Frankrijk, Rouen
Importeur, fabrikant en leverancier voor de agrovoedingsindustrie en de collectieve horeca, bieden wij cashewnoten van de hoogste kwaliteit aan. Onze noten zijn BIO-gecertificeerd en zijn bestemd voor de industrieën in het elite- en luxe-segment voor herverpakking en detailverkoop in zakken (voor hotels, biologische winkels, restaurants), evenals voor smaakstoffen en het maken van noten- en gedroo...
Portfolio (14)
Spanje, Dicastillo, Navarra
...De truffel-piquillo saus is gemaakt met extra vierge olijfolie en ingrediënten afkomstig van verschillende planten, zoals paprika's en truffels, verpakt door fysieke processen, zonder conserveermiddelen. Met een paté-achtige textuur en een zeer aangename geur en smaak van zwarte truffel en piquillo-peper, maakt het zeer aantrekkelijk voor directe consumptie op sneetjes brood of toegevoegd aan spaghetti-gerechten, rode vleesgerechten, ...
Portfolio (132)
Duitsland, Bad Bentheim
..."Oorsprong Sesamzaad Sesamzaad (sesamum indicum) komt van de sesam plant, deze komt oorsponkelijk uit Afrika. Sesamzaad wordt veel gebruikt bij het verfijnen van brood, koekjes en gebak. Ook worden sesamzaden gebruikt als basisingrediënt voor Tahin, een kruidige saus. Deze saus wordt bijvoorbeeld gebruikt om Humus te kruiden. Productieproces Sesamzaad Sesamzaden worden ongepeld geroosterd...
Portfolio (549)
Italië, Moio Della Civitella
...De tomatensaus is een condiment op basis van gekookte tomaten, dat als hoofdingrediënt wordt gebruikt in talrijke recepten uit de Italiaanse en internationale keuken. De bereiding van deze saus begint met het koken van de tomaten, die doorgaans worden gepeld, ontdaan van zaden en langzaam worden gekookt tot ze een dikke en homogene consistentie bereiken.
Portfolio (16)
Frankrijk, Arles
...Conserven Guintrand Deze conserven worden bereid van gewassen en schoongemaakte tomaten, die worden gepeld, ontdaan van zaden en in blokjes gesneden voordat ze worden ingeblikt zonder toevoeging van enige soort dekvocht. Ingrediënten tomaten*, ui*, zonnebloemolie*, suiker*, zout, kruiden*, specerijen*. * ingrediënten uit biologische landbouw...
Portfolio (142)
Frankrijk, Le Puy Ste Reparade
...Bois des Fées Rosé AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Rosé biologische wijn Druivenrassen Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 30% en Grenache 10%. Proeven De smaak is krachtig en complex. - Textuur: expressief en warm. - Aroma's: meloen, wijnperzik en verse rode vruchten. - Afloop: crescendo op noten van grapefruit en gerstsuiker, en gerstsuiker, met een mooie levendigheid. Eten en drinken: - Kreeft met Armoricaanse saus. - Gebakken coquilles met citrus saus. - Gesneden eend met cranberrysaus. - Japanse keuken. - Rode vruchten charlotte.
Portfolio (17)
België, Schaerbeek
... maïstortilla's gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten zoals vlees, kaas, groenten en salsa's. - Enchiladas: Tortilla's gevuld met vlees of kaas, opgerold en gebakken met een hartige saus. - Quesadilla's: Tortilla's gevuld met kaas en soms andere ingrediënten, vervolgens gevouwen en gekookt totdat de kaas smelt. - Tostada's: Tortilla's die gefrituurd of gebakken zijn tot ze krokant zijn en belegd met bonen, vlees, sla, kaas en andere toppings. - Chilaquiles: Tortillastukken die gefrituurd of gebakken zijn en vervolgens gesudderd met salsa, vaak geserveerd met eieren, kaas en andere bijgerechten.
Portfolio (14)
Frankrijk, Le Lauzet Ubaye
...Limoncello geel Onze limoncello wordt geproduceerd door het macereren van biologische citroenschil in alcohol. Alle schilwerk gebeurt handmatig om de authenticiteit van het recept te behouden. Van Italiaanse oorsprong wordt limoncello traditioneel geserveerd als digestief (te consumeren zeer koud of op crushed ice). Het kan ook worden gebruikt als basis voor cocktails, als saus over...
Portfolio (41)
Frankrijk, Paris
...Een groentensaus (courgettes, uien, paprika's) gebakken in een zoetzure saus, die zowel bij kaas, vleeswaren als salades past. De knapperigheid van deze biologische groenten is een goede smaakvervanger voor augurken en spreekt zowel kinderen als volwassenen aan! Afmetingen: 120*71 Netto gewicht: 570g Volume: 420g...
Portfolio (200)
Spanje, Reus ( Tarragona )
...Pesto is een van de beroemdste sauzen ter wereld en staat bekend om zijn ongelooflijke basilieksmaak. Deze aromatische saus, afkomstig uit Genua, is perfect om allerlei recepten te begeleiden, naast de typische pasta. Ook om vlees en vis op smaak te brengen.
Portfolio (10)
Duitsland, Hamburg
De GHS Trading GmbH, gevestigd in Hamburg, is een gespecialiseerd handelsbedrijf dat zich bezighoudt met de wereldwijde distributie van FMCG-producten (Fast-Moving Consumer Goods), die zowel voedingsmiddelen als non-food artikelen omvatten. Wij onderscheiden ons vooral door dranken, snoepgoed, zoetwaren, bonbons en andere verwante artikelen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en eerlijke B2B-...
Portfolio (180)
Duitsland, München
... duurzaam mogelijk te beschermen, vermijden we bij onze noedelproducten plastic verpakkingen (zoals vensters) en kiezen we voor gerecycleerde papieren zakken met daarop gedrukte productafbeeldingen. Biologische bandnudels zijn de perfecte bijgerecht voor veel gerechten. Niet alleen voor soepen. Bandnudels worden het vaakst geserveerd met een saus, maar er zijn ook veel andere versies van dit gerecht...
Portfolio (28)
Frankrijk, Aix En Provence
...SAUGE OFFICINALE - Salvia officinalis Sterk kamferachtig, robuust van smaak, wordt salie gebruikt als een krachtige handtekening. Ook wel kamelenstaart genoemd. Plant Salie officinale - Salvia officinalis. Keuken Infusie, vulling, kalfsvlees, varkensvlees, klein wild, saus. Vorm / Hoeveelheid BIO DROGE GESCHILDE BLAD / 15g - 75g. Oorsprong Frankrijk - 100% biologische plant. De online kruidenwinkel van Cabri D'or begeleidt u in de ontdekking van al onze gedroogde kruiden.
Portfolio (9)
Turkije, Ankara
...100% biologische NFC zure saus van granaatappels 100 ml glazen fles met metalen schroefdop...
Portfolio (9)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
...Een zalmfilet, vergezeld van rijst, kleine groenten en een romige saus op smaak gebracht met Italiaanse citroensap. Dit product is bevroren en verpakt in een volledig biologisch afbreekbare en composteerbare verzegelde kartonnen schaal. Gewicht: 280g...
Portfolio (184)
Frankrijk, Roubia
... vruchten, witte peper, blond tabak en geroosterde tonen deze wijn genereus.\nACCORD METS-VINS\nHertenbiefstuk met grand veneur-saus.\nTournedos Rossini met seizoensgroenten.\nDe kaaswinkel Xavier raadt een Cantal aan.\n\nContenance (L): 0,75\nGewicht bruto (Kg): 1,5\nAlcoholpercentage (%): 14,5"}...
Portfolio (28)
Frankrijk, Sentheim
Frankrijk, Ham
...Basilicum in vlokken is een geliefde specerij vanwege zijn frisse smaak en betoverende geur. Verkregen uit basilicum Ocimum basilicum L., voegt dit biologische en Ecocert-gecertificeerde product een kenmerkende smaak toe aan uw recepten. Veelzijdig, het past perfect bij tomaten, aubergines, champignons, vis, wit vlees en zelfs aardbeien en citroenen. Vooral gebruikt in de beroemde pesto-saus...
Portfolio (127)
Verenigd Koninkrijk, Stoke On Trent Tunstall
... “Tagliatelle” 500g 1 pak verse pasta “Fusilli Napoletani” 500g Totaal aantal pakketten per doos: 12 Totaal gewicht: 4,5 Kg Geschatte levertijd: 14 dagen na bestelling Producten van hoge kwaliteit om de klant een uitstekend product te bieden. De grondstoffen worden zorgvuldig gekozen om de pasta altijd optimaal te maken. Deze producten zijn goed met elke kruidenmix: de vullingen in het deeg zijn aanpasbaar aan elke saus.
Portfolio (3)
Slovenië, Krmelj
... fettuccine-strengen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook heerlijk bevredigend voor de smaakpapillen. Of het nu wordt gecombineerd met een eenvoudige olijfolie- en kruiden saus, gemengd met geroosterde groenten, of verwerkt in stevige vleesgerechten, deze spelt- en boekweitfettuccine-strengen bieden een heerlijke en voedzame aanvulling op uw pastagerechten. Bovendien zijn ze, net als al...
Portfolio (31)
België, Fernelmont
...Vol-au-vent in gesteriliseerde pot. Traditioneel recept. Bewaren bij kamertemperatuur. Andere beschikbare recepten: Al'Ragu-saus, Luikse gehaktballetjes, Italiaanse gehaktballetjes.
Portfolio (37)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... houten vaten is de structuur zijdezacht en ondersteunt deze perfect het geheel. Een cuvée die bedoeld is voor de tafel en die subliem zal passen bij foie gras, sint-jakobsschelpen of vis in saus. Een waar genot! Inhoud: 75cl Type: Witte Wijn Druivensoort: 100% Sauvignon AOC: Sancerre Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2031 Serveertemperatuur: 10-12°C...
Portfolio (321)
Italië, Forlì
... met zachte tarwe (Triticum aestivum) is de korrel langer en doorschijnend, en zoals de naam "hard" suggereert. Gewoonlijk wordt het geserveerd met gestoofd vlees en/of gekookte groenten. Het kan pittig worden gemaakt door het te combineren met harissa (vooral gebruikt in Tunesië). In Italië daarentegen wordt couscous bereid in de Trapani-regio in Sicilië; het wordt gestoomd in een speciale geglazuurde aardewerken pan, maar de saus is, in tegenstelling tot de Maghreb-variant, een vissoepbouillon.
Portfolio (50)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3380390197403 Gemaakt in Frankrijk in onze ateliers. Het witte deeg heeft een lichte kleur en de neutrale smaak past gemakkelijk bij verschillende vullingen. Gebruikstips Gooi de macaroni in een grote hoeveelheid kokend gezouten water, kook 7 minuten voor een "al dente" bereiding en 9 minuten voor een smeuïge bereiding. Giet af en geniet van deze pasta warm, eenvoudig met een scheutje olijfolie of vergezeld van een saus naar keuze. Superieure semolina van witte durumtarwe * *afkomstig uit biologische landbouw...
Portfolio (114)
Italië, Reggio Emilia
...In deze heerlijke Italiaanse Voedselbox vindt u de authentieke Italiaanse smaken met de handgemaakte spaghetti, gecombineerd met de smakelijke cherrytomaat saus, biologische extra vierge olijfolie, balsamicoazijn uit Modena, 5 jaar gerijpte en 24 maanden oude Parmigiano Reggiano kaas. Deze Italiaanse Lunch Voedselbox bevat: - Durumtarwe semolina spaghetti 500g - Cherrytomaat saus 690g - Extra vierge olijfolie 250ml - Balsamicoazijn 5 jaar gerijpt 250ml - Parmigiano Reggiano vacuüm verpakt, 24 maanden gerijpt 750g...
Portfolio (10)
Frankrijk, La Jaille Yvon
... kleur. U kunt ze vervolgens toevoegen aan een saus of elk ander recept. Onze + MCÖ: - Geen toegevoegde suikers - Geen toegevoegde zouten - Geen fyto-oestrogenen - Geen culturele of religieuze verboden (Halal, Kasjer, enz.) Formaat: 2 Stukken van 100g Verpakking: Vers...
Portfolio (5)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten: - Mosterdzaad - Appelciderazijn - Zout - 10 % honing - Water Gebruikstips: Als saus voor een varkensbraad, een schnitzel of kip. Als vinaigrette in een avocado-salade met kip. Dit product is ook verkrijgbaar in potten van 100 g en 200 g.
Portfolio (132)
...Intensief, fruitig, zuurarm witte wijn uit de Piwi Cabernet blanc Beschrijving: Intensief, fruitig, zuurarm · nieuwe, witte druivensoort ontstaan uit de Cabernetfamilie. Bekroond met goud bij de Internationale PIWI Wijnprijs 2021. Spijsadvies: In de oven gegrilde reuzengarnalen met olijfolie, verse peterselie tafelspitz met groene saus. Gerookte forel of forel à la meunière. Groentetaart Vinificatie: 24 uur schilweking, voorzichtig geperst, spontaan vergist in eiken vaten, 12 maanden op de droesem gerijpt, biologische zuurafbraak, gebotteld met slechts één filtratie.
Portfolio (9)
Frankrijk, Mandelieu
Opgericht in Vence in 1972 door zijn naamgever, François Roméo, heeft de oliemolen met dezelfde naam in de loop der jaren verschillende lijnen olijfolie weten te creëren en ontwikkelen. Met een harmonieuze balans tussen zachtheid en fruitigheid, levendigheid en kruidige tonen, weet de olie van François Roméo een breed publiek te verleiden. Het merk François Roméo wordt door consumenten erkend als...
Portfolio (45)
Populaire landen voor deze zoekterm