Spanje, Malaga
...Perfect voor zowel frituren als bakken. Ze geven je de optie om je empanadas of quiches aan te passen als je "je handen in het deeg" wilt hebben. Verschillende maten beschikbaar. CATEGORIE: Empanadas...
Portfolio (29)
Spanje, La Llagosta-Barcelona
...MET DEZE MACHINE KUNT U: Boterkoekjes, amandeldeeg, krulkoekjes, huisgemaakte koekjes, polvorones, perrunillas, mantecados, enz. -Een uniforme en snelle productie, zonder het deeg te straffen of de natuurlijke kenmerken te veranderen. -Voor middelgrote en grote producties, afhankelijk van het product en het model. -Eenvoudige en snelle wissel van mallen. -Intelligente productiebeheer via het HMI-paneel, receptprogrammering. SNEDEN VAN FILETS EN VORMEN MET EEN GROTE VARIËTEIT AAN VORMEN EN AFMETINGEN: Voor stevige of harde deeg.
Portfolio (83)
Spanje, Madrid
...Rijstmeel. Glutenvrij voedsel. Voor het maken van deeg zonder bindmiddel. - Rijstmeel. Glutenvrij voedsel. Voor het maken van deeg zonder bindmiddel. Geen toegevoegde conserveermiddelen.
Portfolio (16)
Spanje, Sevilla
...DULCE DE LECHE REPOSTERO. AANBEVOLEN GEBRUIK VOOR DE BANKETINDUSTRIE, FABRIKANTEN VAN DESSERTEN, FIJNE BANKETTEN EN ALLE SOORTEN DEEG DIE DULCE DE LECHE NODIG HEBBEN. MET EEN DUIDELIJKE SMAAK DIE AUTHENTIEK ZUID-AMERIKAANS IS, BIEDT DEZE DULCE DE LECHE MET EEN FIRMER TEXTUUR DAN DE KLASSIEKE EEN UITSTEKENDE BEHANDELING EN EEN SEMI-HARD CONSISTENTIE VOOR GEBRUIK IN BROOD- EN BANKETBAKKERIJEN, CONFECTIEERIES EN IN DE HELE VOEDSELINDUSTRIE. FORMULAIR 6,5 KG.
Portfolio (6)
...Ontworpen om hoog gehydrateerd brood te produceren (70-90% water). Door het speciale proces: stevige bloem, belangrijke rusttijd, minder schade bij het snijden, enz., maakt het mogelijk om hoogwaardig brood en verschillende vormen te produceren. De TXA-MAN-ROLL heeft een "multiroller" om het stuk deeg te lamineren en uit te spreiden, waardoor het deeg een extra 40-50% sterkte krijgt. De verzameling van het product dat al gesneden is, is handmatig. Soorten brood: het klassieke "ciabatta" in al zijn vormen: baston, baguette, rustiek met puntige uiteinden, minis, enz.
Portfolio (10)
Spanje, Alhama De Murcia
... om de kwaliteit van het deeg en het eindproduct te verbeteren. Enkele veelvoorkomende soorten verbeteringsmiddelen zijn verbeteringsmiddelen voor het deeg, verbeteringsmiddelen voor de fermentatie en emulgerende verbeteringsmiddelen. De voordelen zijn onder andere: - Verbetering van de textuur en elasticiteit van het deeg. - Verhoging van het volume en de luchtigheid van het eindproduct. - Verlenging van de houdbaarheid van het brood.
Portfolio (7)
Spanje, Catarroja
...Dankzij de 1200 W vermogen en 15.000 t.p.m. kun je zonder problemen producten voor de voedselbereiding kloppen, mengen en kneden (deeg voor bakkerij, patisserie, pizza's...), slagroom opkloppen, eieren kloppen, enzovoort. Dubbele draaiing, roterend en orbitale beweging. Met 4 voorgeprogrammeerde functies, een turbo functie en regelbare snelheid. Het is de perfecte aanvulling om geweldige...
Spanje, Canet De Mar
... zacht en luchtig deeg, dat de exclusieve kenmerken van het gebruikte basismateriaal behoudt en een unieke kwaliteit heeft. Nola Cream Smaken: Pistache - Pure chocolade, sinaasappel & gember - cacao en hazelnoten Panettone Smaken: Chocolade & peer - Witte chocolade & citroen - Pistache - Appel, gember & kaneel - Rozijnen & sinaasappel - Tiramisu - Ananas, kokos & mango...
Portfolio (9)
Spanje, A Coruña
...De empanadas van Da Cunha zijn een ambachtelijk product, handgemaakt met natuurlijke ui, verse paprika en ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met de beste ambachtelijke professionals bieden we tot drie verschillende soorten deeg met olijfolie, volgens het traditionele recept, wat een toegevoegde waarde geeft aan al onze producten.
Portfolio (5)
Spanje, Puente Genil
...Heerlijke gebakjes, een mix van bladerdeeg met een vleugje zoet deeg, met verbrande suiker op het oppervlak. Het is een zeer verfijnde en hoogwaardige zoetigheid.
Portfolio (3)
Spanje, Narón
...Levaduras Lesaffre Hoewel het met het blote oog niet zichtbaar is, is gist een onmisbare levende micro-organisme in het proces van broodbereiding, aanwezig in het deeg, essentieel voor de regulering van aroma's en de fermentatie ervan. Onze gisten kenmerken zich door hun regelmaat, kwaliteit en hoge fermentatiekracht, waarbij we altijd aandacht besteden aan details zoals smaak, aroma's, gebruiksgemak, enz. We bieden verschillende presentaties die zich aanpassen aan de behoeften van elk bedrijf:...
Bijpassende producten
Gist
Gist
Portfolio (1)
...Status: Bevroren. Presentatie: Doos van 192 eenheden. Gewicht: 9,6 kg / doos. Prijs: €0,32 + BTW per eenheid. Afhankelijk van de dikte van de pizza's die je wilt maken, zou de diameter van het uitgerolde deeg tussen de 12 cm en 22 cm liggen.
Spanje, La Mata. Toledo
... pasta's); meel “Candeal” (optimaal voor stevigere maar gemakkelijk te bewerken deeg, Candeal brood, churros en gefrituurde deegwaren); meel “Media Fuerza” (voor deeg dat goede consistentie en gasretentie vereist, ideaal voor baguettes in gem mechaniseerde processen); meel “Especial” (zeer goed voor gecontroleerde fermentatie, ambachtelijke baguettes, bladerdeeg en rustiek brood); meel “Gran Fuerza” (ideaal voor sandwichbrood, roscón de reyes, ensaimadas en gebak van de hoogste kwaliteit). We produceren ook volkoren tarwemeel en roggebloem.
Spanje, Pineda De Mar
... zijn al meer dan 20 jaar actief in de wereld van pizza, we hebben het concept van pizza aan huis zien ontstaan en zijn met dit concept meegegroeid, om vervolgens alle mogelijkheden die pizzadeeg biedt te verkennen. We geloven dat er nog veel te ontdekken valt in deze wereld van ingrediënten, deeg, sauzen, mozzarella's en kazen van allerlei soorten, vleeswaren en conserven, gourmet pizza's, een wereld die nog ontdekt moet worden. Aarzel niet, bij Don Pizza staat een team van mensen dat zich toelegt op de wereld van pizza klaar om zijn kennis tot uw dienst te stellen.
Spanje, Cabrera De Mar
...ketens van banketbakkerijen en broodbakkerijen, grote bedrijven in de voedingssector en distributeurs van brood voor de selectieve horeca, onder anderen. De productielijnen van Viñas belasten het deeg niet en behandelen het zonder het te ontgassen of te extruderen. Deze eigenschap van onze apparatuur stelt ons in staat om producten van superieure kwaliteit te verkrijgen, "gelijk aan handgemaakt". Wij beschikken over een testlaboratorium van 400 m2 met al het benodigde materiaal zodat de R&D-afdeling producttests kan uitvoeren met onze klanten.
Spanje, Pontevedra
... - Frituurdeeg voor empanadillas - Criolla-deeg voor empanadillas - Sorrentino's met ham en mozzarella - Gnocchi van semolina en aardappel - Kip- en spinazie-ravioli - Vlees- en spinazie-ravioli - Ravioli met vier kazen. Wij distribueren door heel Europa en garanderen te allen tijde de koudeketen. Onze klanten zijn zowel detailhandelaren als groothandelaren, nationaal en internationaal.
Spanje, Sant Vicenç Dels Horts
Wij zijn een groep van ambachtelijke bakkers in Barcelona, die een exclusieve service biedt voor bakkerijen, ambachtelijke bakkers en franchiseformules. Precies, we werken met ons exclusieve proces van diepvriezen van rauw deeg om de voedingswaarden en de textuur van elk product zo goed mogelijk te behouden. Met andere woorden, we produceren een grote verscheidenheid aan ambachtelijke broden en brengen ze naar jou, met de hoogste kwaliteitsgaranties.
Spanje, Miramar
...Thinkingfoods is een Italiaans-Amerikaans bedrijf, gespecialiseerd in de productie van 100% natuurlijke pizzadeeg. We hebben de traditionele manier van het maken van deeg hersteld, zoals het vroeger werd gedaan. Daarnaast zijn we de meest competitieve speler op de markt dankzij onze geavanceerde technologie. Onze "Diepgevroren Pizzadeegbolletjes" zijn de ENIGE PIZZABOLLETJES OP DE MARKT. Tot nu...
...Elaboratie van ambachtelijke verse pasta's met 100% Andalusische grondstoffen, zonder conserveermiddelen of additieven, gevulde pasta's, spaghetti, gnocchi, cannelloni, lasagne, pizzabodems, empanada-deeg, gepersonaliseerde pasta's, creatieve pasta's, biologische pasta's, volkoren pasta's, speltpasta's, pasta's voor vegetariërs, pasta's voor veganisten........... Verzending door het hele land. Onze producten zijn volledig vervaardigd uit Andalusische grondstoffen, wat de kwaliteit en versheid garandeert.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play