De groenteverwerkingsfabriek Friglo is gelegen op grond van topkwaliteit, ideaal aangevuld met een klimaat dat gunstig is voor de teelt van verschillende planten en beschikt over de meest moderne en technologisch beste werkuitrusting. De jaarlijkse productiecapaciteit van Friglo bedraagt momenteel 17000 ton afgewerkte diepvriesproducten.
Wat ons bijzonder maakt, is het feit dat in onze fabriek het hele proces van het plukken tot het invriezen van groenten binnen een uur is voltooid, wat aanzienlijk sneller is dan de gebruikelijke twee tot tweeënhalf uur die voor deze procedure nodig zijn. De technologie van snel invriezen zorgt voor de vorming van veel kristallisatiecentra, wat betekent dat ijskristallen kleiner en gelijkmatig verdeeld zijn, zowel in cellen als in de intercellulaire ruimte, waardoor water daar kan bevriezen waar het van nature aanwezig is in een product. Blancheren vóór het invriezen inactiveert enzymen, waardoor veranderingen in kleur, smaak en geur van diepvriesproducten worden voorkomen. Invriezen zorgt voor de beste conservering van de voedingswaarde van producten en onstabiele componenten zoals vitamines.
Wij bieden aan:
Basisgroenten: erwten, gele bonen, groene bonen, maïs, aardappel, wortel, ui, enz.
Groentemixen: koninklijke mix (wortel, bloemkool, broccoli), stoofpot (erwten, groene bonen, wortel, gesneden rode peper, gesneden tomaten), gouden mix (erwten, wortel, maïs), Russische salade (erwten, aardappel, wortel), bouillon (erwten, bloemkool, aardappel, wortel, pastinaak) en andere mixes op basis van de wensen van de klant
Fruit: aardbei, framboos, zure kers, fruitmix
Zure kersen bevatten vitamines A, C, E en foliumzuur. Ze zijn rijk aan mineralen zoals kalium, magnesium en ijzer. Ze bevatten ook veel vezels, die ze...
Bonen zijn zeer voedzame groenten uit de familie van peulvruchten. Ze komen oorspronkelijk uit Mexico en werden in de 16e eeuw naar Europa gebracht. B...
Hou je van traditionele stoofpot, maar heb je niet altijd tijd om alle ingrediënten voor te bereiden? Daarom hebben we zorgvuldig de mooiste groenten ...
Spinazie is door verschillende culturen door de geschiedenis heen gebruikt, met name in de Mediterrane, Midden-Oosterse en Zuidoost-Aziatische keukens...
Zoete maïs is een soort maïs die bedoeld is voor menselijke consumptie en die de grootste hoeveelheid suiker bevat. Het is bijzonder rijk aan eenvoudi...
Deze peulvrucht is een waardevolle bron van eiwitten, suiker en vitamines. De groene zaden bevatten gemakkelijk verteerbare eiwitten, zetmeel, suiker,...
Vanwege de beschermende ingrediënten die ze bevatten, zijn bonen een soort voedsel op de lijst van die ons beschermen tegen vrije radicalen. Zeaxanthi...
Hier in Servië hebben we een oud gezegde dat onze grootmoeders dagelijks herhalen - een gezonde maaltijd is degene waarvoor je een lepel nodig hebt. B...
Gouden zoete maïs, teder groene jonge erwten en knapperige wortel... Wat kun je nog meer vragen in een zak met diepvriesgroenten? Oh, juist, nuttige v...
Dit fruit komt uit Zuidoost-Europa en wordt tegenwoordig wereldwijd zeer gewaardeerd, zowel om zijn onweerstaanbare smaak en geur als om zijn geneeskr...
Broccoli is een groente uit de familie van wilde kool, die afkomstig is uit Klein-Azië. In de 16e eeuw vond broccoli zijn weg in de Italiaanse keuken ...
Een koninklijke maaltijd die je verdient. Het is jouw keuze of je het snel gaat koken, in een pan met specerijen gaat bakken of het aan je favoriete p...
Russische salade - een magie van kleuren en aroma's en een vaste gast op feesten, maar ook een associatie van eindeloze uren in de keuken doorbrengen ...
Aardbeien zijn rijk aan vitamines die ons immuunsysteem stimuleren, voornamelijk vitamine C. Een portie van 150 g aardbeien per dag is voldoende om aa...