Italië, Barletta
... onderworpen aan een korte koude pre-maceratie, gevolgd door fermentatie in roestvrijstalen tanks met geselecteerde gisten gedurende ongeveer 10 dagen bij 24-26°C en maceratie op de schillen. Hierna volgt de uiteindelijke persing met zachte persen en de malolactische fermentatie in staal. De wijn rijpt 18 maanden in Franse en Amerikaanse eiken vaten.
...BALUBA is de melasse die wordt verkregen door de maceratie en concentratie van biologische Siciliaanse carobpulp, van nature veganistisch en glutenvrij. Het is een uitstekende natuurlijke zoetstof die suiker kan vervangen in de bereiding van zoetwaren en gebak, en het geeft de heerlijke smaak van carob. Het is perfect als smaakmaker en zoetstof in smoothies en dranken, thee en kruidenthee. Voor...
Portfolio (3)
...Druif: 100% Nebbiolo. Vinificatie: traditionele fermentatie met een maceratie van ongeveer 18 dagen. Veroudering: 18 maanden in grote Slavonische eiken vaten. Kleur: diep robijnrood met een neiging naar granaat. Aroma: elegant en delicaat, met tonen van framboos en viooltjes op de achtergrond van zoete specerijen. Smaak: droog en vol van lichaam, met een lange en aanhoudende afdronk...
Portfolio (10)
...Kleur: intens robijnrood. Geuren: breed en persistent met een merkbare kersensmaak en tonen van vanille. Smaak: vol, rond met zachte en evenwichtige tannines. Serveertemperatuur: 16-18°C. Combinaties: uitstekend om te combineren met geroosterd rood vlees, wild en oude kazen. Wijnbereiding: na het ontsteelen van de druiven, blijft de most 6-7 dagen in maceratie met de schillen bij een temperatuur van 24-26°C. Na de voltooiing van de malolactische fermentatie, wordt een deel gerijpt in barriques, het andere deel in staal. Bewaarcapaciteit: 2 jaar en meer afhankelijk van de oogst.
Portfolio (4)
Italië, Corato
... een van de sterke punten van onze preparaten. Dit is mogelijk omdat de planten worden onderworpen aan de delicate periode van maceratie in onze kas, in een omgeving waar licht, vochtigheid en temperatuur optimaal zijn voor de 'spagyrische' extractie, dat wil zeggen voor de evenwichtige en harmonieuze extractie van alle actieve stoffen van de planten die de 'essentie van het fytocomplex' vormen. De extractietechnieken, hoewel modern, respecteren de oudste tradities die de actieve principes van de gebruikte plantaardige grondstoffen benadrukken.
Italië, Saltara
... activiteit zich op het ontwerp van complete wijnmakerijen, machines en verwerkingslijnen, de realisatie en commercialisering van installaties voor de wijnbouw, zoals: ontsteelaars, transportbanden en sorteertafels, membraanpersen, installaties voor het klaren van most, verschillende soorten filters, omgekeerde osmose, installaties voor tartar stabilisatie, systemen voor de maceratie van rode wijnen, en het terugwinnen van CO2 uit fermentatie. Wij realiseren ook installaties voor mousserende wijnen en sprankelende wijnen, installaties voor bierproductie en bottelingsinstallaties.
Italië, San Donaci
... technologieën. De maceratie in automatische vinificatoren met ondergedompelde hoed van staal, de controle van de fermentatietemperatuur en de zachte persen dragen bij aan het versterken van de al uitstekende organoleptische en kwalitatieve kenmerken van de producten, waarbij de typische smaken en aroma's worden benadrukt. Cantina San Donaci vinifieert alleen de autochtone druiven van zijn eigen wijngaarden: naast de drie historische druiven Negroamaro, Primitivo en Malvasia Nera, worden ook kleinere hoeveelheden van andere variëteiten zoals Malvasia Bianca, Chardonnay, Bombino en Trebbiano gebruikt.
Portfolio (5)
Het bedrijf PB Progetto Benessere is ontstaan uit het idee van Dr. Giovanni Piccitto om veilige en effectieve natuurlijke remedies te bieden die gemakkelijk te gebruiken zijn, om het psycho-fysieke welzijn in het leven van het individu te herstellen. Onze producten zijn afgeleid van de maceratie van alpine, wilde en 100% Italiaanse planten. Ze bevatten geen kunstmatige conserveermiddelen...
... meest gezaghebbende oliegidsen (Gambero Rosso en Slow Food). Onder onze producten bevinden zich de waardevolle Monocultivar van Tortiglione, de monovarietale van Pendolino en Dritta, de DOP pretuziano Colline Teramane en onze gearomatiseerde oliën, waarbij technieken zoals maceratie en druk worden gebruikt zonder het gebruik van synthetische chemische aroma's.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play