Duitsland, Heidelberg
...Cep Boletus Edulis 6-9 is een premium gedroogde paddenstoel, gewaardeerd om zijn rijke, aardse smaak en umami-noten. Ideaal voor soepen, sauzen en risotto's, voegt het diepte toe aan een breed scala aan culinaire toepassingen.
Portfolio (74)
FlevoTrade Worldwide Food Trader is een expert in uien. Wij zijn gespecialiseerd in de uienteelt en zijn uitgerust met een specifieke sorteer- en verpakkingslijn. Wij kunnen 75 ton uien per uur sorteren. Hightech uitrustingen in combinatie met vakmanschap vormen de basis van de uitmuntende reputatie van de FlevoTrade uien wereldwijd. FlevoTrade biedt tevens een breed assortiment van 'schapklare' p...
Portfolio (117)
Hongarije, Budapest
...Kibbled onion en onion powder zijn essentiële ingrediënten in veel culinaire toepassingen. Kibbled onions zijn fijn gesneden en gedroogd, terwijl onion powder gemaakt is van gedehydrateerde, gemalen uien. Beide vormen worden gebruikt in kruiden, specerijmixen en vleesrub. Kibbled onion voegt een zoete smaak toe aan soepen, stoofschotels en ovenschotels, terwijl onion powder veelzijdig is in bijna alle hartige gerechten. Om hun potentie te behouden, moeten beide in luchtdichte containers worden bewaard, weg van licht en vocht.
Portfolio (59)
Frankrijk, Josselin
...Neutraal in smaak en kleur, onze oplossingen Mixeo en Stabeo worden in tal van toepassingen gebruikt: sauzen, kant-en-klaar maaltijden, BVP, ijs en sorbets, vegan producten… Onze oplossingen kunnen in veel verschillende soorten eindproducten worden gebruikt, zodra er problemen zijn met waterretentie en textuur. Zij brengen geen nasmaak of ongewenste kleur mee en ondersteunen de klassieke processen, waardoor ze zich aan al uw behoeften aanpassen.
Portfolio (15)
...Ajo Negro in bollen Product gemaakt van verse natuurlijke knoflook. Zonder additieven. Kleur: Zwart Aroma: Fruitig Smaak: Zoet. Toetsen van drop, gedroogde pruimen. Netto gewicht: 1000 gr. Voor directe consumptie als een rijp fruit. Gourmetproduct voor de horeca, fruitwinkels, natuurvoedingswinkels, diëtisten, voedingswinkels, catering, kleine en grote supermarkten of anderen die gewone verse knoflook gebruiken. Te gebruiken in de keuken als kruid of bijgerecht.
Portfolio (23)
Frankrijk, Avançon
...De Vinaigre miel is een uitzonderlijke condiment dat de zoetheid van honing combineert met de zuurheid van azijn om een unieke smaak te creëren. Ideaal voor dressings, marinades en sauzen, voegt het een vleugje zoetheid en complexiteit toe aan uw gerechten. Dit ambachtelijke product is met zorg vervaardigd om een superieure kwaliteit te garanderen. Hoewel het momenteel niet op voorraad is, blijft de Vinaigre miel een must-have voor liefhebbers van originele smaken.
Portfolio (62)
...Onze voedingsaroma's worden in verschillende vormen aangeboden: vloeistoffen, poeders, emulsies. De verpakkingen zijn beschikbaar in flessen van 30 ml, jerrycans van 250 en 500 ml of in bulk op aanvraag. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende soorten voedsel te maken of eraan toegevoegd worden: gebak, macarons, ganaches, desserts, mousses, snoep, jam, cocktails of sauzen, maar ook in de chocolade-, ijs-, drank-siroop-, kant-en-klaar maaltijden-, zuivel- en koekjesindustrie.
Portfolio (25)
Duitsland, Bad Bramstedt
... citrusvruchten. Taboulé uit het Oosten, Provençaals pistou, Frankfurter groene sauzen – van het voormalige eenvoudige soepkruid is een internationaal geliefde specerij ontstaan. Peterselie geeft bijna alle hartige gerechten een uitgebalanceerde basis smaak. Koude gerechten zoals salades, eieren, rauwkost en dips op basis van kwark, roomkaas of yoghurt krijgen met wat peterselie een kruidig-frisse afwerking. Maar ook warme gerechten zoals lichte sauzen, visbereidingen, gevogelte en vullingen voor braadstukken laten...
Portfolio (89)
Duitsland, Barsbüttel
...Focus op hoge volume B2B, white label, contract botteling. Zitro Pikant: Vloeibare zuurter voor frisdranken, siropen, thee, saladedressings, sauzen en visgerechten Zitrosa Concentrate: Geconcentreerd citroenzuur, voor bijzonder sterke zuurheid Zitro-Perfekt Concentrate: Geconcentreerd citroenzuur zonder toegevoegde suiker Zitro-Perfect Powder: Citroenzuur in poedervorm - gewoon water toevoegen! 750 gr Limoensap gepasteuriseerd: Van sapconcentraat. Gepasteuriseerd 10 liter Limoensap gepasteuriseerd: Vers sap uit een concentraat dat een frisse limoen smaak biedt. Gepasteuriseerd 10 liter...
Portfolio (10)
België, Liege
...Samyang's Buldak hete kip saus brengt de vurig smaken van pittige hete kip in een fles! Deze saus is rijk aan kippen smaak, gecombineerd met sojasaus en sojabonen, en eindigt met een kick. Versterk de smaken van deze saus en gebruik het als marinade voor geroosterde kip of als glazuur voor plakkerige vleugels. 200:gram...
Portfolio (227)
Frankrijk, Carentan
...Vloeibare karamel met verse melk en Guérande fleur de sel op smaak gebracht Clean label Beschikbaar in emmers van 20 kg of 3 kg...
Portfolio (4)
Polen, Warszawa, Poland
... tomatensmaak en bevat geen ongewenste toevoegingen of kunstmatige suikers. Het is ook een goede bron van lycopeen, een krachtige antioxidant die voorkomt in gekookte tomaten. De houdbaarheid van tomatenpuree is ongeveer 18 tot 24 maanden en het moet worden opgeslagen tussen 10°C en 24°C. Foodcom S.A. levert tomatenpuree in aseptische zakken in stalen vaten van 230 kg. Vanwege de dikke consistentie en heerlijke smaak wordt tomatenpuree veel gebruikt in pizzeria's, restaurants en cateringbedrijven als basis voor sauzen in verschillende tomatengerechten zoals pizza en pasta.
Portfolio (278)
Duitsland, Nürnberg
...waardoor het een ideaal ingrediënt is voor verschillende toepassingen zoals bakken, snoep, ijs en sauzen. AMF heeft ook een hoog rookpunt, wat het geschikt maakt voor frituren en diep-frituren. Vanwege het lage vochtgehalte heeft AMF een langere houdbaarheid in vergelijking met gewone boter. Het wordt vaak gebruikt als vervanging voor boter of olie in recepten om de smaak te verbeteren en de textuur te verbeteren.
Portfolio (186)
Italië, Misano Adriatico
...De HAPPY DÌ MIX VAN GERASPTE KAASSEN van 150g is een heerlijke combinatie van delicate kazen en intense aroma's. Ideaal om pasta, salades of als basis voor sauzen op smaak te brengen, deze kaasmix voegt een vleugje smaak en romigheid toe aan je recepten. Geniet er vandaag nog van!
Portfolio (200)
...Productinformatie Cranberries, een groep van altijd groene dwergstruiken, zijn rode bessen die vooral bekend staan als fruitige ingrediënten in granen en cereal bars, voornamelijk in hun gedroogde staat. Maar ze worden ook vaak gebruikt in warme maaltijden en gerechten – zoals in sauzen die bij wild passen. De bessen smaken zeker een beetje bitter en zuur, vooral als ze rauw worden gegeten - net...
Portfolio (47)
Spanje, Molina De Segura
...De bulkmosterd van Lord Spices Group is een essentieel ingrediënt voor elke keuken die een pittige en levendige smaak aan haar gerechten wil toevoegen. Met meer dan een eeuw ervaring bieden wij mosterd van de hoogste kwaliteit, beschikbaar in gele, beige, hele, gemalen en zwarte variëteiten. Onze mosterd bevat geen GMO en komt uit verschillende herkomsten, wat de versheid en authentieke smaak waarborgt. Het is ideaal voor gebruik in sauzen, dressings en een verscheidenheid aan gourmetgerechten, waardoor het een betrouwbare en hoogwaardige ingrediënt is voor chefs en voedingsbedrijven.
Portfolio (50)
Slowakije, Košice
...Fresco natura pizza saus 4100g is een saus van premium kwaliteit, ontworpen om je pizza-creaties naar een hoger niveau te tillen. Gemaakt van de beste tomaten en een mix van kruiden en specerijen, biedt deze pizza saus een rijke en authentieke smaak die de smaak van je favoriete pizza's versterkt. Of je nu een professionele chef bent of een thuiskok, Fresco natura pizza saus biedt de perfecte...
Portfolio (64)
Polen, Warszawa
...Aardappelzetmeel wordt gebruikt als verdikkingsmiddel en bindmiddel in sauzen, soepen en bewerkte voedingsmiddelen, bekend om zijn neutrale smaak en hoge bindkracht.
Portfolio (14)
Bulgarije, Otets Paisievo
... robijnrood, maar meestal wordt de overwegend groene variëteit gebruikt in de keuken. Het wordt toegevoegd aan salades, pasta, sauzen, pizza en vele andere gerechten die in verschillende keukens over de hele wereld worden bereid. Collectie: Budjak Cat. Nummer: OB-001...
Portfolio (187)
...ORIGINE – TERROIR Vin Rouge sec De Misaine Rouge Sec is speciaal geselecteerd door onze oenologen om u evenwichtige, authentieke en smakelijke wijnen te bieden, ideaal om te combineren met dagelijkse maaltijden. Vin de communauté Européene VINIFICATIE Traditioneel in roestvrijstalen tanks. DRAAIPLAATSEN Tempranillo PROEVERIJ Mooie intense en glanzende robijnrode kleur. Neus met delicate aroma's van verse en knapperige rode vruchten. Zachte en evenwichtige smaak. COMBINATIES VAN GERECHTEN EN WIJNEN Te genieten bij sauzen, bij rood of wit vlees, gegrild of geroosterd. Serveren op 16°C.
Portfolio (96)
Duitsland, Dissen
... gekookte, gepekelde producten, gekookte worsten en veel gemaksproducten, soepen, sauzen en snacks Intenso Pur® zonder Dextrose: speciaal ontwikkeld voor de productie van gedroogde worst en halfgedroogde producten. Intenso Pur® Bio: met zichtbare kruidendeeltjes en ingrediënten van gecertificeerde biologische boerderijen Voordelen in één oogopslag: Geen toevoeging van monosodiumglutamaat Geen gistextract Geen palmolie Geen kruiden (HVP) Geen declareerbare additieven Geen declareerbare allergenen (volgens Bijlage III FIC)...
Frankrijk, Cadeilhan
...Bespaar tijd met uw voorbereidingen met zwarte knoflook. Onze zwarte knoflook in teentjes voegt zich in tal van bereidingen en zal een unieke smaak aan uw gerechten geven. In sauzen, marinades, als puree of in dunne plakjes in uw pastagerechten, zwarte knoflook past bij alle soorten vlees, charcuterie, foie gras, fijne vissen (tong, heilbot, zeebaars) en schaaldieren. Ook perfect om te combineren...
Portfolio (9)
Spanje, Majadahonda-Madrid
... behouden blijven. Perfect voor salades, sauzen en als finishing touch op gourmetgerechten, maakt het unieke profiel het een essentiële keuze voor consumenten die zich bewust zijn van gezondheid en het milieu.
Portfolio (15)
Frankrijk, Castelnaudary
...Balsamicoazijn voegt een vleugje zoetzure zuurheid toe, een zoetzure smaak om de vijg tot leven te brengen. Natuurlijk met foie gras en alle soorten kaas: blauwaderkaas, schapenkaas, geitenkaas of Comté. Inspirerend in een aperitieflepel met gedroogde eend.
Portfolio (56)
Frankrijk, Gonesse
...De beroemde Harissa-saus met een pittige smaak, perfect om al je gerechten op smaak te brengen. Een puree van traditionele pepers in de oosterse keuken.
Portfolio (33)
Polen, Paczewo
...Voedingsgist wordt op de volgende manieren gebruikt: - gestrooid over popcorn of pasta; - door soepen geroerd voor een umami-smaak; - als een "kaas" smaakmaker in vegan sauzen; - als verdikker voor soepen en sauzen; - toegevoegd aan huisdiervoeding voor extra voedingsstoffen. Dosering: portiegroottes zijn doorgaans 1 of 2 eetlepels.
Portfolio (59)
Oekraïne, Novomoskovsk
... bereiden van verschillende sauzen. De hoge melkvetinhoud maakt de smaak van uw gerechten rijker en expressiever. Productvoordelen: Gemaakt met hoogwaardige ingrediënten. Ideaal voor bakken dankzij de stabiliteit en het hoge rookpunt. Benadrukt en verrijkt de smaak van culinaire gerechten. Bevat 99% melkvet, wat een garantie is voor zijn natuurlijkheid en hoge kwaliteit.
Portfolio (44)
... zich lenen voor verschillende soorten verwerking, snijden of persen, afhankelijk van of je een product wilt verkopen als gehakt, pulp, blokjes of plakjes. Minder vloeibaar en voller van smaak dan puree, wordt tomatenpulp in veel recepten gebruikt, van ingekookte sauzen tot gevulde focaccia, van "calzoni" tot groentengratins en soepen. Ook het residuele suikergehalte van de vrucht wordt geëvalueerd. De vrucht wordt vervolgens gewassen met waterstralen en in tanks om vreemde stoffen die tijdens de oogst zijn ontstaan, groene delen en ongeschikte vruchten te verwijderen.
Portfolio (6)
...Katoenzaadolie (aceite de semilla de algodón) wordt verkregen uit de zaden van de katoenplant. Het wordt vaak gebruikt in de voedingsindustrie voor frituren en voor het bereiden van dressings en sauzen vanwege de milde smaak. Het is een bron van meervoudig onverzadigde vetzuren en vitamine E.
Portfolio (141)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play