Italië, Fidenza
...De fiocchetto wordt verkregen uit het snijden van het varkensbeen. Het verschilt van de bekendere culatello, omdat het een magerder vleeswaren is met een delicate smaak. In deze versie wordt het gekookt met aroma's en specerijen voor een alternatieve smaak in vergelijking met de traditionele.
Portfolio (54)
...Spinazie is een groene bladgroente die zowel rauw als gekookt kan worden gegeten. Met een laag ijzergehalte kan het worden gebruikt als bijgerecht bij vlees of vis. Beschikbaar in bakjes, zakken of piepschuim in verschillende gewichten.
Portfolio (47)
Italië, Mugnano Del Cardinale
In het begin was de activiteit seizoensgebonden, in overeenstemming met de Paas- en Kerstfeesten, en met een voornamelijk lokale markt. Er werden verse en hoogwaardige vleessoorten gebruikt, waarbij de salami met enorme vakmanschap en aandacht werd verpakt, met de beste specerijen, de beste darmen en met de grootste zorg werd gedroogd, zodat de smaak, aroma's en de authenticiteit altijd beschermd ...
Portfolio (9)
... polyfosfaten, melkderivaten en toegevoegde gluten. Ingrediënten: Italiaanse kalkoenfilet, zout, aroma's en specerijen, dextrose, fructose, smaakversterker E 621, antioxidant E 316, conserveermiddelen E 250. Gewicht: ongeveer 8,00 – 8,50 kg geheel gekookt. Verpakking: De afgekoelde kalkoen wordt gewikkeld in een herbruikbare beschermende hoes, vervolgens gebonden en tenslotte vacuüm verpakt in transparante Cryovac en gepasteuriseerd.
Portfolio (4)
Italië, Altamura Di Bari
...Typische salami uit Puglia "Soppressata" gedroogd vlees.
Bijpassende producten
Soppressata
Soppressata
Italië, Nave
...Aanbevolen combinaties Geschikt voor rauw op gekookte en gegrilde groenten, friet of gekookte aardappelen, zalm en zeevruchten, pizza, rijst, uitstekend bij gekookt, geroosterd of gegrild vlees, vis, kazen, roomijs, fruitsalade, panna cotta... Inhoud: 250 ml Code: 03224 Categorie: Azijn Land: Italië Regio: Emilia-Romagna...
Portfolio (46)
...We doen dit met alle zorg die een van de meest voorkomende vleeswaren op de tafels van onze gezinnen verdient. Alleen verse achterpoten, van meer dan 15 kg, van zware Italiaanse varkens, gezouten en geparfumeerd met een mengsel van aromatische kruiden. Zorgvuldig ontbeend, om de spiervezels niet te scheuren, wordt de ham langzaam in een stoomoven gekookt op een temperatuur van ongeveer 68°. Dit is ons eenvoudige recept: vlees van hoge kwaliteit en zorg voor de verwerking. Alleen zo zal de gekookte ham zacht en verleidelijk zijn, zoet, nooit zuur.
Portfolio (10)
Italië, Roma
...Ingrediënten: Ketchup (tomatenconcentraat 50%, water, suiker, wijnazijn, zout, natuurlijke aroma's, verdikkingsmiddelen: xanthaangom en guargom), Zomertruffel 3% (Tuber aestivum Vitt.), zout, aroma. Verzurende stof: Melkzuur E270. Houdbaarheidsdatum: 12 maanden. Gebruiksmethode: Ideaal voor het op smaak brengen van vlees, koude gerechten, gekookt vlees, salades. Organoleptische eigenschappen...
Portfolio (9)
...Onze keuken weerspiegelt de traditie en het gebied dat ons omringt. In ons menu ontbreken nooit cappelletti in bouillon, tortelli, ovenpasta's, gebraden vlees en gekookt vlees, zorgvuldig bereid met de geuren van onze bossen (paddenstoelen en truffels), naast een ruime keuze aan pizza's voor elke smaak. Restaurant La Collina, volledig familiebedrijf, biedt typische Emilianese keuken aan. We zijn...
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
... verwerkt en gekookt, gedroogd in een langzaam dehydratieproces bij lage temperaturen in speciale ruimtes en vervolgens samengevoegd, zonder toevoeging van conserveermiddelen en chemische additieven. Het voordeel van dit productieproces is dat de voedingswaarden en vitamines in het voedsel niet worden aangetast en de smaak en het aroma worden versterkt, een essentieel element voor onze honden! Dit alles...
Italië, San Bonifacio
Barberix maakt het mogelijk om te grillen als een echte gasbarbecue of om vlees, vis, groenten en zelfs pizza te koken! Het maakt gebruik van infraroodtechnologie en kan worden gebruikt om elk al gekookt gerecht op te warmen en brood te roosteren.
Italië, Cavriago
... minstens 110 g fruit gebruiken om 100 g jam te maken. Naast de zoete jams bieden we hartige compotes aan, ontworpen om perfect te combineren met kaas of als heerlijke bijgerechten voor vlees en vleeswaren. Al het fruit en de groenten worden op lage temperatuur gekookt om de smaak van de verse producten te behouden. De perfecte worst is smakelijk en authentiek en handgemaakt zoals de traditie in Emilia vereist.
Italië, Magenta
Hallo Simao, wij zijn een bedrijf dat actief is in de voedingssector en basisproducten van dieren aanbiedt, zoals verse en bevroren vlees, runderhuid zowel bewerkt als rauw en gekookt, en gezouten runderhuid. Daarnaast leveren wij in China veel andere producten uit verschillende landen.
Italië, Ragoli
... doel, trouw aan de cultuur en de typische producten van ons land. Mijn passie vertaalt zich ook in klantenservice: op aanvraag bereiding van producten, vleeswaren, vlees dat klaar is om te koken of al gekookt.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play