Spanje, El Puntal (murcia)
... wordt beschreven als een hartige, vlezig en bevredigende smaak. MSG wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie als smaakversterker om de smaak en acceptatie van bewerkte en ingeblikte voedingsmiddelen te verbeteren. Ondanks enkele controverses over de veiligheid bij grote hoeveelheden, is MSG goedgekeurd door verschillende voedselregelgevende autoriteiten over de hele wereld en blijft het een veelvoorkomend ingrediënt in veel voedingsproducten vanwege zijn vermogen om de smaak economisch en efficiënt te verbeteren. CONTAINER: 5kg, 25kg en 200kg IBC...
Portfolio (204)
Spanje, La Linea De La Concepcion
...NEOHESPERIDIN DIHYDROCHALCONE (NH-DC) is een niet-calorische zoetstof en smaakversterker. NH-DC is 1.500-1.800 keer zoeter dan sucrose bij de drempelconcentratie. Het is zeer belangrijk vanwege de synergistische zoetheid wanneer het wordt gecombineerd met andere zoetstoffen, zowel bulk- als hoge-intensiteit. Cosmetica: Tandpasta, mondwater, enz. Voeder: De toevoeging van NH-DC verbetert de smaak van het voer en daardoor de dagelijkse voeropname.
Portfolio (10)
Spanje, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIËNTEN: Wang, vlees en varkenshuid, eiwit, aardappelzetmeel, zout, glucosestroop, melkproteïne, specerijen, stabilisator (di- en polyfosfaten), smaakversterker (E621) en antioxidant (natriumascorbaat). Natuurlijke runderdarm. Kan sporen van soja bevatten.
Portfolio (28)
Spanje, El Puerto De Santa María
...Ecologisch Citroenzuur. Het is de ideale voedseladditief voor een verscheidenheid aan gerechten, dankzij de vele toepassingen en de hoge oplosbaarheid, waardoor het een gemakkelijk te gebruiken product in de keuken is. Het fungeert als conserveermiddel en antioxidant, smaakversterker, gelvormer voor jam, het is geschikt voor het marineren van vlees, als smaakmaker in de bakkerij of als textuurversterker in de productie van gepasteuriseerde kazen, naast nog veel meer functies.
Portfolio (7)
...nootmuskaat, knoflook en kurkuma, tomatenpoeder), zwarte truffel, smaakversterker, zuurgeregulator (citroenzuur), antioxidant (ascorbinezuur), zout, calciumchloride, stremsel, melkferment, conserveermiddelen: lysozym (afgeleid van ei), Natamycine op de korst. Smaak: Intens Aroma: Kenmerkend voor schapenkaas met het aroma van truffel. Kleur: Lichtgeel met zwarte aderen van truffelpasta. Consistentie: Hard Verwijder de kaaskorst voor consumptie.
Portfolio (10)
Spanje, La Vaguada
... natuurlijke kleurstof en smaakversterker; kurkumapoeder is een van de meest gebruikte specerijen in de Indiase gastronomie. Er zijn onderzoeken uitgevoerd waaruit blijkt dat kurkuma eigenschappen heeft die helpen bij het bestrijden van ziekten zoals kanker, artritis en diabetes. Kurkuma in poedervorm is een zeer gezond product met geweldige eigenschappen die bijdragen aan het verbeteren van onze gezondheid.
Portfolio (10)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play