...wordt gekarameliseerde suiker toegevoegd totdat de juiste rijping is bereikt. Dik, licht alcoholisch en aangenaam van smaak, komt de smaak beter tot zijn recht als je het koel proeft als aperitief of als digestief na de maaltijd, zodat je de beste spijsverterende eigenschappen kunt ervaren.
Portfolio (2)
...hangen ze 90 dagen te drogen. In deze fase droogt de ham langzaam, daarna wordt hij gewassen en vervolgens aan de natuurlijke lucht gehangen. Nu begint de rijping, die in twee fasen is verdeeld: tot negen maanden in goed geventileerde ruimtes met natuurlijke luchtverversing, en tenslotte in de kelder voor een lange rijping.
Bijpassende producten
Gerijpte prosciutto crudo
Lokale gerijpte prosciutto
Andere Producten
Antipasto van het huis
Antipasto van het huis
Portfolio (2)
...) cel, waarna ze drie maanden rusten en langzaam drogen. Nu is het de beurt aan de zeelucht, die, voordat deze de vallei bereikt, de balsems van de bossen in de Apennijnen heeft gestolen. Afhankelijk van het seizoen worden de ramen geopend en zo gaat het negen maanden door. Dan gaat het naar de kelder: hier eindigt de rijping na twee jaar. Het resultaat is ontroerend, maar je moet bereid zijn om...
Portfolio (10)
Italië, Napoli
...Professionele machine voor het rijpen van vlees, met glazen deur om de rijping direct te volgen. Buitenstructuur van zwart gelakt plaatstaal, binnenkant van antibacterieel ABS, akoestisch signaal voor foutmeldingen, ventilatorgekoelde koeling. Specificaties Afmetingen 600x485x820h Inhoud 88lt W. 140 V. 220...
Italië, Treviso
...Uit de dij van het rundvlees wordt het hart van de bil gehaald, een nobele snit van uitstekende kwaliteit. Met een zorgvuldige verwerking en een droge, geventileerde rijping ontstaat een mager, mals en heerlijk product. GEWICHT: Ongeveer 1,60 kg INGREDIËNTEN: Halal Italiaans rundvlees, zout, specerijen, E252. KENMERKEN: Vrij van lactose en andere melkderivaten, glutenvrij en niet-GMO...
Portfolio (5)
...Parmigiano Reggiano van 30 maanden is een geconcentreerde smaakexplosie, kruimelig en korrelig, met een krachtige aroma. De kenmerkende smaak maakt het een triomf voor de smaakpapillen. De lange rijping maakt het een zeer verteerbaar product, rijk aan voedingsstoffen, geschikt voor mensen met lactose-intolerantie en voor jonge kinderen.
Portfolio (3)
Italië, Langhirano
...Als specialisten in grote rauwe hammen hebben we ook wat volgens ons de beste Prosciutto di San Daniele is, geselecteerd. Gemaakt in een beperkt gebied van Friuli, onderscheidt het zich door de typische langwerpige vorm en de aanwezigheid van het zampino. Bereid met alleen vlees van varkens die in Italië zijn geboren en grootgebracht, en zeezout, in een meer genereuze hoeveelheid dan bij de Parma, wat het een krachtiger smaak geeft. Rijping: 14/18 maanden Gemiddeld gewicht: kg. 9.5/11.5 Stukken per Hals: 2...
Portfolio (3)
Italië, Dorgali
...Verkregen uit de zuivere verwerking van Cannonau-druiven. Na een fermentatie op de schillen gedurende een periode van 15 tot 20 dagen, rijpt de partij voornamelijk in stalen tanks gedurende minstens 10 maanden, terwijl een klein deel wordt opgevoed in Franse tonneaux voor een periode van minder dan een jaar. Na de botteling volgt een rijping van 2 tot 3 maanden. Met een levendige robijnrode...
Portfolio (5)
Italië, San Donaci
...Wijn verkregen uit de vinificatie van Negroamaro-druiven (90%) en Malvasia Nera (10%). Productiegebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Rijping in barriques. In de neus komen aroma's naar voren van rijpe rode vruchten en confituren, gekruid met zwarte peper, zoethout, geroosterd en een balsamische noot van de mediterrane maquis. Ideaal bij harde kazen zoals Comté, Gorgonzola, vleeswaren zoals varkensbuik, chorizo, capocollo en gegrild rood vlees.
Portfolio (5)
Italië, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato is een traditionele kaas, gekenmerkt door een harde pasta gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk, met toevoeging van stremsel en zout. De Pecorino Toscano DOP Stagionato heeft een minimale rijping van 120 dagen en is uitermate geschikt om de gerechten van de Italiaanse traditie te verrijken.
Portfolio (10)
...Na de alcoholische en malolactische fermentatie volgt de rijping in een stalen tank tot de botteling. Verouderingscapaciteit: 3 jaar en meer afhankelijk van de oogst. Kleur: robijnrood dat na verloop van jaren neigt naar granaatreflecties. Aroma: wijnachtig, intens, breed en persistent.
Portfolio (4)
...Druivensoort: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Kleur: robijnrood, met paarse reflecties en neigend naar granaatkleur bij veroudering | Neus: wijn van grote elegantie. Er zijn fruitige aroma's waarneembaar zoals bosbes en braam, met geroosterde en vanilleachtige tonen van hoge kwaliteit | Smaak: in de mond is hij droog, warm en vol. De tannines zijn voelbaar, maar op een zachte manier dankzij de rijping in barriques. GASTRONOMISCHE COMBINATIES: Uitstekende wijn bij geroosterd vlees, in het bijzonder varkensvlees, lam en geit. Past goed bij wild. Ook een wijn voor contemplatie.
Bijpassende producten
Altropasso
Altropasso
Portfolio (1)
Italië, Codogno
...verwerking van melk tot kaas en rijping verplicht in het oorsprongsgebied moeten plaatsvinden; dus alleen melk en Italiaanse traditie. Om een kaaswiel van ongeveer 32-34 kg te maken, zijn 500 liter melk nodig, die binnen 1-2 uur na het melken in de kaasfabriek aankomt. De melk wordt 12-18 uur laten rusten, waarin een deel van het vet door afschuimen vrijkomt, waarna het kaaswiel wordt verwijderd zodat de halfvette melk die uitstekende kaas met een lange rijping kan geven, terwijl de smaak van verse melk behouden blijft.
Portfolio (4)
Italië, Milano
... rijping gebeurt door het toepassen van een programma dat in de tijd variaties in temperatuur, luchtvochtigheid en atmosferische druk beheert. De knoflookbol bestaat uit talrijke teentjes; het heeft een kleinere vorm dan normaal geproduceerde knoflook omdat de groei niet wordt geforceerd door chemische meststoffen of chemische producten in het algemeen. De teelt van de witte Polesano-knoflook vindt plaats op sedimentaire gronden die door de eeuwen heen zijn gevormd, rijk aan zand en slib, wat een productie van zeer hoge kwaliteit bevordert en de al bekende gezondheidskenmerken vergroot.
Portfolio (7)
... en de beste lokale peper. Na de natuurlijke rijping is het klaar om uw smaakpapillen te prikkelen met zijn intense en pittige smaak. Het is heerlijk om puur te proeven, gesmeerd op brood of pizza, ideaal voor het maken van smakelijke crostini en bruschetta's en om uw sauzen een unieke en onmiskenbare smaak te geven. Als u houdt van pittig en krachtige smaken, kunt u niet meer zonder dit product...
Portfolio (1)
Italië, Villafranca Piemonte
Met een nieuwe slachterij volgens CE-normen is Aimaretti een slachthuis voor varkensvlees en producent van kwaliteitswaren zoals salami en ham. De activiteit biedt een breed scala aan vleeswaren en hoogwaardige, verse, authentieke en op de meest strikte hygiëne- en gezondheidsnormen geslachte vleesproducten. De beste verse producten, gegarandeerd en zonder conserveermiddelen, om elke dag de smaak ...
Italië, Aidone
...gerijpte kazen of simpelweg mozzarella, die zich onderscheiden door hun authenticiteit, smaak en hygiënische veiligheid. Het bedrijf bestaat al meer dan een eeuw. In het teken van de meest gekwalificeerde traditie selecteert het de beste melk uit de provincie Enna en Sicilië, "benut" het klimaat voor de natuurlijke rijping van de zogenaamde "historische" zuivelproducten, die wijdverspreid zijn op de nationale en Europese markt. WE PRODUCEREN DE BESTE SICILIAANSE KAAS.
Italië, Potenza
... land bekend te maken, terwijl we in de loop der tijd de waarden en het respect voor de traditie behouden. Van de ervaring in het selecteren en snijden van het vlees, tot het inpakken en met de hand binden, worden onze vleeswaren met aandacht gevolgd gedurende het hele verwerkingsproces tot aan de rijping en verpakking. In de ambachtelijkheid van onze producten kan men de warmte en geur van onze wortels herontdekken. Dit zijn de kenmerken die ons begeleiden en ons nog steeds inspireren om te verbeteren en het Salumificio Bilancia voort te zetten.
Italië, Venezia
... geurige moutzoetheid en een aangename hoppige nasmaak. BIRRA VENEZIA ROSSA Ongefilterde Bock met een zachte en krachtige smaak. De lange tijd van fermentatie en rijping geeft het een kenmerkende ronde smaak, licht geroosterd en een diepe amberkleur. BIRRA VENEZIA BIANCA Vriendelijk en fluweelachtig. De hoge kwaliteit van gerstemout en tarwemout en fijne bovengistende gist geven deze Blanche een...
Portfolio (4)
Italië, Conegliano
... in Conegliano, waardoor Ca’Vittoria extra aandacht kan besteden aan de gezondheid en het welzijn van zijn wijnstokken - een kwaliteitskenmerk dat maar weinig andere domeinen, met percelen verspreid over de appellatie, kunnen claimen. De kelder van het landgoed, uitgehakt in de koele granieten heuvels, houdt Ca’Vittoria Prosecco op optimale temperaturen tijdens de fermentatie en rijping.
Portfolio (4)
Italië, Montelibretti
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.
Italië, Montalcino
...die op het zuiden en westen zijn gericht, liggen op eocene grond die afkomstig is van pietraserena, galestro en kalksteen. De kelder herbergt vaten van 25 hectoliter van Franse eik, vaten van 39 hectoliter van Slavonische eik en veertien barriques van verschillende houtsoorten die alleen voor de Rosso Toscano worden gebruikt. De rijping in eik voor de Brunello bedraagt drie jaar, gevolgd door een veroudering van zes maanden in de fles. De wijnen zijn van traditionele stijl.
Italië, Langhirano
Het bedrijf Barbieri Enzo houdt zich bezig met de productie en rijping van ham en is aangesloten bij het Consorzio Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo is gevestigd in Langhirano, in de provincie Parma, aan de Case Schianchi 8. Onder de activiteiten: - productie van ham - rijping van ham - verpakken van ham - verkoop van ham - levering van ham - vleeswarenfabrieken - hamfabrieken...
Italië, Santa Maria Di Sala
... een ervaring van het hoogste niveau. Gecommercialiseerde producten: een breed scala aan producten voor de hygiëne van uw stal en uw koeien, producten en vervangingsonderdelen voor uw melkinstallatie, ventilatie- en luchtontmenging systemen, producten voor de veeteelt in het algemeen. Melkkoeltanks van 100 tot 18000 liter, koelcellen voor vlees, rijping van kaas, groenten. Alle gecommercialiseerde producten worden geïnstalleerd en geleverd met een service van directe ondersteuning van ons.
Italië, Napoli
... leven we elke dag het verhaal van een oude balans. Hier wordt de zuurdesem met zorg behandeld en verfrist tot een volledige rijping van 36 uur. En hier ontstaat de lijn "Madre", het resultaat van de creativiteit van Cupiello en zijn vermogen om de oudste en meest natuurlijke ingrediënten te combineren: meel, eieren, suiker, boter en verse zuurdesem. Onze belangrijkste productlijnen zijn de Cornetti Madre, de lijn van vegan croissants, Muffins en individuele Taartjes, Viennoiserie, Napolitaanse specialiteiten en nog veel meer.
Italië, Montalto Pavese
... Italië is. Cantine di Mezzaluna vinifieert in zijn eigen kelder, waar naast het gebruik van barriques en tonneaux van eikenhout en tonneaux van acaciahout voor de rijping en veroudering van rode en witte wijnen, ook gebruik wordt gemaakt van betonnen wijnvaten met temperatuurcontrole, die de wijnen die moeten rijpen optimaal kunnen bewaren, en van de meest geavanceerde geïsoleerde roestvrijstalen vaten, waar kleine hoeveelheden worden behandeld voor blends en om meer controle te hebben over hun evolutie en rijping.
Italië, Chiuro
... rijpingsprocessen. Het moederbedrijf, gelegen in Semogo, is perfect geschikt voor de rijping van de Prosciutto De 'BAITA' en de Speck De 'BAITA', waarbij gebruik wordt gemaakt van de voordelen van de fijne en frisse lucht van de hoge bergen (1459 m boven zeeniveau). Dankzij constante inspanningen, de sterke passie en toewijding van een hechte familie en een verenigd team, bereiken onze producten die onmiskenbare en onnavolgbare toets die hun uniciteit en excellentie kenmerkt.
... wijnbereiding tot de rijping in speciale eiken vaten, tot aan de botteling. De geografie van dit snelle en steile gebied en de smalle en krappe terrassen maken laagproductieve en hoogwaardige teelt mogelijk, verkregen in onze niet-geïrrigeerde, begroeide heuvelwijngaarden, die slechts oppervlakkig langs de rijen worden bewerkt, één keer per jaar. Alleen de liefde voor deze Contrade en het respect voor het genereuze land geven ons de moed en het enthousiasme om 'wijn te maken'.
Italië, Cremona
... ingrediënten, maar ze zijn allemaal van onschatbare waarde, zoals in de recepten van vroeger. De lange rijping, dag na dag, op de "juiste afstand" om een onmiskenbare geur en smaak te geven, met handmatige zouting en binding. De dagelijkse kwaliteitscontroles, de maniakale aandacht voor de zorg voor uitmuntendheid, de exclusieve keuze van hoogwaardige Italiaanse edele vleeswaren. Waardevolle...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play