Metarom France is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de creatie, productie en distributie van aromatische oplossingen en karamel voor de voedingsindustrie. Gevestigd op de zoete voedingsmarkt en actief in de sector van voedingsingrediënten, wordt het bedrijf, gevestigd in Boves (80), in de Hauts-de-France, gedragen door zijn waarden van duurzaamheid, veiligheid en ethiek. Zijn 140 medew...
Portfolio (50)
Frankrijk, Marseille
...Rijstvermicelli zijn zachte en glibberige noedels gemaakt van rijstmeel en water. Ze zijn ideaal voor soepen, salades, loempia's of roerbakgerechten. Ze behouden de delicate smaak van rijst zonder enige zuurheid en fungeren als smaakversterker voor het gerecht als geheel. Gemakkelijk en snel te bereiden, zijn dit noedels van zeer hoge kwaliteit.
Portfolio (12)
Frankrijk, Feurs
Sinds 1855 is het familiebedrijf Nigay gespecialiseerd in de productie van karamel die in verschillende vormen (vloeibaar, pasta, poeder of stukjes) door ambachtslieden en de voedingsindustrie wordt gebruikt. Het heeft zich op Europees en internationaal niveau weten te vestigen als de expert in karamel in de breedste zin van het woord, dankzij zijn erkende knowhow in aromatische karamels, kleursto...
Portfolio (6)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Sel du Roussillon "L'Exotique" compositie: Zeezout uit de Middellandse Zee (Gruissan), Massalé en hete peper. Handgemaakt zeezout uit Roussillon. Dit natuurlijke zout is een echt voedingsmiddel met al zijn sporenelementen, zijn zoöplankton en fytoplankton en is niet zoals de gebruikelijke zouten een simpele smaakversterker. Dit zout bevat geen toevoegingen, geen onttrekkingen. Glazen pot van 140g...
Portfolio (198)
Frankrijk, Massy
...Mono Propyleenglycol (MPG) USP, dat voldoet aan de zuiverheidscriteria van de USP-farmacopoeia, gecodeerd als E1520, kan veilig worden gebruikt als bevochtiger, oplosmiddel en emulgator in de onderstaande producten: - hulpstof (niet-actief ingrediënt) in farmaceutische producten - voedingsadditief (E1520) in lage doses als emulgator, conserveermiddel, smaakversterker en bevochtiger, met name voor...
Portfolio (3)
Frankrijk, Marseille
...Bij het aperitief zullen de truffelolijven de smaakpapillen van uw gasten verwennen. Ingrediënten Olijven (60%), zonnebloemolie (30%), truffel (2,4%), azijn, zout, suiker, antioxidant ascorbinezuur E300, zuurgeregulator melkzuur E270, smaakversterker natriumglutamaat E621. In de productieomgeving worden de volgende allergenen verwerkt: selderij, lupinen, visafgeleiden, melkafgeleiden, noten. De...
Portfolio (145)
Frankrijk, Bréal-Sous-Montfort
...Stel je voor als een "gereedschapskist" voor de keuken, "Cooking Box" verzamelt de selectie van de beste fondsen, fumets en bouillons van de nieuwe generatie van Saveur! - Formulering zonder palmolie en zonder smaakversterkers - Zorgvuldig bestudeerd zoutgehalte - Een verklaring van Natuurlijke Aroma's in overeenstemming met de nieuwe geldende regelgeving Toepassing: Basis sauzen Kant-en-klare gerechten Soepen Zeevruchten Kruiden voor groenten of salades Fondsen, bouillon, visfumet, natuurlijke aroma's, zoutreductie, zonder palmolie, zonder smaakversterker, 100% natuurlijke ingrediënten...
Portfolio (3)
Frankrijk, La Rochelle
...Het Fijne Zout, afkomstig van Grof Zout, wordt gedroogd en gemalen tot een geschikte korrelgrootte die de smaak van onze voedingsmiddelen benadrukt. Laten we niet vergeten dat grijs zeezout niet alleen een uitstekende conserveermiddel is, maar ook een smaakversterker! Het Fijne Zout wordt gebruikt voor op tafel en natuurlijk in de keuken! GEWICHT: 0,500 kg...
Portfolio (91)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play