Polen, Zaleszany
Opgericht in 2010 in Polen, is Formpos gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gemaakte winkelmeubels. Ons assortiment omvat multiplex stands, winkel displays, planken voor winkels, vrijstaande display eenheden, tentoonstellings displays, receptiebalies, toonbank displays, en meer. Wij bieden een complete serviceoplossing, beginnend bij productontwerp tot prototype, serieproductie, logist...
Portfolio (181)
Polen, Opalin
...Gekruide tabaksbeleving voor echte kenners Een belangrijk criterium voor een goede sigaar is de kwaliteit van de omhulsel. Het mag geen scheuren of gaten hebben en moet weinig, vooral zeer fijne aderen hebben. De Connecticut Broadleaf omhulsel behoort tot de Maduro sigaren: Maduro, vertaald uit het Spaans, betekent "rijp". Maduro staat voor een bepaalde schaduw van het omhulselblad, evenals… … voor een bepaalde rijping (fermentatie) van het omhulsel. Connecticut Broadleaf is de bekendste Maduro variëteit en wordt gewaardeerd om zijn kwaliteit en smaak.
Portfolio (231)
Polen, Brzozów
... natuur voor in bloemstuifmeel, fruit (peren, meloenen, druiven), hoedzwammen, zeevruchten, gefermenteerde dranken zoals wijn, en ook in korstmossen en zeewier. Erythritol, dat in winkels verkrijgbaar is, wordt meestal verkregen door fermentatie van glucose door verschillende soorten gisten of gesynthetiseerd door gisten uit afvalglycerine. Het is volkomen veilig voor gebruik in de keuken en daarbuiten. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft erythritol erkend als een volledig veilige voedseladditief. Op etiketten kun je het vinden onder de aanduiding E968.
Portfolio (781)
Polen, Warszawa, Poland
...Het zure wei-poeder (AWP) is een bijproduct van de productie van kaas of zure caseïne. Het wordt geproduceerd door verse wei, verkregen uit zachte witte kaas, te drogen. Door het gebruik van microbiale fermentatie wordt de pH van de melk verlaagd en wordt lactose omgezet in melkzuur. Zure wei-poeder wordt voornamelijk gebruikt voor de productie van ricotta en boter van wei. Het wordt ook gebruikt als ingrediënt in veel bewerkte voedingsmiddelen, zoals brood, zoutjes, gebak en kant-en-klare maaltijden.
Portfolio (278)
Polen, Warszawa
...Hierdoor worden ze beter door de huid opgenomen, wat hun effectiviteit en biologische beschikbaarheid verhoogt in vergelijking met traditionele extracten. Fermentatie versterkt bovendien de hydraterende, regenererende en antioxidatieve eigenschappen van planten, waardoor deze extracten ideaal zijn voor producten voor de verzorging van droge, gevoelige en regeneratiebehoevende huid. Bijvoorbeeld...
Portfolio (28)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play