio (49)
Frankrijk, Varennes-Jarcy
... maakt het mogelijk om zowel met hartige als zoete gerechten te combineren en zal uw aperitief, vlees, vis, groenten en desserts op smaak brengen. Wij bieden verschillende formaten aan die zijn afgestemd op uw behoeften: - Bewaarzak 1 Bol - Bewaarzak 2 Bollen - Bewaarzak 10 Bollen - Plateau van 20 Bollen in bulk Bewaren op kamertemperatuur, beschermd tegen vocht en licht.
Portfolio (5)
Frankrijk, Paris
... gebied niet succesvol was, onthulde het iets anders. Hondengrootte: 5 kg max 10 tot 20 kg 20 tot 30 kg 30 tot 50 kg 50 kg en meer Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 66%, Ruw vet 8%, Minerale stoffen max 6,9% Samenstelling: 100% vlees van groene lippenmosselen...
Portfolio (115)
Frankrijk, Grigny
...De bakbananen, de vrucht die als een groente wordt gegeten, zijn uitstekend gestoomd, heerlijk gekookt en een traktatie uit de oven. Ze voldoen aan uw verlangen naar exotisme en passen perfect bij uw bereidingen met bijvoorbeeld wit vlees. VERPAKKING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Duitsland, Waltenhofen
... ze oplossen bij gebruikelijke verwerkingstemperaturen en opnieuw vormen tijdens de koelfase. Dit type film heeft daarom zowel uitstekende krimp eigenschappen als vleeshechting. Uitstekende vleeshechting Het vlees wordt gedurende meerdere uren gekookt bij een temperatuur van 76°C. Tijdens dit kookproces ontwikkelt de PA/PE/SURLYN® medium barrier composietfilm een binding met de ham (vleeshechting...
Portfolio (20)
Frankrijk, Lamballe-Armor
...Vers geschild en geblancheerd aardappelen. Gemiddelde hele 100% Franse oorsprong. Vast of zacht vlees variëteit 100% natuurlijk product zonder conserveermiddelen, zonder additieven, zonder sulfieten, zonder hulpstoffen. Vers product gekookt, lage temperatuur kookmethode en vacuümverpakking na het koken en afkoelen. Kookmethoden: Gekookt Verpakking: Karton van 12 kg Netto gewicht: ZAK VAN 4 KG T.H.T.: 42 DAGEN...
Portfolio (17)
...We doen dit met alle zorg die een van de meest voorkomende vleeswaren op de tafels van onze gezinnen verdient. Alleen verse achterpoten, van meer dan 15 kg, van zware Italiaanse varkens, gezouten en geparfumeerd met een mengsel van aromatische kruiden. Zorgvuldig ontbeend, om de spiervezels niet te scheuren, wordt de ham langzaam in een stoomoven gekookt op een temperatuur van ongeveer 68°. Dit is ons eenvoudige recept: vlees van hoge kwaliteit en zorg voor de verwerking. Alleen zo zal de gekookte ham zacht en verleidelijk zijn, zoet, nooit zuur.
Portfolio (10)
Turkije, Istanbul Umraniye
...Gebruikt voor de verwerking, verpakking en opslag van gekookt of klaar-om-te-koken voedsel en in klaar-om-te-koken vlees, gevogelte, vis, dessert en andere voedseltoepassingen. Legeringen: 8202, 8006, Dikte (mm): 0,035 – 0,250 Breedte (mm): 250 – 1500 mm Oppervlak: Helder/Helder; met of zonder smeermiddel Interne diameter (mm): 76, 150, 152, 300, 400 Externe diameter (mm): Max. 1750...
Portfolio (7)
... – het is een rijke bron van mineralen zoals calcium, magnesium, fosfor en kalium. Daarnaast bevat mosterd foliumzuur en vitamine A. Mosterd heeft een rijke smaak en romige textuur. Het wordt traditioneel gebruikt om de smaak van vleesgerechten te benadrukken – gebakken, geroosterd, gekookt vlees, evenals voor de bereiding van andere sauzen en om te serveren met straatvoedsel. Impulse Commodity...
Portfolio (24)
ufs.country_names.RU, Moscow
... ui die steekt als het zwaard van de eerbiedwaardige emir. Dit alles wordt gekookt boven het vuur totdat de kok in uitputting valt, omdat hij het goddelijke voedsel zal proeven." Pilaf redde het leger van Tamerlane en werd het hoofdvoedsel van de inwoners van Centraal-Azië. Vandaag de dag siert dit gerecht zowel feestelijke als dagelijkse dastarkhan (tafel). Kruid voor het koken van pilaf, rijst...
Portfolio (178)
Duitsland, Hamburg
...Rein natuurproduct van rundvlees Schroefglas, 50 g rundvleesextract is een puur natuurlijk product zonder toevoegingen. Het vlees wordt gekookt, de zo verkregen vleesbouillon wordt verder ingekookt. Het hieruit vervaardigde extract kan worden opgelost in heet water. Voor de productie van 1 kg rundvleesextract is ongeveer 40 kg spiervlees nodig. Al onze grootmoeders zwoeren bij Liebig's...
Portfolio (14)
Frankrijk, Carquefou
...Vers verpakt vlees: - Chipolata's naturel X6 - Chipolata's 2X2 Snijdbaar - Worstjes X4 - Gerookte worstjes X2 - Frankfurter worstjes X4 - Worstjes 2X1 Snijdbaar - Witte bloedworst X2 - Zwarte bloedworst X2 - Natuurlijke spekblokjes - Gerookte spekblokjes - Ham met bot X3 plakken - Gerookte grillham X2 plakken - Gekookt gebraad plak - Ham uit Vendée X4 plakken - Leverpastei plak - Boerenpaté plak - Pastei in korst X2 - Hoofdpastei plak...
Italië, Roma
...Ingrediënten: Ketchup (tomatenconcentraat 50%, water, suiker, wijnazijn, zout, natuurlijke aroma's, verdikkingsmiddelen: xanthaangom en guargom), Zomertruffel 3% (Tuber aestivum Vitt.), zout, aroma. Verzurende stof: Melkzuur E270. Houdbaarheidsdatum: 12 maanden. Gebruiksmethode: Ideaal voor het op smaak brengen van vlees, koude gerechten, gekookt vlees, salades. Organoleptische eigenschappen...
Portfolio (9)
...-type modificatie-atmosfeer vershoudverpakkingsmachine die door het bedrijf is gelanceerd voor koud vers vlees, gekookt voedsel, enz. Het voedsel is geïsoleerd van de buitenlucht, en de tray wordt gevuld (2-3 soorten gassen worden gemengd op basis van de kenmerken van het voedsel) om het verpakte voedsel gedurende lange tijd in zijn oorspronkelijke smaak en uiterlijk te behouden, en om de groei van verschillende bacteriën en micro-organismen tot het grootste deel te remmen. Hierdoor wordt de houdbaarheid of levensduur van het voedsel verlengd.
Frankrijk, Sault
...De korrel van spelt is zacht. Het kan worden gekookt zoals rijst en past goed bij salades, groenten of vlees. Het onderscheidt zich door een zeer laag glutengehalte. Speltmeel wordt gebruikt in de bereiding van broden, taarten of pasta.
Bijpassende producten
Graan
Graan
Andere Producten
Bloem
Bloem
Oekraïne, Bila Tserkva, Kiev Region
...Vlees, pap en groenten gestoofd en gekookt in een gietijzeren pan zijn bijzonder origineel, delicaat en expressief. Langzaam stoven op laag vuur zal de smaak van het gerecht versterken, de sappigheid behouden en verrassen met een ongeëvenaarde aroma. Zelfs soepen in zo'n gerecht kunnen elke fijnproever verbazen met hun originaliteit, kleur en variëteit. SKU: P-6L-4 Diameter, mm: 240 Gewicht, kg: 2,9 Volume, l: 4 Wanddikte, mm: 3,8 Materiaal: Gietijzer...
Portfolio (200)
...• Uitrekkend van gekookt vlees tot lange vezels zonder te snijden voor Pulled-Pork, Pulled-Beef • Capaciteit tot 250 kg/u • Veiligheidspeddel in de invoeropening voor veilig werken • Volledig van roestvrij staal • Volgens de huidige CE-richtlijnen Elektrische aansluitwaarden 0,55 kW 400 V, 50 Hz, 3-fasen Hoogte 1040 mm Breedte 380 mm Diepte 600 mm...
Portfolio (9)
ufs.country_names.RU, Moscow
..."Vlees Pilaf" is een hartig en smakelijk gerecht voor elke dag. Gemaakt met groenten, rijst, rundvlees en specerijen Gekookt in vleesbouillon In balans qua eiwitten, vetten en koolhydraten Één portie - 205 kcal 2-3 minuten om te bereiden Het is een noviteit in de lijn van perfecte gewichtsverminderingsproducten - rijke en aromatische pilaf met vlees. Het is gemaakt voor degenen die zichzelf...
Portfolio (9)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play