Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... internationale prijzen gewonnen. De olijven worden met de hand geplukt op het optimale moment van rijping, van biologische olijfbomen, zonder het gebruik van kunstmest, synthetische producten, herbiciden en pesticiden. Intense fruitige smaak van groene olijven, groene appel, groene kruiden, banaan, amandel, groen hout, zoet, zacht, weinig bitter en licht pikant. Sensorisch profiel U.E: intense fruitigheid. Ideaal voor gebruik zonder koken, met toast, geroosterd brood met tomaat, groene salades of tomatensalades. Deze olie kan uw groenten, vis, rood vlees, pasta en aardappelen enz. aanvullen.
Portfolio (198)
...Prijs: €3,69 (inclusief btw tegen het geldende wettelijke tarief) Het heeft een citroengele kleur en een uitgesproken bloemige geur, met tonen van citrusvruchten en hout. Het is een zachte en harmonieuze wijn, met een lichte koolzuur, uitstekende frisheid en intense smaak. Alcohol: 11,5% Serveren: 6 ° tot 8 ° C Combinaties: Vis, schelpdieren, Aziatische gerechten en wit vlees...
Portfolio (3)
Italië, San Pietro Clarenza
...Extra vierge olijfolie gemaakt van de geurige olijven die typisch zijn voor Oost-Sicilië, Nocellara Etnea. Het resultaat is een olie met een harmonieuze en fluweelachtige smaak, licht fruitig met een subtiele pittigheid. Het verrijkt elk gerecht, ideaal voor het op smaak brengen van pastagerechten, gerechten met wit of rood vlees en vis. Verpakkingen van: 0,75 cl; 1,00 lt; in glazen flessen. Verpakkingen van: 3,00 lt; 5,00 lt; in metalen blikken.
Portfolio (8)
Spanje, Murcia
...Witte Wijn Beschermde Oorsprongsbenaming Jumilla Variëteit: 100% Biologische Sauvignon Blanc 2022 Kleur: Schoon, helder kristallijn Neus: Diepe aroma's, tropische achtergrond en hints van perzik. Mond: Expressief, complex met minerale tonen die een blijvende smaak bieden. Combinatie: Perfect bij sushi, zeevruchten, vis, rijst, salades en ook pasta en wit vlees. Alcohol: 13,00%...
Portfolio (4)
Spanje, Reus ( Tarragona )
...Pesto is een van de beroemdste sauzen ter wereld en staat bekend om zijn ongelooflijke basilieksmaak. Deze aromatische saus, afkomstig uit Genua, is perfect om allerlei recepten te begeleiden, naast de typische pasta. Ook om vlees en vis op smaak te brengen.
Portfolio (10)
Oostenrijk, Wien
...Met gerookte vis zoals forel, snoekbaars of zalm harmoniseert Ramsa sinaasappelmosterd uitstekend. Ook bij varkensvlees, kip en kaas is hij met zijn fruitige smaak perfect geschikt. Bij gerookte vis zoals forel, snoekbaars of zalm past de delicate Ramsa sinaasappelmosterd uitstekend. Ook voor de klassieke genot met kort gebraden vlees zoals varkensvlees of kip, evenals bij wild, harmoniseert de...
Portfolio (8)
Duitsland, München
... zelfgemaakt risotto met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bereid in slechts 20 minuten. Met alleen een goede smaak zijn we niet tevreden. Bij AnaVita zorgen we er ook voor dat onze klanten te allen tijde kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze producten en hun verwerking. We produceren onze producten uitsluitend volgens de International Food Standard (IFS). De herkomst van onze producten wordt...
Portfolio (28)
Frankrijk, Renaison
...U zult verrast zijn door deze Timut-peper die een aroma heeft dat lijkt op grapefruit. De bijzondere smaak is ideaal in combinatie met vis, en het is super trendy bij chefs in desserts, vooral in chocoladedesserts. In Nepal wordt Timut-peper gebruikt in populaire gerechten met aardappelen en tomaten. Oorsprong: Nepal Kwaliteit: A1...
Portfolio (56)
Frankrijk, Gisay La Coudre
...De echte "honingazijn" wordt gemaakt met onze meidoornhoning, die zoet en fruitig is. De suikers van de honing zijn omgezet in alcohol en vervolgens in azijnzuur: op dit punt is het product dus niet meer zoet. Er wordt dan honing toegevoegd om het een lichtzoete en vollere smaak te geven op de tong. Het wordt gepresenteerd in mooie flessen van 25cl, met een houten dop en schenktuit. Heerlijk voor "klassieke" vinaigrettes en in de keuken om vlees en vis te deglaceren. Het wordt in het bijzonder aanbevolen voor gevoelige magen!!! Het heeft geen houdbaarheidsdatum. Referentie: VINA25...
Portfolio (41)
Spanje, Granada
... nuances van drop. Lang en persistent. Aanbevolen serveertemperatuur: 17℃ Aangeraden combinaties: Geschikt voor traditionele stoofschotels (stoofpotten, gekookte gerechten), geroosterd vlees en vette vis. Versterkt de smaken van vleeswaren, patés en gerijpte kazen. De wijngaarden liggen aan de voet van de Sierra Nevada, het Natuurpark van de Sierra de Huétor en het Natuurpark van de Sierra de Baza, op een gemiddelde hoogte van 1.000 meter boven zeeniveau: het Hoge Andalusië. Wijnmakerij geïntegreerd in het Centrum voor Excellentie van de Agrovoedingssector van Granada.
Portfolio (5)
België, Nivelles
...Om te voldoen aan de vraag van consumenten die zich inzetten voor een verantwoordelijker en duurzamer dieet, ontwikkelt Loicq.be nu plantaardige alternatieven voor kaas, vlees, vis, eieren en zuivelproducten. Dankzij onze teams van wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we vegan producten met een unieke smaak. Dit is ook het geval voor onze Vébio kaas, die alle vreugde van heerlijke smeerkaas...
Italië, Forlì
... kookmethode, maar is nog steeds rijk aan vezels, mineralen en vitamines. Het is niet nodig om het te weken: het volstaat om het onder stromend water te spoelen om eventuele resten te verwijderen en het in water te koken (verhouding: één deel graan op twee delen water) gedurende ongeveer 30-40 minuten. Na het koken is het aan te raden om tien minuten te wachten voordat je het op smaak brengt, zodat het goed het water opneemt. Het kan ook gestoomd of geroosterd worden. Het kan ook als hoofdingrediënt worden gebruikt in salades, bijgerechten of om smakelijke gerechten met vis of groenten te bereiden.
Portfolio (50)
Italië, Nave
...Sapore Spumante van hoge kwaliteit met de kenmerkende fruitige smaak van Golden appel, witte perzik en acaciabloemen. Aanbevolen combinaties Veelzijdig in combinaties, gaat aangenaam samen met zelfs vette voorgerechten, vis en schaaldieren. Opmerkingen Bevat sulfieten. Inhoud: 0,75l Code: 08495 Categorie: Spumanti Land: Italië Regio: Veneto Kleur: Helder strogeel Aroma: Elegant en verfijnd...
Portfolio (46)
...Druif: 100% Arneis. Vinificatie: fermentatie in roestvrijstalen tanks bij een temperatuur van 18°C gedurende 3 weken. Rijping: verblijf "sur lies" in roestvrijstalen tanks gedurende ongeveer 8 maanden. Kleur: strogeel met lichtgroene reflecties. Aroma: delicaat en bloemig, rijk aan fruitige tonen die doen denken aan appel en rijpe peer. Smaak: sappig en vol met een aanhoudende afdronk. Alcoholpercentage: ±13,5% Gastronomische pairing: uitstekend als aperitief; geschikt voor voorgerechten, delicate hoofdgerechten, gerechten met vis en wit vlees. Serveren op een temperatuur van ongeveer 8°C.
Portfolio (10)
Frankrijk, Paris
... Afrika worden de groene bladeren van hibiscus toegevoegd aan stoofschotels om een zure smaak te geven. Of ze worden bereid in saus en als bijgerecht geserveerd. Senegalese mensen gebruiken de hibiscusbladeren veel met vis, maar ze kunnen in verschillende gerechten worden bereid. Bovendien is de kelk, rood of groen, het meest geconsumeerde deel. De rode hibiscusbloemen hebben verschillende diameters afhankelijk van de variëteiten (vimto, khoor, thaï, CLT92).
Portfolio (32)
Frankrijk, Guérande
...De Perzen en de Egyptenaren beschouwden de sjalot, 2000 jaar geleden, als een heilige plant. Een bolgewas dat verwant is aan ui en knoflook, wordt het vaak gebruikt in de keuken, fijngehakt in salades of sauzen zoals béarnaise of beurre blanc. Helemaal gestoofd of geconfit, zijn ze perfect om te serveren bij vis, vlees of foie gras. De ideale metgezel voor al uw recepten met wijn, of gewoon om uw gerechten op smaak te brengen. Ideaal voor rode sauzen, het bereiden van vlees, gestoomde aardappelen, tomaatgerechten en ouderwetse soepen. SKU:SGE250...
Portfolio (42)
Frankrijk, Paris
... het al zijn sporenelementen en mineralen. De milde rokerigheid, 140 uur koud gerookt in beukenhoutrook, geeft het zijn diepe smaak. 100% zeezout gerookt met beukenhout. Natuurlijke koude rokerij zonder aroma of kunstmatige kleurstoffen. Niet-gejodeerd, niet-fluoride. Goddelijke finishing touch op gegrild vlees of vis.
Portfolio (21)
...Karibische Kruidensamenstelling fruity & spicy Ontdek de bijzondere kruidenmix uit de Cariben, vurig, fruitig, kruidig en uniek van smaak. Of het nu gaat om grillen, of het nu vlees, vis, gevogelte of groenten zijn; zelfs stoofschotels krijgen hier een uitstekende nieuwe smaak. Zoals altijd handgemaakt met de beste ingrediënten uit eigen productie. Premium kruiden, zoals altijd glutenvrij, veganistisch, zonder kunstmatige toevoegingen of aroma's. 100% puur natuur.
Portfolio (15)
Italië, Paterno'
...Onmisbaar ingrediënt in de Siciliaanse keuken. CONSERVE CONTI produceert ze ambachtelijk, zoals vroeger, met dezelfde passie en ervaring. Ideaal om salades te verrijken, om gerechten met vis op smaak te brengen, maar ook om fantasierijke pastasalades te maken.
Portfolio (9)
Oekraïne, Dnipro
...Teriyaki-saus voor uw verfijnde smaak. Perfecte combinatie voor vleesproducten, visproducten, barbecue. Teriyaki kan worden gebruikt als marinade voor varkens- en biefstuk. De zoet-bittere smaak past ook perfect bij zowel gekookte als gebakken aardappelen. Teriyaki gebrouwen in Oekraïne.
Portfolio (6)
Duitsland, Stegaurach
...NU NIEUW: De vingerfood klassieker voor groot en klein! gevormd, gepaneerd, gefrituurd krokante korst en sappig bij de beet licht pittige vis smaak Profi-tip: Als vingerfood of tussendoortje met dips of als topping op salades of in wraps. Perfect voor kinderen met frietjes, aardappelpuree, enz. Met hun visachtige textuur en lichte vissmaak zijn ze bovendien meervoudig bekroond: Nadat de endori...
Portfolio (8)
...We delen het doel om onze oceanen schoon te maken en dieren een gezondere omgeving te bieden. We leveren uitstekende, op maat gemaakte oplossingen om de smaak en aroma van verschillende zeevruchtenproducten te verbeteren, van gemarineerde schelpdieren tot gepaneerde vissticks. We bieden een uitgebreid assortiment mengsels aan onze MSC-gecertificeerde partners.
Portfolio (19)
Italië, Crotone Kr
...De verwerkingsprocessen van myiafood zorgen ervoor dat het aromatische en evenwichtige profiel van Italiaanse citroenen, die uitsluitend in Calabrië en Sicilië worden geoogst, behouden blijft. Hierdoor kunnen we onze klanten de onmiskenbare sensatie van versheid, genot en natuurlijkheid van deze citrusvruchten overbrengen. Met het Succo di Limone Myiafood voeg je een perfecte en evenwichtige citrus smaak toe aan dranken, marinades voor vlees & vis, zeevruchten, salades en desserts! Formaat: 1lt...
Portfolio (4)
Frankrijk, Mietesheim
...Kies voor de tube mierikswortel voor een praktisch en optimaal gebruik. Sterk van smaak, onderscheidt mierikswortel zich vooral door zijn pittige smaak. Deze mildere en aromatische versie onthult een mierikswortel die licht en luchtig is. Kant-en-klare recept, de mierikswortel is zeer gemakkelijk te smeren. Ideaal om toastjes, sandwiches, surimi, gerookte vis, charcuterie of zelfs Bourgondische...
Portfolio (80)
Polen, Rusiec
...DILLEBLADEN (ANETHUM GRAVEOLENS L.) Kruid met een kenmerkende kruidige smaak, gebruikt in de productie van kruidenmengsels en sauzen. Ook gebruikt als specerij voor vis. De bladeren zijn beschikbaar in gedroogde, gesneden en gemalen vorm, gesteriliseerd op verzoek van de klant. Aanbod: – gedroogde, gesneden dille. – gemalen dille – gesteriliseerde dille Verpakking: – papieren zak met folie-inzet van 5-10 kg...
Portfolio (10)
Frankrijk, Ascain
... Kenmerken Gefermenteerde drank op basis van appel. 100% puur appelsap, 6% alcoholvolume. Verpakking Flessen van 75 cl, schroefdop Pilfer, Kartonnen doos van 12 flessen. 30 liter roestvrijstalen vat met statiegeld. 20 liter recyclebaar KEYKEG. Het perspectief van de wijnmaker Geniet goed koud, ongeveer 12°C. Droge en fruitige smaak. Evoluerende aromatische noten, exotisch fruit. De fles moet voor opening geschud worden om het natuurlijke bezinksel van een ongefilterde drank weer in suspensie te brengen. Geserveerd in een straal van ongeveer 50 centimeter van een platte bodem glas, de sagarno...
Portfolio (8)
Verenigd Koninkrijk, London
...Dit is de geurige smaak van Belbri Harissa Rozenblaadjes Chilisaus. Geniet van de Belbri Rozen Chilisaus, gebruik het als saus in verschillende gerechten, zoals; hamburgers, dips, marineer vis, vlees of groenten en in bijgerechten.
Portfolio (4)
Portugal, Zona Industrial-Albergaria-A-Velha
... Industrieel Houtskool voor Horeca. Opties: Draairooster voor Kippenbouten & Vleugels Vast Rooster voor Vlees en Vis Draaispit voor Vlees Draairooster voor Aardappelen De kwaliteit van de Materialen in de Fabricage van de Barbecues (RVS - Aisi- 304) zorgt ervoor dat ze een zeer lange levensduur hebben, maar vergeet niet een zeer belangrijke factor: het onderhoud. Motor heeft 1 jaar garantie (fabrieksfouten) Herkomst Portugal Het product is uitstekend om van al uw Gegrilde gerechten te genieten. Een andere smaak, een andere geur...
Bijpassende producten
JRodrigues - Houtskoolgrill
JRodrigues - Houtskoolgrill
Portfolio (1)
Duitsland, Ratingen
... beste kan testen om de smaak weer te geven. Hiervoor zal ik verschillende biologische olijfoliën in een wedstrijd tegen elkaar laten strijden – als nieuw project: de "Biologische Olijfolie-uitdaging". De 'Biologische Olijfolie-uitdaging' De wedstrijd is in 4 delen opgesplitst: Deel 0: Thema "Algemene testcriteria" Deel 1: Thema "Salade", 23.04.2022 Deel 2: Thema "Vlees", 30.04.2022 Deel 3: Thema "Vis", 08.+09.05.2022 AT-PUB-GEB-2023-A01 – "Het Olijfolie-project", U ontvangt alle 4 delen als herziene tekst met 67 afbeeldingen op 77 A4-pagina's als PDF-download (5,3 MB) - 77,00 EUR...
Portfolio (8)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play