Duitsland, Bad Bramstedt
Die Wehdeler Gewürzmühle GmbH staat al tientallen jaren voor de hoogste kwaliteit en innovatie in de productie van kruidenmengsels. Ons aanbod omvat een breed scala aan culinaire kruiden voor de voedingsindustrie, evenals speciale kruidenmengsels en oliën voor paardenvoer onder het merk Hippoforte. Onze producten: - Voedselkruiden: Van klassieke kruiden tot exotische kruidenmengsels, bieden wij ...
Portfolio (89)
Duitsland, Heidelberg
Diafood GmbH is een toonaangevend bedrijf in de verwerking van plantaardige grondstoffen, gespecialiseerd in hoogwaardige gedroogde groenten, aromatische planten en biologische producten. Met meer dan 35 jaar ervaring heeft Diafood zich een uitstekende reputatie verworven door kwaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf werkt uitsluitend met gecertificeerde leveranciers die voldoen aan strenge biologis...
Portfolio (74)
Duitsland, Dissen
...Intense Pur ® De natuurlijke smaakversterker Intenso Pur® is een vervanger voor traditionele kruiden. Het geeft producten een gebalanceerde, aromatische smaak en completeert de totale zintuiglijke indruk. Intenso Pur® smaakversterker van FUCHS is beschikbaar in verschillende varianten: Intenso Pur®: met zichtbare kruidendeeltjes Intenso Pur® Extrakt: geen zichtbare kruidendeeltjes, geschikt voor...
Hongarije, Budapest
...Verkruiden peterselie is een veelzijdig kruid dat sinds de Romeinse tijd wordt gebruikt als garnering en smaakversterker in hartige gerechten. Het wordt wereldwijd verbouwd, met Noord-Afrika en het Midden-Oosten als belangrijke verwerkers. Peterselie voegt een subtiele aroma en smaak toe aan gemengde kruidenmixen, vleesrubbers, vinaigrettes en groentesoepen. Het past goed bij eiergerechten...
Portfolio (59)
Nederland, Capelle Aan Den Ijssel
... producten. Hier zijn enkele belangrijke punten over citroenzuurmonohydraat: Waterinhoud: Citroenzuurmonohydraat bevat één molecuul water (H2O) per molecuul citroenzuur (C6H8O7). De aanwezigheid van water in deze vorm beïnvloedt de chemische eigenschappen niet significant, maar het verandert wel iets de fysieke kenmerken. Voedings- en Drankenindustrie: Citroenzuurmonohydraat heeft veel van dezelfde toepassingen als anhydrogeen citroenzuur in de voedings- en drankenindustrie: – Smaakversterker: Het voegt een pittige en zure smaak toe aan voedingsmiddelen en dranken, waardoor hun smaak wordt verbeterd.
Portfolio (8)
Polen, Warszawa, Poland
Handelsbedrijf actief in de voedings- en diervoedersector. Wij specialiseren ons in de handel in zuivelproducten; plantaardige eiwitten en aminozuren als toevoegingen voor diervoeders en voedsel. Het aanbod is gericht op bedrijven in de B2B-sector. Dankzij ons team heeft het bedrijf vele loyale zakelijke partners verworven en blijft het zich ontwikkelen. In 2019 hebben we een prestigieuze prijs ge...
Portfolio (278)
Polen, Brzozów
...Erythritol, in de voedingsindustrie aangeduid met E968, wordt niet alleen gebruikt als zoetstof, maar ook als vulmiddel, verdikkingsmiddel, smaakversterker en soms om het vriespunt van een product te verlagen. Het wordt ook gebruikt in de farmaceutische industrie als component van medicijnen, met name in tabletomhulsels of als drager van werkzame stoffen. Daarnaast wordt het gebruikt als ingrediënt in tandpasta's en mondspoelingen.
Portfolio (781)
Metarom France is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de creatie, productie en distributie van aromatische oplossingen en karamel voor de voedingsindustrie. Gevestigd op de zoete voedingsmarkt en actief in de sector van voedingsingrediënten, wordt het bedrijf, gevestigd in Boves (80), in de Hauts-de-France, gedragen door zijn waarden van duurzaamheid, veiligheid en ethiek. Zijn 140 medew...
Portfolio (50)
Spanje, El Puntal (murcia)
... wordt beschreven als een hartige, vlezig en bevredigende smaak. MSG wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie als smaakversterker om de smaak en acceptatie van bewerkte en ingeblikte voedingsmiddelen te verbeteren. Ondanks enkele controverses over de veiligheid bij grote hoeveelheden, is MSG goedgekeurd door verschillende voedselregelgevende autoriteiten over de hele wereld en blijft het een veelvoorkomend ingrediënt in veel voedingsproducten vanwege zijn vermogen om de smaak economisch en efficiënt te verbeteren. CONTAINER: 5kg, 25kg en 200kg IBC...
Portfolio (204)
Nederland, Nijkerk
...Citroenzuur is een organisch zuur met een sterke zure smaak, en het gebruik ervan als voedselconserveermiddel en antioxidant is zeer prominent. Bovendien maken de eigenschappen het een perfecte zuurmaker, gelvormer en smaakversterker. SRS Nutrition Express biedt het hele jaar door betrouwbare productbeschikbaarheid. We selecteren zorgvuldig de hoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat u met...
Portfolio (47)
Slowakije, Dolný Ohaj
...Aardappelzetmeel wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie, de farmaceutische industrie en in verschillende andere sectoren. In de voedingsindustrie wordt het gebruikt als verdikkingsmiddel, stabilisator en smaakversterker. Het is vaak aanwezig in sauzen, soepen, desserts en andere voedingsmiddelen waar het helpt om de consistentie en textuur te verbeteren. CAS:9005-25-8 Kleur: Wit Verpakking: Papieren Zak 25kg Hoeveelheid: 5.000kg - 48.000kg Consistentie: Poeder...
Portfolio (36)
Spanje, La Linea De La Concepcion
...NEOHESPERIDIN DIHYDROCHALCONE (NH-DC) is een niet-calorische zoetstof en smaakversterker. NH-DC is 1.500-1.800 keer zoeter dan sucrose bij de drempelconcentratie. Het is zeer belangrijk vanwege de synergistische zoetheid wanneer het wordt gecombineerd met andere zoetstoffen, zowel bulk- als hoge-intensiteit. Cosmetica: Tandpasta, mondwater, enz. Voeder: De toevoeging van NH-DC verbetert de smaak van het voer en daardoor de dagelijkse voeropname.
Portfolio (10)
Nederland, Raalte
... Kopen Glaciaal 2.1. Voedingsindustrie: Azijnzuur is een veelvoorkomend voedselconserveermiddel en smaakversterker. Het wordt gebruikt bij de productie van sauzen, augurken en saladedressings. 2.2. Chemische Productie...
Portfolio (45)
Spanje, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIËNTEN: Wang, vlees en varkenshuid, eiwit, aardappelzetmeel, zout, glucosestroop, melkproteïne, specerijen, stabilisator (di- en polyfosfaten), smaakversterker (E621) en antioxidant (natriumascorbaat). Natuurlijke runderdarm. Kan sporen van soja bevatten.
Portfolio (28)
...Smaakversterker...
Portfolio (119)
...zonnebloemolie, tapiocazetmeel, zout, visextract (vis, smaakversterker: E621) chilipoeder, kleurstoffen E120, E141, E150a, E160a, E160c, smaakversterker: E621 (mononatriumglutamaat)) Herkomst Natuurlijk komt deze snackspecialiteit uit Azië.
Portfolio (47)
Duitsland, Bad Bentheim
...Biologische Macapoeder is goed te gebruiken als smaakversterker, onder andere in sappen, met cacao en notenmelk. Eigenschappen van Maca De actieve stoffen in het poeder van de Maca omvatten aminozuren, die een cruciale rol spelen in …...
Portfolio (549)
België, Nivelles
...Kenmerk: De meeste producten spreken doorgaans van "rode rijstgist", maar het gaat eigenlijk om een rode gist van rijst. Deze gist (Monascus purpureus) wordt gekweekt op rijst en bevat een pigment met een uitgesproken rode tint. Het is dus de gist die rood is en niet de rijst. In Azië is rode rijstgist vooral een voedingsproduct; het wordt gebruikt als kleurstof of als smaakversterker in...
Portfolio (80)
Frankrijk, Marseille
...Rijstvermicelli zijn zachte en glibberige noedels gemaakt van rijstmeel en water. Ze zijn ideaal voor soepen, salades, loempia's of roerbakgerechten. Ze behouden de delicate smaak van rijst zonder enige zuurheid en fungeren als smaakversterker voor het gerecht als geheel. Gemakkelijk en snel te bereiden, zijn dit noedels van zeer hoge kwaliteit.
Portfolio (12)
Duitsland, Buxtehude
...L-Glycine (E640) is niet essentieel, wat betekent dat het door het menselijk lichaam zelf kan worden aangemaakt en is een belangrijk onderdeel van bijna alle eiwitten, evenals een belangrijke schakel in de stofwisseling. Glycine komt voor in eiwitrijke voedingsmiddelen zoals melk, vis of vlees. Glycine is het eenvoudigste aminozuur in het lichaam in verband met eiwitopbouw. Als smaakversterker wordt glycine aan voedingsmiddelen toegevoegd.
Portfolio (85)
Frankrijk, Feurs
Sinds 1855 is het familiebedrijf Nigay gespecialiseerd in de productie van karamel die in verschillende vormen (vloeibaar, pasta, poeder of stukjes) door ambachtslieden en de voedingsindustrie wordt gebruikt. Het heeft zich op Europees en internationaal niveau weten te vestigen als de expert in karamel in de breedste zin van het woord, dankzij zijn erkende knowhow in aromatische karamels, kleursto...
Portfolio (6)
Martinique, Rivière-Pilote
...Karaïbisch zout is een geweldige smaakversterker, die deze mix van Caribische specerijen (zout, kurkuma, zoete paprika, gedroogde ui, knoflook, kruidnagel, komijn, zwarte Penja-peper) toevoegt. Het zal uw vis, gegrild vlees, rijst en groenten, evenals aardappelen, begeleiden door een exotische smaak toe te voegen.
Portfolio (31)
Spanje, El Puerto De Santa María
...Ecologisch Citroenzuur. Het is de ideale voedseladditief voor een verscheidenheid aan gerechten, dankzij de vele toepassingen en de hoge oplosbaarheid, waardoor het een gemakkelijk te gebruiken product in de keuken is. Het fungeert als conserveermiddel en antioxidant, smaakversterker, gelvormer voor jam, het is geschikt voor het marineren van vlees, als smaakmaker in de bakkerij of als textuurversterker in de productie van gepasteuriseerde kazen, naast nog veel meer functies.
Portfolio (7)
Turkije, Istanbul
Levex is een merk dat in 2013 is ontstaan uit een samenwerking tussen twee pioniers en sterke bedrijven in de sector; Virtilis en Vankim, om gistextract te produceren. Wie zijn wij? We noemen onszelf een oplossing partner. Verantwoordelijk voor de eindproducten van onze klanten. De eerste en enige producent van gistextract in TURKIJE. Wat doen we? Innovatiegerichte producten via unieke productie...
Portfolio (2)
... polyfosfaten, melkderivaten en toegevoegde gluten. Ingrediënten: Italiaanse kalkoenfilet, zout, aroma's en specerijen, dextrose, fructose, smaakversterker E 621, antioxidant E 316, conserveermiddelen E 250. Gewicht: ongeveer 8,00 – 8,50 kg geheel gekookt. Verpakking: De afgekoelde kalkoen wordt gewikkeld in een herbruikbare beschermende hoes, vervolgens gebonden en tenslotte vacuüm verpakt in transparante Cryovac en gepasteuriseerd.
Portfolio (4)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Sel du Roussillon "L'Exotique" compositie: Zeezout uit de Middellandse Zee (Gruissan), Massalé en hete peper. Handgemaakt zeezout uit Roussillon. Dit natuurlijke zout is een echt voedingsmiddel met al zijn sporenelementen, zijn zoöplankton en fytoplankton en is niet zoals de gebruikelijke zouten een simpele smaakversterker. Dit zout bevat geen toevoegingen, geen onttrekkingen. Glazen pot van 140g...
Portfolio (198)
Zwitserland, Hendschiken
...Diepvriesproducten voorgebakken, 76g Ingrediënten: Tomaten 29%, (zuurteregelaar citroenzuur), tarwemeel, water, kaas 10%, champignons (antioxidant ascorbinezuur), plantaardige vetten en oliën ongehard (palmvet (duurzaam), raapzaadolie), zetmeel, gist, ham (nitrietpekelzout conserveermiddel E250, stabilisator E452, zuurteregelaar E331), uien, keukenzout, sojavollmeel, smaakversterker...
Bijpassende producten
Pizza Hapjes
Pizza Hapjes
Andere Producten
Hamtop
Hamtop
Portfolio (7)
...Gebakken uien zijn een smaakversterker die bedoeld is als toevoeging aan gerechten om ze specifieke smaakkwaliteiten te geven. Ze worden gebruikt in de voedselverwerking, de culinaire sector, de bakkerij, de vlees-, delicatessen- en visindustrie.
Portfolio (3)
Frankrijk, Massy
...Mono Propyleenglycol (MPG) USP, dat voldoet aan de zuiverheidscriteria van de USP-farmacopoeia, gecodeerd als E1520, kan veilig worden gebruikt als bevochtiger, oplosmiddel en emulgator in de onderstaande producten: - hulpstof (niet-actief ingrediënt) in farmaceutische producten - voedingsadditief (E1520) in lage doses als emulgator, conserveermiddel, smaakversterker en bevochtiger, met name voor...
Portfolio (3)
Italië, Madone
Prosol vormt innovatieve oplossingen voor een breed scala aan voedingsproducten. Sinds het begin van zijn activiteiten in 1974 wordt Prosol geleid door zijn kernwaarden: innovatie en biotechnologisch onderzoek in elk van zijn bedrijfsgebieden. Prosol produceert voedingsingrediënten voor zuigelingenvoeding, voedsel en voedingssupplementen voor dieren, om de immuunrespons, prestaties te verbeteren ...
Portfolio (5)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play