Italië, Pergola
De houtoven Rossofuoco is een symbool van innovatie in de sector, dankzij zijn revolutionaire systeem van gescheiden verbranding. Het resultaat van een nauwe samenwerking met professionals en ervaren technici, is dit systeem ontworpen om een perfecte bereiding en een authentieke smaak te garanderen, waarbij wordt voorkomen dat de gerechten in contact komen met as en rook. Bovendien maakt het geava...
Portfolio (154)
Italië, Novoli
Al meer dan een decennium onderscheidt ons bedrijf zich met passie en toewijding in de groothandel en detailhandel van gastronomische landhuisjes, authentieke producten van uitmuntendheid uit onze regio. De lange ervaring die we in de sector hebben opgedaan, heeft ons in staat gesteld om diepgaande vaardigheden te ontwikkelen en een minutieuze aandacht voor elke fase van de productie. Van de sele...
Portfolio (71)
LA VENETA is een agrofoodbedrijf gevestigd in Loreggia, in de provincie Padova, dat al jaren een actieve rol speelt in de distributie van groenten en fruit van de I en IV gamma. Het familiebedrijf, dankzij zijn ervaringen en ondernemerschap, is in staat om verse en seizoensgebonden producten van hoge kwaliteit te leveren en te commercialiseren, voornamelijk afkomstig van de beste Italiaanse landbo...
Portfolio (20)
Italië, Moio Della Civitella
...De tomatensaus is een condiment op basis van gekookte tomaten, dat als hoofdingrediënt wordt gebruikt in talrijke recepten uit de Italiaanse en internationale keuken. De bereiding van deze saus begint met het koken van de tomaten, die doorgaans worden gepeld, ontdaan van zaden en langzaam worden gekookt tot ze een dikke en homogene consistentie bereiken.
Portfolio (16)
Italië, Marmirolo
... geconcentreerde halffabrikaat Pizza delivery, zal dankzij de aanwezigheid van nuttige natuurlijke enzymen effectiever en sneller reageren op het koken; uw pizza zal smeltend, alveolair, licht en langer lekker zijn. Van de oven naar de tafel thuis.
Portfolio (56)
...Professionele magnetron met elektronische bediening 1000 Watt vermogen - 26 liter inhoud - volledig van roestvrij staal - Vaste bodem in keramisch glas GN ½ - Flexibel koken dankzij de opties om de tijd te verdubbelen en te verdrievoudigen met de geprogrammeerde toetsen X2 en X3...
Portfolio (26)
...Het concentraat kan direct aan de bereiding worden toegevoegd tijdens het koken, verdund met water naar voorkeur. Het kan ook worden gebruikt om meer body aan een tomatensaus te geven, of als vervanging voor vergelijkbare producten zoals béchamel en ketchup. Het concentraat is niet schadelijk voor de gezondheid, maar heeft daarentegen antioxidante eigenschappen vanwege het hoge lycopeengehalte. Dit is een natuurlijke stof, een van de carotenoïden, en komt voor in veel voedingsmiddelen. In feite zijn tomaten de grootste bron van lycopeen, en koken verhoogt de gunstige effecten ervan.
Portfolio (6)
Italië, Guardiagrele
...Voor de bereiding van snelle en veelzijdige banketbakkersroom met een fluweelachtige consistentie, bestand tegen koken en invriezen. Formaat: 10 kg Dosering: 100%...
Portfolio (91)
... DAGELIJKSE ZAAK We ontwikkelen onze producten en bedenken elke dag nieuwe uitgebreide oplossingen, waarbij we zowel het Voedselwetenschap Centrum als leden van de Special Forces uit verschillende landen en top spelers in de buitensportsector betrekken in het proces. BEREID JE MAALTIJD IN ELKE OMSTANDIGHEID Gemakkelijk te gebruiken wanneer je geen kans hebt om water te koken. Zespakken: - alpha - bravo - charlie Bevat 6 maaltijden, als bonus: verwarmingszak + 1 element! Brandduur: 40 minuten Product: 100% Bio Zespakken: - alpha - bravo - charlie...
Portfolio (93)
Italië, Orbassano
...Deze grote halve maanvormige ravioli, gevuld met spinazie en ricotta, is ontworpen om de meest veeleisende smaken te bevredigen en is ook geengineerd om een ideale verhouding tussen deeg en vulling te bieden. De pastadeeg en de royale afmetingen kunnen de vulling omsluiten zonder te scheuren tijdens het koken. De vulling is een symfonie van smaken en texturen. Verse, licht gebakken spinazie en hoogwaardige, zachte en romige ricotta creëren een perfecte balans van lichtheid en smaak.
Portfolio (57)
Italië, MILANO
...Als je een liefhebber bent van oliën, zowel voor gebruik in dressings als voor gebruik in de keuken tijdens het koken, moet je absoluut die van Zeta olio proberen. We hebben het hier over een zonnebloemolie, die zeer licht en echt veelzijdig is. Het kan namelijk gebruikt worden om smakelijke salades of hoofdgerechten op smaak te brengen, maar ook om een aantal echt heerlijke kookfases te ondersteunen. Een eenvoudig product, maar met een duidelijke en goed gedefinieerde structuur. VERPAKKING VAN 2 1 STUK EURO= 5,20 1 PALET 48 DOZEN VERVALDATUM 15/02/2026 MINIMALE BESTELLING 30 PALETTEN...
Portfolio (229)
Italië, Besana In Brianza
...): 325 INTERLAMINAIRE SCHUIFSTERKTE NOL RING: ASTM D 2344: Amine/DER 331 Epoxyhars DROGE SCHUIFSTERKTE (MPA): 64.4 DROGE SCHUIFSTERKTE (PSI): 9340 SCHUIFSTERKTE RETENTIE 72 UUR KOKEN (%): 95% OPBRENGST: 250 (16 en 22 micron) TEX: 2000 (16 en 22 micron) PRODUCTIEREGIO: Noord-Amerika...
Portfolio (47)
...Bacalao is, onder de visproducten, een van de meest uitdagende, vooral vanwege de voorbereiding voor het koken: het is een vis die tijd, aandacht en veel geduld vereist. Met ons recept hoeft u aan niets te denken, u kunt genieten van een smakelijk, modern en verfijnd gerecht in slechts enkele minuten.
Portfolio (45)
Italië, Ripalimosani
...Onze productielijn voor groente- en fruitproducten is ontworpen om elke fase van het productieproces te volgen, waarbij kwaliteit en veiligheid worden gegarandeerd. Het omvat systemen voor wassen en reinigen, koken en blancheren om de organoleptische eigenschappen te behouden, en concentratie om het product te optimaliseren. Pasteurisatie en sterilisatie zorgen voor langdurige conservering...
Portfolio (6)
Italië, Borgo Veneto Pd
La Fattoria del Sole, een agrarische parel gelegen in Borgo Veneto, in de weelderige provincie Padova. Al bijna een eeuw lang, doorloopt ons familiebedrijf drie generaties van toewijding en passie voor de landbouw, gespecialiseerd in de productie en commercialisering van hoogwaardige groenten en fruit. In 2018 hebben we onze capaciteiten uitgebreid door een modern laboratorium te openen in Casale...
Portfolio (9)
Italië, piano di sorrento (na)
... die houden van een pittige en verfrissende citrus smaak, waardoor het ideaal is voor culinaire toepassingen of als verfrissende drank. Verpakt in zowel plastic als houten kratten, wordt de Lemon Verdello handmatig behandeld met bladeren om de kwaliteit en versheid te waarborgen. Dit zorgvuldige behandelingsproces behoudt de natuurlijke oliën en smaken van de citroen, waardoor het een populaire keuze is voor zowel thuiskoks als professionele chefs. Of het nu wordt gebruikt in koken, bakken of als garnering, de Lemon Verdello voegt een pittige en levendige toets toe aan elk gerecht.
Portfolio (29)
Italië, Avellino
...Bosch Koken & bakken Of je nu een topchef bent of het tegenovergestelde, onze ovens, kookplaten, magnetrons en accessoires maken het eenvoudig om perfecte resultaten te behalen bij elke maaltijd. Koffie & ontbijt Ochtenden eenvoudig gemaakt Wie zegt dat jouw keuken niet kan concurreren met je favoriete café? Onze verrassend eenvoudige koffiezetapparaten kunnen met één druk op de knop een heel...
Portfolio (9)
...Koken is het belangrijkste proces voor voedselbereiding. Het moet de gezondheidsvoorschriften respecteren en tegelijkertijd de wijziging van de voedings- en organoleptische eigenschappen van het product vermijden. De VOMM Turbo Cooker maakt het mogelijk om een product te verkrijgen dat perfect homogeen en constant in de tijd is. Het VOMM-proces, vergeleken met traditionele processen, heeft een...
Portfolio (5)
...Levende HELIX ASPERSA MULLER MESSAPICA slakken, gezuiverd, droog en handmatig geselecteerd, klaar om te koken. Zak van 1000 g.
Bijpassende producten
HELIX ASPERSA MULLER MESSAPICA
HELIX ASPERSA MULLER MESSAPICA
Portfolio (1)
Italië, Musile Di Piave
... waternet aan te sluiten, 2 elektrische waterinlaatkleppen en 1 elektrische wateraflaatklep. Functies: - Automatische inlaat van warm en koud water - Instelling van datum en tijd - Automatisch en/of uitgesteld herstel van de kookcyclus, met inlaat van warm water - Nachtkoken met voedselbewaring op lage temperatuur - Automatische afkoeling met inlaat van koud water na het koken Kan koken: vaste en vloeibare producten...
Portfolio (10)
Italië, Forlì
...kalium, fosfor, koper en zink. Biologische rauwe boekweit is ideaal voor het koken van soepen en bouillons met groenten, maar kan ook worden gebruikt bij de bereiding van speciale pasta's zoals pizzoccheri of polenta taragna. Met rauwe boekweit is het ook mogelijk om uitstekend brood te maken. De onthulde boekweitzaden hoeven niet te worden geweekt; het volstaat om ze onder stromend water te spoelen en ze in een pan met gezouten water te koken (verhouding: 1 deel boekweit en 2 delen water) gedurende 20-30 minuten, totdat het water volledig is opgenomen.
Portfolio (50)
...maar is tegelijkertijd goed herkenbaar door zijn organoleptische eigenschappen. Naast het vers consumeren, wordt het vaak gebruikt als ingrediënt voor koken. Een klassiek voorbeeld is pizza, waar het op wordt gelegd om een andere smaak te geven dan gebruikelijk.
Portfolio (10)
LA LUMACA BIANCA Een helicultureel bedrijf uit Brescia (Ghedi) dat gespecialiseerd is in de productie, volgens een volledig biologisch natuurlijk proces, van eetbare slakken van de soort Helix Aspersa. Onze levende slakken worden gekweekt volgens de productienorm "Filiera Lumache Italiane", die voor onze schattige weekdieren alleen biologische voeding voorschrijft die strikt in eigen huis wordt ge...
Portfolio (1)
Italië, Giarre
FC Food distributie - basis verse pizza - basis diepvriespizza - pizza romana puccia - focaccia's - gevulde pizza - verse panini - verpakte panini - bakkerijproducten - ambachtelijke Siciliaanse granita - pistache granita - koffie - amandel - moerbei - meloen - watermeloen - amandel - kokos - munt - vijg - citroen granita - warme maaltijden - arancini ragù - arancini pis...
Portfolio (7)
Italië, Pescara
LUMACA ITALIA is een Italiaans bedrijf dat zich uitstrekt binnen de velden van de prachtige stad Sant'angelo, dat is geclassificeerd als een van de mooiste dorpen van Italië (pe), en respectvol is ten opzichte van de omgeving waarin het zich bevindt. Ons bedrijf houdt zich bezig met de volledige cyclus van de kweek van gastronomische slakken, buitenshuis. We zijn gespecialiseerd in de productie en...
Portfolio (5)
Italië, Calatafimi Segesta
...Veelzijdige olie. Ideaal om de kwaliteit van voedsel zowel tijdens het koken als rauw te benadrukken en te waarderen, waar het bijzonder goed in is. Geweldig met gebakken groenten, met gebraden vlees, met gebakken vis, met hartige taarten, perfect voor het op smaak brengen van salades, bij de bereiding van pinzimonio en op gegrilde groenten.
Portfolio (3)
Italië, Campobasso
... wordt vermeden. De PBG-bak daarentegen maakt het mogelijk om plantaardige voedingsmiddelen van elke soort te steriliseren, mits ze zich in geschikte voedselcontainers bevinden; bovendien maakt het koken tot 100°C met stoom, in water of in andere vloeistoffen mogelijk. BM50 EASY-D beschikt over een enkele bak voor het koken en steriliseren van voedingsmiddelen. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met smart control functie, waarmee het systeem kan worden gecontroleerd en op elk moment en overal met het systeem kan worden gecommuniceerd.
Italië, Controguerra
... eenvoudige goedheid van de saus maken deze producten ongeëvenaard en gewaardeerd door veel consumenten. De consument hoeft alleen de pasta of rijst apart te koken en zodra deze klaar is, "stir fried" in dezelfde pan met de Condipresto-saus die je ondertussen hebt verwarmd en voorbereid, "klaar" in een paar minuten. Er is niet meer te zeggen, want de saus is in wezen klaar met al zijn ingrediënten...
Portfolio (4)
Italië, Trieste
... : 250 ongeveer volgens product De potten voor de conserven van WECK ® worden in dik glas gedaan om zich tegen het koken en de sterilisatie te verzetten . Aangezien de deksels in glas zijn , kunnen niet roesten . Hun voordeel : zij kunnen gebruikt en opnieuw gebruikt worden , nog en nog ! De Weck ® - verbindingsstukken zijn rubberen natuurlijk . Wanneer uw conserven worden gedaan en juist gesteriliseerd , buigt languette van het verbindingsstuk naar voorover daar . Het is de natuurlijke visuele indicator die uw WECK ® - conserven zich goed hebben gesteriliseerd . Alle potten van de WECK ® - reek...
Portfolio (49)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play