Spanje, Dicastillo, Navarra
... bevat minder dan 2% suiker. Bevat natuurlijke antioxidanten (olijfpolyfenolen) afkomstig van olijvensap. De gefermenteerde thee, onder de handelsnaam Cold brew Kombucha, wordt bereid door koude maceratie van theebladeren. Aan de resulterende thee wordt suiker en probiotische culturen toegevoegd die deze consumeren om te groeien, evenals olijvensap. Licht bruisend (gas geproduceerd tijdens de bereiding). Het is een levende drank, wordt niet gepasteuriseerd, bevat stammen van Lactococcus, Lactobacillus en Bifidobacteriën en natuurlijke antioxidanten (olijfpolyfenolen).
Portfolio (132)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
... (Cáceres), gemarineerd met natuurlijke specerijen, zout, knoflook en oregano. Nettogewicht: 100 gr. Verzend- en transportvoorwaarden: Bij kamertemperatuur zijn er geen beperkingen. Als het vacuüm verpakt is, moet de temperatuur onder de 5ºC zijn. Voor consumptie is de aanbevolen temperatuur 15º-18ºC. Productieproces: Maceratie, marineren, vullen, drogen, rijpen, snijden en verpakken. Ingrediënten: Lomo van Iberico Bellota-varkens, Pimentón D.O uit de Vera, gemarineerd met natuurlijke specerijen, zout, knoflook. Nettogewicht: 100 gr.
Portfolio (43)
...werd de druif ontsteeld en geperst, en via een peristaltische pomp overgebracht naar de vergistingstank met een capaciteit van 9.000 kilo. Maximale fermentatietemperatuur van 26 graden Celsius. Het werd na 15 dagen fermentatie/maceratie ontkurkt, waarbij de wijn uit de pers werd afgevoerd. Proefnotitie van Kosher Herenza Crianza: Zeer diepe kersenrode kleur, met een granaatrode rand. Zeer intense aroma's, met rijp fruit, romig eiken, specerijen en cacao. In de mond is het smakelijk, vlezige, met rijpe tannines en een zeer lange afdronk. Een grote wijn met een grote toekomst.
Portfolio (1)
Spanje, Almeria
... vieringen. Serveer bij voorkeur tussen 6ºC – 8ºC. Druivensoorten: Chardonnay en Garnacha Proefnotitie: Aantrekkelijke blauwe kleur, helder en glanzend. Intense aroma's van mediterrane vruchten. Gevoel van fruit, overvloedige en fijne bubbels, fris en sprankelend. Productie: Maceratie gedurende 4 uur om de aroma's volledig vast te leggen. Licht geperst. Fermentatie bij 12ºC in roestvrijstalen...
Portfolio (2)
...Dit type wijn wordt gemaakt van de wijngaarden van de Tempranillo-druif, samen met de wijngaarden van de Garnacha-druif. Verhouding: 70% Tempranillo, 30% Garnacha. Productie: Druiven ontsteeld in roestvrij staal met een maceratie van een maand. NOTA DE CATA: Jonge rode wijn heeft een kersenkleur met paarse en glanzende randen. IN DE NEUS: Het is breed, met krachtige aroma's van rode vruchten en...
Portfolio (9)
Spanje, Sevilla
...GODELLO FICHA TÉCNICA: Denominatie van oorsprong: DOP Valdeorras Samenstelling: 100% Godello Wijnbereiding: 60% van de druiven ondergaat een koude maceratie voorafgaand aan de persing. Zodra de alcoholische fermentatie is voltooid. Alcoholpercentage: 13o NOTITIES VAN DE PROEVERIJ: Uiterlijk: Lichtgele kleur met gouden reflecties. Geur: Delicaat bloemig aroma met een vleugje rijpe fruitgeur. Smaak: Robuust met body en een evenwichtige zuurgraad.
Portfolio (9)
Spanje, Murcia
...Resultaat van een uniek recept op basis van hoogwaardige witte wijn. De delicate en elegante maceratie met aromatische kruiden, zoals Artemisia vulgaris, Kretenzische Dittany en Kina, geeft het een unieke geur. Robijnrode vermouth met baksteentinten. Zoet, helder en met een intense en frisse aroma van oregano, munt en karamel. Formaat: 25L, 2L, 5L, 6cl, 75cl...
Portfolio (178)
Spanje, Madrid
...Pacharán Neila is een fruitige en lichte likeur, het resultaat van de maceratie van wilde sleedoornbessen in anijslikeur. Deze sleedoornbessen zijn de vruchten van wilde doornen (prunus), die zijn blijven bestaan omdat ze de grens vormen die verschillende weilanden van elkaar scheidt, in de gebieden rondom het dorp Neila (Burgos).
Portfolio (1)
Spanje, Santiago De Compostela
...Bij LOS LICORES DE MARIA gebruiken we, zoals het hoort, GALICIAANSE BRANDY. De kruiden die we gebruiken voor de maceratie zijn NATUURLIJK, bij voorkeur seizoensgebonden, en dat is de reden waarom we zo kleine en langzame batches maken. Voor de bereiding gebruiken we kruiden uit heel Galicië, "HERBAS PARA NAMORAR" vanwege hun PUREN, AROMA en geneeskrachtige eigenschappen. Citroengras - de legende...
Spanje, Montalban De Cordoba
Aceitunas Cañete S.L. Familiebedrijf dat zich richt op de productie van extra vierge olijfolie en eigen, beperkte tafelolijven. We oogsten de olijven op het moment van de ververing, waardoor we kwaliteit boven kwantiteit stellen. We verpakken met conventionele etiketten met het merk van de klant, ofwel zeefdruk op het glas. We bieden ook verpakking aan in flessen en miniatuurpotjes van 100 cl, waarbij je kunt kiezen uit drie modellen. Onze tafelolijven worden handmatig geselecteerd, waarbij de kwaliteit ongeëvenaard is. De maceratie gebeurt op traditionele en ambachtelijke wijze.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play