Spanje, El Puntal (murcia)
...Aroma van Iberische Ham CONTAINER: 5kg. 25kg. 200kg. IBC 1000kg.
Portfolio (204)
Spanje, Monroyo (teruel)
...Serrano-ham met een droogtijd van minimaal 18 maanden, gerijpt in kelders, wordt gedurende de nodige tijd in rust gelaten om de fusie van de vetten te bereiken, die een glanzende, romige uitstraling hebben. De kleur bij het snijden van de reserveham varieert van paarsrood met een lichte vetinfiltratie in het magere vlees. Het is een product met een milde smaak, intense aroma en een laag...
Portfolio (43)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...Onze botervrije Eikelgevoede 75% Iberische Ham heeft een intense en heldere kleur met een grote aanwezigheid van witte strepen. Een intense en aanhoudende aroma is te waarderen op het palet en hints van noten en veld zijn waarneembaar, wat zorgt voor een sappige balans tussen de mate van zoutheid en zorgvuldige rijping, samen met een lange en aangename nasmaak die de ervaring van dit meesterwerk van de natuur verder aanvult. SKU:613002 gewicht:4,5 – 5 Kg Verzendgewicht:6 kg...
Portfolio (55)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
...Langwerpig en gestileerd stuk van fijne riet. Het heeft een roze kleur, een uitstekende smaak, een diepe aroma en een zachte vet. Stukken zijn ambachtelijk vervaardigd, laag in zout en met een rijping van 24-28 maanden. Productieproces: Warm snijden, afkoelen, V-vormig snijden, zouten, natuurlijke droging en rust in de kelder. Ingrediënten: Eikelvarkensschouder en zeezout. Verzend- en...
Portfolio (43)
Portugal, Santarém
...Paiola worst is een traditionele Portugese worst die Monte Safira heeft geperfectioneerd met zijn toewijding aan kwaliteit en traditie. Gemaakt van het beste nationale vlees, is deze worst gekruid met een mix van specerijen, wat zorgt voor een rijke en onderscheidende smaak die zowel hartig als bevredigend is. Het traditionele rookproces voegt een unieke aroma toe, waardoor het een uitstekende...
Portfolio (14)
Duitsland, Dissen
... hoge-volume injectie (vanaf 30% injectievolume) is het uitsluitend beschikbaar in poedervorm, inclusief zoutstabilisatie. Vanaf het veelzijdige basiskruid is TenderFox® ook beschikbaar in de aroma-varianten Geroosterd, Gerookt en Gekookte ham en in de smaken gevogelte, varkensvlees en rundvlees. In combinatie met TopFox® droge kruiden kan TenderFox® op veel andere manieren worden gebruikt...
Spanje, Guijuelo
...Zoetheid, intense smaak, betoverend aroma, vers en langdurig, dit zijn allemaal de tinten en nuances die de Alta Gastronomía Eikelham de smaakpapillen biedt. De vetinfiltraties zorgen ervoor dat elke plak in je mond smelt, waardoor de herinnering aan deze ham blijft hangen, met de herinneringen aan de meer dan veertig maanden natuurlijke kelderrijping die het heeft ondergaan. Het geheim ligt in...
Portfolio (10)
... variaties van smaakprofielen worden bereikt, zoals gebakken, gefrituurd, sappig, gekookt, gebakken en pittig. De aroma's worden geproduceerd in overeenstemming met de huidige EU-richtlijnen (inclusief de Flavoring Regulation 1334-2008). Mogelijke smaakprofielen: Kip en kalkoen Rundvlees en pittig vlees Varkensvlees, ham en spek Lam Tsjechië: Tsjechië 20 kg: 20 kg...
Portfolio (19)
...Grondstof: Vers geselecterd nationaal varkensbeen zonder schenkel kg 13,50, bijgesneden en ontdaan van overtollig vet, zonder toevoeging van polyfosfaten, melkderivaten en gluten. De ontbeende ham wordt na afkoeling gewikkeld in een herbruikbare beschermende elastische hoes. Vervolgens wordt hij gebonden, verpakt en gepasteuriseerd. Stukmaat: Ongeveer kg 10,00/11,00 Ingrediënten: varkensbeen, zout, aroma's en specerijen, dextrose, fructose, antioxidant E 316, conserveermiddel E 250. Verpakking: Transparante Cryovac zakken...
Portfolio (4)
Spanje, Cuarte De Huerva
...De “5 Jotas” ham heeft een onvergelijkbare en langdurige smaak en aroma. Bij het snijden onthult het een uniforme kleur en een textuur bezaaid met verschillende glanzende vetadertjes. Rijping: 32 - 40 maanden...
Portfolio (10)
Frankrijk, Carquefou
... stuk wordt vervolgens in een doek gewikkeld en tussen twee planken geperst, waardoor het zijn parallelepipedische vorm krijgt. Deze ham wordt altijd zonder been gepresenteerd. De plakken zijn lichtrood van kleur. De textuur is zacht en mals. De fruitige geur van de alcohol en de kruidige tonen geven het een kenmerkend aroma. De Jambon de Vendée wordt voornamelijk rauw gegeten, in dunne plakken. Het kan echter ook traditioneel worden genoten, gekookt in dikkere plakken en geserveerd met mogettes.
Frankrijk, Malataverne
....Ingrediënten ingrediënten van het deeg tarwe bloem, durum tarwe semolina, eieren (11,7% van het eindproduct), water. ingrediënten van de vulling paneermeel (tarwe bloem, water, zout) vleesbereiding (rundvlees, varkensvlees, zout, tarwe bloem, aroma's rauwe ham (3% van het eindproduct) (varkensvlees, zout, specerijen), palmolie, aardappelvlokken, wei, zout, aroma's, specerijen en conserveermiddel sorbinezuur. kan noten en soja bevatten.
Portfolio (188)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
SINDS 1983 Producten Cárnicos BRISA, S.L. is een familiebedrijf gevestigd in Guijuelo, met meer dan 35 jaar ervaring in de vervaardiging van hoogwaardige Iberische producten. De oorsprong gaat terug naar maart 1983, in een kleine fabriek van ongeveer duizend vierkante meter in het centrum van het dorp Guijuelo. De plek waar de eerste faciliteiten werden gebouwd, was een oude foie gras-fabriek gen...
Spanje, Badajoz
...Iberische Bellota-ham handgesneden door een gecertificeerde meester-snijder en vacuüm verpakt om al zijn aroma en smaak te behouden. Bij benadering gewicht: 100 g.
Portfolio (9)
Frankrijk, Bidart
La Maison Caudalie, de uitmuntendheid van biologisch, natuurlijk & wild! Van zijn gezellige tapas, "infarinata of tempura" diepvries (croquetas, inktvissen, rabas...) gecertificeerd IFS, zonder kleurstoffen, conserveringsmiddelen of additieven, tot de wilde vissen en andere zeeproducten, de wilde paddenstoelen uit onze regio's, vers, gedroogd, in poedervorm of diepvries, zijn biologische olijfoli...
Portfolio (59)
Spanje, Calamocha
...Langwerpige, gevormde en afgeronde randen met behoud van het pootje. Rode kleur en een glanzend uiterlijk bij het snijden, met gedeeltelijk geïnfiltreerd vet in het spierweefsel. De Jamón Casa Vieja D.O. van Teruel is een product van de hoogste kwaliteit. Tot twee jaar natuurlijke rijping in onze droogruimte in Calamocha (Teruel). Intense aroma met een delicate en weinig zoute smaak. Een 100...
Portfolio (1)
Italië, Marciano Della Chiana
...De Prosciutto Toscano DOP, in de klassieke versie met Bot, is ongetwijfeld een van de belangrijkste producten als het gaat om Toscaanse vleeswaren, zowel vanwege de kwaliteit van de grondstoffen die worden gebruikt voor de productie en conservering, als vooral vanwege de intense en licht zoute smaak die de smaakpapillen van zowel volwassenen als kinderen kan verwennen, zowel alleen als in combinatie met andere lokale producten of een eenvoudig stuk vers brood. Bovendien garandeert de Beschermde Oorsprongsbenaming de kwaliteit en het kenmerkende aroma.
Portfolio (10)
Italië, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc van Lavigna Santo E. C. in Mesoraca, in de provincie Crotone, houdt zich bezig met de eigen en ambachtelijke productie, met verpakking, van typische vleeswaren, waaronder worstjes, capocollo en pancetta. Dankzij het personeel, dat goed opgeleid is en ervaring heeft in de sector, slaagt Salumificio Lavigna erin om zelfs de meest veeleisende smaken te bevredigen.
Portfolio (19)
...De voorste delen van het varken hebben een fijne spierstructuur en een gelukkige balans tussen mager en vet. In het bijzonder de dorsale spieren van de nek, die het varken ontwikkelt tijdens het voeden en wroeten. Dit is het snede van de coppa die, na het zouten, peper, specerijen, rust, in natuurlijke darm wordt gestopt, aan de lucht van de heuvels wordt gedroogd en minimaal vier maanden wordt gerijpt. De plak zal eruitzien als een compact mozaïek, intens rood-roze wit, met een geurige aroma, zoete, delicate smaak, van grote verfijning.
Portfolio (10)
Zwitserland, Hendschiken
...Stuk à 70g, Karton Diepgevroren in deeg. Ingrediënten: Bladerdeeg (Witmeel (Tarwe), Water, plantaardige vetten en oliën ongehard (Palm, Raap), Tarwezetmeel, Invertsuikersiroop, Jodiumhoudend keukenzout, Emulgatoren (E471, E475), conserveermiddelen (E200, E202), zuurteregelaars (E270, E330)). Ham CH 20% (Varkensschouder, Water, Nitrietpekelzout, Keukenzout met conserveermiddel E250, Suikers...
Portfolio (7)
... we ze verpakken en zo de tijd die nodig is voor de bereiding verder hebben verkort. Dus, kook de groenten snel, voeg wat ham of kip toe en een beetje mayonaise en geniet van een echt feest. Netto gewicht: 450 g Energie: 182 kJ/43 kcal Koolhydraten: 8,03 g Totale suikers: 2,16 g Vetten: 0,23 g Verzadigde vetzuren: 0,01 g Eiwitten: 2,16 g Zout: 0,058 g...
Portfolio (15)
Oostenrijk, Klagenfurt Am Wörthersee
... opzichte van traditionele productie. Voor aromatische en smaakvol gerijpte delicatessen. Klima-Rijpingskast Produceert u handgemaakte vlees- of worstwaren? Salami, spek, ham of vergelijkbare delicatessen die langer moeten rijpen om hun volle smaak te ontwikkelen? Dan is de rijpingskast van KKT Lackner precies wat u nodig heeft. Een rijpingskast zorgt voor de door u gewenste en ingestelde vochtigheid en temperatuur gedurende het hele rijpingsproces. Uw producten kunnen gelijkmatig smaak en aroma ontwikkelen en zijn beschermd tegen temperatuurfluctuaties en...
Portfolio (10)
Verenigd Koninkrijk, Slough
... glazuur geeft, snijd je een ruitpatroon in het oppervlak en steek je elk deel met een hele kruidnagel. Het wordt in de geneeskunde gebruikt als carminatief, aromatisch en stimulerend.","Ceylon Clove":"Ceylon Kruidnagel - Drogen ongeopende bloemknoppen van Syzygium aromaticum. Sri Lankaanse kruidnagels zijn zeer aromatisch en hebben een hoger oliegehalte. Aroma en smaak zijn unieke kenmerken...
Portfolio (9)
Italië, Langhirano
...Gran Riserva Etichetta Nera. De top van Monica&Grossi: een belangrijk stuk, een superieure rijping van minstens 16 maanden in onze kelders op oude houten rekken. Op deze manier verfijnt de ham en creëert het een onnavolgbare harmonie van aroma's en smaken. Rijping: 16/18 maanden Gemiddeld gewicht: kg. 10 - 11,5 Stukken per Hals: 2...
Portfolio (3)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...{"ingredients":["- 97 % Biologische Oude Witte Wijnazijn*","- 3 % Natuurlijke Aroma","- * Afkomstig van Druiven uit Biologische Landbouw","- Bereid in eikenhouten vaten","- Ongepasteuriseerd"],"usage_tips":["Met een salade van witloof met noten, roquefort of een veldsla.","Deze azijn zal uw kerstsalades met witloof, ham, emmental en verse walnoten verrijken.","Dit product is vrij van allergenen en conserveermiddelen."],"availability":["Dit product is ook beschikbaar in cubi's van 3-5-10 liter, in vaten van 220 liter en in containers van 1000 liter op aanvraag.","Ook in 25 cl."]}...
Portfolio (132)
Duitsland, Breisach
... smaak het mildzoete aroma van de ham overdekt. In kleine reepjes of blokjes gesneden komt zijn wonderbaarlijke aroma tot zijn recht in pastagerechten, bij gnocchi, crêpes of in groente- en bonensoepen. Fabrikant: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Italië. Luchtgedroogde rauwe ham van varkensvlees. Ingrediënten: Varkensvlees, zeezout. Koel bewaren bij +1°C tot +10°C. Product uit Italië. IT-99-L-CE...
Portfolio (4)
Frankrijk, Ham
FLORIXIR, een bedrijf gevestigd in HAM in het departement SOMME (HAUTS-DE-France), is gespecialiseerd in de teelt en productie van biologische aromatische en medicinale planten. Al onze planten worden biologisch geteeld. Dankzij onze productietechnieken bieden we producten van hoge kwaliteit aan. We werken met endemische planten uit onze regio (moederkruid, vlier, meidoorn…) en met geacclimatisee...
Portfolio (127)
Spanje, Sant Feliu de Pallerols
FONT-SANS is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de beste droge worst. Sinds 1917 in de Pyreneeën gebruiken we alleen vers varkensvlees van de hoogste kwaliteit van lokale leveranciers, gemengd met geselecteerde specerijen en gastronomische ingrediënten. Het klimaat van de Pyreneeën maakt een natuurlijk droogproces mogelijk, wat zorgt voor een authentieke smaak, aroma en textuur. Handmatig gecontroleerd, garanderen de producten van FONT-SANS een perfect exquis cadeau, een uitzonderlijke culinaire ervaring.
Spanje, Cordoba
... verkoop via internet in heel Europa van de beste Iberische ham die in Spanje wordt geproduceerd. Deskundige slagers adviseren Gourmet Ibérico bij de selectie van die producties die, in overeenstemming met de strengste sanitaire controle normen, de beste kwaliteiten in smaak, aroma, textuur, presentatie en geur vertonen. Vanaf het moment dat een klant onze portal bezoekt tot het moment dat hij de ham thuis ontvangt, doen we ons best om het aankoopproces zo eenvoudig, snel en comfortabel mogelijk te maken.
Griekenland, KALAMATA
Traditionele plattelandsworst en gezouten vlees. Meer dan 70 jaar traditie, drie generaties worstmakers. Worst met sinaasappel, met gedroogde tomaat, met prei, kip, rundvlees, gekookt, gezouten. 80% - 85% vers vlees van varkens-, rund- of kippenvlees, kruiden, specerijen. Kwaliteit, traditie, krachtige smaak, aroma. Al onze producten bevatten vers vlees en 100% pure ingrediënten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play