België, Schaerbeek
... maïstortilla's gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten zoals vlees, kaas, groenten en salsa's. - Enchiladas: Tortilla's gevuld met vlees of kaas, opgerold en gebakken met een hartige saus. - Quesadilla's: Tortilla's gevuld met kaas en soms andere ingrediënten, vervolgens gevouwen en gekookt totdat de kaas smelt. - Tostada's: Tortilla's die gefrituurd of gebakken zijn tot ze krokant zijn en belegd met bonen, vlees, sla, kaas en andere toppings. - Chilaquiles: Tortillastukken die gefrituurd of gebakken zijn en vervolgens gesudderd met salsa, vaak geserveerd met eieren, kaas en andere bijgerechten.
Portfolio (14)
België, Beringen
...Neem een rundvlees rib roast en snijd het in steaks. Dit geeft je een rib cutlet. Als je het bot van de steak verwijdert, wordt het een scotch fillet. Net als een scotch fillet zijn rib cutlets mals, vol van smaak en presteren ze het beste wanneer ze in een pan worden gekookt, op een barbecue of dun gesneden voor een rundvlees roerbakschotel.
Portfolio (189)
België, Arlon
... voorzichtig, hoed en lamellen, met een klein penseel om eventuele stekels of takjes te verwijderen. - Snijd te grote exemplaren in de lengte. - Spoel alleen af als het nodig is (bij aanwezigheid van aarde) door de paddenstoelen onder water te houden of ze voorzichtig af te vegen. Koken: altijd op “hoog vuur” aanbraden in een pan en bij voorkeur knapperig consumeren. De in plakjes gesneden en "kant-en-klaar" champignons hoeven natuurlijk alleen maar gekookt te worden. Bewaringstips De chanterelles kunnen...
Portfolio (49)
België, Zemst
... & zuivel : Belgische kaassoorten, buitenlandse kaassoorten, melk & room, eieren & afgeleiden, yoghurt & pudding. Culinair : bereide gerechten, verse pasta’s, culinaire opwarmbare sauzen, voorgegaard vlees & gevogelte. Salades & sauzen : smeersalades, maaltijdsalades, mayonaises & afgeleiden, dressings. Apéritiefhapjes : olijven, tapas, bladerdeeghapjes. Vis & schaaldieren : gerookte vissoorten, verse garnalen, visterrines. Ultra vers : gevogelte, gewassen & gesneden groenten, groenten in bulk, groentesalades, verse fruitsalades, verse vruchtensappen... ...
België, Geel
... consumentgericht : Vers vlees van kalf, rund, varken, lam, paard, melkgeitjes en gevogelte, uitgebeend of geportioneerd, in bulk, vacuümverpakt of onder beschermende atmosfeer. Gegaarde vleesproducten van alle vleessoorten: gebakken, gekookt of zelfs gefrituurd. ...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play