Frankrijk, Josselin
...Neutraal in smaak en kleur, onze oplossingen Mixeo en Stabeo worden in tal van toepassingen gebruikt: sauzen, kant-en-klaar maaltijden, BVP, ijs en sorbets, vegan producten… Onze oplossingen kunnen in veel verschillende soorten eindproducten worden gebruikt, zodra er problemen zijn met waterretentie en textuur. Zij brengen geen nasmaak of ongewenste kleur mee en ondersteunen de klassieke processen, waardoor ze zich aan al uw behoeften aanpassen.
Portfolio (15)
Frankrijk, Carentan
...Vloeibare karamel met verse melk en Guérande fleur de sel op smaak gebracht Clean label Beschikbaar in emmers van 20 kg of 3 kg...
Portfolio (4)
...Onze voedingsaroma's worden in verschillende vormen aangeboden: vloeistoffen, poeders, emulsies. De verpakkingen zijn beschikbaar in flessen van 30 ml, jerrycans van 250 en 500 ml of in bulk op aanvraag. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende soorten voedsel te maken of eraan toegevoegd worden: gebak, macarons, ganaches, desserts, mousses, snoep, jam, cocktails of sauzen, maar ook in de chocolade-, ijs-, drank-siroop-, kant-en-klaar maaltijden-, zuivel- en koekjesindustrie.
Portfolio (25)
Frankrijk, Castelnaudary
...Balsamicoazijn voegt een vleugje zoetzure zuurheid toe, een zoetzure smaak om de vijg tot leven te brengen. Natuurlijk met foie gras en alle soorten kaas: blauwaderkaas, schapenkaas, geitenkaas of Comté. Inspirerend in een aperitieflepel met gedroogde eend.
Portfolio (56)
Frankrijk, Gonesse
...De beroemde Harissa-saus met een pittige smaak, perfect om al je gerechten op smaak te brengen. Een puree van traditionele pepers in de oosterse keuken.
Portfolio (26)
Frankrijk, Merville
... 3 categorieën: - blonde karamel, met een honingachtige, snoepachtige smaak, dit is een karamel die zeer weinig gekarameliseerd is - traditionele karamel, de standaard karamel smaak waar je gemakkelijk aan denkt, vaak gebruikt als topping en saus - sterke karamel, met een zeer uitgesproken smaak, gebruikt in mengsels in de koekjesindustrie of in zuivelproducten om een goede karamel smaak te verkrijgen. BELANGRIJKSTE TOEPASSINGEN: - Melkdesserts - Plantaardige desserts - IJs - Koekjes - Taarten - Sauzen - Toppings - Snoepgoed...
Portfolio (7)
Frankrijk, Maubeuge
...Onze Oued-Amlil marinade is samengesteld uit knoflook en zeer hoogwaardige aromatische kruiden. Het zal een gastronomische toets geven die de grote chefs waardig is aan vlees van type lam, kalf of rund. Bijzonder verfijnd, doet het denken aan recepten zoals de Maître d’hôtel of sauzen voor escargots. Gemakkelijk te gebruiken en klaar voor gebruik, onderscheidt deze Oued-Amlil marinade zich door zijn groene kleur en zijn boter-pesto smaak. Restaurants, snacks, fastfood en slagerijen die deze gebruiken.
Portfolio (33)
Frankrijk, Le Lauzet Ubaye
...Aromatische plant van de Middellandse Zee, soms Pèbre d’ail of Pèbre d’Ase genoemd, wat in het Provençaals "Ezelpeper" betekent. De bladeren worden sinds de oudheid als specerij gebruikt om gegrild vlees, sauzen en groenten op smaak te brengen en als spijsverteringsmiddel om een opgeblazen gevoel na de maaltijd te voorkomen. Vroeger werd de Sarriette beschouwd als een magische afrodiserende plant.
Portfolio (41)
Frankrijk, Paris
...De knoflookpuree van Thala is bereid met verse knoflook uit de regio Mlila, in het oosten van Algerije. Gebruik: Deze roze knoflook met delicate krachtige smaken kan worden gebruikt om al uw gerechten of sauzen op smaak te brengen. U kunt het ook gebruiken om uw burgers, sandwiches en bruschetta op smaak te brengen. Volume: 190g...
Portfolio (200)
Frankrijk, Rouen
...kokosmelk willen of voor degenen die op zoek zijn naar nieuwe gezonde smaken, een vervanging voor traditionele zware en vette room en sauzen, voor degenen die het beste kiezen dat de natuur biedt voor onze gezondheid. Cashewroom is rijk aan vitamines, mineralen, antioxidanten en is goed voor de gezondheid en de immuniteit. Volledig vegetarisch product, dieet, verrijkt, 100% natuurlijk.
Portfolio (14)
Frankrijk, Arengosse
...Zeezout met wilde Corsicaanse myrtebessen, met de hand geoogst, heeft een lichte fruitige peperachtige smaak. Ideaal voor wild, sauzen, marinades, pasta, roasts... Ingrediënten: Grof zout van Île de Ré, gedroogde myrtebessen. Referentie: SEL00018...
Portfolio (200)
...ORIGINE – TERROIR Vin Rouge sec De Misaine Rouge Sec is speciaal geselecteerd door onze oenologen om u evenwichtige, authentieke en smakelijke wijnen te bieden, ideaal om te combineren met dagelijkse maaltijden. Vin de communauté Européene VINIFICATIE Traditioneel in roestvrijstalen tanks. DRAAIPLAATSEN Tempranillo PROEVERIJ Mooie intense en glanzende robijnrode kleur. Neus met delicate aroma's van verse en knapperige rode vruchten. Zachte en evenwichtige smaak. COMBINATIES VAN GERECHTEN EN WIJNEN Te genieten bij sauzen, bij rood of wit vlees, gegrild of geroosterd. Serveren op 16°C.
Portfolio (96)
Frankrijk, Cadeilhan
...Bespaar tijd met uw voorbereidingen met zwarte knoflook. Onze zwarte knoflook in teentjes voegt zich in tal van bereidingen en zal een unieke smaak aan uw gerechten geven. In sauzen, marinades, als puree of in dunne plakjes in uw pastagerechten, zwarte knoflook past bij alle soorten vlees, charcuterie, foie gras, fijne vissen (tong, heilbot, zeebaars) en schaaldieren. Ook perfect om te combineren...
Portfolio (9)
Frankrijk, Wissous
West-Indies Distribution is een importeur en distributeur van exotische producten, voornamelijk uit de Antillen (Guadeloupe, Martinique, Guyane en La Réunion). Wij hebben de grootste keuze aan producten, variërend van droge, verse, diepgevroren tot fruit en groenten. Levering in Frankrijk en internationaal. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers van over de hele wereld om versheid, kwalitei...
Portfolio (186)
Frankrijk, Melesse
...Zoete aardappelmeel is rijk aan voedingsstoffen, vezels, antioxidanten en bevat geen gluten. Het is een zeer goede vervanger voor traditionele meelsoorten. Natuurlijk zoet, verhoogt het de smaak van gerechten en geeft het een oranje kleur. Het kan in veel voedingsapplicaties worden gebruikt: bakproducten, patisserie, soepen, sauzen, enz.
Portfolio (8)
Frankrijk, Mietesheim
...Op zoek naar exotisme, onthult de mosterd de kracht van de smaak van mierikswortel. Deze subtiele mix van mosterd / mierikswortel mengt perfect in opgeklopte bereidingen om aperitieftoast te vergezellen of kan warm worden toegevoegd aan sauzen voor het begeleiden van vlees, charcuterie, gerookte vis, of koud om vinaigrettes voor salades op te fleuren. Water, mosterdzaad, azijn, mierikswortel 8...
Portfolio (80)
...Met pasta of op brood? Het is slechts een kwestie van smaak. We gebruiken geen chemische conserveermiddelen, daar willen we niet aan. De groenten worden geselecteerd en op de zachtste manier verwerkt, met respect. We bewaren ze in de beste extra vierge olijfolie. En dat is wat ons succes verklaart: we respecteren het voedsel en we respecteren onze klanten.
Portfolio (9)
Frankrijk, Ascain
...Alle voordelen van een natuurlijke, ongefilterde en ongepasteuriseerde appelwijnazijn. BELANGRIJKE PUNTEN Kenmerken Azijn afkomstig van de acetificatie van de sagarno Txopinondo, minimaal een jaar oud voor een intensere smaak. Amberkleurig. 5 graden azijnzuur. Ongefilterd, ongepasteuriseerd, zonder toevoeging van sulfiet. Verpakking Flessen van 75 cl, met wasdoppen. Dozen van 12 flessen.
Portfolio (8)
Frankrijk, BRIE
...Voor gemakkelijker werk in de keuken. Technische houdbaarheid: 12 maanden Verpakking: eenheid Palettisering: 120 emmers per pallet Bewaring: Ambient Emulsiesaus. Smaak en aroma van ei en mosterd.
Portfolio (10)
Frankrijk, Grigny
...Deze bearnaisesaus blinkt uit door zijn rijke smaak. Een harmonieuze balans tussen azijn met dragon en een boeket van fijne kruiden (dragon, kervel en sjalotten) is essentieel voor deze saus. Bereid zonder eieren en met plantaardige olie, is het een lichtere en gezondere optie dan de klassieke bearnaisesaus. Deze bearnaise biedt de chef een rijke, smakelijke en kosteneffectieve alternatieve keuze ten opzichte van de traditionele bearnaisesaus. VERPAKKING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Eenmaal verwarmd, zal onze Provençaalse Saus uw pasta-, rijst-, vlees- of visgerechten verrijken. Toegevoegd aan uw bereidingen, zal het de smaak van uw ratatouille, bohemien, gevulde tomaten, enz. aangenaam versterken...
Portfolio (142)
Frankrijk, Saint-Etienne
...De Mutti-pizzasaus is een rijke combinatie van 100% Italiaanse zonrijpe tomaten en traditionele ingrediënten zoals aromatische basilicum, oregano en ui. Hij verspreidt zich gelijkmatig over de pizza en geeft een betoverende geur en een intense smaak.
Portfolio (187)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten: - 99,8 % biologische rode azijn - 0,2 % natuurlijke sjalot smaak Serveersuggesties: Saladedressing, marinades, sauzen. Dit product is ook verkrijgbaar in een fles van 25 cl, in bulk van 3-5-10 liter en in een vat van 220 liter.
Portfolio (132)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Biologische persillade "Provence d'Antan" van Araquelle, AB-label Echte Provençaalse recept om uw groenten en alle sauzen voor uw warme of koude gerechten op smaak te brengen. Tip: meng 1 eetlepel biologische persillade door uw vinaigrette. Ingrediënten: biologische basilicum 45%, biologische knoflook 40%, biologische peterselie 15%. Product van de 1e categorie, 3 keer gezeefd, in zijn prachtige versierde doos. Blikje van metaal Netto gewicht 18gr...
Portfolio (198)
Frankrijk, Gometz La Ville
...Het is perfect om uw salades, of ze nu groen of samengesteld zijn, te verfraaien, evenals voor het marineren van vlees en groenten. Het unieke smaakprofiel maakt het een favoriete ingrediënt voor zelfgemaakte sauzen en dressings, waardoor het een heerlijke complexiteit aan uw culinaire creaties toevoegt. De zoetheid van honing ontmoet de levendigheid van azijn in elke druppel van onze Honingazijn, wat een smaakervaring creëert die zelfs de meest veeleisende smaakpapillen verleidt. Geniet van de veelzijdigheid van dit ambachtelijke condiment om memorabele gerechten te creëren.
Portfolio (51)
Frankrijk, Rungis
...Gouden Keuze rozijnen uit Zuid-Afrika voor de fijnproevers in uw taarten, broodjes, sauzen of gewoon om te snacken... Snel, eet ze op! Hun gouden gele kleur straalt zonneschijn uit! De fruitige, lichtzure smaak maakt het een kwaliteitsproduct dat op elk moment van de dag past. Bron van 4 keer meer sporenelementen (calcium, ijzer, magnesium, kalium) dan verse druiven, is het ook een uitstekende bron van B-vitamines en vezels, wat de spijsvertering vergemakkelijkt. Maar het is ook een bron van antioxidanten die het hart beschermen, mineralen en koolhydraten.
Portfolio (249)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3317960007527 Houtachtige, frisse, pittige en aangenaam aromatische geur. Zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens enkele dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, waardoor ze rimpelen en zwart worden. Peper geeft traditioneel smaak aan alle hartige gerechten. Gebruik bij voorkeur hele korrels om vleesbouillons op smaak te brengen. Om te voorkomen dat de peper zijn aroma verliest en een scherpe smaak aan de bereiding geeft, is het beter om deze aan het einde van de kooktijd toe te voegen. Gebruikstips: sauzen, vlees, eieren, vullingen, patés, groenten...
Portfolio (114)
Frankrijk, Paris
... 2 eetlepels baobabpoeder nodig, in een glas water, met een beetje kaneel; we voegen heel weinig suiker toe om de heerlijke zure smaak van het poeder te behouden. Het wordt ook gemengd met pindakaas, melk en gierst om de Senegalese Ngalakh te maken, een vullend dessert dat op elk moment kan worden bereid, maar vooral tijdens de paasfeesten. Het baobabpoeder dat in verschillende Afrikaanse landen wordt gebruikt, heeft bindende, verdikkende en zuurmakende eigenschappen. Het wordt opgenomen in sauzen, granen (gierst, maïs, sorghum, fonio...), en crèmes.
Portfolio (32)
Frankrijk, Guérande
...De Perzen en de Egyptenaren beschouwden de sjalot, 2000 jaar geleden, als een heilige plant. Een bolgewas dat verwant is aan ui en knoflook, wordt het vaak gebruikt in de keuken, fijngehakt in salades of sauzen zoals béarnaise of beurre blanc. Helemaal gestoofd of geconfit, zijn ze perfect om te serveren bij vis, vlees of foie gras. De ideale metgezel voor al uw recepten met wijn, of gewoon om uw gerechten op smaak te brengen. Ideaal voor rode sauzen, het bereiden van vlees, gestoomde aardappelen, tomaatgerechten en ouderwetse soepen. SKU:SGE250...
Portfolio (42)