Frankrijk, Paris
Ons bedrijf KYKLOS Green Trade is een Franse onderneming, opgericht in 2021. Wij zijn een gespecialiseerde groothandel in voedingsproducten. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige oliën, meel en suikers aan voor professionals in de voedingsindustrie, restauranthouders, bakkers en patissiers. Wij selecteren onze producten zorgvuldig om onze klanten voedingsmiddelen te garanderen die voldoen a...
Portfolio (15)
Frankrijk, La Vicogne
Bio Fast is een producent van biologische groenten. Sinds 20 jaar streven we ernaar om kwaliteitsgroenten te produceren op onze familieboerderij in het noorden van Frankrijk. In 2015 hebben we ervoor gekozen om onze onderneming om te schakelen naar biologische landbouw om te voldoen aan de verwachtingen van de samenleving en meer in lijn te zijn met onze overtuigingen. Vandaag de dag kunnen we ...
Bijpassende producten
Aardappelen
Aardappelen
Andere Producten
Aardappelen
Aardappelen
Portfolio (15)
CSI is gespecialiseerd in de studie, de fabricage, de assemblage en de opstart-afstemming van IR (Infrarood) elektrische of gasinstallaties, UV (Ultraviolet), EB (ELECTRON BEAM). Wij bieden ook verbeteringen van bestaande apparatuur aan. Wij bieden onze diensten voornamelijk aan voor de volgende sectoren: AUTOMOBIEL, VOEDSEL, COIL COATING, LIJMEN, TECHNISCH BETON. In de AUTOMOBIEL sector variëren...
Portfolio (84)
Frankrijk, Avançon
Sinds 2009 beantwoordt Samuel Pocquet, een gepassioneerde imker, aan de behoeften van professionals met een aanbod van honing in bulk. Bij Pocquet Apiculture bieden we vaten van 300 kg of emmers van 20 of 40 kg aan, voornamelijk voor de "Miel de Fleur" en de "Miel de Tilleul". Onze producten worden vervaardigd met respect voor traditionele processen, terwijl we moderne extractietechnieken gebruike...
Portfolio (62)
Frankrijk, Bertrimoutier
...Op aanvraag Kwartels met hoofd, voorafgaand ontdaan en klaar om te koken, met een minimumgewicht van 220 gram. Verpakt in een schaal van 2, 4 of 6. Houdbaarheidsdatum (THT) van 14 dagen. Familieformaat Verpakt in een doos van 10 of 20 kwartels. Houdbaarheidsdatum (THT) van 14 dagen.
Portfolio (68)
Frankrijk, Kervignac
SDTN-KREPELEK, een Bretoense onderneming opgericht in 2000, is gespecialiseerd in de levering van automatische productielijnen voor alle producten op basis van vloeibare deeg (Crêpes, Galettes, Pancakes, Blinis, Bricks, Diouls, Omeletten, nems, Samoussas, Blintze, Injera, Nalesniki, Krokieti, Oladi, Palatschinken, Pfannkuchen…). De lijnen worden op maat gemaakt met een mogelijke verwarming op gas ...
Portfolio (24)
Frankrijk, Perriers-Sur-Andelle
Professionele Apparatuur voor Pizzeria's, Bakkerijen en Patissiers: Ontdek Restoconcept Restoconcept is uw ideale partner voor de aankoop van hoogwaardige professionele apparatuur voor pizzeria's, bakkerijen, patisserieën en professionele keukens. Wij bieden nieuwe en tweedehands materialen aan, zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van de horeca. Onze Top Apparatuur: - Profess...
Portfolio (401)
Frankrijk, Arengosse
... zout van hoge kwaliteit een knapperige textuur en authentieke smaak naar uw gerechten. Mediterrane Groenten : Tomaat, biet, paprika, prei, heilige basilicum en oregano, allemaal zorgvuldig geselecteerd op hun versheid en rijkdom aan smaken. Veelzijdige Toepassingen : Koken : pasta- of rijstgerechten om hun smaak te versterken en uw smaakpapillen te verwonderen, ratatouille, Tian van groenten... Grillen : Ideaal om vlees en vis van de grill op smaak te brengen, wat een zomerse toets aan uw barbecues toevoegt. Referentie:SEL000025...
Portfolio (200)
... smaakvolste, met meer uitgesproken en geconcentreerde aroma's dan andere soorten. Gebruik: Je kunt onze wilde vijgen gewoon zo eten als snack, of ze snijden om te koken. Ze kunnen ook worden gemengd met infusies, jam of zelfs taarten. Ze passen heel goed bij een hartig gerecht zoals eend. Je kunt ze ook rehydrateren voor een zachter resultaat. Receptideeën: Vijgen-kamille-infusie, eendenborst met vijgen, vijgen-hazelnootcake. DOOS: 7Kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Le Sen
... oogst van de balsemhoutboom van Peru gebeurt in opeenvolgende fasen: de schors wordt verbrand en deze specifieke plekken worden bedekt met stukken stof die de exsudaten absorberen. De stof wordt vervolgens geperst en de balsem wordt gezuiverd door middel van koken en filtratie. Ref: PEROHE1 Productfamilie: DE PEN Type extract: Etherische olie Land van fabricage: FRANKRIJK Land van oogst: EL SALVADOR Deel van de plant: Exsudaat Categorie van gebruik voor particulieren: Ingrediënt Botanische naam: Myroxylon baume var. pereirae (Royle) Samenstelling: 100% Puur en natuurlijk.
Portfolio (97)
Frankrijk, Maubeuge
...Deze hoogwaardige halal schapenworst is ideaal voor het maken van worst en merguez. Stukken van 5 tot 8 meter ingewreven op een enkele stevige plastic buis, dit product is zeer eenvoudig en praktisch in gebruik. Het zal een aanzienlijke tijdsbesparing opleveren bij het maken van uw worsten/merguez. De kwaliteit AB+ is het kwaliteitsniveau tussen AB en A voor een natuurlijk darm. Het heeft een zachte textuur maar is zeer sterk om bestand te zijn tegen de vulling, het koken en het roken. Referentie: ART0130...
Portfolio (33)
Frankrijk, Castelnaudary
...In Frankrijk, in Castelnaudary, bereiden we deze "tomaten" cassoulet uit Toulouse volgens een traditioneel recept. We koken de worstjes en de bonen van Franse oorsprong in een bouillon waarvan het familierecept al 3 generaties geheim wordt gehouden. Vetten: 4,3 g Waarvan verzadigde vetzuren: 1,7 g Koolhydraten: 11,0 g Waarvan suikers: 0,6 g Vezels: 4,6 g Eiwitten: 11,0 g Zout: 0,66 g...
Portfolio (56)
Frankrijk, Gonesse
... microbiologie. Met een netto gewicht van 180 g per UVC zijn deze brickbladen verpakt in plastic folie met paraffinepapier, en zijn ze beschikbaar in dozen van 50 UVC. Ze zijn perfect voor professionals in de horeca en liefhebbers van thuis koken die op zoek zijn naar een betrouwbaar en kwaliteitsproduct.
Portfolio (33)
Frankrijk, Paris
...De orecchiette buononaturale worden semi-artisanaal vervaardigd door middel van bronzen extrusie, met eenvoud en passie, in de vruchtbare provincie Irpinia, in het zuiden van Italië. Het deeg, bestaande uit durumtarwe en water, is ontworpen om optimaal bestand te zijn tegen het koken. Onze gedroogde pasta's ondergaan gemiddeld 30 uur drogen bij een maximale temperatuur van 50 graden Celsius en...
Portfolio (200)
Frankrijk, Montelimar
...plantaardige olie), eiwitten, natuurlijke vanille-aroma. Productiemethode: Traditioneel koken in een koperen ketel in de open lucht. Honing en glucosestroop worden in de ketel gekookt, gevolgd door eiwitten, gekookte suiker, amandelen en pistachenoten. Allergenen: Amandelen, ei, mogelijke sporen van noten. Al onze nougats zijn gegarandeerd GLUTENVRIJ. Opslagaanbevelingen : Bewaren op een droge en gesloten plaats tussen 18 en 22°C. Houdbaarheidsdatum: 12 maanden...
Portfolio (154)
Frankrijk, Joinville-Le-Pont
...Herontdek het koken en zijn smaken met onze innovatieve natuurlijke culinaire hennepolie, afkomstig van biologische landbouw, gemaakt in Frankrijk. Culinaire olie gemaakt van biologische hennep, oregano en chilismaak. Eenvoudig en snel in gebruik, druk op de pomp en breng op smaak naar wens.
Portfolio (222)
Frankrijk, Saint-Gaudens
...Neutraliseert alle slechte geuren (tabak, koken, schimmel...) Verspreidt een aangename geur: 6 trendy geuren beschikbaar Biologisch afbreekbaar en niet giftig Langdurige permanente werking: tot 8 weken...
Portfolio (200)
Frankrijk, Tassin-La-Demi-Lune
...De zwarte rozijn of de kishmish sia in het Perzisch wordt verbouwd in Afghanistan. Het onderscheidt zich van andere rozijnen door zijn kleine rode en zwarte vorm en zijn gebruik. De smaak is van nature zoet en bevat geen toevoegingen. Je kunt deze zwarte rozijn koken om een gekarameliseerde smaak aan je gerechten te geven. Je kunt deze rozijnen ook aan je salades toevoegen voor een heerlijke toets. Of je kunt ze direct als aperitief consumeren.
Portfolio (39)
Frankrijk, Port-Sainte-Foy-Et-Ponchapt
...Klaar voor gebruik Tijdwinst Geen verlies De juiste dosis Verliest geen water tijdens het koken Al gepeld Ook verkrijgbaar in ongeschilde versie met antioxidant Gebruik : – Voor de patisserie (crumbles, taarten...), in huisgemaakte compote, als bijgerecht... – Geschikt voor de industrie...
Portfolio (3)
Frankrijk, Lyon
... natuurlijke samenstelling die respectvol is voor de huid en het milieu. • Gemaakt in Frankrijk en gecertificeerd biologisch volgens Cosmos* om de traceerbaarheid van de ingrediënten te waarborgen. • Vervaardigd volgens het traditionele recept van Aleppo-zeep. • De meesterzeepmaker volgt de traditionele methode van verzeping door het koken van oliën, om een zeep te verkrijgen die rijk is aan essentiële vetzuren, aanwezig in de edele oliën van olijf en laurierbessen.
Portfolio (184)
Frankrijk, Châteaurenard
...Geen reden om een ei te koken; een zachte en luchtige gelatine zou genoeg moeten zijn voor een kleine verwenpauze.
Portfolio (73)
Frankrijk, Cosne Sur Loire Cedex
... voorverwarmd voordat ze automatisch in de holtes van de mal worden geïnjecteerd. De duur van de mouldingcyclus is afhankelijk van de aard van het elastomeer en de vorm van het onderdeel. Na de vulcanisatie (koken) wordt het rubberen onderdeel uit de mal gehaald en gecontroleerd.
Portfolio (10)
Frankrijk, Marseille
...Jasmijnrijst, wereldwijd beroemd en erkend, onderscheidt zich door zijn lange, fijne korrels die tijdens het koken van nature naar jasmijn ruiken. De zachte en licht plakkerige textuur maakt het gemakkelijk om met chopsticks te eten, waardoor het een zeer gewaardeerde rijstsoort is bij consumenten. Het wordt vaak gebruikt in de Aziatische keuken, vooral als bijgerecht bij rijstgerechten. Rijk aan B-vitamines, ijzer en zink, is het ideaal voor mensen die op hun gezondheid letten.
Portfolio (12)
Frankrijk, Pledran
... - de sociale ruimtes (kantoor, pauzeruimte, enz.) (optioneel) - de apparatuur en alle benodigdheden (afhankelijk van de behoeften van de klant) - de winkel voor directe verkoop (optioneel) Afmetingen: * Breedte: 4m * Lengte: 10 tot 20m (maximaal / uitzonderlijk vervoer) Geschikt voor de richtlijnen van de CE-norm Transformatie: Snijden / Verpakken / Koken / Voorbereiding Oppervlakte: 40 tot 80 m² Duur van de uitvoering: 1 tot 3 maanden CATEGORIEËN: Alle soorten...
Portfolio (7)
Frankrijk, Belley
...FIXE-GANT De fixe-gant STN is 100% polyurethaan en is een systeem dat het mogelijk maakt om de handschoen in maas te verstellen voor een beter comfort. Maat medium, verkocht per zak van 100, voedselcontact. Maat Medium Functies Koken, Verpakken, Embossing, Kleding Beroepen Slachthuizen – Slagerijen, Vleeswaren – Vleesproducten Kleuren Wit, Blauw, Geel, Rood, Groen...
Portfolio (30)
Frankrijk, Rueil-Malmaison
...Blancheren, voor koken, koelen… continue thermische behandelingen zijn onze andere expertise. Het stoppen van enzymatische activiteit, het ontluchten van producten, het vastleggen van hun kleur, het behouden van zoveel mogelijk Brix-graden en smaken; dat zijn allemaal uitdagingen bij de thermische behandelingen van producten in blikken of diepgevroren met als doel voedselkwaliteit en veiligheid...
Portfolio (159)
Frankrijk, Paris
FEWWI, detailhandel in 100% natuurlijke cosmetica en superfoods, biedt een breed scala aan schoonheids- en welzijnsproducten met vele voordelen uit Afrika. Onze producten komen voornamelijk uit Senegal en we werken samen met kleine producenten in het kader van een solidaire, eerlijke en ecologische aanpak. We bieden een grote verscheidenheid aan producten voor het lichaam, het gezicht en het ha...
Portfolio (32)
Frankrijk, Caudry
Ontwerper en fabrikant van voedingsstoffen voor de voedingsindustrie, door de ontwikkeling van een assortiment technische stoffen voor het uitlekken en rijpen van kaas. Voedingsfilterstoffen. Kaasdoeken. Technische stoffen voor contact met voedsel. Technische stoffen voor voedingsgebruik. We ontwikkelen ook een assortiment voedingsstoffen voor de bakkerij, apparatuur voor rijskweken, rijskweken vo...
Portfolio (17)
Frankrijk, Frepillon
Bij FRAMACO SERVICES combineren we onze expertise in het ontwerpen van professionele keukens met reactievermogen en het gebruik van hoogwaardige materialen. Ons verhaal begon in 2012, voortgekomen uit de samenwerking van twee pioniersbedrijven: FRAMACO, opgericht in 1978 en gespecialiseerd in professionele keukens, en FOURNIER GUIGNARD, sinds 1956 erkend als de leider in commerciële koeling. Deze ...
Portfolio (24)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play