Italië, Moio Della Civitella
...De tomatensaus is een condiment op basis van gekookte tomaten, dat als hoofdingrediënt wordt gebruikt in talrijke recepten uit de Italiaanse en internationale keuken. De bereiding van deze saus begint met het koken van de tomaten, die doorgaans worden gepeld, ontdaan van zaden en langzaam worden gekookt tot ze een dikke en homogene consistentie bereiken.
Portfolio (16)
Italië, Gravina di Catania
...De biologische mediterrane saus is gemaakt van verse cherrytomaten, geteeld volgens de hoogste normen van biologische landbouw, en verrijkt met een selectie van aromatische kruiden, zoals oregano, basilicum en chilipeper. Klaar om te gebruiken voor pasta en eventueel alleen op te warmen. Het hoeft niet gekookt te worden. Na opening in de koelkast bewaren en binnen 3/4 dagen consumeren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
Italië, Forlì
... met zachte tarwe (Triticum aestivum) is de korrel langer en doorschijnend, en zoals de naam "hard" suggereert. Gewoonlijk wordt het geserveerd met gestoofd vlees en/of gekookte groenten. Het kan pittig worden gemaakt door het te combineren met harissa (vooral gebruikt in Tunesië). In Italië daarentegen wordt couscous bereid in de Trapani-regio in Sicilië; het wordt gestoomd in een speciale geglazuurde aardewerken pan, maar de saus is, in tegenstelling tot de Maghreb-variant, een vissoepbouillon.
Portfolio (50)
Italië, Reggio Emilia
...In deze heerlijke Italiaanse Voedselbox vindt u de authentieke Italiaanse smaken met de handgemaakte spaghetti, gecombineerd met de smakelijke cherrytomaat saus, biologische extra vierge olijfolie, balsamicoazijn uit Modena, 5 jaar gerijpte en 24 maanden oude Parmigiano Reggiano kaas. Deze Italiaanse Lunch Voedselbox bevat: - Durumtarwe semolina spaghetti 500g - Cherrytomaat saus 690g - Extra vierge olijfolie 250ml - Balsamicoazijn 5 jaar gerijpt 250ml - Parmigiano Reggiano vacuüm verpakt, 24 maanden gerijpt 750g...
Portfolio (10)
Italië, Lecco
Productie en verpakking van gedroogde voedingsmiddelen: sauzen, pasta met saus, sauzen voor pasta en rijst, lasagne met saus, granulaire bouillon, gekruid puree, instantsoepen, bereiding voor wafels, instant vanille- en chocoladesaus. Verpakkingen voor supermarkten, catering en industrie (big bags, zakken en kartons). Productie en verpakking van biologische producten.
Italië, Vasto
... geselecteerd door kwaliteitsdeskundigen met het biologische keurmerk. Het bedrijf kan ook de productie van tomatensaus vermelden, die beperkt is tot het jaar omdat het een authentiek en vers product is. De saus wordt slechts één keer verwerkt en verpakt tijdens het oogstseizoen. We bedanken iedereen die aandacht besteedt aan ons product, aangezien het absoluut geen conserveermiddelen of andere schadelijke stoffen voor de gezondheid bevat.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play