Nederland, Raalte
... verkennen en waar je het kunt kopen. Toepassingen van Natriumbicarbonaat: 1. Ten eerste, natriumbicarbonaat is een rijsmiddel dat wordt gebruikt in het bakken om deeg en beslag te laten rijzen. Het creëert lichte, luchtige texturen in taarten, koekjes en brood. 2. Ten tweede, bakpoeder is een natuurlijk en effectief schoonmaakmiddel. Het kan worden gebruikt om oppervlakken schoon te maken, tapijten te...
Portfolio (45)
Frankrijk, Paris
...De orecchiette buononaturale worden semi-artisanaal vervaardigd door middel van bronzen extrusie, met eenvoud en passie, in de vruchtbare provincie Irpinia, in het zuiden van Italië. Het deeg, bestaande uit durumtarwe en water, is ontworpen om optimaal bestand te zijn tegen het koken. Onze gedroogde pasta's ondergaan gemiddeld 30 uur drogen bij een maximale temperatuur van 50 graden Celsius en...
Portfolio (200)
Frankrijk, Saint Junien
Tapiéro is een Franse fabrikant van gepersonaliseerde papieren zakken en sachets sinds 1904 en gespecialiseerd in het ontwerpen van papieren zakken voor voeding, bakkerijen, apotheken, voor bioafval, voor de industrie, de landbouw en meer. Onze expertise en onze industriële papierverwerkingscapaciteit stellen ons in staat om u de beste papieren verpakkingsoplossing aan te bieden. Onze commerciële ...
Portfolio (41)
Duitsland, Hannover
Over ons Innovatieve concepten in productie, materiaalstroom en logistiek zijn vandaag de dag essentiële concurrentiefactoren. Hierbij spelen hoogpresterende vlakbanden, evenals transportbanden en procesbanden vaak een centrale rol. Vooruitstrevende industriebedrijven over de hele wereld rekenen daarom op de specialisten van Forbo Movement Systems als competente partners bij de ontwikkeling van t...
Portfolio (151)
Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella,...
Portfolio (54)
Frankrijk, Auray
PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR zijn Franse familiebedrijven die al meer dan 45 jaar verschillende industrieën ondersteunen bij de ecologische ontwerp en de productie van plastic verpakkingen met behulp van thermoformtechnologie. Een studiebureau en de geïntegreerde productie van gereedschappen stelt hen in staat om een hoge reactietijd en flexibiliteit te bieden om te voldoen aan de technische, marketi...
Portfolio (384)
Italië, Goito
...-bescherming van oplosmiddelvrije polymeer elastische schalen. Meng de twee componenten in hun respectieve verpakkingen. Giet vervolgens component B in de container van component A. Meng alles gedurende 3-4 minuten met een mechanische roerder op lage snelheid totdat een homogene en klontvrije mengsel is verkregen. Meng het deeg opnieuw gedurende een paar minuten om het mengsel goed door te mengen...
Portfolio (275)
Bulgarije, Veliko Tarnovo
... gemakkelijk bereiden wanneer je maar wilt. Deze smaak, waarbij dunne deeg bedekt is met heerlijke feta kaas en veel cheddar kaas en in de oven gebakken, laat een onvergetelijke smaak op de tong achter. De bevroren pita van Dalya brengt praktisch gemak en traditionele smaak samen. Bereid met de vaardigheid van ervaren handen, biedt deze pita een praktische oplossing voor jouw smaakvolle momenten.
Portfolio (24)
Polen, Paczewo
...In industriële omstandigheden: los 1 kg gedroogde gist op in 5 liter warm water (35-38°C), voeg 50 g suiker toe, meng voorzichtig en laat 5-10 minuten staan (om te activeren). Kneed het deeg volgens het recept. Thuis: neem 10 g gedroogde gist voor 1 kg bloem. Giet de gist in 1/2 kopje warm water of melk (35-38°C), voeg 1 theelepel suiker toe, meng voorzichtig en laat 15-20 minuten staan (om te activeren). Kneed het deeg volgens het recept. Rijzingstijd - 45 minuten. Bewaar de geopende verpakking op een droge, koele plaats (0-4°C) voor maximaal 10 dagen.
Portfolio (59)
Frankrijk, Condé-Sur-Marne
...La Champenoise is een deeg in de vorm van een druiventros dat onze regio perfect vertegenwoordigt. Het is gemaakt van zacht tarwe en durumtarwe, evenals rode biet voor de paarse druiventrossen. Netto gewicht: 500g...
Portfolio (17)
Spanje, Madrid
...Rijstmeel. Glutenvrij voedsel. Voor het maken van deeg zonder bindmiddel. - Rijstmeel. Glutenvrij voedsel. Voor het maken van deeg zonder bindmiddel. Geen toegevoegde conserveermiddelen.
Portfolio (16)
Frankrijk, Aix En Provence
...Sinds jaar en dag bakt ROGER zijn toast en beschuit in een open mal. Het deeg kan vrij rijzen tijdens het bakken, wat zorgt voor een krokante en luchtige textuur. Gemaakt van fijne tarwe, zijn deze licht vanilleachtige toastjes met zoete rozijnen de perfecte aanvulling voor elk moment van genot. Toasts met Rozijnen Samenstelling: Tarwemeel (tarwemeel, gluten), rozijnen (11%), zonnebloemolie...
Portfolio (31)
België, Awirs-Flemalle
...Perfect geschikt voor alle basisproducten zoals brood, gerezen deeg, banketproducten en andere culinaire bereidingen. Goede anti-aanbak eigenschappen Viscositeit: 500 tot 600 mPa.s (25°C) Joodwaarde: ± 110 Rookpunt: 230 °C SPECIFIEKE GEWICHT: 920 kg/m3 (20°C) Beschikbare formaten: 10L – GRV 1000L...
Frankrijk, Lyon
... exclusieve vormen gecreëerd door Karawan, geïnspireerd op de grafische kunsten van het Oosten. Om deze zepen van 100g en 10g te verkrijgen, worden de Pure Olive zeepblokken van 200g geraspt tot vlokken. Vervolgens worden ze licht verwarmd en gekneed met natuurlijke geuren. Het verkregen deeg wordt gegoten in de door Karawan ontworpen mallen. Deze zepen, waarvan de vormen en geuren elkaar aanvullen...
Portfolio (184)
...De aubergines en de tomaat: de combinatie die herinneringen oproept aan familielunches of met vrienden op zonnige zomerdagen. Dit alles hebben we bewaard in een kant-en-klare recept, gedomineerd door gnocchetti van semolina-deeg, voor een voorgerecht dat je kunt genieten wanneer je maar wilt.
Portfolio (45)
Duitsland, Bad Zwischenahn
Italië, Radicofani
...Het is een kaas van puur schapenmelk in ovale vorm en weegt ongeveer 0,800 kg. Vroeger werd het alleen gemaakt met lentemelk, in tegenstelling tot nu, waar het bijna het hele jaar door beschikbaar is. "Het gewicht en de bijbehorende ovale vorm zouden te maken hebben met de transformatie van dit product bijna aan het einde van de wrongel en direct op de ovale lepel geplaatst, omdat anders het deeg niet genoeg zou zijn geweest om de traditionele schepvorm te verkrijgen." Verse pecorino, gerijpt gedurende ongeveer 15 dagen.
Portfolio (48)
Nederland, Etten-Leur
...Bedrijfsbrede ERP-oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics® NAV en AX. Compleet met standaardsoftware specifiek voor de voedingsindustrie: SI Foodware®. Brood- en Bakkerijoplossing Bedrijfsbrede software Betalen per gebruiker per maand On-premise of in de Cloud Productie en Handel FUNCTIONALITEIT VOOR BROOD & BAKKERIJ EDI & RF Scanning Product specificaties Productieplanning Kwaliteitscontrole (Tracking & Tracing) Voorraadbeheer CRM, financiën, inkoop & verkoop Recept Deeg bak- en verpakkingslijst...
Portfolio (6)
België, Awirs-Flemalle
...De Speedolma vlokken zijn gemaakt van plantaardige vetten en zijn bedoeld voor de bereiding van gedroogde soepen, gerezen en gebroken deeg (broodjes, pizza's, ...). De vlokken plakken niet en verspreiden zich zeer gemakkelijk, wat het doseren vergemakkelijkt. Bovendien smelten ze snel, wat een aanzienlijke tijdswinst oplevert bij het kneden van het deeg.
Duitsland, Bad Bentheim
... andere woorden, hennep is zeer gezond en kan positieve invloeden op je lichaam hebben. Hennep heeft een nootachtige smaak en is gemakkelijk verteerbaar. Dit is zeer geschikt voor atleten, vegetariërs en veganisten. Gebruik Je kunt het hennep eiwitpoeder toevoegen aan smoothies, yoghurt, shakes of deeg ingrediënten. Je kunt 2-4 eetlepels 1-2 keer per dag aan je smoothie, yoghurt of shake toevoegen.
Portfolio (549)
Frankrijk, Torcy Le Petit
...Wilt u het functionele profiel van uw meel verbeteren op het gebied van de rheologie van deeg (rekbaarheid, hydratatie, kracht, plakkerigheid) en van eindproducten (knapperigheid, volume)? Zoekt u een meelcorrector om toegang te krijgen tot nieuwe markten? (industrie, koekjesindustrie) Wilt u toegevoegde waarde creëren voor uw meel met nieuwe graanvariëteiten?
Portfolio (18)
Nederland, Mijdrecht
... kunt u uw keukenapparatuur zo lang mogelijk mooi houden. Productiecapaciteit: Pizzadeeg max. 10.00 kg deeg (5.00 kg bloem) Brooddeeg max. 8.00 kg deeg (4.00 kg volkorenbloem) Kenmerken: 3 snelheden: 105 - 180 - 408 RPM Ketellift met hendel en veiligheidsschakelaar RVS beschermtralie boven de kom Veiligheidsschakelaar in beschermtralie Netto gewicht: 76 kg Afmetingen: H790 x B440 x D520 mm 230V/50Hz/1Phase 750 Watt...
Portfolio (10)
Duitsland, Buxtehude
...Broccolipoeder in rauwkostkwaliteit is een geweldige ingrediënt voor de dagelijkse groene smoothie en voor groentesappen. Broccolipoeder past ook uitstekend in het brooddeeg, in het deeg van rauwkostcrackers, in pannenkoekdeeg, in saladedressing, in soepen, broodbeleg of in groene sauzen. Broccolipoeder is rijk aan antioxidanten, waardevolle secundaire plantenstoffen, chlorofyl, bètacaroteen en hooggeconcentreerde mineralen en sporenelementen.
Portfolio (85)
...Eenvoudig drie keer lekker. Geen meten en geen wegen. Geen mengen en geen roeren. Met Eifix Verse Deegjes maak je in een handomdraai wafels, pannenkoeken en Kaiserschmarrn: eenvoudig, snel en altijd. EIFIX VERSE DEEGJES Weinig moeite. Veel genot. Geen meten en geen wegen. Geen mengen en geen roeren. Met Eifix Verse Deegjes maak je in een handomdraai wafels, pannenkoeken en Kaiserschmarrn: eenvoudig, snel en altijd. En dat helemaal zonder rusttijden. Het deeg is kant-en-klaar en kan direct op het hete wafelijzer of in de pan worden gedaan. Dit gaat u lekker vinden.
Portfolio (15)
Duitsland, Hamburg
...Wij bieden een ruime keuze aan vormplaten (ronde platen) voor deeg- en mengmachines.
Portfolio (15)
Italië, MILANO
Punto Srl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie van voedingsproducten. Met een nieuw verkooppunt dat is uitgerust met een vleeswaren-, kaas- en vers broodafdeling, biedt Punto Srl een breed scala aan verse en diepgevroren voedingsproducten, naast een uitgebreid assortiment aan groenten en fruit. De kwaliteit van de producten is altijd gegarandeerd en het bedrijf zet zich in om vo...
Portfolio (177)
België, Wommelgem
Sinds 1998 zijn er verschillende Turkse Mediterrane bakkerijen geopend in de grootste steden van België, zoals Brussel en Antwerpen. Naast de traditionele Belgische en Franse gebakjes zoals croissants, chocoladebroodjes, enz., was er ook een zeer sterke vraag naar de Mediterrane gebakjes en sandwiches, zoals simit, börek, gevuld met heerlijke feta, olijven, spinazie, enz. De sector had een duidel...
Bijpassende producten
E-deeg
E-deeg
Andere Producten
waterdeeg
waterdeeg
Portfolio (14)
Frankrijk, Montfort Sur Meu
...Zoete deeg en ongezoet deeg.
Portfolio (58)
Frankrijk, Nanterre
Gaufre d'Art is een passie voor authentieke Luikse wafels, handgemaakt met verse en natuurlijke ingrediënten (zonder conserveermiddelen). Onze wafels zijn 100% puur boter. Wij maken onze ambachtelijke Luikse wafels met zorg, dag na dag. Elke wafel wordt ambachtelijk gebakken en ons deeg wordt met de hand gekneed met verse en natuurlijke ingrediënten (zonder conserveermiddelen). Wij leveren onze ...
Portfolio (8)
Frankrijk, Montauroux
... transportbanden en de sterren zijn onafhankelijk en worden geregeld door frequentieregelaars. De deegvoedingsband is voorbereid om een metaaldetector te ontvangen met een automatische afvoer van besmet deeg. Alle delen die in contact komen met het deeg zijn gemaakt van roestvrij staal of voedselveilige kunststof volgens de FDA-regels.
Portfolio (56)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play