Italië, Trepuzzi
... met een veelzijdig karakter, perfect om te proeven en geschikt voor het mixen van verfijnde dranken. Exclusief gemaakt in Portugal, is Rum Farol het resultaat van de natuurlijke processen van fermentatie en distillatie van geperst suikerrietsap, waarvan het aromatische profiel gegarandeerd is. RUM FAROL verlicht verfijnd drinken en schetst de koers van de zintuigen. Inhoud: 70cl - 40%Vol met geschenkdoos.
Portfolio (89)
Italië, Misano Adriatico
...De rode CHIMAY-bier is een hoogwaardige Belgische drank, geproduceerd volgens oude monastieke technieken en een lange geschiedenis van fermentatie en rijping in de fles. Met zijn rijke mix van mout en hop biedt dit rode bier met een alcoholpercentage van 12% een unieke en complexe smaak die de meest veeleisende smaken zal bevredigen. Te genieten in een fles van 33 cl voor een authentieke ervaring van hoge kwaliteit.
Portfolio (200)
...De koffie die Carlos op zijn plantage in Honduras verbouwt, heeft een behoorlijk rijke aromatische en smaakprofiel. Dankzij 48 uur natuurlijke fermentatie kunnen we met deze koffie genieten van zowel zoete tonen van melkchocolade en karamel als van fruitigere tonen van sinaasappel en groene appel. Een explosieve mix die altijd in balans blijft met een gemiddelde zuurgraad. Locatie: Corquin, Copan Boerderij: Carlos Estevez Mejia Hoogte: 1450 – 1550 msm Variëteit: Red Catuai Proces: Anaerobe fermentatie 48 uur Organoleptisch profiel: Sinaasappel, witte chocolade, groene appel en karamel...
Portfolio (25)
Italië, Marmirolo
...W: 340 ÷ 360. De laag verfijnde zachte tarwemeel, met tarwekiemen, biedt een perfecte voedingsstoffenconcentratie voor een markt die steeds meer aandacht heeft voor de gezonde kwaliteiten van voedsel. Ze passen zich aan verschillende soorten bereidingen aan en zijn ideaal voor een licht en luchtig product. De Anniversario, geboren een jaar na de vieringen van het 90-jarig jubileum, interpreteren de herinnering, de geschiedenis en de concurrentie van onze molen via hun onderzoekscentrum. Anniversario PIETRO is ideaal voor lange fermentatie-degen. 25KG...
Portfolio (56)
Italië, Padova
...Maïs shopper tas in stof (PLA) afgeleid van dextrose die wordt verkregen uit de fermentatie van maïsvezel / uitgerust met versterkte lange handvatten en een gusset Afmetingen: 37 X 42 X 11 cm Materiaal: Maïs Verpakking: 200 stuks Kleur: ecru...
Portfolio (95)
Italië, Savignano Sul Panaro
...Biologische koffie, single-origin natuurlijk, met een sterke fruitzuur, zoet met een hint van fermentatie. Gekenmerkt door een sterke bloemige geur.
Portfolio (17)
Italië, Guardiagrele
...Afgeleid van de natuurlijke fermentatie van tarwe, ideaal voor alle soorten pizza. Vermijdt verwerkings- en temperatuurstress. Formaat: 1 kg Dosering: 4 - 5 %...
Portfolio (91)
Italië, MILANO
Punto Srl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie van voedingsproducten. Met een nieuw verkooppunt dat is uitgerust met een vleeswaren-, kaas- en vers broodafdeling, biedt Punto Srl een breed scala aan verse en diepgevroren voedingsproducten, naast een uitgebreid assortiment aan groenten en fruit. De kwaliteit van de producten is altijd gegarandeerd en het bedrijf zet zich in om vo...
Portfolio (133)
Italië, Nave
...Het ontstaat uit de distillatie van hoogwaardige, rijpe en geurige witte druiven, die de originaliteit ervan kenmerken. De aromatische frisheid komt voort uit de puurheid van de grondstof, alleen de beste druiven in perfecte rijpheid, en uit de exclusieve en strikte werkwijze in elke productiefase, van de oogst tot de fermentatie en tot de distillatie. Prime Uve is een waardevolle, geurige en zachte distillaat, die wordt aanbevolen om op een frisse temperatuur te serveren. Capaciteit: 3 ltl Code: 00020 Categorie: Grappe Alcoholpercentage: 39% vol...
Portfolio (46)
Italië, Ponte Galeria
...Gemaakt in Japan met de traditionele methode van natuurlijke fermentatie, wordt de Koikuchi-sojasaus, in tegenstelling tot de sojasaus op de markt, niet industrieel geproduceerd, maar volgens de oude originele methode die een lange fermentatie vereist, verkregen met natuurlijke ingrediënten: soja, tarwe, zout, puur bronwater en koji. De Koikuchi Nipponia-sojasaus heeft een evenwichtige umami...
Portfolio (8)
...De PAS-technologie is perfect voor veel verschillende sectoren: van de identificatie van giftige gassen tot het monitoren van organische verbindingen in productie-installaties, laboratoria en ziekenhuizen. Dankzij de hoge resolutie benut de ETG QE-PAS al zijn potentieel in procescontrole, zoals het monitoren van fermentatie of de productie van zuivere gassen. Fotoakoestische spectroscopie (PAS...
Portfolio (6)
...Deels gebakken bevroren bakproduct. Volledig met de hand gemaakt. Gemaakt met extra vierge olijfolie, tomatenpuree en oregano. Natuurlijke fermentatie gedurende 24 uur. Bevat geen lactose. Onregelmatige vorm.
Portfolio (9)
...Druif: 100% Nebbiolo. Vinificatie: traditionele fermentatie met een maceratie van ongeveer 18 dagen. Veroudering: 18 maanden in grote Slavonische eiken vaten. Kleur: diep robijnrood met een neiging naar granaat. Aroma: elegant en delicaat, met tonen van framboos en viooltjes op de achtergrond van zoete specerijen. Smaak: droog en vol van lichaam, met een lange en aanhoudende afdronk...
Portfolio (10)
Italië, Caramagna Piemonte
...De sproeier Ginox, veelzijdig en eenvoudig te installeren in elk zwembad of tank, biedt de mogelijkheid om het pomace tijdens de fermentatie constant vochtig te houden en zo oxidatie te voorkomen, terwijl het ook de functie van malen vervult. Hij is uitgerust met een tandwieloverbrenging (zonder smeermiddel) en gebruikt alleen roestvrij staal AISI 304L en voedselveilig plastic. De sproeier GINOX...
Portfolio (24)
Italië, Cardano Al Campo
...Dit zijn professionele kasten voor geprogrammeerde fermentatie.
Portfolio (3)
Italië, Vazzola
... druivenpulp bij 25°C • controle van de fermentatie van zwarte druivenpulp door middel van bypass-circulatie. Volledig gemaakt van AISI 304 roestvrij staal. Op aanvraag geleverd met effectieve isolatie door geïnjecteerde geëxpandeerde polyurethaan en een roestvrijstalen kap.
Portfolio (9)
Italië, Barletta
... onderworpen aan een korte koude pre-maceratie, gevolgd door fermentatie in roestvrijstalen tanks met geselecteerde gisten gedurende ongeveer 10 dagen bij 24-26°C en maceratie op de schillen. Hierna volgt de uiteindelijke persing met zachte persen en de malolactische fermentatie in staal. De wijn rijpt 18 maanden in Franse en Amerikaanse eiken vaten.
Italië, Codognè
...Het systeem installeert een membraan dat de alcoholische vloeistof scheidt van een extractiemiddel (meestal water). Een gezamenlijke werking van diffusie en natuurlijke osmose zorgt ervoor dat ethanolmoleculen migreren naar de extractievloeistof, waardoor de alcoholinhoud wordt verwijderd. Geschikt voor: Alcoholverwijdering uit wijn, bier of andere hydroalcoholische oplossingen; Het opnieuw opstarten van een vastgelopen fermentatie; Het corrigeren van "uit balans" zijnde vloeistoffen. Het is ook mogelijk om gas aan te passen.
Portfolio (8)
Italië, Mazara Del Vallo
...Dextrose monohydraat kristallijn van druiven. Het is de authentieke fractie van de monosaccharide glucose die aanwezig is in druivensap. Het verschijnt in de vorm van witte kristallen, met een zuiverheid van > 99%. Toepassingen: - Banketbakkerij en Gebakken producten: verbetert de fermentatie; - Dranken: alcoholisch fermentatieagent; - Snoepgoed: geeft een milde zoetheid en een fris gevoel in de mond; - Voedsel Nutraceuticals (voedingssupplementen, sporters supplementen): directe energiebron om de energiereserves van het lichaam dat aan stress is blootgesteld te herstellen.
Portfolio (5)
Italië, Dorgali
...Verkregen uit de zuivere verwerking van Cannonau-druiven. Na een fermentatie op de schillen gedurende een periode van 15 tot 20 dagen, rijpt de partij voornamelijk in stalen tanks gedurende minstens 10 maanden, terwijl een klein deel wordt opgevoed in Franse tonneaux voor een periode van minder dan een jaar. Na de botteling volgt een rijping van 2 tot 3 maanden. Met een levendige robijnrode...
Portfolio (5)
Italië, Amelia
... olijftransformatieproces wordt toegepast; ontbladeren en reinigen als fundamenteel werkmodel dragen bij aan hogere hygiënestandaarden gedurende het proces, terwijl de oogst en opslag uiterst snel plaatsvinden om fermentatie te voorkomen en zo de smaakeigenschappen volledig te behouden.
Italië, San Donaci
...Druif: 100% Negroamaro. Teeltgebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Verkregen door de fermentatie in staal van Negroamaro-druiven, is het een droge wijn met een aanhoudende smaak. In de neus komen aroma's naar voren van rode vruchten zoals bessen, zwarte moerbeien, bramen en kersen, evenals balsemische tonen van de mediterrane maquis. Dankzij de structuur van zijn tannines, die...
Portfolio (5)
Italië, Marciano Della Chiana
...Alò is een waardevolle wijn die wordt verkregen uit Aleatico-druiven die in de zon op de wijngaard zijn gedroogd. Na een natuurlijke fermentatie wordt de wijn gerijpt in kleine houten vaten. De productie van deze passito van late oogst is beperkt tot 500 flessen per jaar. Rijke wijn met een zeer breed aromatisch profiel, van het fruitige van gedroogde pruimen tot het bloemige van rozen en het...
Portfolio (10)
...Kleur: intens robijnrood. Geuren: breed en persistent met een merkbare kersensmaak en tonen van vanille. Smaak: vol, rond met zachte en evenwichtige tannines. Serveertemperatuur: 16-18°C. Combinaties: uitstekend om te combineren met geroosterd rood vlees, wild en oude kazen. Wijnbereiding: na het ontsteelen van de druiven, blijft de most 6-7 dagen in maceratie met de schillen bij een temperatuur van 24-26°C. Na de voltooiing van de malolactische fermentatie, wordt een deel gerijpt in barriques, het andere deel in staal. Bewaarcapaciteit: 2 jaar en meer afhankelijk van de oogst.
Portfolio (4)
Italië, Orio Litta
...Syaloset 2000 is een steriele, niet-pyrogene en visco-elastische oplossing die is vervaardigd met hooggezuiverd natriumzout van hyaluronzuur, verkregen door bacteriële fermentatie, uit een fractie van hoog moleculair gewicht. Bij traumatische en degeneratieve pathologieën van de gewrichten neemt de kwaliteit van hyaluronzuur af en verliest de synoviale vloeistof zijn viscositeit, wat leidt tot...
Italië, Venezia
... geurige moutzoetheid en een aangename hoppige nasmaak. BIRRA VENEZIA ROSSA Ongefilterde Bock met een zachte en krachtige smaak. De lange tijd van fermentatie en rijping geeft het een kenmerkende ronde smaak, licht geroosterd en een diepe amberkleur. BIRRA VENEZIA BIANCA Vriendelijk en fluweelachtig. De hoge kwaliteit van gerstemout en tarwemout en fijne bovengistende gist geven deze Blanche een...
Portfolio (4)
Italië, Onigo Di Pederobba
...32 Via dei Birrai's bieren zijn ongefilterd en ongepasteuriseerd, zodat een aroma gegarandeerd is dat in de loop van de tijd evolueert, dankzij de mix van zorgvuldig gedoseerde en geselecteerde gisten en waardevolle grondstoffen. De bieren ondergaan een flesgeconditioneerde fermentatie die intensiteit en variëteit aan smaken geeft. 32 Via dei Birrai werd geboren in juni 2006 in de provincie...
Italië, Brescia
... druiven die vervolgens met vooruitziendheid en wijsheid worden geoogst en verwerkt tot de wijnen van Valtenesi. De kelder beschikt over de modernste wijnbereidingstechnieken, heeft een thermisch reguleringssysteem dat wordt gebruikt om de temperatuur van de fermentatie van druiven en wijn tijdens de opslagfase te controleren. Het geconditioneerde magazijn maakt het mogelijk om wijn in de fles te laten rijpen.
De Agrarische Onderneming Le Mire in Refrontolo produceert uitstekende Prosecco DOGC. Prosecco van eigen bodem, waar met ultramoderne wijnproductie-installaties de zachte persing plaatsvindt, gevolgd door de fermentatie van de most in temperatuurgecontroleerde vaten en daarna in autoclaven voor de moussering. Eigen productie en proeverij. Gelegen op de top van de klim van de MIRE in Refrontolo...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play