• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • fermentatie

Resultaten voor

Fermentatie - Duitsland

Duitsland
  1. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH - "Fischer Fermentgetränke GmbH" werd opgericht in 2013. Onze familietraditie van het fermenteren van kruiden- en theemengsels bestaat echter al sinds 1898. Daarom worden we beschouwd als een van de oudste Kombucha-fabrikanten ter wereld. Dit maakt onze producten uniek op de markt. Onze traditie houdt in dat we ernaar streven ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken die afkomstig zijn van gecontroleerde biologische teelt (Ecocert-certificering DE-ÖKO-005). Met onze decennialange ervaring en opgebouwde kennis van vier generaties ontwikkelen we regelmatig nieuwe producten: voor ons en onze zakenpartners. Onze Kombucha-productie is sinds 1898 niet veranderd. De basisovertuiging van de familie Fischer is om ingrediënten van hoge kwaliteit te gebruiken in een natuurlijk productie- en bottelproces. Onze kruiden en theerecepten worden gefermenteerd met onze eigen culturen in onze traditionele ambachtelijke productie (fabriek) van kombucha. De suiker die hiervoor nodig is, wordt volledig verbruikt (<0, 5 g/L). We vermijden ook bewust pasteurisatie, warmtebehandeling en filtratie. Dit betekent dat onze eigen culturen zelfs na het bottelen actief blijven en het koolzuurgas in de fles zelf op natuurlijke wijze ontwikkelen.

  2. RULAND ENGINEERING & CONSULTING GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Procesinstallaties voor de behandeling van alle soorten vloeistoffen: Dat is de kerncompetentie van Ruland.Van advies tot engineering tot installatiebouw, montage en installatie bij de klant, wij bieden alles vanuit één bron.Moderne automatiseringsconcepten, altijd individueel aangepast aan de eisen van de klant, en uitgebreide diensten zoals beheer van reserveonderdelen en onderhoud ronden het spectrum af. Ruland plant en bouwt tankopslag, doseer- en menginstallaties, verwarmingsinstallaties, KZE- en UHT-installaties, filtratie-installaties, fermentoren, ontgassingsinstallaties, piggingsystemen, reinigingssystemen voor pijpleidingen, aseptische systemen en CIP-systemen, evenals systemen voor speciale vereisten.We voeren projecten uit als installatieaanvulling of -optimalisatie met individuele modules of als turn-key projecten met complexe processystemen. Onze 320 medewerkers werken in Neustadt an der Weinstrasse, in landelijke vestigingen of voor onze dochterondernemingen in Rusland en Polen.

  3. ABIOMED GMBH

    Duitsland

    Het bedrijf ABIOMED GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijn met natuurlijke fermentatie. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

  4. CELLAVENT HEALTHCARE GMBH

    Duitsland

    Wij zijn uw specialist voor hoogwaardige grondstoffen, fermentatie, geneeskrachtige planten, plantaardige substanties en extracten voor de sectoren voedingssupplementen, functionele voeding en plantenextracten. Als full-service provider met vele jaren ervaring in huismerk- en productontwikkeling ondersteunen wij u ook graag bij het uitwerken van uw eigen productidee, van concept tot contractproductie, laboratoriumanalyse en distributie. Cellavent Ingredients maakt deel uit van het familiebedrijf Cellavent Healthcare uit Düsseldorf. Het merk Cellavent staat voor meer dan 20 jaar ervaring in de gezondheidssector. Vanuit ons hoofdkantoor in Düsseldorf leveren wij zowel nationaal als internationaal aan onze klanten in de voedingssupplementen-, voedings- en huisdiervoedingssector. Onze productportefeuille grondstoffen omvat: CherryPURE® Montmorency zure kersenpoeder. Fermentlife® gefermenteerde organische kurkuma.PRUCERA® zure kersensapconcentraat. Biologische magnesium uit zeewier. Biologisch ijzer van currybladeren. Jodium uit bruine algen. Calcium uit rode algenpoeder.Biologische vitamine C uit amla bessen. Ons dienstenpakket omvat: Ontwikkeling van huismerkproducten.Ontwikkeling van gefermenteerde grondstoffen en contractgisting. Contract fabricage van producten voor uw eindklant. Laboratoriumanalyse. Toepassing van verschillende doseringsvormen, waaronder capsules, tabletten, softgels, poeders en vloeistoffen. Advies over biologische certificering en de invoerprocedure voor biologische grondstoffen

  5. KASPAR SCHULZ BRAUEREIMASCHINENFABRIK & APPARATEBAUANSTALT GMBH

    Duitsland

    KASPAR SCHULZ - pleziertechnologie sinds 1677.KASPAR SCHULZ, de oudste brouwerijmachinefabriek ter wereld, staat voor innovatieve oplossingen en uitstekende productkwaliteit in meer dan 67 landen en levert turnkey, volledig geautomatiseerde brouwinstallaties, fermentatie- en opslagtanks, moutsystemen en distillatiesystemen over de hele wereld. Het familiebedrijf van de tiende generatie houdt vast aan haar filosofie van eigen productie en kiest daarom voor de locatie Bamberg, waar alle productiestappen plaatsvinden van het ruwe plaatwerk tot de afgewerkte container. Maar ook montage, inbedrijfstelling en onderhoud zijn volledig in handen van hun eigen medewerkers. Of het nu gaat om brouwen, mouten of distilleren: Met de claim "Best of SCHULZ" garandeert de innovatieve systeemaanbieder de beste resultaten in de hele waardeketen van gerst tot glas - uit één hand.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. BURG ESSIG GMBH

    Duitsland

    Hartelijk welkom bij de Burg Group, de wereldwijd actieve duurzame fabrikant van gistingsazijnen en aromatische siropen. Met onze speciale kennis en ons brede assortiment inspireren en ondersteunen wij onze klanten. Daarnaast leveren wij volwaardige concepten als private label. Als sinds 75 jaar bieden wij kwaliteit, smaak en comfort zowel voor kleinhandelsketens en levensmiddelenfabrikanten alsook voor consumenten. Gistingsazijn kan in vergelijking met synthetische azijn op verschillende manieren geproduceerd worden. Natuurlijke gistingsazijn ontstaat door biologische fermentatie van alcoholhoudende vloeistoffen en heeft een agrarische oorsprong. Synthetische azijn daarentegen wordt meestal uit fossiele energiedragers geproduceerd.