Spanje, El Puntal (murcia)
...Aroma van Iberische Ham CONTAINER: 5kg. 25kg. 200kg. IBC 1000kg.
Portfolio (204)
Spanje, Monroyo (teruel)
...Serrano-ham met een droogtijd van minimaal 18 maanden, gerijpt in kelders, wordt gedurende de nodige tijd in rust gelaten om de fusie van de vetten te bereiken, die een glanzende, romige uitstraling hebben. De kleur bij het snijden van de reserveham varieert van paarsrood met een lichte vetinfiltratie in het magere vlees. Het is een product met een milde smaak, intense aroma en een laag...
Portfolio (43)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...Onze botervrije Eikelgevoede 75% Iberische Ham heeft een intense en heldere kleur met een grote aanwezigheid van witte strepen. Een intense en aanhoudende aroma is te waarderen op het palet en hints van noten en veld zijn waarneembaar, wat zorgt voor een sappige balans tussen de mate van zoutheid en zorgvuldige rijping, samen met een lange en aangename nasmaak die de ervaring van dit meesterwerk van de natuur verder aanvult. SKU:613002 gewicht:4,5 – 5 Kg Verzendgewicht:6 kg...
Portfolio (55)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
...Langwerpig en gestileerd stuk van fijne riet. Het heeft een roze kleur, een uitstekende smaak, een diepe aroma en een zachte vet. Stukken zijn ambachtelijk vervaardigd, laag in zout en met een rijping van 24-28 maanden. Productieproces: Warm snijden, afkoelen, V-vormig snijden, zouten, natuurlijke droging en rust in de kelder. Ingrediënten: Eikelvarkensschouder en zeezout. Verzend- en...
Portfolio (43)
Spanje, Guijuelo
...Zoetheid, intense smaak, betoverend aroma, vers en langdurig, dit zijn allemaal de tinten en nuances die de Alta Gastronomía Eikelham de smaakpapillen biedt. De vetinfiltraties zorgen ervoor dat elke plak in je mond smelt, waardoor de herinnering aan deze ham blijft hangen, met de herinneringen aan de meer dan veertig maanden natuurlijke kelderrijping die het heeft ondergaan. Het geheim ligt in...
Portfolio (10)
Spanje, Cuarte De Huerva
...De “5 Jotas” ham heeft een onvergelijkbare en langdurige smaak en aroma. Bij het snijden onthult het een uniforme kleur en een textuur bezaaid met verschillende glanzende vetadertjes. Rijping: 32 - 40 maanden...
Portfolio (10)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
SINDS 1983 Producten Cárnicos BRISA, S.L. is een familiebedrijf gevestigd in Guijuelo, met meer dan 35 jaar ervaring in de vervaardiging van hoogwaardige Iberische producten. De oorsprong gaat terug naar maart 1983, in een kleine fabriek van ongeveer duizend vierkante meter in het centrum van het dorp Guijuelo. De plek waar de eerste faciliteiten werden gebouwd, was een oude foie gras-fabriek gen...
Spanje, Badajoz
...Iberische Bellota-ham handgesneden door een gecertificeerde meester-snijder en vacuüm verpakt om al zijn aroma en smaak te behouden. Bij benadering gewicht: 100 g.
Portfolio (9)
Spanje, Calamocha
...Langwerpige, gevormde en afgeronde randen met behoud van het pootje. Rode kleur en een glanzend uiterlijk bij het snijden, met gedeeltelijk geïnfiltreerd vet in het spierweefsel. De Jamón Casa Vieja D.O. van Teruel is een product van de hoogste kwaliteit. Tot twee jaar natuurlijke rijping in onze droogruimte in Calamocha (Teruel). Intense aroma met een delicate en weinig zoute smaak. Een 100...
Portfolio (1)
Spanje, Sant Feliu de Pallerols
FONT-SANS is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de beste droge worst. Sinds 1917 in de Pyreneeën gebruiken we alleen vers varkensvlees van de hoogste kwaliteit van lokale leveranciers, gemengd met geselecteerde specerijen en gastronomische ingrediënten. Het klimaat van de Pyreneeën maakt een natuurlijk droogproces mogelijk, wat zorgt voor een authentieke smaak, aroma en textuur. Handmatig gecontroleerd, garanderen de producten van FONT-SANS een perfect exquis cadeau, een uitzonderlijke culinaire ervaring.
Spanje, Cordoba
... verkoop via internet in heel Europa van de beste Iberische ham die in Spanje wordt geproduceerd. Deskundige slagers adviseren Gourmet Ibérico bij de selectie van die producties die, in overeenstemming met de strengste sanitaire controle normen, de beste kwaliteiten in smaak, aroma, textuur, presentatie en geur vertonen. Vanaf het moment dat een klant onze portal bezoekt tot het moment dat hij de ham thuis ontvangt, doen we ons best om het aankoopproces zo eenvoudig, snel en comfortabel mogelijk te maken.
Spanje, Toral De Los Vados-León-España
... natuurlijk de gezouten en verse producten zoals: Oreja, Rabo, Espinazo, Cabeza de Cerdo, Morro, Pata de Cerdo. Al onze producten zijn vervaardigd volgens een uitstekende formule van Familietraditie van meer dan 40 jaar en blijven beroemd om hun aroma en smaak.
Portfolio (4)
Cortadores de jamón López Garabaya bestaat uit een team van professionele ham snijders, ons hoofdkantoor is gevestigd in Guijuelo. We zijn gegroeid door ham te eten, te genieten van zijn aroma, de intensiteit van zijn smaak en de nuances die elk van deze stukken onderscheiden die we zo geweldig vinden. We hebben van ons plezier in het snijden van een goede ham onze professie gemaakt. We snijden...
Spanje, Guijuelo-Salamanca
Textuur, aroma en onvergelijkbare smaak; natuurlijke producten van ambachtelijke vervaardiging, traditie, intense, heldere kleuren, vol leven: dit zijn de onvergelijkbare kwaliteiten van Don Ibérico-producten. Zo zijn onze producten, voedsel voor de ziel en genot voor het lichaam: Ibérico met een speciale Don. DON IBÉRICO.
Spanje, Baños Del Rio Tobia
... tafel stond. Wat de reden ook is, de beste starter is goed gezelschap en een simpele plak van een goede worst. Kies je moment. Waarschijnlijk hoeven we geen ervaren proever te zijn. Maar op de een of andere manier, waar je ook vandaan komt, heeft een goede chorizo, ham, lende of kaas een aroma wanneer de bereiding en kwaliteit uitstekend zijn. Wij zijn een traditioneel productiebedrijf van huisgemaakte worsten. We hebben een online winkel waar je al onze producten kunt vinden.
...wat het een fijne poot geeft met waardevolle en luxe kenmerken, met een grote variatie aan roze tinten en een aanzienlijke aanwezigheid van goudkleurig vet, veroorzaakt door gemarmerde infiltraties, wat zorgt voor een explosie van romige smaken voor de smaakpapillen, gecombineerd met het geweldige aroma, wat zorgt voor een unieke proeverij in de wereld.
Spanje, Barcelona
De waarde van ervaring. 40 jaar gewijd aan de kunst van de Iberische ham. Sinds het begin heeft Anibal Branco de beste kwaliteit tegen een concurrerende prijs nagestreefd. Wanneer luxe in de details zit, complementeren de Branco-schaafsel elk gerecht om waarde toe te voegen in de vorm van kleur en aroma. Wanneer de wereld in een hoog tempo beweegt, brengen de Branco-schaafsel de romantiek van een...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play