Logo

CASEIFICIO IGNALAT

VIA GIUSEPPE DI VITTORIO 13, Noci 70015
Italië
Bezorging
Bezorging: Wereldwijd
Oprichting
Oprichting: 1948
Werknemers
Werknemers: 50-99
Leveranciertype
Info
Productie
Over ons

10 Producten en diensten

Search
Stracciatella di Burrata - Kaasbereiding op basis van gescheurde pasta filata en room
Stracciatella is een typische zuivelspecialiteit uit Puglia, bestaande uit zachte handgescheurde slierten van filata-deeg en room; deze specialiteit k...
MOZZARELLA FIORDILATTE - FRESH PULLED CURD CHEESE
Mozzarella is een verse, gesponnen kaas die wordt gekenmerkt door een gladde, uniforme oppervlakte en een sneeuwwitte kleur met een elastische consist...
Caciocavallo - Rijpe Kaas
Caciocavallo is een halfgerijpte kaas met een elastische structuur, die uitsluitend van koemelk wordt geproduceerd en traditioneel met de hand wordt g...
BURRATA - FRESH PULLEN KAAK
De burrata, het paradepaardje van de typische kaastraditie uit Puglia, bestaat uit een handgemaakt omhulsel van mozzarella, gemaakt door onze kaasmake...
MOZZARELLA TRECCIA - FRESH STRING CHEESE
Mozzarella is een verse, elastische kaas met een gladde, uniforme oppervlakte en een sneeuwwitte kleur. De smaak is zoet en delicaat, en de geur is fr...
BURRATA MET ZWARTE TRUFFEL - FRESH PULL-KAAS MET ITALIAANSE TRUFFEL
Een rijke en elegante variant van klassieke burrata, die een sterke truffelsmaak vrijgeeft die de smakelijke en romige vulling van de burrata verrijkt...
Provolone - Half scherpe gerijpte kaas
Provolone stagionato is een gerijpte kaas van gesponnen deeg, geproduceerd met uitsluitend koemelk, traditioneel met de hand verwerkt en gevormd, en g...
GEROOKTE BURRATA - VANDAAG GEROOKTE FRESSE KAAS
Een handgemaakt filodeegpakketje met een romige vulling van handgescheurde mozzarella en room, natuurlijk gerookt. De gerookte burrata is de perfecte ...
CACIORICOTTA - GELEIDE ZOUTRICOTTA
Cacioricotta is een halfharde, cilindervormige kaas die typisch is voor de Pugliese zuiveltraditie. In de Pugliese keuken wordt dit product meestal g...
Caciotta met Melkzuurbacteriën - Stracchino Kaas met Melkzuurbacteriën
De caciotta fior di bontà is een verse kaas met toegevoegde melkfermenten, die een korte droogperiode ondergaat. Ondanks dat het een kaas met een half...

Betaalmethoden

PayPal
SWIFT-overdracht
Creditcard

Betaalvoorwaarden

SLOC - Stand-by kredietbrief

Beschikbare soorten levering (incoterms)

Verantwoordelijkheid:
Koper
Gedeeld
Leverancier

Locatie en Contact

CASEIFICIO IGNALAT
AddressVIA GIUSEPPE DI VITTORIO 13, IT-70015 Noci

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play