...EYVALLAH DEEG YUFKA LAVASH Deeg en lavash, geproduceerd volgens hoge kwaliteitsnormen, worden bereid met verse en natuurlijke ingrediënten. Ons bedrijf staat bekend als een toonaangevend bedrijf in de productie van filodeeg en lavash met traditionele methoden.
Portfolio (169)
Italië, Mason Vicentino
... gebied van compactheid en homogeen deeg. De arm en het rotatiesysteem zijn ontworpen met de speciale vorm van de as, wat de hoeveelheid zuurstof die in het deeg wordt opgenomen verhoogt en tegelijkertijd de werktemperatuur verlaagt. Er is de mogelijkheid om de rotatie van de kom om te keren, wat betekent dat grote of kleine hoeveelheden deeg op dezelfde machine kunnen worden gemengd.
Portfolio (10)
...Lahmacun heeft een typisch pikante smaak. Het is gemaakt van deeg dat belegd is met een mengsel van pikant gekruid gehakt, ui, verse tomaten, pikante pepers en peterselie. Dit wordt vaak bereid in een oven. Het kan als wrap opgerold gegeten worden maar vaak wordt het in kleinere stukken gesneden en als schotel geserveerd. Alvorens het te nuttigen wordt het meestal besprenkeld met citroen. Het...
Portfolio (1)
...Met de VOMM Turbo Kneader is het mogelijk om automatisch elk soort deeg voor de bakkerij- en banketindustrie te bereiden. Het deeg wordt in enkele minuten continu geproduceerd, klaar voor de volgende verwerkingsstap, wat een constante productie in de tijd mogelijk maakt en de stilstand van het traditionele batchesysteem voorkomt. De continue VOMM Turbo Kneader is geschikt voor elk deeg met...
Portfolio (5)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... brooddeeg. De professionele spiraalkneedmachine is geschikt voor alle soorten deeg. Het stelt u in staat om snel perfect gemengd deeg te verkrijgen. Deze professionele kneedmachine is perfect geschikt voor bakkerijen, patisserieën, hotels, restaurants, pizzeria's, brouwerijen .. Capaciteit: 42 Liter Productie kg/deeg: 36 kg Afmetingen van de kuip: 450 x 260 mm Afmetingen: L480 x B800 x H710 mm Vermogen: 1,5 HP / 1,1 Kw Gewicht: 95 kg...
Portfolio (188)
Griekenland, Peristeri
Het bedrijf werd opgericht in 1971 en begon als een offsetdrukkerij. In 1989 besloten we onze activiteiten uit te breiden en ons te richten op de verpakkingsmarkt door handgemaakte papieren boodschappentassen te produceren. Sindsdien heeft het bedrijf een grote groei doorgemaakt en voegen we voortdurend nieuwe producten toe aan onze verpakkingslijn. In 2013 richtten we ons op de Europese markt en ...
Portfolio (131)
Frankrijk, Lomme
Samen, uw Signature product. NOVEPAN is de expert in diepvriesbrood, snacks en pizza's om te voldoen aan de behoeften van professionals. Al onze producten komen van onze 5 Franse locaties, en we kiezen voor meel van molens in de buurt van onze productielocaties. Onze inzet: u een product aanbieden dat bij U past. Daarom geven we u de controle over de productkenmerken. •PRODUCT: Kies eerst het p...
Portfolio (9)
...De rijskamer maakt het mogelijk om het rijzen van het ongekookte deeg zeer nauwkeurig te controleren. Het modulaire klimaatsysteem met geïntegreerde luchtstroom van roestvrij staal voorkomt dat lucht direct op het ongekookte deeg wordt geblazen. De zeer langzame luchtstroom zorgt voor een constante omgeving die het deeg uitzonderlijk gelijkmatig bevochtigt en temperatuurt – ongeacht waar het zich in de kamer bevindt.
Portfolio (4)
Duitsland, Hamburg
...Pringles Aardappelchips zijn een populair merk van snackchips op basis van aardappelen, dat bekend staat om zijn unieke vorm en knapperige textuur. In tegenstelling tot traditionele aardappelchips worden Pringles gemaakt van een deegachtige mix van aardappelvlokken, maïszetmeel en verschillende specerijen. Vervolgens wordt het deeg in een dunne, gelijkmatige vorm geperst en in afzonderlijke chips...
Portfolio (180)
Duitsland, Dornburg-Camburg
...Backtrennpapier / Backpapier: dubbelzijdig gesiliconiseerd papier voor materiaalscheiding in de voedingsindustrie en andere technische toepassingen; doorgaans wordt het papier gebruikt om vloeibare of vette materialen (bijv. deeg) van het dragermateriaal (bijv. bakplaten) te scheiden; het papier is hittebestendig tot ongeveer 220° gedurende minimaal een uur; belangrijk is dat het papier na...
Portfolio (51)
Italië, Carmagnola
...Onze EGG LASAGNE | N ° 191 maakt deel uit van de grote selectie Pasta ARRIGHI, geproduceerd met uitsluitend durumtarwe semolina en, in dit geval, de toevoeging van ei. Ze zijn een eerbetoon aan de Italiaanse culinaire TRADITIE bij uitstek. Het platte en volle deeg geeft structuur aan het gerecht sinds de tijd van de oudste en meest beroemde Griekse filosofen. Gewicht: 500g kooktijd: 40 minuten...
Portfolio (3)
Griekenland, Ionia, Thessaloniki
...SUCCES Beschrijving: Speciale enzymmix om gebakken goederen en over het algemeen producten die organisch rijzen met behulp van gist te verbeteren. Eigenschappen: • Aanpassing van de deeg eigenschappen • Verhoogt waterabsorptie • Vermindert mengtijd • Verhoogde fermentatietolerantie Eindproduct: • Zeer goed volume • Korstverbetering • Homogene celstructuur • Verlengde versheid Ideaal voor klanten die E-nummers in ingrediënten vermijden. GESCHIKT VOOR LANDEN MET EEN HEET KLIMAAT Dosering: 0,5-1% van de hoeveelheid bloem Verpakking: meerlaagse papieren zakken van 20 kg...
Portfolio (9)
...escargot 1_500g_Warda - 6194043401307 - Granen Verpakking per doos: 24 UVC Verpakking per pallet: 40 dozen Producttype: Deeg Tarief familie: Pasta, Couscous en Semolina Tarief subfamilie: NORMALE PASTA...
Portfolio (124)
Frankrijk, Malataverne
...Ingrediënten Ingrediënten van het deeg tarwebloem, durumtarwegries, eieren (11,2% van het eindproduct), water. Ingrediënten van de vulling paneermeel (tarwebloem, water, zout) ricotta (7,5% van het eindproduct) (wei, room), palmolie, melkvlokken, palmolie, aardappelvlokken, wei, spinazie (2% van het eindproduct), kaas (melk, zout, stremsel, conserveermiddel lysozym van ei), zout...
Portfolio (188)
België, Kuurne
...Bacs gerbables wit - PB-6407EN Merk: Plastibac Beschrijving: BAC A PATONS 600X400X70 MM WIT DICHT - BUDGETLIJN (HDPE) Kenmerken: Dim. int. 555x355x62 mm PEHD voedselkwaliteit Bak voor deeg en bakbereidingen, pizza, .. Capaciteit: 1,1 kg Afwerking: Bodem en zijkanten vol Dim. ext.: 600 mm L: 400 mm H: 70 mm Materiaal: Hoogwaardig polyethyleen EAN-code: 5414618386510...
Portfolio (47)
Frankrijk, Soreze
... spuitmond op basis van de gewenste koekjesvorm. U vult de pers met deeg, drukt op de zuiger en u krijgt koekjes met perfecte vormen. Dankzij de instelbare hoeveelheden van het pistool kunt u de gewenste porties aanpassen aan het gewenste resultaat en zo verspilling voorkomen. REF:GATUPP20 GARANTIE:60 MAANDEN Hoofdmateriaal: roestvrij staal Andere materiaal: kunststof Kleur: roestvrij staal Lengte: 22 cm Diameter: 6 cm Diameter van de matrijs: 5 cm Netto gewicht: 0,260 g...
Portfolio (195)
Spanje, Sevilla
...DULCE DE LECHE REPOSTERO. AANBEVOLEN GEBRUIK VOOR DE BANKETINDUSTRIE, FABRIKANTEN VAN DESSERTEN, FIJNE BANKETTEN EN ALLE SOORTEN DEEG DIE DULCE DE LECHE NODIG HEBBEN. MET EEN DUIDELIJKE SMAAK DIE AUTHENTIEK ZUID-AMERIKAANS IS, BIEDT DEZE DULCE DE LECHE MET EEN FIRMER TEXTUUR DAN DE KLASSIEKE EEN UITSTEKENDE BEHANDELING EN EEN SEMI-HARD CONSISTENTIE VOOR GEBRUIK IN BROOD- EN BANKETBAKKERIJEN, CONFECTIEERIES EN IN DE HELE VOEDSELINDUSTRIE. FORMULAIR 6,5 KG.
Portfolio (6)
ufs.country_names.RU, Penza
... automatisch uitgeschakeld. Een kenmerk van de deegmenger zijn de krachtige Z-vormige messen van roestvrij staal die het mogelijk maken om het stevige deeg voorzichtig te kneden. Een variabele frequentie-aandrijving wordt gebruikt voor een soepele verandering van de rotatiesnelheid van de messen, waardoor het mogelijk is om de machine te gebruiken voor het kneden van crumpetdeeg.
Portfolio (12)
Italië, Acerra
... porselein wordt op hoge temperatuur gebakken in een reducerende atmosfeer om de volledige fusie van glazuur en deeg te verkrijgen en de daaruit voortvloeiende compactheid en nul porositeit. Met deze kenmerken blijft de espresso nog langer warm. Volume 55 ml Hoogte 61 mm Diameter 56 mm STYLE:ALTA...
Portfolio (61)
...Ontworpen om hoog gehydrateerd brood te produceren (70-90% water). Door het speciale proces: stevige bloem, belangrijke rusttijd, minder schade bij het snijden, enz., maakt het mogelijk om hoogwaardig brood en verschillende vormen te produceren. De TXA-MAN-ROLL heeft een "multiroller" om het stuk deeg te lamineren en uit te spreiden, waardoor het deeg een extra 40-50% sterkte krijgt. De verzameling van het product dat al gesneden is, is handmatig. Soorten brood: het klassieke "ciabatta" in al zijn vormen: baston, baguette, rustiek met puntige uiteinden, minis, enz.
Portfolio (10)
Turkije, Istanbul
...Deeg met Aardappelfilling...
Portfolio (4)
...ALGEMENE KENMERKEN Deze machine is ontworpen met een roterende kegel en verstelbare spiraalvormige corrosiebestendige sporen eromheen. Het deeg wordt perfect rond terwijl het van onder naar boven beweegt in de verstelbare sporen. De machine is ook uitgerust met een nieuw ontworpen mechanische bloemstofzuiger die geen geluid maakt tijdens het werken. Het standaard rondingsspoor is 4,5 meter. Het...
Portfolio (7)
Oostenrijk, Fürnitz
... Het geeft een rijsmiddelgas vrij uit het bakpoeder wanneer het met bloem wordt gemengd. Dit resulteert in fijne korrels in het resulterende gerezen deeg voor het bakken. Voedseladditief: Monocalciumfosfaat wordt ook gebruikt als een voedseladditief voor verschillende diervoeders zoals pluimvee, runderen en geitenvoer. HS-code: 283526...
Portfolio (127)
Spanje, Alhama De Murcia
... om de kwaliteit van het deeg en het eindproduct te verbeteren. Enkele veelvoorkomende soorten verbeteringsmiddelen zijn verbeteringsmiddelen voor het deeg, verbeteringsmiddelen voor de fermentatie en emulgerende verbeteringsmiddelen. De voordelen zijn onder andere: - Verbetering van de textuur en elasticiteit van het deeg. - Verhoging van het volume en de luchtigheid van het eindproduct. - Verlenging van de houdbaarheid van het brood.
Portfolio (7)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3380390197403 Gemaakt in Frankrijk in onze ateliers. Het witte deeg heeft een lichte kleur en de neutrale smaak past gemakkelijk bij verschillende vullingen. Gebruikstips Gooi de macaroni in een grote hoeveelheid kokend gezouten water, kook 7 minuten voor een "al dente" bereiding en 9 minuten voor een smeuïge bereiding. Giet af en geniet van deze pasta warm, eenvoudig met een scheutje olijfolie of vergezeld van een saus naar keuze. Superieure semolina van witte durumtarwe * *afkomstig uit biologische landbouw...
Portfolio (114)
België, Marquain
Wie is er ooit niet bezweken voor de onweerstaanbare geur van de Luikse wafel, waarvan de suikerparels karameliseren in het ijzer, en een bloei van verrassende sensaties achterlaten in de mond van fijnproevers. Heeft u een drukbezochte locatie en zoekt u een aanvullend product voor uw assortiment? De Luikse wafel zal uw bedrijf een olfactorische dimensie geven, een warm product dat gemakkelijk me...
Portfolio (3)
...Treccia di bufala campana DOP verkregen uit de verwerking van mozzarella. De vorm wordt verkregen door het deeg te vlechten, na de fileren. Typen en Formaten Gewicht: van 100 gr tot 4 kg HOUDBAARHEID 12 DAGEN / HOUDBAARHEID 18 DAGEN / HOUDBAARHEID 21 DAGEN Codes: van 1702 tot 1715 / codes: van 2463 tot 2938 / codes: van 90 tot 1805...
Portfolio (10)
Spanje, Catarroja
...Dankzij de 1200 W vermogen en 15.000 t.p.m. kun je zonder problemen producten voor de voedselbereiding kloppen, mengen en kneden (deeg voor bakkerij, patisserie, pizza's...), slagroom opkloppen, eieren kloppen, enzovoort. Dubbele draaiing, roterend en orbitale beweging. Met 4 voorgeprogrammeerde functies, een turbo functie en regelbare snelheid. Het is de perfecte aanvulling om geweldige...
Turkije, Ankara
Opgericht in 1965, staat KRAL Foods bekend om zijn traditionele en innovatieve producten zoals Tortilla's, Kemalpasa (Sponsdeegrollen), şekerpare (Gebakken Zacht Gebak), güllaç (Gebakken Zacht Gebak), şambaba, erişte (Noodles), koekjes, baklava deeg, mantı, driehoekig deeg, börek deeg, tarhana en kadayif (Gebakken Gescheurde tarwe dessert). Met de nadruk op moderne technologie en kwaliteits- en hy...
Portfolio (10)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play