Duitsland, Heidelberg
...Visaroma-kruiden zijn ontworpen om een onderscheidende, oceaanachtige smaak aan gerechten toe te voegen, perfect voor zeevruchtensoepen, sauzen en veganistische zeevruchtenvervangers. 100% natuurlijke smaak verkregen uit vis. Ideaal om een visaroma toe te voegen aan terrines, kant-en-klare gerechten en visworstjes.
Portfolio (74)
Spanje, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... temperatuur en zonder filtratie gebotteld. Hierdoor heeft het een onderscheidend "natuurlijke mist" en behoudt het al zijn eigenschappen en vitaminen volledig. Het is een olie met een aromatische en levendige truffelsmaak. Het wordt aanbevolen voor het bereiden van verschillende gerechten, zoals: risotto, pasta, vlees, gebakken eieren, tortilla en vis. Onze oliën met een hoog polyfenolgehalte bevatten hydroxytyrosol, waaraan truffelextracten worden toegevoegd. Houdbaarheid en opslagperiode: 24 maanden.
Portfolio (76)
Hongarije, Budapest
... spijsverteringssysteem. Onze gefermenteerde en verwerkte augurken worden bereid met koude, gezouten pekel gedurende maximaal drie maanden, zodat de bittere verbinding wordt verwijderd, de groenten worden verzacht en doordrenkt met smaak. Het wordt vervolgens gewassen en gesorteerd en verpakt in containers in een pekeloplossing voor de conservering. Het oogstproces speelt een sleutelrol in onze...
Portfolio (55)
Duitsland, Bad Bramstedt
...Perfect voor gebakken vis uit de pan - met deze kruiden tover je een glimlach op het gezicht van elke visliefhebber. Geschikt voor alle vissoorten en zonder smaakversterkers (glutamaat). Zo kun je je vis naar wens voor- of nasalzen. Onze mix zorgt er in ieder geval voor dat de eigen smaak van de vis goed tot zijn recht komt en een pittig-heerlijke aroma krijgt. Eet meer vis! Het loont de moeite. Inhoud: 30,00 g Artikel-Nr: 240984...
Portfolio (89)
Nederland, Hoogerheide
...Voorgekookt voor gemak, onze gekookte mosselen zijn klaar voor gebruik. Verkrijgbaar in zowel ingeblikte als bevroren opties. Gemakkelijk te bereiden, behoudt verse smaak en voedingsstoffen. Groothandel voor bedrijven: supermarkten, hotels, restaurants en cafés.
Portfolio (15)
Duitsland, Dissen
...bijvoorbeeld in de smaken lam, kruiden, chili of rook. TenderFox® biedt u optimale waardecreatie gecombineerd met een uitstekende smaak – een unieke oplossing. Voordelen in één oogopslag: Flexibele verhoging van waardecreatie Eenvoudig in gebruik...
Italië, Imperia
... smaak, met een volle, aangenaam zure smaak: onder onze extra vergine olijfoliën is het degene met de meest intense smaak. Het zal daarom zeker geliefd zijn bij degenen die sterke en volle smaken waarderen. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties De Groene Fruit is zeer geschikt voor het op smaak brengen van gegrild vlees en groenten, op bonen, bruschetta, gedipte groenten en rauwe vis. Uitstekend op stokvis. code:GF .75...
Portfolio (44)
...De intense smaak en de levendige kleuren van de lentegroenten komen samen met de delicatesse van de zwaardvis in een gerecht dat de essentie van de Zuidelijke keuken uitdrukt. Een rijk en voedzaam recept, dat alleen met eerlijke ingrediënten wordt bereid, perfect als voorgerecht, bijgerecht of hoofdgerecht.
Portfolio (45)
Estland, Valga
... buitenkant en een sappige binnenkant. Het kan gekruid worden met kruiden, specerijen of een eenvoudige marinade om de natuurlijke smaken te versterken. Ceviche en Sashimi: Het zachte en delicate vlees van paardmakreel maakt het een uitstekende keuze voor ceviche, een gerecht waarbij rauwe vis gemarineerd wordt in citrusvruchten. Het wordt ook genoten als sashimi, dun gesneden en geserveerd met sojasaus...
Portfolio (11)
Italië, Novoli
... hoeveelheid in ringen gesneden ui in extra vierge olijfolie gebakken; daarna voegen we zout, peper, goed uitgelekte slakken en enkele laurierbladeren toe. We koken op hoog vuur en wanneer de olie weer naar de oppervlakte komt, gieten we een glas roséwijn erbij en laten we het verdampen. Breng op smaak met zout en serveer warm. PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN 100% natuurlijke slakken, al schoon en gepeld, klaar voor consumptie Kortingsperiode: het hele jaar door beschikbaar Verpakt in dozen van 1 kg tot 5 kg. Minimale bestelling: 500 kg...
Portfolio (71)
Duitsland, Barsbüttel
...Focus op hoge volume B2B, white label, contract botteling. Zitro Pikant: Vloeibare zuurter voor frisdranken, siropen, thee, saladedressings, sauzen en visgerechten Zitrosa Concentrate: Geconcentreerd citroenzuur, voor bijzonder sterke zuurheid Zitro-Perfekt Concentrate: Geconcentreerd citroenzuur zonder toegevoegde suiker Zitro-Perfect Powder: Citroenzuur in poedervorm - gewoon water toevoegen! 750 gr Limoensap gepasteuriseerd: Van sapconcentraat. Gepasteuriseerd 10 liter Limoensap gepasteuriseerd: Vers sap uit een concentraat dat een frisse limoen smaak biedt. Gepasteuriseerd 10 liter...
Portfolio (10)
Zwitserland, Wollerau
... voedsel veel langer vers blijft, kunt u de hoeveelheid bedorven of oude fruit, groenten, vlees, kip, vis, snacks, kaas en meer aanzienlijk verminderen. Bescherm voedsel tegen schimmel, bederf, lekkages of morsen met de VacSy® containers. RUIMTE: Elke container is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten en is ontworpen voor handige, efficiënte opslag in uw koelkast of voorraadkast. TIJD: Door...
Portfolio (195)
Spanje, Nigrán-Pontevedra
...Deze pekelmachine is specifiek ontworpen voor het pekelen van pelagische vissen, waarbij een grondig en uniform behandelingsproces wordt gegarandeerd dat essentieel is voor het op smaak brengen, conserveren of voorbereiden van de vis voor verdere verwerking. Het systeem bestaat uit een pekelopslagtank waarin de vis, via een transportband in de tank gevoerd, door duwers in de pekel wordt...
Portfolio (24)
Italië, Milano
...schors en gebrande koffie. Op de tong is het bitter en roept het likeuren op zoals gentiaan en rabarber. Het heeft tonen van koffie, cacaoboon en tabaksbladeren. COMBINATIES De unieke smaak maakt combinaties mogelijk met evenzo bittere voedingsmiddelen zoals artisjokken, schorseneer, witlof; het gaat goed samen met hoogwaardige, langgerijpte kaas, misschien pittig; met lardo di colonnata. Met vis, probeer het in combinatie met zwaardvis en rode tonijn; met desserts, om chocolade-mousse te versieren, in ijs en in fruitsalade.
Portfolio (116)
Frankrijk, Arengosse
...Ik kan PET Gewicht suiker 100 gram. Mogelijk gebruik: slagroom, yoghurt, meringues, macarons, marshmallows, lolly's, ijsblokjes, waterijs.... Samenstelling: ongezuiverde Franse bietsuiker, nougataroma, natuurlijke kleurstof bruin (E150C) Er kunnen sporen van ei, melk, mosterd, pinda's, weekdieren en schaaldieren, vis, sesamzaad en soja aanwezig zijn. Referentie:SUCRE0016A...
Portfolio (200)
Frankrijk, Cadeilhan
...vinaigrettes of gewoon op toast. Perfect om uw vlees en vis te glazuren, om te combineren met uw kazen, uw salades, het zal ook heerlijk zijn in tal van desserts: pannenkoeken, cakes, madeleines, speculaas... De combinatie van deze speciaal geselecteerde biologische honing en onze biologische zwarte knoflook zal uw smaakpapillen verrassen en verwennen.
Portfolio (9)
Italië, Misano Adriatico
...Deze Witte Wijn Pinot Grigio delle Venezie DOP is een uitstekende keuze voor wijnliefhebbers. Verpakking van 6 flessen van 75 cl, perfect voor een proeverij met vrienden of om je favoriete gerechten te begeleiden. De frisse en fruitige smaak past perfect bij vis en verse kazen.
Portfolio (200)
... van dezelfde familie die "giftige sumak" worden genoemd: deze zijn toxisch! Gebruik: We raden aan om sumak als een condiment te gebruiken. We adviseren dan ook om het niet te koken, zodat het al zijn eigenschappen en smaak behoudt. Sumak wordt gebruikt als een fleur de sel die over een gerecht wordt gestrooid. Je kunt het dus toevoegen aan gegrild vlees, vis of geroosterde groenten. Je kunt deze specerij ook over veel bereidingen strooien. Zak: 10Kg...
Portfolio (45)
...Tijm is een aromatische kruiden, geschikt voor het op smaak brengen van vlees, vis, eieren, kazen, tomaten, stoofschotels en soepen. Naast gebruik in azijnen en gearomatiseerde oliën, wordt het ook gebruikt tegen verkoelende ziekten. Beschikbaar in een bakje of polystyreen van verschillende gewichten.
Portfolio (47)
Nederland, Nuenen
...Onze Patagonian Toothfish (Dissostichus eleginoides), ook bekend als Chileense zeebaars, komt uit een van de meest afgelegen gebieden van het zuidwesten van de Indische oceaan. Eenmaal gevangen wordt hij meteen aan boord ingevroren, zo blijft de kwaliteit behouden. Door zijn hagelwitte, vlokkige vlees en boterachtige smaak is deze vis populair in toprestaurants over de hele wereld! Wij hebben deze maten beschikbaar: 4-5kg, 5-6kg, 6-8kg en 8-10kg...
Portfolio (8)
Polen, Kolbuszowa
...Wij bieden verpakkingen aan die zich onderscheiden door een verhoogde mechanische doorsteekbestendigheid en weerstand tegen lage opslagtemperaturen. Dit garandeert dat het diepgevroren product zijn voedingswaarde, kwaliteit en smaak behoudt. Wij voeren zowel de oppervlakte- als de tussendruk uit in de vorm van laminaten, die het afschuren van de druk tijdens de koelopslag voorkomen en de opgeslagen goederen extra beveiligen.
Portfolio (91)
Polen, Brzozów
... bij hartige gerechten, vooral als ingrediënt in sauzen voor vis en vlees. Het combineert goed met kaneel en kruidnagel. <strong>Opmerking</strong> Voor gerechten worden alleen de aromatische zaadjes uit de vanillestok gebruikt.
Portfolio (781)
Spanje, Malaga
...Intense smaak; het is een kroket met persoonlijkheid. Voor schatzoekers, een echte snack voor fijnproevers. We zijn zeer verheugd om u de perfecte kroketten voor te stellen, romig van binnen, knapperig van buiten met de meest delicate paneerlaag voor elke smaak. Vlees Varkensvlees met Palo Cortado wijn Gemengd vleesstoofpot Kip met Montilla wijn Bloedworst Spek en dadels Vis Kabeljauw Tonijn Gerookte zalm Scampi Parmentier octopus Vegetarisch Spinazie met walnoten en cashewnoten Ratatouille 48/50 eenheden/ kilo CATEGORIE: Kroketten...
Portfolio (29)
Spanje, El Puntal (murcia)
...Mononatriumglutamaat (MSG) is een zout van glutaminezuur, een niet-essentiële aminozuur dat van nature voorkomt in veel voedingsmiddelen zoals vlees, vis, zuivel, groenten en paddenstoelen. Het komt voor als een witte kristallijne poeder en staat bekend om zijn vermogen om de umami-smaak in voedingsmiddelen te versterken. Umami is een van de vijf basis smaken naast zoet, zout, zuur en bitter, en...
Portfolio (204)
... smaak brengen van salades, groenten, brood en kazen, met een vleugje mediterrane authenticiteit. - Dagelijkse Keuken: Weerstand tegen hitte maakt het perfect voor frituren, roosteren en het bereiden van elk soort gerecht, van pasta tot vlees en vis. - Bakkerij: Voegt zachtheid en smaak toe aan cakes, brood en andere gebakken producten. Extra Vergine Olijfolie is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar pure, smakelijke en gezonde olijfolie. Ideaal voor al je culinaire behoeften, van de eenvoudigste tot de meest verfijnde. Neem contact met ons op voor meer informatie!
Portfolio (21)
Frankrijk, Avançon
...De Moutarde au Miel is een klassieke condiment dat de zoetheid van honing combineert met de pittigheid van mosterd. Deze mix is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een gebalanceerde en smaakvolle smaak. Met een netto gewicht van 250g is deze mosterd ideaal om te combineren met uw vlees, vis of groenten. Het kan ook worden gebruikt in uw recepten voor vinaigrettes of marinades om een zoete-zoute toets toe te voegen. De gladde textuur en de delicate smaak maken het een perfecte keuze voor dagelijkse maaltijden of speciale gelegenheden.
Portfolio (62)
Frankrijk, Bordeaux
... selectie biedt een vrij ronde en zachte tannine. Wijn-spijscombinatie: charcuterie, rood vlees, wild, harde kazen. Zeevruchten, vis in saus, gésiersalade, wit vlees, taarten.\n\nAlcohol: 14,5% vol.\nDruivensoorten: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)\nProducent: Merk AG Vins\nFormaten en verpakkingen: Fles (75cl) - Doos van 6 - 2020"}...
Portfolio (93)
België, Anderlecht
... beschikbaar in RVS-afwerking voor een professionele uitstraling. - Stabiliteit van Voorwaarden: Constante niveaus van vochtigheid en temperatuur voor een ideale conservering van uw producten. - Voedselbescherming: Luchtcirculatiemethode die speciaal is ontworpen om de vochtigheid van sushi en vis te behouden, waardoor uitdroging of beschadiging wordt voorkomen. Referentie: HNC-120 BE-S Merk: Hoshizaki...
Portfolio (189)
Portugal, Santarém
... Het Zoutvlees van Monte Safira is een bewijs van de toewijding van het merk aan het behoud van traditionele Portugese smaken. Of het nu wordt gebruikt in stoofschotels, soepen of als een op zichzelf staand gerecht, dit gezouten buikspek voegt diepte en rijkdom toe aan elke maaltijd. Ervaar de authentieke smaak van Portugal met het Zoutvlees van Monte Safira, een product dat de toewijding van het merk aan kwaliteit en traditie belichaamt.
Portfolio (14)
Italië, Castrovillari
...De schil heeft een mooie heldergele kleur en is rijk aan essentiële oliën, kan meer of minder dun zijn en varieert van zeer ruw tot glad. De smaak van deze prachtige vrucht is zuur omdat het citroenzuur bevat. Binnenin heeft het een sponsachtige witte massa die albedo wordt genoemd. Het vruchtvlees is zeer sappig en is verdeeld in acht tot tien partjes, en wordt gebruikt om verschillende gerechten te verfraaien, zowel op basis van vis als vlees.
Portfolio (8)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play