... Bourgeois", wat het vandaag de dag tot een referentie in de Médoc maakt. De 17 hectare van Château Pontet Barrail liggen op een klei-kalksteen en zand-grind bodem, die de wijnstokken, met een gemiddelde leeftijd van 38 jaar, in staat stelt om volledig te gedijen. VINIFICATIE Traditioneel in thermoregulatie roestvrijstalen tanks, gerijpt in eiken vaten vernieuwd per derde. CÉPAGES 60% Cabernet Sauvignon 30% Merlot 6% Petit Verdot 4% Cabernet Franc DÉGUSTATIE Granaatrode kleur met een robijnrand. Neus met geroosterde tonen, met aroma's van zoete specerijen, vijgen en rijpe zwarte vruchten.
Portfolio (96)
Frankrijk, Calvi
...Proefnotitie: Zijn lichtroze kleur met blauwe tinten doet denken aan een rozenblad. De aroma's zijn verrassend intens gezien de lichtheid van de kleur. Ze roepen kleine rode vruchten en gemaaid gras op. De smaak is rond en verfrissend. De Rosé Fraticello is een dorstlessende wijn, ideaal als aperitief die goed samengaat met tapas, salades en charcuterie. Durf het te combineren met een varkenshaasje met salie, een kalfssauté met olijven, gegrilde lamskoteletten of een geroosterde kip.
Portfolio (5)
Frankrijk, Tassin-La-Demi-Lune
...Ontdek de gezouten gegrilde watermeloenzaad, een nieuwe originele smaak uit Afghanistan die je geweldig zult vinden! In Afghanistan is het gebruikelijk om deze zaden de hele dag door te snacken. Dit watermeloenzaad past perfect bij een glas thee of een glas wijn!
Portfolio (39)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
...Diep kersenrood met paarse reflecties. Intens en schoon in de neus, met een enorme concentratie van fruit, kers, aardbei en bosbesaroma's, op een balsemachtige achtergrond met lichte geroosterde tonen. In de mond is het omhullend, glycerineachtig, met een zoete tannine en een lange, fruitige nasmaak. Wijn: Rood. Druif: Tempranillo. Fles: 75cl Druif: Tempranillo Fles: 75cl...
Portfolio (43)
Polen, Opalin
...Onze groothandelsopties bieden concurrerende prijzen en flexibele bestelmogelijkheden die passen bij uw zakelijke behoeften, of u nu een high-end restaurant, een boetiek slijterij of een evenementenplanningsbedrijf bevoorraadt. Elke fles Ace of Spades Champagne Brut is met grote zorgvuldigheid vervaardigd, met tonen van rijp fruit, geroosterde amandelen en een verfijnde, langdurige afdronk. Werk...
Portfolio (231)
Frankrijk, Bordeaux
...Deze wijn biedt een mooie soepelheid in de mond met een zeer fijne balans, gecombineerd met subtiele parfums van bosgrond en tabaksbladeren in een finale met harmonieuze tannines voor een profiel dat geheel in elegantie is. Druivensoorten: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (40%) Producent: Familie Soliveres in Saint-Estèphe (33180) Verpakkingen en formaten: Fles (75cl) - Doos van 6 - 2020...
Portfolio (93)
Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
...Gouden, lumineuze kleur met groene reflecties. Aroma's van witte bloemen en rijpe vruchten met tonen van hazelnoten en geroosterde amandelen. Gourmand, sappig, de mond is rijk met een mooie minerale afdronk.
Portfolio (60)
Italië, San Stino Di Livenza
...Wijn met een bleek strogele kleur en een fijne, aanhoudende pareling. Het heeft fruitig-bloemige noten met aangename karakteristieke hints van groene appel en amandelhuid. Een wijn die geschikt is voor een hele maaltijd en bijzonder goed past bij aperitieven of bij voorgerechten. Druivenras: Glera Regio: Venezia Typologie: Mousserende wijn...
Portfolio (43)
Cyprus, Paphos
...Deze wijn biedt aroma's van nectarine, limoen, bloemen en hints van geroosterde specerijen. De smaak is g geconcentreerd en precies, met citrus, zwarte bessen, verse kruiden en gegrilde ananas smaken. Deze wijn heeft een frisse, verkwikkende zure smaak en een vleugje krijtachtige mineraliteit. Een geweldige combinatie met alle zeevruchten, vooral schelpdieren. De frisse smaken passen goed bij verse zomerse salades of zachte geitenkaas.
Portfolio (15)
Frankrijk, Saint Emilion
... tannines. 2016 : WINE ENTHUSIAST : 93/100 «Afkomstig van de oudste wijnstokken van dit domein, is het een rijpe en geconcentreerde wijn. 18 maanden gerijpt in vat, heeft het een krachtige geroosterde en kruidige karakter ontwikkeld dat tot op de dag van vandaag nog steeds domineert. Maar met de sterke fruitigheid en zuurheid, zal het zich ontwikkelen tot een indrukwekkende wijn.» J. SUCKLING : 93...
Portfolio (34)
Italië, MILANO
... terugkomen; uit uitsluitend autochtone druiven ontstaat deze Amarone della Valpolicella, een intense, omhullende wijn met een lange persistentie die, dankzij zijn finesse en elegantie, de tand des tijds moeiteloos doorstaat. Donker robijnrood met een lichte tint aan de rand van het glas, presenteert het in de neus intense aroma's van bramenjam en gedroogde pruimen, kruidige tonen van steranijs en...
Portfolio (229)
Frankrijk, Le Puy Ste Reparade
...Rode biologische wijn Druivensoorten Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 40%. Verouderd gedurende 24 maanden in nieuwe eiken vaten, 1 jaar in de fles. Proeven Een zeer intense granaatrode kleur, een krachtige, complexe en delicate neus. Intens en gestructureerd op de tong: - Textuur: mooie materie met zijdezachte tannines - Aroma's: rijpe zwarte vruchten - Empyreumatische aroma's: geroosterde koffie...
Portfolio (17)
... India, Brazilië en Afrika. De belangrijkste producenten van wijn-druiven zijn Chili, de VS, Zuid-Afrika en Turkije. De belangrijkste gebieden voor de teelt van kokos zijn de Filippijnen, Indonesië, Sri Lanka en Thailand. Pinda's worden wereldwijd in warme gebieden verbouwd, maar voornamelijk in China en Zuid-Amerika.
Portfolio (47)
Slovenië, Ljubljana
... aroma van geel fruit. Het heeft een stevige, volle mondgevoel met een langere afdronk. Het geeft ons ook een duidelijke zuurgraad, zoutheid en een minerale noot, die de mond reinigt. Na drie of vier jaar en met de ontwikkeling van tertiaire aroma's, wordt het nog completer en beter dan het in zijn jeugd was. Voedselcombinaties: De wijn past goed bij vis en voorgerechten die niet te intense aroma's hebben.
Portfolio (10)
Spanje, Olite, Navarra
...Kleur: een aantrekkelijke robijnrode wijn met een lichte bakstenen rand. - Aroma's: intense aroma's, zo complex dat het alle typische eikenhoutrijping noten in harmonie combineert met de rijpe fruittonen. - Mond: smakelijk en elegant in de mond. Rijke fruitexpressie met zeer rijp fruit en zoete tannines die in balans zijn met de geroosterde noten van de houtrijping. Een ronde, gestructureerde wijn met een lange afdronk, perfect om te combineren met rood vlees en oude kaas.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint Cannat
...{"TASTING NOTES":"Proefnotities\nAantrekkelijke neus van rode en zwarte vruchten met kruidige en geroosterde noten.\nRijke, stevige en volle mond met rijpe Mediterraanse smaken. Een genereuze wijn die concentratie, kracht en frisheid combineert met een delicate geur.\nIdeaal geserveerd tussen 16 en 18°C, deze wijn is perfect bij een gegrilde biefstukmedaillon met cantharellen, gevogelte of zelfs...
Portfolio (46)
Spanje, Madrid
... houtsoorten, variërend van specerijen zoals vanille, drop of kruidnagel tot geroosterde en gebrande tonen. In de mond is het vol, gestructureerd en rond. Met een evenwichtige tanninecomponent is de smaak in de mond fluweelachtig, vol van smaken, met een brede persistentie en een krachtige retronasale ervaring.
Portfolio (3)
Spanje, La Seca-Valladolid
...Wijn afkomstig van de tempranillo-druif, gerijpt in Franse Allier-vaten en Amerikaans eiken. Helder kersenrode kleur. Rijke aroma's van rijpe rode vruchten met een vleugje hout. De fruitige smaken van de druif, evenals de geroosterde tonen van het hout, passen perfect samen, wat resulteert in een complexe en evenwichtige wijn. Verzending naar het vasteland. Gratis verzending bij bestellingen boven de 60€.
Portfolio (12)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Gelegen in het hart van de Provence, produceert het Domaine d'Estoublon sinds 1489 wijnen en olijfolie. De rode wijn van het Château is een blend van Cabernet Sauvignon en Mourvèdre, geproduceerd onder de AOP Baux de Provence. Zijn kleur varieert van robijnrood tot granaat en is geconcentreerd. De krachtige en complexe neus onthult aroma's van pruim, bramencompote, geroosterde cacao, zoete specerijen en ceder. Deze cuvée past perfect bij een stuk rundvlees, een eendenborst met pepersaus of een lamschouder.
Portfolio (10)
Frankrijk, Banyuls Dels Aspres
...Gronden: Limono-Calcaire Gouden medaille van Gilbert en Gaillard Vinificatie: Oogst zonder steeltjes, lange maceratie in roestvrijstalen tanks en vervolgens rijping in Franse eiken vaten. Helder, granaatrood Intense en rijke neus, geroosterde, vanilleachtige en zoethoutgeuren vergezeld van rijpe vruchten zoals pruimen. In de mond zijn de tannines zijdezacht en goed versmolten. Druivenras: 100% Cabernet Sauvignon Gronden: Limono-Calcaire...
Portfolio (8)
Frankrijk, Roubia
... bij lage temperatuur met inheemse gisten. Verouderd op fijne droesem in thermoregulierte roestvrijstalen tanks tot de botteling na 8 maanden. PROEVERIJ Zeer lichte koperkleur. Aangename neus, geroosterde amandel, fijne specerijen, kleine rode vruchten. Zachte aanzet, omhulde mond, rijk, fris met aangename geuren. De stijl is expressief, goed mediterraan. COMBINATIE GERECHTEN-WIJN Gamba's Inhoud (L): 0,75 Bruto gewicht (Kg): 1,4...
Portfolio (28)
Frankrijk, Saint-Loubes
...Een elegante en krachtige rode wijn. Afkomstig uit een assemblage met een meerderheid van Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc en Petit Verdot, is de cuvée "Tradition" de Prestige cuvée van het château. Na een klassieke Bordeaux vinificatie met lange maceratie, worden de wijnen volledig gerijpt in nieuwe eiken vaten gedurende 12 tot 18 maanden. Hierdoor komen er vanille-, geroosterde en...
Portfolio (21)
Frankrijk, Cognac
... karamelkleur wordt nuancering door gouden reflecties. Deze VSOP cognac van pure Charentaise-traditie is rond en in balans en biedt fruitige tonen vergezeld van subtiele aroma's van vanille. De finale opent met een fijne geroosterde houtachtige noot. ACCORD METS / COGNAC : Te proeven puur als aperitief of in een cocktail zoals een Cognac Summit. Past perfect bij gebakken foie gras, vanille butternut tatin, Javaanse peper.
Portfolio (5)
Frankrijk, Pantin
...chocolade, cederhout en specerijen. Bij het walsen domineert een goed rijp fruit. In de mond begint het met een mooie densiteit, zeer rond, met krachtige en fijne tannines. Houten, vanilleachtige en kersenpittonen komen tot uiting in een mooie lengte "Château Les Dames de la Renardière 87/100 Jaargang 2008 Rode wijn – Bordeaux supérieur Robijnrode kleur, met paarse reflecties. Neus die zich opent met mooie kleine geconserveerde rode vruchten (aardbei, kruisbes, framboos), geroosterde en kruidige toets. Zachte, frisse mond, met omhulde tannines en precieze aroma's. Een knapperige stijl,...
Portfolio (102)
...Druivensoort: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Kleur: robijnrood, met paarse reflecties en neigend naar granaatkleur bij veroudering | Neus: wijn van grote elegantie. Er zijn fruitige aroma's waarneembaar zoals bosbes en braam, met geroosterde en vanilleachtige tonen van hoge kwaliteit | Smaak: in de mond is hij droog, warm en vol. De tannines zijn voelbaar, maar op een zachte manier dankzij de rijping in barriques. GASTRONOMISCHE COMBINATIES: Uitstekende wijn bij geroosterd vlees, in het bijzonder varkensvlees, lam en geit. Past goed bij wild. Ook een wijn voor contemplatie.
Bijpassende producten
Altropasso
Altropasso
Portfolio (1)
Spanje, Granada
...Kleur: Diep robijnrood, bijna donker, met een terracotta rand en paarse accenten, glanzend en helder. Geuro: Krachtig aroma met een lichte toets van rijpe zwarte bessen, tonen van geroosterde schil en kruidige noten die doen denken aan het ondergroen, met zoete herinneringen en een lange aromatische persistentie. Smaak: Intens in de mond, krachtig en met een elegante herinnering aan fijne...
Portfolio (5)
Frankrijk, Quimper
...IGP Pays d'Oc 2023 (34 Hérault) bouteille de 75cl 13%/vol Chardonnay - Proefnotitie : De kleur is diep goud. "Een plezierwijn, vol rondheid, soepel en fruitig" Fris met fruitige en geroosterde tonen - De wijnmaker : Het respect voor de natuur en het werk van de mens doordringt de gedurfde wijnmakers. Hun verantwoordelijke en transparante gedrag blijkt uit het verkrijgen van labels en certificeringen die hun wil garanderen.
Portfolio (5)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... overhand heeft, laat zijn stempel en concentratie voelen. De aromatiek, verbluffend in zijn precisie, evolueert naar diepe tonen van rijpe zwarte vruchten (cassis, braam, kers, pruim) die zich vermengen met rijke specerijen (garrigue, peper, zoethout). De structuur is rond dankzij de 18 maanden rijping in foudres, wat fijne houtachtige, vanilleachtige en geroosterde tonen met zich meebrengt. Een...
Portfolio (321)
Duitsland, Freudenstadt
...Gouden stukjes - gouden noten in plaats van gouden melk! Daar gaat de zon op - fijn afgestemde smaken in goudgeel. Uitzonderlijk gekruide en met de hand in de oven geroosterde cashewnoten met gember, kurkuma en limoen. Heerlijk bij witte wijn, in en bij curry-gerechten (zie recept), als topping op een Aziatische bowl en gewoon zo. Handgemaakt in het Zwarte Woud Zonder extra vetten vers geroosterd in de oven Vegan, zonder conserveermiddelen, zonder kunstmatige aroma's Ingrediënten: Cashewnoten*, Gember*, Kurkuma*, Limoen*, Suiker*, Zeezout *Uit gecontroleerde biologische teelt...
Portfolio (9)
Frankrijk, Auxerre
... wijn cannelloni met lamsvlees, bisonstoofpot, hamburger, ossenstaart met tomaat, quiche met bloedworst en appels, steak frites Vinificatie De vinificatietechnieken van het Domaine combineren de modernste processen met het respect voor een bepaalde traditie van Bordeaux. De fermentatie vindt plaats in thermoregulatieve roestvrijstalen tanks Verpakking: Karton van 6 flessen van 50cl Domaine: Les Grands Châteaux de France Appellation: Cadillac-Côtes de Bordeaux Jaargang: 2001 Druivensoort: Sémillon Cultuur: Verantwoorde teelt Label: Appellation d'Origine Contrôlée Referenties: Gouden medaille...
Portfolio (190)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play