...ORIGINE Rosé wijn uit Frankrijk Laat je verrassen door deze ijzige rosé! Het zal je betoveren met zijn frisheid en genot, versterkt door een vleugje zoetheid. Het is het beste om zeer koud te genieten met een paar ijsblokjes. Het is ideaal als aperitief en voegt een vleugje originaliteit toe aan al je zomerse gerechten. WIJNMAKING Traditioneel met directe persing en fermentatie op lage...
Portfolio (96)
Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
... Jus" kenmerken. Vinificatie en rijping Oogst van de druiven op perfecte rijpheid. Selectieve sortering van de beste trossen door middel van een fotometrische analyse bij ontvangst van de oogst. Fermentatie gedurende 15 dagen. Pneumatische persing om de kwaliteit van de sappen te behouden. Malolactische fermentatie in vaten. Rijping in vaten (nieuwe vaten en vaten van 5 jaar oud) gedurende 12 maanden. Botteling op het optimale moment en rust van de wijn voor de commercialisatie. PROEFNOTITIES Deze wijn met een kersenrode kleur onthult een complexe neus. Serveertemperatuur: 16 - 18°C...
Portfolio (60)
Frankrijk, Le Sen
... vruchten geopend om hun witte bonen te extraheren. Ze krijgen een bruine kleur en ontwikkelen hun typische aroma na fermentatie, gevolgd door reiniging en drogen. Ref: CACAAB1 Productfamilie: CACAO Type extract: Absolue INCI-code: 100% THEOBROMA CACAO EXTRACT Land van productie: FRANKRIJK Plantdeel: Bonen Gebruikscategorie voor particulieren: Aroma Botanische naam: Theobroma cacao L. Samenstelling: 100% puur en natuurlijk.
Portfolio (97)
Frankrijk, Arengosse
...Ingrediënten : Ongeraffineerde Franse bietsuiker Natuurlijk papaya-aroma Natuurlijk kleurstof E160c (extract van carotenoïden) Verpakking : Pot PET van 200g Toepassingen : Huisgemaakte yoghurt : Perfect voor gebruik met een yoghurtmaker, deze suiker voegt een exotische smaak toe aan huisgemaakte yoghurt. Meng eenvoudig in de melk voor de fermentatie voor een subtiele en natuurlijke smaak. Gebak en Desserts : Ideaal voor taarten, taarten en room, het voegt een zoete en fruitige toets toe die liefhebbers van tropische smaken zal verleiden. Referentie:SUCRE000084...
Portfolio (200)
Frankrijk, Saint Emilion
... Boüard de Laforest Vinificatie : Voor-fermentatieve maceratie van 8 -10 °C Alcoholische fermentatie Maceratie van 3 tot 5 weken Malolactische fermentatie in vat Integrale vinificatie op basis van perceelselectie, handmatige pigeage Rijping : 10 tot 14 maanden, 30 % nieuwe vaten Assemblage : 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
Portfolio (34)
Frankrijk, Bordeaux
... extractie van aroma's, kleur en tannines. De wijn wordt na 15 tot 20 dagen overgeheveld voor de malolactische fermentatie.\n\nProeverij\nMet een donkere robijnrode kleur opent deze wijn met een intense fruitige neus met kruidige tonen die kenmerkend zijn voor mooie, goed rijpe Cabernet Sauvignons. In de mond zijn de tannines soepel en warm. De structuur is vol met tonen van bosvruchten en een...
Portfolio (93)
Frankrijk, Paris
...Cider met een strogele kleur en koperen reflecties. De samenstelling van zoete, bittersweet en zure appels geeft deze cider de perfecte balans die typisch is voor het Normandische terroir. Fermentatie op inheemse gisten Moussering volgens de ancestrale methode Afkomstig uit biologische landbouw - Domein gecertificeerd door Demeter Zonder toegevoegde sulfieten Afmetingen: 5,5 cm x 23 cm Netto gewicht: 330 Volume: 330 mL...
Portfolio (200)
Frankrijk, Saint-Gaudens
...Klaar-voor-gebruik product dat door middel van spray-en-wissen alle vervuilingen, inclusief de meest hardnekkige, op alle wasbare oppervlakken verwijdert. Het kan ook worden gebruikt om inkt-, lippenstift-, vet- en nicotinevlekken te verwijderen. Product gemaakt van plantaardige en/of minerale grondstoffen. Bevat een oplosmiddel dat afkomstig is van de fermentatie van landbouwsubstraat...
Portfolio (200)
Frankrijk, Calvi
...Cépages : Sciaccarellu en Niellucciu (40/60) 15 jaar 25 hl/hec Récolte : handmatig (10.000 flessen) Vinificatie : zonder sulfiet. De oogst is gedeeltelijk ontsteeld, roestvrijstalen tank met temperatuurregeling. In de tank en gisting. Fermentatie bij 24 tot 28°C. Dagelijkse pigeage en luchtige remontages. Maceratie van 4 tot 5 weken afhankelijk van de druivensoorten voor dit oogstjaar. Afvoer en...
Portfolio (5)
Frankrijk, Bordeaux
... dagen maceratie, malolactische fermentatie in tanks. Veroudering: 60% in vaten, 25% in roestvrijstalen tanks, en 15% in amforen. Proeverij: Diep granaatrood van mooie intensiteit, neus met tonen van cassis, viooltjes, aangevuld met mentholachtige aroma's, mooie aromatische complexiteit. Heerlijk, veel rondheid en zoetheid, fijne, fluweelachtige en elegante tannines, aroma's van rode en zwarte vruchten met een mooie frisheid.
Portfolio (43)
Frankrijk, Saint-Martin-Du-Vivier
...Champagne is het ultieme symbool van luxe en vieringen over de hele wereld. Exclusief geproduceerd in de regio Champagne in Frankrijk, wordt deze prestigieuze mousserende wijn volgens de traditionele methode vervaardigd, met een tweede fermentatie in de fles die zorgt voor de fijne bubbels en zijn unieke karakter. De iconische druivensoorten zoals Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier geven de...
Bijpassende producten
Champagne
Champagne
Andere Producten
Tequila
Tequila
Portfolio (15)
Frankrijk, Torcy Le Petit
...Een innovatieve knowhow Al meer dan 10 jaar ontwikkelt MILLBÄKER een specifieke expertise in de processen van mouten, fermentatie en kieming van granen. In zijn kiemcentrum verkennen ingenieurs het sensorische, nutritionele en smaakpotentieel van gekiemde zaden om nieuwe toepassingen in de bakkerij te creëren. Het assortiment van specialiteiten met gekiemde granen Geboren uit deze unieke...
Portfolio (18)
Frankrijk, Condom
...Neus : Complex met tonen van oude zoete wijn, honing, bitterheid, complexe kruidige noten. Mond : Generous en zeer complex met aromatische kruiden, vrij bitter, zoetheid en complexiteit van specerijen. Er zijn boterachtige tonen van malolactische fermentatie aanwezig. Afwerking : In balans met de bitterheid en complexiteit, mooie lengte.
Portfolio (66)
Frankrijk, Montmorillon
...Dit amberbier is aangenaam vol van smaak. De fermentatie van de granen geeft het een lichtzoete toets en een opmerkelijke rondheid! Geniet ervan in goed gezelschap! Kleur: Amber Stijl: Amber Ale Alcoholpercentage: 6,50% IBU (bitterheid): 13...
Portfolio (23)
Frankrijk, Caromb
...Druivensoorten: 100% Caladoc Leeftijd van de wijnstokken: 15 jaar Terroir: Klei-kalk Oogst: Machine Proefnotities: • Kleur: Diep rood, paarse reflecties • Eerste neus: Rode vruchten • Tweede neus: Kruidige tonen • In de mond: Rode vruchten, balans en frisheid • Lange afdronk Wijn/spijs combinatie: Regionale gerechten, vlees, charcuterie Bewaarpotentieel: 4 tot 5 jaar Vinificatie: Ontstelen/Drukken. Maceratieplan van 10 dagen bij 24° om de frisheid en het fruit te behouden. Perspulp toegevoegd aan het sap. Malolactische fermentatie op fijne droesem in de winter tot de botteling.
Portfolio (4)
Frankrijk, Soreze
TOM PRESS biedt professionals al het materiaal voor conservering, voedselverwerking en koken: N°1 voor liefhebbers van zelfgemaakt. TOM PRESS ontwerpt en distribueert meer dan 5.000 referenties van materialen en producten voor conservering, koken en voedselverwerking. Met dit materiaal kunt u fruit en groenten, vlees en vis, zuivelproducten, granen produceren en verwerken, en zelf uw charcuteri...
Portfolio (195)
Frankrijk, Quincampoix
...Rhum blanc Krassel | Oaxaca – Mexico – Fles van 0,7 liter 55% | Pure suikerrum (type “agricole”) Variëteit van suikerriet: java | Langzame fermentatie in een houten vaten van dennenhout | Dubbele distillatie in een traditionele distilleerderij Oorsprong: Rio Blanco – Oaxaca – Mexico Producent: familie Krassel Proefnotitie: In de neus onthult deze rum zich zeer snel. De aanzet van het...
Portfolio (18)
Frankrijk, Auxerre
...), desserts (exotische fruitsalade, kastanje-ijs, bladerdeegtaart met gele perziken)","Domaine:Château Coutet":"Domein: Château Coutet","Conditionnement:Carton de 6 bouteilles de 75cl":"Verpakking: Karton van 6 flessen van 75cl","fermentation en barriques puis élevage de 18 mois dans du chêne français neuf":"fermentatie in vaten gevolgd door 18 maanden rijping in nieuwe Franse eik","Millésime:2016...
Portfolio (190)
Frankrijk, Moustoir-Ac
...Paniclima biedt een compleet assortiment kasten en kamers, speciaal ontwikkeld voor de fermentatie van traditionele deeg in bakken. Een nauwkeurige studie van de vermogens en de luchtcirculatie, in samenwerking met grote Franse bakkerijen, heeft geleid tot de ontwikkeling van een product dat perfect voldoet aan de behoeften van bakkers. Voorzien in de catalogus om bakken van 400x600mm te huisvesten, is het mogelijk om alle bestaande steunen op de markt te gebruiken. Het assortiment is naar wens aanpasbaar!
Portfolio (190)
Frankrijk, Colmar
...De Crémant d'Alsace is een mousserende wijn die volgens de traditionele methode wordt geproduceerd. Na een eerste fermentatie in tank, wordt de wijn in flessen gedaan voor de tweede fermentatie die hem bruisend maakt. Gemiddelde opslagduur op latten: 18 maanden. Ontvangsten, te serveren als aperitief of bij een volledige maaltijd. Druivenrassen: 100% Pinot Noir Neerslag: 550 mm/jaar Rijping: 8 tot 9 maanden in honderdjarige vaten Alcohol: 12% Serveertemperatuur: 5-7°C Bewaarpotentieel: 3 jaar...
Portfolio (36)
Frankrijk, Malataverne
... geschiedenis. VINIFICATIE Mechanische nachtelijke oogst. Korte schilweking. Persen. Gecontroleerde alcoholische fermentatie met geblokkeerde malolactische fermentatie. Traditionele vinificatie in roestvrijstalen tanks, met gecontroleerde temperaturen. Alcoholpercentage 12,5% vol. Allergenen (sulfiet) Bevat sulfieten. Deze rosé wijn is ideaal voor maaltijden met vrienden, in combinatie met gegrild vlees op de plancha en groentetians.
Portfolio (188)
Frankrijk, Moncoutant Sur Sèvre
...Co-enzym Q10 1 - Natuurlijke opslag 2 - Ondersteuning van een niveau van ubiquinol in het lichaam 3 - Productie van cellulaire energie Afkomstig van de fermentatie van gisten, is Ubiquinol Q10 identiek aan datgene wat in onze cellen wordt aangetroffen. Het niveau neemt af met de leeftijd door stress, intense fysieke activiteit, tabak of een onevenwichtige voeding. Nog niet zo lang geleden was co...
Portfolio (42)
Frankrijk, Cénac
...De fermentatie van onze rode wijnen vindt plaats tussen 25° en 30°C in thermoreguleerbare roestvrijstalen vaten. We voeren een délestage uit halverwege de fermentatie om een betere extractie tussen de schil en de most te verkrijgen, waarna de extractie langzamer verloopt. Vervolgens volgt een post-fermentatieve maceratie van 8 dagen. Expressieve neus, zijn aroma is kruidig, getoast...
Portfolio (9)
Frankrijk, Chateau-Landon
Café Don Manuel commercialiseert de koffie van Finca Don Manuel. Het assortiment omvat verschillende koffiesoorten die zijn gekweekt uit zaadvermeerdering op het bedrijf (Colombia, Tabi, Supremo, Castillo,...) en de aangeboden fermentatietypes: Honey Geel, Honey Rood en Natuurlijk, voor sommige van deze variëteiten. De zorgvuldigheid die we aan de selectie van de kersen en de verwerking van de bon...
Portfolio (7)
Frankrijk, Bayonne
...De Mediterrane Baguette is een brood dat in een steenoven wordt gebakken. Dankzij de fermentatie en de rijstijd die het krijgt, hebben we een zeer elastisch en luchtig brood met een gouden, dunne en zeer krokante korst. De zachte bloem en de centrale langwerpige korrel geven dit stuk een rustieke uitstraling. De intense en zure smaak, dankzij het zuurdesem, maakt van dit brood een karaktervol...
Portfolio (44)
... wijnen te produceren. De suikergehaltes van de bessen kunnen hoge niveaus bereiken terwijl ze een belangrijke zuurgraad behouden. Dit zorgt voor wijnen die bijzonder goed in balans zijn, krachtig en vol (met veel vet en volume). De aroma's zijn typisch, complex en intens (gedroogd fruit, hazelnoot, geroosterd, exotisch fruit, boter, enz.). De Chardonnay B leent zich ook goed voor rijping en fermentatie in vaten. Teelt- en agronomische geschiktheid De Chardonnay B wordt doorgaans met lange takken gesnoeid. Echter, in de gunstige klimaatzones...
Portfolio (71)
Frankrijk, Carpiquet
...Helizym® is een natuurlijk extract van slakkenvlees. Dankzij zijn drievoudige enzymatische activiteit (cellulase, xylanase, laminarinase) verbetert dit ingrediënt de afbraak van onoplosbare vezels in de dunne darm. Het helpt dus om fermentatie, een opgeblazen gevoel en pijn die verband houden met de spijsverteringsproblemen van deze vezels te beperken.
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...helpt het lichaam zijn natuurlijke afweer te versterken. Zonder calorieën of natrium (zout) zal het gunstig zijn voor een afslankdieet. In tegenstelling tot zwarte thee ondergaat groene thee geen fermentatie en behoudt het zijn natuurlijke kleur. GECERTIFICEERD AB BIOLOGISCHE LANDBOUW. 100% bio, anders niets - zie de informatie in onze rubriek: Theeën, kruideninfusies, Provençaalse kruiden. Doos van 20 zakjes voor infusie.
Portfolio (198)
Frankrijk, Krautergersheim
...Rauwe zuurkool in emmers van 2,5 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg, zuurkool uit natuurlijke fermentatie Prijs(en):...
Portfolio (11)
Frankrijk, Paris
...Onze fillers zijn steriele medische hulpmiddelen, injecteerbaar, pyrogenisch, absorbeerbaar, op basis van gekruist hyaluronzuur afgeleid van bacteriële fermentatie. De kruislingse verbinding van hyaluronzuur in het product maakt het filler-effect stabieler. Onze fillers garanderen, dankzij de verschillende concentraties hyaluronzuur in elk product, het behalen van meer doelen afhankelijk van de...
Portfolio (31)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play