Frankrijk, Val De Cognac
...Een lange maceratie (6 maanden) van pecannoten, verzacht door ahornsiroop. Samenstelling: Franse biologische witte rum, gerijpt in oude Cognacfusten, biologische pecannoten (VS), biologische ahornsiroop (Canada). Te serveren gekoeld, puur of in een cocktail, zowel als aperitief als digestief. Afmetingen: 10 × 10 × 19 cm Maceratie: minimaal 6 maanden Alcoholpercentage: 37° Gewicht: 1,2 kg...
Portfolio (29)
Frankrijk, San Nicolao
Als boeren, distillateurs, chemici en experts in aromatherapie, cosmetica en parfumerie, Essences Naturelles Corses zet zich in voor de teelt, distillatie, extractie en transformatie van aromatische en medicinale planten uit Corsica. Ons bedrijf heeft zijn wortels in de gronden van de boerderij Bordéo, die sinds 1962 door onze familie wordt bewerkt. Er is een respectvolle en symbiotische relatie ...
Portfolio (135)
... Extract" en wordt verkregen door de ingrediënten en voedingsstoffen die het bevat te extraheren en deze vervolgens in een draagolie te bewaren. Het wordt ook veel gebruikt op het gebied van cosmetica. Latijnse naam: Aloe barbadensis Productiemethode: Maceratie Commerciële presentatievorm: 20 ml glazen fles Alle DERMOTEN-producten worden geproduceerd in faciliteiten met ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 (HACCP), ISO 22716:2007 (GMP) certificaten.
Portfolio (53)
Frankrijk, Vielmur Sur Agout
...De kostbare Immortelle Balsem is een echte "must-have". Dankzij de uitzonderlijke actieve ingrediënten die vrijkomen tijdens de ambachtelijke maceratie van Immortelle bloemen in Abrikozenpitolie. Een waar juweel voor rijpe of droge huid, deze balsem kan worden gebruikt voor directe en lichte massages; een kleine hoeveelheid is al voldoende om effectief te zijn.
Portfolio (62)
Frankrijk, Ducy-Sainte-Marguerite
...Le 44 is een traditioneel Normandisch recept. La Flaguerie 44 wordt verkregen door de maceratie van koffiebonen, sinaasappel en kruidnagel in ciderbrandewijn gedurende een minimale periode van 44 dagen. Brutogewicht: 1450g / 3,2lb Doosgewicht van 6: 9kg / 19,8lb...
Portfolio (57)
Frankrijk, Brouzet Lès Alès
...Naast biologisch is het zorgvuldig door ons geselecteerd! Deze biologische maceraatolie is verkregen door maceratie van 5% in biologische zonnebloemolie. We hebben onze expertise als producent gebruikt om deze hoogwaardige, 100% pure en natuurlijke maceraatolie te kiezen. Of het nu hier of elders vandaan komt, onze maceraatoliën zijn het resultaat van een traditionele en ambachtelijke knowhow...
Portfolio (227)
...ORIGINE In bezit van de beroemde familie Meffre, ligt Château Lalande in Saint-Julien de Beychevelle langs de prestigieuze Route des Grands Vins. Het landgoed beslaat nu 15,5 hectare. Rode Wijn, Saint-Julien Appellation – Château Lalande 2018 VINIFICATIE Beperkte opbrengsten Handgeplukt op optimale rijpheid Koude voor-fermentatie maceratie gedurende 48 uur Vinificatie per...
Portfolio (96)
Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
...Handmatige oogst, drie keer geselecteerd: bij het laden, bij ontvangst en in de kelder. Traditionele vinificatie, Beaujolais-maceratie van ongeveer 8 dagen in temperatuurgecontroleerde tanks voor de persing. PROEFNOTITIES Intense, heldere paarse kleur met levendige paarse reflecties. De neus, zeer open en expressief, onthult tonen van zwarte vruchten zoals braam en cassis, die zich ontwikkelen...
Portfolio (60)
Frankrijk, La Chapelle Saint Luc
...Autoclave deuren bieden u een onberispelijke afdichting en verminderen ook het materiaal binnen het frame, waardoor de maceratie van opgeslagen producten aanzienlijk afneemt.
Portfolio (197)
Frankrijk, Bordeaux
...-traditie met een natuurlijke alcoholische fermentatie, temperatuurbeheersing, lange maceratie (18 dagen), 2 remontages per dag gedurende de hele fermentatie. Deze stappen zorgen ervoor dat de kwaliteit van het fruit maximaal wordt geëxtraheerd: kleur, aroma's en structuur. De rijping van de wijn gebeurt vervolgens in eiken vaten, waarvan een derde nieuw hout, gedurende 12 maanden. Proeverij Bij het oog...
Portfolio (93)
Frankrijk, Saint Emilion
...% cabernet franc 15% Milieu-certificeringen: HVE 3 sinds 2017 en ISO 14001 (SME van de wijnen van Bordeaux) sinds 2015 Teelttechnieken: verantwoorde teelt, bewerkte of begroeide bodems, snoei van de wijnstok in gemengde guyot, handmatige groene werkzaamheden aangepast aan elk perceel Oogst: mechanisch met meerdere selecties: rijpheid en grootte van de bessen, perceelselectie Vinificaties: traditioneel met een zachte en gecontroleerde maceratie in thermisch gereguleerde betonnen vaten Rijping: 12 maanden in Franse eiken vaten waarvan 40% nieuw...
Portfolio (34)
Frankrijk, Paris
...De CBD-massageolie bevat een concentratie CBD door zijn maceratie in biologische hennepolie. Deze olie kan helpen bij het verlichten van spierpijn, spanningen en ontstekingen, en bevordert een diepe ontspanning. Verpakking: 100ml...
Portfolio (40)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
... (Cáceres), gemarineerd met natuurlijke specerijen, zout, knoflook en oregano. Nettogewicht: 100 gr. Verzend- en transportvoorwaarden: Bij kamertemperatuur zijn er geen beperkingen. Als het vacuüm verpakt is, moet de temperatuur onder de 5ºC zijn. Voor consumptie is de aanbevolen temperatuur 15º-18ºC. Productieproces: Maceratie, marineren, vullen, drogen, rijpen, snijden en verpakken. Ingrediënten: Lomo van Iberico Bellota-varkens, Pimentón D.O uit de Vera, gemarineerd met natuurlijke specerijen, zout, knoflook. Nettogewicht: 100 gr.
Portfolio (43)
Frankrijk, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Feijoa (Braziliaanse guave), water, suiker, alcohol Maceratie van drie maanden in neutrale alcohol zodat de Feijoa al zijn aroma's kan vrijgeven. We laten de dikke schil met het fruit voor een geconcentreerde smaak. 70 cl...
Portfolio (58)
Frankrijk, Joinville-Le-Pont
...De Deugden Om de huid te laten regenereren en haar schoonheid te behouden, combineert deze mechanische scrub de zachtheid van CBD, zoete amandelolie en vette calendula-maceratie met de kracht en effectiviteit van zout. Het verwijdert alle onzuiverheden en dode huidcellen van de huid. De geur met exotische accenten laat een gastronomisch spoor achter op de gezuiverde huid.
Portfolio (222)
Frankrijk, Calvi
...Cépages : Sciaccarellu en Niellucciu (40/60) 15 jaar 25 hl/hec Récolte : handmatig (10.000 flessen) Vinificatie : zonder sulfiet. De oogst is gedeeltelijk ontsteeld, roestvrijstalen tank met temperatuurregeling. In de tank en gisting. Fermentatie bij 24 tot 28°C. Dagelijkse pigeage en luchtige remontages. Maceratie van 4 tot 5 weken afhankelijk van de druivensoorten voor dit oogstjaar. Afvoer en...
Portfolio (5)
... uit één deel van de plantaardige drug en 5 of 10 delen van het extractiemiddel. Voor de vervaardiging van tincturen worden verschillende methoden gebruikt: Bij de maceratie wordt het uitgangsmateriaal – bijvoorbeeld de verkleinde delen van een geneeskrachtige plant – gedurende een bepaalde periode in water, verdunde alcohol of olie geweekt om stoffen vrij te maken. Bij een percolatie laat men een...
Portfolio (4)
Frankrijk, Le Lauzet Ubaye
...De kastanje speelt een belangrijke rol in de voeding in Europa. We consumeren het op allerlei manieren, als meel, geroosterd of gedroogd. Onze likeur, geproduceerd door maceratie, is het beste om vers te proeven; In zijn lichte en heldere havana kleur zal de kastanje al zijn rondingen, zoetheid en warme, rokerige tonen onthullen voor een troostende avond bij het haardvuur!
Portfolio (41)
Frankrijk, Fontaines Les Gres
...Geschikt voor noodstop en continu gebruik. Energiebesparing: 25% tot 45%. Dynamische krachtabsorptie: 218 N tot 3730 N Impact snelheid: max. 5 m/s. De profieldempers zijn onderhoudsvrij en worden kant-en-klaar geleverd met een speciale bevestigingsschroef. Omgeving: Bestendig tegen microben, zeewater, chemicaliën en met zeer goede UV- en ozonbestendigheid. Geen waterabsorptie of maceratie. Toepassing: Lineaire geleidingen en lineaire geleiders, pneumatische cilinders, meubelindustrie, machines en installaties. Referentie:26184...
Portfolio (914)
...-Kernel is een mengsel van selectieve CO2-extracten van specerijen, plantaardige essentiële oliën verkregen door koude persing en geconcentreerde vruchtensappen. Dit goed uitgebalanceerde mengsel is ontworpen om het typische kriekbieraroma en -smaak aan het bier te geven. Dit wordt traditioneel verkregen als resultaat van de maceratie van 'griottes'-kersen in lambiekbier (jonge Gueuze-bier). Alle...
Portfolio (49)
Frankrijk, La Roque D'antheron
...is de Immortelle-maceratie een gewild anti-aging concentraat. Het kan worden gebruikt in uw verzorgingsroutine om de huid te verstevigen en de verschijning van rimpels te vertragen. De Immortelle-maceratie verzacht bij kneuzingen, blauwe plekken of bulten. Het wordt ook wel "de olie van de bokser" genoemd. Het bevordert ook het comfort en de soepelheid van de gewrichten. Maceratie uitgevoerd in Frankrijk met bloemen van biologische Immortelle. Referentie: HVIMMORTELLE50...
Portfolio (47)
...De eerste stap in de rijping van de essences zal, over een periode van enkele weken, leiden tot een concentraat dat alle essences onthult die het parfum samenstellen. Het concentraat wordt vervolgens gemengd met alcohol voor een maceratieperiode van ongeveer 3 weken. Het parfum moet dan door de filtratiestappen gaan om alle onzuiverheden te verwijderen en de glazuurbehandeling om de oplossing te stabiliseren. De stappen van de productie: - Wegen van het concentraat na validatie van de formule - Creëren van de eindoplossing: maceratie, filtratie, glazuur...
Portfolio (17)
Frankrijk, Condom
...Bijna uitsluitend op basis van maceratie van vijgen. We macereren de gedroogde vijgen gedurende minstens 1,5 maand, zodat ze de tijd hebben om al hun honingachtige smaak af te geven. Het is een zoete likeur die kan worden gecombineerd met zowel koude als warme desserts, of gewoon als een frisse digestief. GEWICHT: 1,3 kg FLES: Fles 70cl SKU: LFIGUPAYSC070...
Portfolio (66)
...Andere verpakkingen VRAC en SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - De Gedroogde Aardbei VIJAYA wordt in juni in Turkije geoogst. Ze heeft een maceratie ondergaan in appelsap om haar sappigheid en haar smaakvolle en geurige noten te behouden. Referentie:14200...
Portfolio (123)
Finland, Turku
...L’Amaro, geproduceerd door Opificio Il Reale, wordt gemaakt door een lange maceratie met kruiden, specerijen, infusies en klavers, wat zorgt voor een rijke, intense en bitterzoete smaak. In de neus is het een fusie van aromatische noten, voortgebracht door balsamische kruiden en botanicals, die ook op het palet te vinden zijn. Probeer het soepel met ijs! Volume: 700ml...
Portfolio (177)
Frankrijk, Banyuls Dels Aspres
...Gronden: Limono-Calcaire Gouden medaille van Gilbert en Gaillard Vinificatie: Oogst zonder steeltjes, lange maceratie in roestvrijstalen tanks en vervolgens rijping in Franse eiken vaten. Helder, granaatrood Intense en rijke neus, geroosterde, vanilleachtige en zoethoutgeuren vergezeld van rijpe vruchten zoals pruimen. In de mond zijn de tannines zijdezacht en goed versmolten. Druivenras: 100% Cabernet Sauvignon Gronden: Limono-Calcaire...
Portfolio (8)
Frankrijk, Auxerre
...Vinificatie Handmatige en mechanische oogst. Volledige ontsteeling. Maceratie van 15 tot 20 dagen met temperatuurcontrole (van 24° tot 28°). Pneumatische persing bij lage druk (minder dan 1 bar). Rijping van 12 tot 18 maanden in betonnen vaten. Botteling door onszelf in onze kelders. Rijping in flessen, 6 maanden voor commercialisatie. Gouden Medaille van de Feminalises Wedstrijd Wijn-spijs...
Portfolio (190)
Frankrijk, Mazerolles
LA FERME SAINT SYLAIN, gelegen in Mazerolles in het departement Vienne, produceert en distribueert sinds 2017 biologische aromatische en medicinale planten, kruiden en infusies. LA FERME SAINT SYLVAIN werkt in een 100% biologische gesloten kringloop: het stekt, plant, oogst, sorteert en transformeert alles zelf. Alles wordt met de hand en met veel passie gedaan. Onze boerderij en onze knowhow in d...
Portfolio (72)
Frankrijk, Bidart
...Fijne delicatessen: Extra Vergine Olijfolie "Basilicum" Bio, fles N°6 - 250ml - De Extra Vergine Olijfolie "Basilicum" Bio, fles n° 6, is de fruitige combinatie van olijf en basilicum, verkregen door middel van maceratie. Een bereiding, zonder toegevoegde aroma's of additieven. Biologisch gecertificeerd door Bureau Veritas (FR BIO10), deze fles van 250ml is ook aanwezig in het Culinaire Cadeau N°5.
Portfolio (59)
Frankrijk, Port Saint Père
...Ontdek onze unieke aanbieding met onze vlaggenschip sterke dranken en Agasta, The Original, Mafana, The Original en Mafana, 2x + bloemen. Drie botanische rums voor twee totaal verschillende aromatische profielen, maar allemaal ontworpen met een maceratie van bloemen uit een biologische en lokale productie. Aan de ene kant een maceratie van brèdes mafanes voor de 2 flessen van MAFANA en aan de andere kant een maceratie van anijsachtige agastaches, gekweekt in permacultuur, voor een lokale en biologische productie in Loire-Atlantique. Type rum: Botanische rum Inhoud: 70cl...
Portfolio (17)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play