Duitsland, Bad Bentheim
..."Oorsprong Sesamzaad Sesamzaad (sesamum indicum) komt van de sesam plant, deze komt oorsponkelijk uit Afrika. Sesamzaad wordt veel gebruikt bij het verfijnen van brood, koekjes en gebak. Ook worden sesamzaden gebruikt als basisingrediënt voor Tahin, een kruidige saus. Deze saus wordt bijvoorbeeld gebruikt om Humus te kruiden. Productieproces Sesamzaad Sesamzaden worden ongepeld geroosterd...
Portfolio (549)
Duitsland, München
... duurzaam mogelijk te beschermen, vermijden we bij onze noedelproducten plastic verpakkingen (zoals vensters) en kiezen we voor gerecycleerde papieren zakken met daarop gedrukte productafbeeldingen. Biologische bandnudels zijn de perfecte bijgerecht voor veel gerechten. Niet alleen voor soepen. Bandnudels worden het vaakst geserveerd met een saus, maar er zijn ook veel andere versies van dit gerecht...
Portfolio (28)
Duitsland, Bonn
... zetten Spaanse producenten steeds meer in op duurzame teeltmethoden om waterverbruik en pesticiden te verminderen. 10. Waterverbruik De teelt van mango's vereist ongeveer 1.200 tot 1.600 liter water per kilogram vrucht. Vooral in waterarme gebieden zoals Zuid-Spanje is dit een uitdaging. Om het waterverbruik te optimaliseren, gebruiken onze biologische boeren op hun moderne plantages efficiënte...
Portfolio (5)
Duitsland, Hamburg
...Wij presenteren u Barilla Sugo Pomodoro 400 g – een heerlijke klassieke tomatensaus die belooft uw culinaire ervaring naar een nieuw niveau te tillen. Deze rijke en romige saus wordt gemaakt van de beste Italiaanse tomaten en levert een authentieke smaak die de essentie van de traditionele Italiaanse keuken vastlegt. Barilla Sugo Pomodoro is een perfecte mix van zorgvuldig geselecteerde rijpe...
Portfolio (180)
...Intensief, fruitig, zuurarm witte wijn uit de Piwi Cabernet blanc Beschrijving: Intensief, fruitig, zuurarm · nieuwe, witte druivensoort ontstaan uit de Cabernetfamilie. Bekroond met goud bij de Internationale PIWI Wijnprijs 2021. Spijsadvies: In de oven gegrilde reuzengarnalen met olijfolie, verse peterselie tafelspitz met groene saus. Gerookte forel of forel à la meunière. Groentetaart Vinificatie: 24 uur schilweking, voorzichtig geperst, spontaan vergist in eiken vaten, 12 maanden op de droesem gerijpt, biologische zuurafbraak, gebotteld met slechts één filtratie.
Portfolio (9)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play