Italië, Capo D'orlando
... antioxidanten, vitamines en mineralen. Het is rijk aan vitamine C, vitamine K en vitamine B6, en heeft bovendien een hoge concentratie aan polyfenolen, plantaardige verbindingen met krachtige antioxidante activiteiten. IN DE KEUKEN De granaatappel wordt vaak in de keuken gebruikt voor het maken van sappen, jam, sauzen en voor de decoratie van gerechten. Bovendien kunnen de kleine arils worden gebruikt om een vleugje kleur en smaak toe te voegen aan verschillende recepten, zoals salades, risotto's, vleesgerechten en desserts.
Portfolio (27)
Italië, Misano Adriatico
...De HAPPY DÌ MIX VAN GERASPTE KAASSEN van 150g is een heerlijke combinatie van delicate kazen en intense aroma's. Ideaal om pasta, salades of als basis voor sauzen op smaak te brengen, deze kaasmix voegt een vleugje smaak en romigheid toe aan je recepten. Geniet er vandaag nog van!
Portfolio (200)
...De meest intense aroma's en smaken van het Zuiden komen samen in een smakelijk recept zoals de rijstschotel met worst en champignons. Bereid met ingrediënten van hoge kwaliteit en geleverd met speciale sauzen, zal het een traditioneel, smakelijk gerecht op uw tafels brengen, met een frisse smaak alsof het net is gemaakt.
Portfolio (45)
Italië, Imperia
...Licht verwarmd, om de smaak te versterken, kan het direct over de iets al dente gekookte pasta worden gegoten. Nogmaals, net als bij de andere sauzen in ons assortiment, is het ook een ideale bijgerecht voor sandwiches en bruschetta. Opslagmethode Bewaar op een droge en koele plaats, weg van warmtebronnen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren (+4°C) en binnen 3 dagen consumeren. Code:SULIG 180...
Portfolio (44)
... zich lenen voor verschillende soorten verwerking, snijden of persen, afhankelijk van of je een product wilt verkopen als gehakt, pulp, blokjes of plakjes. Minder vloeibaar en voller van smaak dan puree, wordt tomatenpulp in veel recepten gebruikt, van ingekookte sauzen tot gevulde focaccia, van "calzoni" tot groentengratins en soepen. Ook het residuele suikergehalte van de vrucht wordt geëvalueerd. De vrucht wordt vervolgens gewassen met waterstralen en in tanks om vreemde stoffen die tijdens de oogst zijn ontstaan, groene delen en ongeschikte vruchten te verwijderen.
Portfolio (6)
Italië, Rivoli
...Regina en moeder van vele koude sauzen, de klassieke mayonaise wordt gewaardeerd om de delicate smaak en de aangename romige textuur. De hoge kwaliteit van de ingrediënten geeft de klassieke mayonaise "Biobontà" een evenwichtige smaakplezier.
Portfolio (9)
Italië, Controguerra
...De unieke en originele kant-en-klare vissauzen voor het op smaak brengen van pasta of rijst.
Portfolio (3)
Italië, Acquaviva Picena
...NIEUWE MANIER VAN ZIJN CHEF IN EEN GROTE KEUKEN. CULINAIRE TRADITIE, KUNST EN PASSIE, DAT ZIJN DE INGREDIËNTEN WAARMEE WE DE HALFFABRIKAATEN VOOR JOU VOORBEREIDEN. We hebben exclusieve formules ontwikkeld die je helpen kostbare tijd in de keuken te besparen, zonder in te boeten op de smaak en authenticiteit van je gerechten. Investeer in kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies voor excellentie met...
Portfolio (3)
Italië, San Pietro Clarenza
...De geur van pas geoogste Siciliaanse tomaten verrijkt met de smaak van vers gebakken aubergines, apart bereid in een typisch Siciliaans recept dat is gemaakt ter ere van de beroemde opera van Vincenzo Bellini, La Norma. Ideaal om een bord spaghetti mee te kruiden, af te maken met een snufje geraspte ricotta salata eroverheen. INGREDIËNTEN: Tomatenblokjes, extra vierge olijfolie, vers gebakken aubergines, verse basilicum, verse knoflook, zout en suiker. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfolio (8)
...Ideaal voor het kruiden van alle pastasoorten en voor het creatief op smaak brengen van vele recepten. Alleen Genovese Basilicum D.O.P., gecertificeerd en geteeld in Ligurië, echte Italiaanse excellentie die wereldwijd wordt gewaardeerd.
Portfolio (2)
Italië, Barrafranca
...Clizia is onze delicate groentemayonaise gemaakt met Siciliaanse amandelen. Amandel is de protagonist van een heerlijke zachte en delicate crème, als alternatief voor de klassieke mayonaise. De geur van onze Siciliaanse amandelen en de intense smaak van de extra vergine olijfolie van onze olijven komen samen in de herinterpretatie van de beroemde saus in een vegan-vriendelijk stijl.
Portfolio (10)
Italië, Roma
...Ingrediënten: Champignon (agaricus bisporus), zonnebloemolie, zomertruffel 5% (tuber aestivum vitt.), zout, aromatische planten, aroma, natuurlijk aroma. Verse champignons gebruikt 110 g per 100 g eindproduct. Houdbaarheidsdatum: 24 maanden. Gebruik: Ideaal voor bruschetta en om pasta's op smaak te brengen. Allergenen: Het product bevat geen allergene stoffen. Bevat geen gluten of conserveermiddelen. Voedingswaarden per 100 g: Energie Kj 1108 / Kcal 269 Vetten 25,1 g waarvan verzadigde vetzuren 2,7 g Koolhydraten 2,9 g waarvan suikers 0 g Vezels 7,5 g Eiwitten 4,1 g Zout 0,5 g...
Portfolio (9)
Italië, Trento
... andere aroma's. Om een aangename bouillon te verkrijgen, los 1 blokje op in 500 ml water en laat het een paar minuten koken. Het blokje kan ook aan de gerechten worden toegevoegd tijdens het koken en in de gewenste hoeveelheid, om de smaak van soepen, minestrone, gekookte groenten, sauzen, ragù, vlees, risotto, eieren, enz. te verrijken en te versterken.
Portfolio (9)
Italië, Calenzano
... de volle smaak van mediterrane kruiden. Proef de Mayorice ook in pot, verkrijgbaar in 6 smaken en in het voordelige "family pack"! Glutenvrij en veganistisch product, gecertificeerd door de Italiaanse Vegetarische Vereniging.
Portfolio (1)
Italië, Città Di Castello
...Truffelolie voor pasta, sauzen, salades, eieren, vlees en vis. We werken ook aan een olie met 100% natuurlijke aroma's! Truffelolie bereid met de beste extra vierge olijfolie. Gebruik slechts een paar druppels om elke schotel een onmiskenbare smaak te geven: pasta, rijst, vlees, gevulde gerechten, omeletten, salades.
Portfolio (2)
... en een hoog brix-gehalte, wegen ongeveer 15-20 gram, hebben een heldere rode kleur, een evenwichtige smaak en een lange houdbaarheid. Mooi en uitnodigend voor consumptie, speelt de datterino-tomaat zeer goed in op de huidige markttrend, namelijk de combinatie van visuele aantrekkingskracht en een hoge kwaliteitsnorm van de vruchten. Dankzij zijn zoetheid is de datterino zeer veelzijdig in de keuken, perfect voor het maken van verschillende smakelijke recepten: tomatensauzen, sauzen of als snack in snelle voorgerechten. Verpakking: gr 200, 250, 300...
Portfolio (8)
Italië, Forlì
... pistachenoten in de dop worden zeer gewaardeerd voor het maken van hartige sauzen (pistachenotenpesto), crèmes en sauzen voor het bereiden van heerlijke gehaktballen, fantastische hoofdgerechten en aperitiefhapjes.
Portfolio (50)
Italië, Marciano Della Chiana
...Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Portfolio (10)
Italië, Villafranca
... dit formaat te verkrijgen. In de keuken zijn Paccheri echt veelzijdig: ze passen uitstekend bij zowel sauzen als groenten, vlees of vis. De Paccheri Del Vesuvio zijn onmiskenbaar, je hoeft ze alleen maar te combineren met een goede vleessaus of een ovenschotel om hun smakelijke delicatesse en unieke, onmiskenbare smaak vrij te laten komen. Overeenstemming tussen Verse Pasta en Droge Pasta: Kies kwaliteit voor een beter leven. 270 kcal/100g voor de Verse Pasta 350 kcal/100g voor de Droge Pasta Mediterrane Verse Pasta Made In Italy "Napoli" Gekoelde transporten Stef...
Portfolio (4)
Italië, Turin
...antioxidanten en conserveermiddelen. PRODUCTBESCHRIJVING Voedzaam en veelzijdig, bieten brengen een heerlijke aardse smaak in zowel zoete als hartige creaties. Verkrijgbaar in zowel biologische als conventionele varianten, in plakken of poeder, onze bieten mengen zich met andere smaken terwijl ze toch opvallen door een prachtige kastanjebruine kleur die de noodzaak voor kunstmatige kleurstoffen elimineert. Meng diepvriesgedroogde biet in salades, soepen en hartige sauzen. Voeg bietpoeder toe aan smoothies en gebakken goederen voor een boost van superfoodvoeding en een diepe, rijke kleur.
Portfolio (10)
Italië, Lauro
... toevoegen aan ontbijtgranen, salades, sauzen, puddingen of gebruiken om knapperigheid en smaak te geven aan voorgerechten, vis- en vleesgerechten. Bovendien zijn ze echt waardevol in de patisserie en ijssalon, omdat ze een basis ingrediënt zijn voor talloze creaties, zoals crèmes, ijs en taarten. Gepelde en geroosterde hazelnoten zijn, naast dat ze heerlijk en onweerstaanbaar zijn, ook gunstig voor ons lichaam: ze zijn rijk aan vitamine E, een antioxidant die nuttig is voor de preventie van bepaalde soorten kanker, en ze zijn een uitstekende bron van fosfor, kalium, calcium en eiwitten.
Portfolio (10)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
...Ingrediënten: porcini paddenstoelen (boletus edulis) 72%, witte truffel (tuber magnatum pico) 3%, olijfolie, zout, aroma. Tips: Perfect voor pasta's, smakelijke vullingen, sauzen met een intense smaak van vlees en vis, toastjes en vol-au-vent. Ook beschikbaar in de verpakking van 500 g.
Portfolio (10)
Italië, Giarre
...De Pachino DOP-tomaat vertegenwoordigt de uitmuntendheid van de landbouwproductie in het zuidoostelijke deel van Sicilië. Een groente met een zoete smaak en een intense rode kleur, geschikt voor elk type gebruik in de keuken, van aperitief tot salades en sauzen. Het DOP-keurmerk maakt het uniek en onnavolgbaar in smaak. Bijna het hele jaar door beschikbaar, maar de uitmuntendheid wordt bereikt in het zomerseizoen.
Portfolio (9)
Italië, Palagonia
...Kenmerken: Product afkomstig van gezonde en rijpe tomaten, met de kenmerkende kleur, aroma en smaak van de vrucht waaruit het voortkomt door persing, eventuele scheiding van schillen en zaden en gedeeltelijke verwijdering van het water van constitutie, zodat de droge residu tussen 6 en 12 % ligt, exclusief eventueel toegevoegd zout. Gebruikt als kant-en-klare basis voor de bereiding van sauzen of voor industriële herverwerking. Verpakking: Aseptische zak in Aluminium-plastic combinatie Verpakking: Bag in box 10 kg (2 zakken van 5 kg per doos)...
Portfolio (55)
Italië, Milano
...Rigatoni zijn ontstaan met de uitvinding van de ribbeling op de pasta, waardoor dit formaat de sauzen kan vasthouden. Maïs en rijst zorgen ervoor dat de smaak vergelijkbaar is met die van klassieke pasta, maar met meer vezels en geen gluten. Dit formaat is uitstekend omdat het foliumzuur en vitamine B1 bevat, en een goede hoeveelheid vezels die de opname van suikers vertragen en helpen om de bloedsuikerspiegel laag te houden.
Portfolio (4)
Italië, Messina
...Het is geen gewone pistachepasta, maar een traditie die voortkomt uit Siciliaans durumtarwe en gunstige omgevingsomstandigheden. De langzame, natuurlijke droging geeft het een ongeëvenaarde smaak en geur. De ambachtelijke productie garandeert de authenticiteit, de bronzen extrusie zorgt voor een uitstekende kookvastheid en 'hechting' aan sauzen. Alleen Siciliaanse granen en hoogwaardige pistachenoten voor een unieke en herkenbare smaak, altijd. Verschillende formaten: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfolio (10)
Italië, Mirabella Imbaccari
...Met zorg ambachtelijk vervaardigd, onze mengsels met aromatische kruiden uit Sicilië en specerijen, rijk aan geur en aroma. Include ook: Kruidensaus voor Vis, Kruidensaus voor Aardappelen, Kruidensaus voor Saus, Kruidensaus voor Spaghetti. Onmisbaar in de keuken, om elke schotel een vleugje smaak en aroma te geven. Het verschil zijn onze natuurlijke en geurige kruiden, die authentieke Siciliaanse smaak aan de sauzen bieden. Beschikbaar in glazen potten, doseerders, PET-blikken en zakken. Verpakkingen voor Retail, gespecialiseerde winkels, Gastronomie, GDO, Groothandel.
...De passata van prunillo wordt verkregen uit de verwerking van de typische Pugliese tomaat, die diep geworteld is in de traditie van ons gebied. De intense kleur, de zure smaak en het krachtige aroma stellen ons in staat om een uitstekende basis in de voorraadkast te hebben voor de bereiding van sauzen, zowel op basis van vlees als op basis van vis. Netto gewicht 290 gr.
Portfolio (10)
... in al hun fasen: we zaaien, planten, bewerken en transformeren ze, en voltooien de hele productieketen. De artisjok uit Puglia is ons vlaggenschipproduct, maar we behandelen ook voedingsproducten zoals tomaten, aubergines, courgettes en paprika's. En nu ook extra vierge olie uit biologische landbouw en tomatensaus, ook biologisch. Want wat ons het meest ter harte gaat, is het verspreiden van de smaak, de smaak en de smaken van ons land, de principes van het Mediterraan dieet, immaterieel erfgoed van de mensheid, waar het ook mogelijk is!